ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(απο ενα νεο σαιτ..)ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ BLOG EINAI ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ???.ΓIATI NA ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ???.
  • ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΙΚΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ?.ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ...
  • ΑΠΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:5 Ιουλ 2012.ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ/ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...(video)

    Promo 5th World Pangration Athlima Championship ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ 100% ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ/ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...),ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
  • Η ΠΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1976...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ...Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ(ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ),ΟΠΩΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ...ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ..ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ(ΤΟΤΕ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ 2.20 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΣΤΟ 2.35 ΛΕΠΤΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ...ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ???.ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ....ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!!!.
  • ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300/450/600 ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 175 ΕΛΛΗΝΕΣ???.Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ?.ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ???
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...244.19/10/2012.237η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΔΕ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ Κ.Α ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 9/11/12 ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ!!!.ΟΙ <<ΑΓΩΝΕΣ>> ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ???

Εντατικές προετοιμασίες για την υποδοχή τού 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος

Σκάλα, 5/11/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Εντατικές προετοιμασίες για τη φιλοξενία του 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος




Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο Δήμος Ευρώτα για τη φιλοξενία του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.
Το Ν.Π.Δ.Δ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ, έχει την τιμή να διοργανώνει τη σημαντική αυτή αθλητική συνάντηση, μαζί με την Ε.Ο.Π.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος), το Τ.Ο.Δ.Α. (Τμήμα Οργάνωσης& Διαχείρισης Αθλητισμού) και τον Α.Σ. Νικοκλής.
Πάνω από 300 αθλητές από 25 χώρες θα δώσουν «το παρών», καθώς και πλήθος αθλητικών παραγόντων (προπονητές, διαιτητές κ.λ.π.). Παράλληλα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα διεξαχθεί πλήθος πολιτιστικών και επιστημονικών δράσεων, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την προέλευση του αθλήματος, αλλά και την ιστορικότητα της ευρύτερης περιοχής του Ευρώτα.

Δήμος Ευρώτα - «Τo 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Πάει Ευρώτα»

    Με την αρωγή του Δήμου Ευρώτα θα διεξαχθεί το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος,φέτος στην χώρα μας!(Σ.Σ Στην Ελλαδα ηταν δεν πηγε σε αλλη χωρα...)
Ο Δήμος Ευρώτα ενώνει τις δυνάμεις του για έναν κοινό στόχο, τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του παγκοσμίου φήμης αθλητικού γεγονότος, που αναμένεται να λάβει χώρα στο κλειστό στάδιο Βλαχιώτη Λακωνίας στις 16 με 18 Νοεμβρίου 2012.
Πάνω από 450 αθλητές από 32 χώρες θα συμμετάσχουν στους αγώνες , καθώς αναμένεται να παραβρεθεί πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της γης! Ταυτόχρονα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθούν πικοίλες επιστημονικές και πολιτιστικές δράσεις.

5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, που θα διεξαχθεί στη χώρα μας από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου, στον δήμο Ευρώτα της Λακωνίας.
Στην κορυφαία διοργάνωση του Παγκρατίου που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, θα πάρουν μέρος συνολικά 600 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες, ενώ μαζί με τους συνοδούς και τους παρατηρητές από πολύ περισσότερα κράτη, ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.
Περισσότερα
     Το εντυπωσιακότερο και πιο ολοκληρωμένο μαχητικό αγώνισμα των Αρχαίων Ελλήνων, θα αναβιώσει στην Λακωνία. Στο νομό, όπου φιλοξενείται φέτος, το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος.
   Τη διοργάνωση του   5ου Παγκόσμιου Πρωτασθλήματος όλων των ηλικιών, ανέθεσε στη χώρα μας η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος. Το πρωτάθλημα μετά από απόφαση του Δ.Σ της ΕΟΠΑ και την ευγενική προσφορά του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας ,που έχει αναλάβει τη φιλοξενία των αθλητών , θα διεξαχθεί στις 16-18 Νοεμβρίου 2012., στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη Λακωνίας.
   Συμβαλλόμενα μέλη στην προσπάθεια αυτή είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (ΕΟΠΑ), το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ευρώτα «Νικηφόρος Βρεττάκος», το Τμήμα οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Παν/μιου Πελ/σου (ΤΟΔΑ) και ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Νικοκλής».
   Πάνω 450 αθλητές από 35 χώρες θα συμμετάσχουν στους αγώνες, ενώ αναμένεται να παραβρεθεί πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Γης. Κατά την διάρκεια των ημερών διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, παράλληλα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες επιστημονικές και πολιτιστικές δράσεις.
Το παρόν ,σε αυτό το Παγκοσμίου φήμης αθλητικό γεγονός, πρόκειται να δώσουν εκατοντάδες εθελοντές, με την προσφορά τους σε όλους τους τομείς οργάνωσης και διαχείρισης του Πρωταθλήματος.

