ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ(ΜΑΣ)...ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ..ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ...

Φωτογραφία του χρήστη Εν Ελει.Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα και επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Λακωνία Δύναμη Ανάπτυξης» Φίλιππος Πήλιουρας του Ιωάννη και της Σοφίας γεννήθηκε το έτος 1950 και αποφοίτησε από το Λύκειο Αρρένων Σπάρτης.
Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού.
Εργάστηκε ως οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων.
Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Σοφία Σταυρογιαννοπούλου, έχει δύο παιδιά την Γεωργία, οικονομολόγο και τον Γιάννη επίσης οικονομολόγο καθώς και δύο εγγονές.
Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1999.
Την περίοδο 1999-2002 ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον τέως Δήμο Γερονθρών.
Στις εκλογές του 2002 εξελέγη Δήμαρχος Γερονθρών με ποσοστό 62%.
Στις εκλογές του 2006 εξελέγη Δήμαρχος Γερονθρών άνευ αντιπάλου.
Την δημοτική περίοδο 2007-2010 εξελέγη πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Λακωνίας.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της αστικής επιχείρησης "Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας", μέλος του Δ.Σ της αναπτυξιακής εταιρείας "Πάρνων Ταϋγέτου Α.Ε", μέλος του Δ.Σ της αναπτυξιακής εταιρείας "Πελοπόννησος Α.Ε".
Έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής αστικής ευθύνης των αιρετών, της επιτροπής πειθαρχικής ευθύνης των αιρετών, της ειδικής επιτροπής του αρθ. 152 Δ.Κ.Κ ( έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων των ΟΤΑ) και της περιφερειακής επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ".
Στις εκλογές του 2010 ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον νέο τότε Δήμο Ευρώτα με ποσοστό 50%.


-Στην αλλη μας πλατεια,αυτη που μας ειναι γνωστη και καναμε μαζι παρελαση στις 28//1971 χωρις το Μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη(οχι στις δημοτικες πλατειες)αλλα στην δικη μας κοινοτικη μας πλατεια,την μια και μοναδικη εκανα και ειπα μια μονο φορα και ειπα το Εθνικο μας Υμνο,με την γνωστη ποδια και τις λιγοστη κομη...ζησαμε απο κοντα την ιστορια του μνημειου(καποιος πρεπει να θυμαται στο χωριο μας)που ηταν λιγο παραξενη για τα παιδικα μας ματια...εχει μεγαλη ιστορια κανονικα θα επρεπε να ειναι αλλου και ορατο σε εμας..αλλα αλλου το θαυμα και αλλου ελαλησαν οι τοτε τοπικοι παραγοντες(και οι σημερινες αλλαγες τους στην ποδοσφαιρικη μας ορολογια)...οσοι υπαρχουν ακομα τουλαχιστον εν ζωη...εχουν περασει αρκετα χρονια,αλλα υπαρχου ειναιν και μερικοι που θυμουνται ακομα...μπορει να ειναι μονο ενας...αλλα οπως λεγαμαι και παλια ενας...Ισον Κανενας!.
-Ειχα την τυχη να γνωρισω την Γλυπτρια του μνημειου απο πολυ κοντα,μαζι φυγαμε στο ιδιο Ταξι για την Αθηνα...αλλα και πριν την Αθηνα τα εζησα ολα απο κοντα χωρις να το ξερει η ιδια και σε ενα σημειο γελασε οταν της το ειπα...εγιναν πολλα σκηνικα μεχρι να παει στην βαση του που ηταν ετοιμη απο εκει που την πηγε καποιος πριν λιγο καιρο...βεβαια το ηθελαν αλλοι στην μια πλευρα της δικη μας παλιας και ονειρικης πλατειας,που σε καποιον δεν τους αρεσε γενικως και δεν την θεωρουσε καν πλατεια,ηταν τοτε και μικρος τι να ξερει...εκει εζησαν ολοκληρες γενειες,απο εκει ξεκινουσε και το λεωφορειο του Ευρωτα και πανω σε αυτη εγιναν πολλα γεγονοτα.
