ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

-Παδια μας βλεπουνε...που πηγε αυτος ο υπαλληλος που δεν θα χαριζοταν σε κανεναν...το μεν Καστορι ειναι ομορφο...αλλα στο γηπεδο του δεν εχει παει...στο γηπεδο του Ξηροκαμπιου εχει παει...στο γηπεδο της Συκεας που εχει παρει και αδεια καταλληλοτητας απο την ΝΑΣΑ???.Το μεν γηπεδο Καστοριου καποτε ηταν κατηφορικο για να πηγαινει μονη της η μπαλα..στο δε γηπεδο με την εγκριση της ΝΑΣΑ....μαλλον εγινε απο εξωγηινα οντα,που προσωπικα ακομα δεν τα εχω δει...την γραμμη του πλαγιου αουτ την εχω δει και δεν ειναι εργο των παραπανω εκτος του πλανητη μας οντων,αλλα δικα μας...αλλα και πιο παλια οταν περνουσα απο αυτο το γηπεδο παντα γελουσα...εκει δεν εχει γινει ενας αγωνας επειδη ειχε δυο τρυπες η περιφραξη του...ενω σε ενα αλλο γηπεδο που ηταν ακαταλληλο εδω και ενα τριτο του αιωνα και δεν ειχε καν συρματατοπλεγμα πρεπει να ηταν...παρα ταυτα οι αγωνες γινονταν κανονικα και ενας μονιμα τιμωρημενος σε καθε αγωνιστικη περιοδο εκανε την εισβολη του στο γηπεδο με πολυ ανεση και με το γνωστο του στυλ...οι διαιτητες των παρακαλουσαν ευγενικα οι διαιτητες να βγει απο το γηπεδο και αυτος ηταν εκει που τωρα υπαρχουν κερκιδες και ετρεχε για τις μπαλες σε εναν αγωνα και εβριζε καποιον,αλλα τον εσωσαν αλλοι...ενας απο τους παρατηρητες των μεγαλων ταλεντων της Λακωνικης διαιτησιας,εχει κανει κανει διαξαγωγη επισημου αγωνα χωρις η μια εστια,οπου σημειωθηκαν και τα 4 τερματα του αγωνα των 72 λεπτων,χωρις να βρει η μπαλα ουτε μια φορα τα διχτυα που δεν υπηρχαν...και το ενα γκολ πετυχε τον θεο που συγχωρει,αλλα οχι και η γηπεδουχος ομαδα(βεβαια το εχει κανει μονο 1 φορα με ενα απο τα πολλα της ονοματα εδω και 40 χρονια).
-Ειναι εδω και πολλα χρονια και ενω τα αλλαξαν ολα,αυτο εχει μεινει ακομα και σημερα...εκει εχει δει κατι ο θεος και οι ανθρωποι,μονο καποιοι κυριοι εδω και πολλα χρονια δεν βλεπουν τιποτα...
-Κοντα στην Σπαρτη για δυο τρυπες στα διχτυα εδωσαν εντολη στους διαιτητες να μην γινει η τελεση του αγωνα και η γηπεδουχος ομαδα εφαγε μια καμπανα,δεν ειχαν περασει και πολλα χρονια απο την περιοδο που εγινε ο αγων ΑΝΕΥ διχτυων και με τις ομορφες γραμμουλες...
-Στο γηπεδο της Μεταμορωσης μια κυρια βοηθος μπαλωνε τα διχτυα,που δεν ειναι δικη της αρμοδιοτητα συμφωνα με τον ΚΑΠ,αλλα του γηπεδουχου σωματειου την ιδια ωρα που εκανε σε αυτη την εστια ζεσταμα ο τερμ/κας των φιλοξενουμενων...το ιδιο φαινομενο εχει συμβει και σε κοντινο γηπεδο με χορταρι!!!.
-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ...ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ....ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ,ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ,ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ....ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!! 

Λάκωνας φίλαθλος κατά ΕΠΣ Λακωνίας

529735564
Ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα αναρτήθηκε σε blog με το όνομα Ευρώτα Έλους, με αφορμή όσα αναφέρει/ανακοινώνει εδώ η ΕΠΣ Λακωνίας. Παρά την ονομασία το blog δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα Ευρώτας Έλους (συνωνυμία είναι). «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ», αναφέρει ... Read More »
  • Η συζήτηση ξεκίνησε 8 Μαΐου
  • Dimitris Michalakakos