Δήμος Ευρώτα - «Στην Λακωνία Το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος»


     Το εντυπωσιακότερο και πιο ολοκληρωμένο μαχητικό αγώνισμα των Αρχαίων Ελλήνων, θα αναβιώσει στην Λακωνία. Στο νομό, όπου φιλοξενείται φέτος, το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος.
   Τη διοργάνωση του   5ου Παγκόσμιου Πρωτασθλήματος όλων των ηλικιών, ανέθεσε στη χώρα μας η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος. Το πρωτάθλημα μετά από απόφαση του Δ.Σ της ΕΟΠΑ και την ευγενική προσφορά του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας ,που έχει αναλάβει τη φιλοξενία των αθλητών , θα διεξαχθεί στις 16-18 Νοεμβρίου 2012., στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Χώρες που συμμετέχουν

Οιχώρες που δήλωσαν συμμετοχή είναι:Αζερμπαϊτζάν,Αυστραλία,Αφγανιστάν,Βέλγιο,Εκουαδόρ,Ελλάδα, ΗΠΑ,Αγγλία,Ινδία,Ιράν,Ισπανία,Ισραήλ,Ιταλία,Καζακστάν,Καμερούν,Κύπρος,Λετονία,Μάλτα,Νέα Ζηλανδία,Νεπάλ,Ολλανδία,Ουκρανία,Πακιστάν,Ρουμανία,Ρωσια.(απο αριθμιτικη πως τα παμε,εκτος απο οργανωτικης πλευρας κυρια μου?)
24419/10/2012
273η Απόφαση: Απόφαση σχετικά με την έγκριση της αρ. 51/ 2012 ΑΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. ''ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ''


Δημοσίευση σχολίου για:ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

1 – 1 από 1
ΑνώνυμοςΟ/Η Χριστίνα Παπαχριστοφόρου είπε...
κ. Ταμβακολόκε,

Ειναι πραγματικά κρίμα να ασκείτε στείρα κριτική χωρίς να έχετε κάνει ολοκληρωμένη έρευνα ή χωρίς να έχετε απευθυνθεί στους άμεσα εμπλεκόμενους για να σας λυθούν οι απορίες. Εκτός αν ο στόχος σας είναι να παρουσιάσετε το όποιο αρνητικό πρόσωπο του Δήμου που προσωπικά δεν μπορώ να το δώ όταν έχει αναλάβει ένα πρωτάθλημα που θα φέρει πάνω από 500 αθλητικούς τουρίστες (αθλητές, παράγοντες, συνοδούς κλπ)από 32 (έως τώρα) στιγμή κράτη στην περιοχή και σε μια τουριστικά νεκρή περίοδο θα δουλέψουν ξενοδοχεία,εστιατόρια κλπ. Απο το ύφος των γραφομένων σας πάντως δεν μου κάνει εντύπωση που δεν σας απαντά ο δήμος καθώς φαίνεται μάλλον ότι έχετε αποκλειστικά αρνητικά κριτική στάση προς τα δρώμενα.
Σας συμβουλεύω να απευθύνεται τις απορίες σας και στην ομοσπονδία του παγκρατίου (mail: info@pangration.org, site:www.pangration.org & www.worldpangration.net)όσο και στον αθλητικό σύλλογο νικοκλή (
www.asnikoklis.gr , email: as_nikoklis@hotmail.com) που είναι πραγματικά λυπηρό που δεν τον γνωρίζεται μετά από 25χρόνια συνεχούς δράσης (έδρα στην γλυκόβρυση) με πραγματικές διακρίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο χωρίς καμία στήριξη. Μάλλον προτιμάτε και σεις να ασχολείσθε με ποδοσφαιρκές ομάδες Δ τοπικού επιπέδου που χρόνια τώρα χρηματοδοτούνταν χωρίς καμία απολύτως επιτυχία.
Επίσης σας ενημερώνω ότι στο πρωτάθλημα εμπλέκονται και το Τμήμα οργάνωσης και διοίκησης αθλητισμού του πανεπιστημίου Πελοποννήσου (δύο καθηγητές είναι μέλη της οργανωτικής επιτροπής), το αστυνομικό τμήμα σκάλας(?) και υπάρχει συνεργασία και με τον δήμο Μονεμβασίας.
Πολλά απ'όσα γράφεται είναι ή πλησιάζουν την πραγματικότητα αλλα η κριτική σας με ελλιπέστατη έρευνα διαστρευλώνει την πραγματικότητα και είναι πραγματικά λυπηρό.
Στην διάθεση σας για όποια διευκρίνηση.

Χριστίνα Παπαχριστοφόρου

Μέλος του Αθλητικού συλλόγου Νικοκλής
Μελος την Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου
10 Ιουλίου 2012 12:23 μ.μ.
Διαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.