-Τα εγκαινια του Αγνωστου Στρατιωτη τα εκαναν με μεγαλη μεγαλοπρεπεια...παρουσια τιμητικου αγηματος του ΚΕΕΜ...ηταν και ετερο αγημα αγνωστου πατρος και αυτο παρουσιασε οπλα...γνωστοι ηταν οχι αγνωστοι αυτοι που τα κρατουσαν...ηταν μιας αλλης εποχης,δεν εχει και τοσο σημασια για τον λογο της παρουσιας τους,ηταν εντος των λογικων πλασιων που επικρατουσαν και πριν και μετα το τελος της εποχης τους.
-Απο τα χρηματα που πηρε η Γλυπτρια...το ενα ποδι απο τα δυο της φωτογραφιας...ξερω σε ποιον το εδωσε(ειπε ευχαριστω αλλα..δεν θα..μου ειπε μην μου πεις αλλη φορα αυτη την λεξη και θα τα παρεις) και μαλιστα μας εκανε και το τραπεζι σε ενα γνωστο μερος για την εποχη εκεινη και πασιγνωστη σταση που καναμε για φαγητο...λιγο πριν την σταση και παρα τις εντομες διαμαρτυριες του Τακη και αυτου που πηρε το ως ανω σημαντικο χρηματικο ποσο στα κρυφα...ηθελε κατι παραλογο...να αγορασει πορτοκαλια μετα τις γνωστες στροφες και στην πρωτη ευθεια..δυστυχως ξεραμε και οι δυο μας οτι ηταν ξινα τα πορτοκαλια...μαζι με τα περιφημα σουβλακια φαγαμε και αριστης ποιοτητας καψαλισμενο ψωμι κατα δικη της παραγγελιας..οποιος δεν ξερει που ηταν το μαγαζι αυτο...πισω απο αυτο ηταν οι ραγες του γνωστου τρενου...περιπου στην γωνια στον δρομο για Ναυπλιο!.
-Φιλε Δημητρη ο δεξιος ψαλτης,ηρθε και στην γειτονια μας προ τον εκλογων ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΟΥΣ...ξερεις εκει που επεφτε η μπαλα στον βουρκο και καναμε τα κολπα μας για την συνεχεια(γιατι μας αλλαξαν ολους μας?)...ανευ τσιμεντου(τον εφεραν,σιγα μην ερχοταν απο μονος του και ηταν στους αποντες..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ,αλλα Η.Υ και γραφειο ηθελε εντος του δημου τους,ο ετερος δεν περνουσε...)παλιες καλες εποχες...μαλλον τοτε βρισκομασταν σε καλυτερη θεση,αλλα τωρα οχι...μπορει να εχει σπουδασει και να ξερει περισσοτερα απο καποιον αλλον που δεν θα γραψει ποτε το βιογαφικο του..πλην ομως δεν μπορει να βαλει αυτα που εκανε γιατι δεν εχει βιογραφικο...και δεν θα το εκανε με κανεναν τροπο.
-Στο Δ.Σ που μας περασε ελεγε ολο παρακαλω αυτο να μην γινει αλλη φορα και μενει εκθετος ο δημος τους και διαφορα αλλα εκτος τοπου και χρονου...στο τελος ελεγε οτι λενε οι στρατιωτες κομματικης παραταξης....ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ,AΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ(ειτε ομοφωνα ειτε κατα πλειοψηφια...Υπαρχει και σχολιασμος κατα την παλια δικη μας παιδικη αποψη και θεση των πραγματων...και σε διπλη αναρτηση προς ολους τους!!!) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ...
-ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ(Κεραυνος) ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ το 1994...ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜ/ΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ?)...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο Γ.Σ!!!.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΦΑΨΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ...ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ Ρ.Σ...ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΑΣΧΕΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!
-ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ.
-ΤΟ ΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΧΡΗΣΤΗ.
-ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ...ΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ..ΕΔΩ...ειναι καλος μονο για κανεναν υπνακο,οπως εκανε επι 3 χρονια και κατι μηνες στο Δ.Σ τα ιδια ισχυουν για ολους τους,χωρις εξαιρεσεις απο τον κανονα.ακομα και ο δημοκρατης ολων των δημων της Ευρωπης..
-ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΗΖΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ..ελαχιστες φορες εκαναν οτι ηταν στον κοσμο τους,αν τον εβρισκαν με την πρωτη,ουτε τα δικα τους βιογραφικα επιασαν τοπο...γιατι να εισαι υπο της διαταγες του δεν σου αξιζει,γιατι εσυ στα ματια του φιλου που μαζι εχετε ζησει πολλα και εχετε κανει περισσοτερα απο αυτον,που ο ιδιος θελει ακομα μερικες 10δες ζωες.Αμφιβαλεις οτι το σεναριο αυτων που εχουμε περασει ολα τα παιδια της γενειας μας,δεν εχει την ικανοτητα οσα βιογραφικα κι αν εχει να το φανταστει??.
-Μιχαλη μεγα λαθος σου,δεν θελω να σε μαλωσω για κατι που το εκανες στραβα...ξερεις εκει που καθοσουν στην σουδα με το σκεπαρνι στο χερι...ηθελες να κανεις μια δουλειτσα στα γρηγορα και μεσα στην προχειροτητα των παιδικων σου χρονων,δεν πιστευω να ειχα κανει λαθος,μετα απο λιγο που καταλαβες το λαθος και εκανεσ αυτο που επρεπε και σου ησουν αψογος δεν ησουν μονος σου...το ιδιο ηθελε να κανει και καποιος αλλος...Ν.Τ
-Πανω στο Παλιο σπιτι μας εβγαλα στις 5 μ.μ την μπλουζα μου και  την πεταξα κατω στο πατωμα την ημερα εκλογων προ 30 χρονων,βρισκομουν σε δυσκολη θεση και κατω απο στυγνους εκβιασμους εκατερωθεν...πηγα στην καλπη?.Δεν ησουν μονος σου,ηταν ο αδελφος,ο ξαδελφος μου και ενα αλλο παιδι..που το ονομα του αρχιζει απο Δι....ς..
-Κανατε μεγαλη προσπαθεια για την διασκεδαση της ολης ιστοριας που παιζοταν πριν απο μηνες χωρις να ξερει κανεις τιποτα,ουτε θα μαθει ποτε τι εγινε εκει στο Κτιρακι και κατω απο τον ισκιο της βερυκοκιας της θεια Ζωης...μετα απο την μπουνια που εδωσα στον τοιχο που ειχε τα δυο παραθυρα στο μεγαλο δωματιο και εβλεπε την δυση του ηλιου,εφερε μια παγωμαρα στο δωματιο...γιατι την πουλατε και οι δυο σας την γειτονια σας,που μεγαλωσε τοσα παιδια,που δεν εμεναν ολα σε αυτην αλλα ερχονταν στο καταφυγιο τους,ηταν αλλωστε και το μοναδικο εκεινη την μεγαλη εποχη 1985/87.
-Πηρε πολλα περισσοτερα απο εσας...απο οτι σας εδωσε ελαχιστα καποιος αχρηστος για πολλους απο το χωριο μας.Αυτη ηταν και η δικη σας γειτονια και πολλων αλλων παιδιων...οχι η γειτονια της εξωστρεφειας και της δημοκρατικης εκφρασης του ηγετη των δημων ολης της Ευρωπης,ουτε του κυριου που ηρθε και απηλθε απο αυτην χωρις κανενα αποτελεσμα!!!.Καποτε θα υπηρχε περιπτωση καποιος να σας πει κατι τετοιο,η να ειναι σαν ολους τους αλλους που απλως περνουσαν???.
-ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!
-Μιχαλη και Δημητρη εχετε κανει λαθος...εμειναν λιγοι σε αυτη την γειτονια,εχει αδειασει απο την μερια που υπαρχει το αλυτο για καποιους με βιογραφικα σημειωματα ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΑΤΑ...εμεις τα δικα μας τα εχουμε μονο για τους εαυτους μας,γιατι ειναι ασημαντα,ομως εχουν τις λυσεις,αυτοι χωρις πολλα χρηματικα ποσα ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ...δεν πειραζει καλη επιτυχια να εχετε στην εκλογικη σας μαχη...αν υπαρχει,γιατι οτι παρεδωσαν και οι δημαρχοι Ελους...σιγουρα θα μεινει για πολλα χρονια.Τους εχω διαβασει ολους ξερω τι ρολους παιζουν...
-ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΩ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ...
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.