    Καλησπέρα,
    Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας, έαν site με καθημερινή ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα του Νομού. Θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για να στηρίξουμε τόσο την σελίδα στο facebook
    https://www.facebook.com/pages/Notos-sportsinfo/451930454892605
    Kαι φυσικά το ίδιο το σάιτ
    http://www.notos-sports.info/
    Να σημειώσω πως παρά το όνομα η σελίδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ με το Notospress ή τους ιδιοκτήτες του. Είναι ανεξάρτητο με μόνο στόχο την αθλητική ενημέρωση.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Αυτό το συννημένο ίσως έχει αφαιρεθεί ή ο χρήστης που το κοινοποίησε δεν έχει άδεια να το μοιραστεί μαζί σας.
  • 8 Μαΐου
  • Ευρώτας Έλους

    Φιλε Δημητρη(μου επιτρεπειις τον Ενικο)εχω διαβασει αυτα που εχεις γραψεις στην εν λογω Ιστοσελίδα που αναφερεις...εχουμε διαφορετικες αποψεις στην αθλητικη ενημερωση,την οποια γνωριζω πολλα χρονια.Καθως και τα προσφατα αθλητικα δρωμενα(ποδοσφαιρικα κυριως),αφου κανεις δεν ειπε ουτε ραδιοφωνικα,ουτε και μεσω των Ιστοσελιδων....ΜΕΤΑΞΥ αυτων και ΚΑΙ του Νotospress.Eαν εγραφες οτι δεν εγιναν <<εκπληξεις>>στην τελευταια αγωνιστικη....αλλα οτι ηταν στημενα και τα 3 παιχνιδια...τοτε ευχαριστως να προσφερα την ασημαντη βοηθεια μου.Η αγωνια μου φιλε Δημητρη,εδω και πολλα χρονια ειναι η ομαδα μου να μην θελει μια <<εκπληξη>>,η να κανει την <<εκπληξη>>για αλλες ομαδες.Αν μπορεις να με καταλαβεις,καλως...παντως ευχαριστω για το μηνυμα σου και συγνωμη.Εαν,πειστω στο μελλον....Ευχαριστως θα το μελετησω πρωτα και υστερα βλεπουμε..εχω πολλες δυσαρεστες εμπειριες απο πολλα αθλητικα δρωμενα(ποδοσφαιρικα και αλλα στον τοπο μας).Γεια σου...
  • Dimitris Michalakakos

    Καλησπέρα, αυτα που έγιναν την τελευταία αγωνιστική στην Α κατηγορία ήταν γελοιότητες... Στο notospress δυστυχως δεν είχα την ελευθερία να γράψω για στημένα καθώς ήμουν απλά ένας υπάλληλος.
    Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν κάποια καυστικά σχόλια μέσω facebook. Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.
    Δυστυχώς τα ματς που στήθηκαν ήταν πολύ περισσότερα από 3 (έγιναν κωμικοτραγικά σκηνικά τις τελευταίες αγωνιστικές). Αυτο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι στην δικη μου σελίδα θα γράφω ότι πιστεύω καθώς δεν θα υπάρχει κάποιος του οποίου το σαιτ θα πρέπει να "προστατέψω". Ευχαριστώ.
  • 9 Μαΐου
  • Ευρώτας Έλους

    Καλη σου μερα Φιλε Δημητρη.Φυσικα και γνωριζω οτι δεν ηταν μονο η τελευταια αγωνιστικη.Στο παρελθον εχει στηθει ακομα και αγωνας του παιδικου πρωταθληματος...εκει που ησουν ενας απλος υπαλληλος,θα μπορουσες να γραψεις μερικα πραγματα,διοτι η Ελλληνικη γλωσσα ως γνωστον ειναι πλουσια.
    Οι ιδιοκτητες γραφουν χειροτερα πραγματα για διαφορα προσωπα της δημοσιας ζωης του τοπου και για αλλους τα καλυτερα λογια!!!(ακομα και αρθρα με τα αρχικα διαφορων γνωστων τους).Ποιους θα ενοχλουσε μια μικρη αναφορα σε στημενους αγωνες?.Ολοι το γνωριζουν...
  • Ευρώτας Έλους

    Το facebook δεν ειναι κατι το σοβαρο,θα μπορουσα να κανω βιβλιο ολοκληρο και μονο καυστικα σχολια!.Αλλα δεν εχω το δικαιωμα αυτο γιατι η ομαδα μου δεν ανηκει στην Α κατηγορια.Δεν θα γραψω ξανα τιποτα αλλο...δεν ειμαι συνεχεια πανω απο εναν Υ.Υ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου...δεν γνωριζω και πολλα για την χρηση του facebook δεν μου λεει κανεις τιποτα σκοπιμα μονο αυτα που πρεπει και να κανω σχολια μονο σε οτι αφορα τον Ευρωτα Ελους.Οταν μπορεσω να ανεβασω το υλικο που θελω θα φυγω... γεια σου και καλη σου μερα δεν θα σε ενοχλησω ξανα με νεο μηνυμα.
    -ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.