ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ποικιλίδης: «Έχουμε τρεις αντιπάλους»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνδέσμους, Παναγιώτης Ποικιλίδης υποστήριξε πως οι κίνδυνοι στη μετάβαση των οπαδών του «δικεφάλου του Βορρά» στην Αθήνα είναι τεράστιοι!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «ArenaFM»:
«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, προσπαθούμε όλοι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο αλλά και 50.000 εισιτήρια να είχαμε μπορεί να μην έφταναν για αυτόν τον τελικό. Μετά από τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα η ομάδα μας να φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σηκώσουμε το κύπελλο.
Σίγουρα κάποιοι θα στεναχωρηθούν, θα απογοητευτούν αλλά εμείς προσπαθήσαμε να εξυπηρετήσουμε όσο τον δυνατό καλύτερα γινότανε τον κόσμο μας. Δυστυχώς υπάρχει μια στεναχώρια αλλά τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλη αυτή την τεράστια ζήτηση για ένα εισιτήριο».
Για τον αν μπορούσαν να πάρουν περισσότερα εισιτήρια: «Η αρχική πρόταση της αστυνομίας ήταν για 19.500 εισιτήρια για κάθε ομάδα. Όταν το ακούσαμε αντιδράσαμε τόσο εμείς όσο ο Παναθηναϊκός αλλά και η ΕΠΟ. Η αστυνομία ήταν ανένδοτη, πιέσαμε όσο μπορούσαμε και φτάσαμε σε αυτό το νούμερο το οποίο ήταν το μέγιστο που μπορούσαμε να πάρουμε».
Για τους κατόχους διαρκείας και αν θα εξυπηρετηθούν όλοι: « Σε έναν τέτοιο αριθμό εισιτηρίων, το ανέφερα και πριν ότι μια μερίδα του κόσμου θα είναι δυσαρεστημένοι. Αυτό που βιώνω αυτές τις μέρες πραγματικά με στεναχωρεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλύτερο. Θεωρήσαμε ότι η θύρα 4 είναι η θύρα των οργανωμένων οπότε αφήσαμε να την διαχειριστούν οι ίδιοι οι οργανωμένοι».
Για την μετακίνηση των οπαδών: «Θέλω να πω μερικά πράγματα για τους φιλάθλους μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο οποίο θεωρώ ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες και όχι μία.
Πρέπει να καταλαβαίνει ο κόσμος, έχει βαθμό επικινδυνότητας και ο κόσμος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει έξω από το παράθυρο , κασκόλ ομάδας ή να είμαστε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδας, γιατί κάτι τέτοιο εγκυμονεί πολλούς κινδύνους».
Αναφορικά με το πρόγραμμα, την προστασία που θα ζητήσουν στα διόδια των Αφιδνών και το… μέτωπο της Ομόνοιας : «Έχουμε σημείο συνάντησης στα διόδια των Μαλγάρων στις 12 το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου. Ακριβή ώρα αναχώρησης δεν ξέρω, αυτό θα το αποφασίσει η αστυνομία. Θα είναι μια διαδρομή πολλών ωρών και θα πρέπει να βρίσκονται στις 3 το μεσημέρι, της επόμενης μέρας, στα διόδια των Αιφιδνών, τα οποία είναι τα τελευταία διόδια πριν την Αθήνα.
Εκεί θα μαζευτεί όλος ο όγκος των λεωφορείων, όπου και θα φεύγουν ανά 20 για το γήπεδο ΟΑΚΑ. Καλό θα ήταν και όσοι θα πάνε μεμονωμένα, να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους εκεί και να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για την μετάβαση τους στο γήπεδο. Θα ζητήσουμε να υπάρχει αστυνομική δύναμη εκεί, για την προστασία των οχημάτων.
Θα υπάρχουν σίγουρα τρία «μέτωπα». Θα είναι ο κόσμος που θα περιμένει στα διόδια των Αιφιδνών, ο κόσμος που θα πηγαίνει στο γήπεδο με τα λεωφορείο και το τρίτο που είναι και το πιο σημαντικό αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει λύση, είναι το θέμα της Ομόνοιας. Εκεί είναι ο πανελλήνιος σύνδεσμος ΠΑΟΚ ο οποίος θα έχει πάρει από την Παρασκευή το πρωί, τα εισιτήρια.
Όλη η Αθήνα θα προμηθευτεί από εκεί τα εισιτήρια, η Πελοπόννησος αλλά και τα νησιά που γνωρίζω ότι θα βρεθούν στο γήπεδο, θα βρεθούν εκεί για να πάρουν τα εισιτήρια τους. Το πρόβλημα είναι πως από εκεί θα μεταφερθούν στο γήπεδο. Η αστυνομία είναι κάθετη και αναφέρει ότι θα προβεί σε προσαγωγές αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει όγκος οπαδών στην Ομόνοια. Είναι ένα βασικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσουμε. Εγώ θα βρίσκομαι στο «μέτωπο» της Ομόνοιας και αν χρειαστεί θα βοηθήσω. Ευελπιστώ να κυλήσουν όλα καλά και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Αλλά ο όγκος των οπαδών θα είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας».
Για τις τρεις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες στο λεκανοπέδιο. Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική , ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες της Αττικής και ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να μπει ανάμεσα τους και προσπαθεί να γίνει πρώτος»
Για τα έξτρα εισιτήρια που ζητήθηκαν : «Νομίζω ότι η πρόταση θα πέσει στο κενό, μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά το θεωρώ απίθανο. Τα εισιτήρια θα έρθουν στην ΠΑΕ σήμερα(22/4) αργά το απόγευμα και από αύριο στις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ θα διατίθενται στα εκδοτήρια με 11 ταμεία».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

 

Μπαρτζώκας: "Ουδείς κοιμάται..."


Επιστρέφει ο Ρόσι

 

Άφησες απλήρωτο το χαράτσι της ΔΕΗ; Έρχεται ο...Θεoχάρης!

 

Φλέρταρε τη βοηθό και αποβλήθηκε! (VIDEO+PHOTOS)

 

ΑΡΜΑΝΙ ΤΖΙΝΣ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1-2 Μος: «Είμαστε έτοιμοι!»

 

Κοτσόλης: «Πλέον είμαστε έτοιμοι»

 

Μόνο ένας στους επτά δικαιούται το κοινωνικό επίδομα!

 

Πάνοπλη η Ρεάλ Μαδρίτης

 

Προσωρινός προπονητής της Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς

 

Προσέλαβε… γεωπόνο η Καλλονή

 

"Ο Σπανούλης μας θύμισε ποιοι είμαστε"

 

Γκολ από 45 μέτρα!

 

Η Μπαρτσελόνα «βλέπει» Ρούντι Γκαρσία

 

Live Streaming. 22:00 Manchester City vs West Bromwich Albion 3-1 Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.