ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μανωλάς: "Ό,τι αποφασίσει ο πρόεδρος"

Ο Κώστας Μανωλάς μιλά για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ καθώς και τις προθέσεις του για τις επόμενες κινήσεις της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Κώστα με καθαρό μυαλό και έχοντας απομακρυνθεί απ' το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τι κρατάτε οι παίκτες του Ολυμπιακού;
"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι απ' την απόδοσή μας. Πιστεύω ότι καταφέραμε εμείς οι ίδιοι να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Αλλά το σημαντικό είναι ότι ακολουθούν δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο. Και εκεί θα πάρουμε τη μεγάλη εκδίκηση".
Θα ήθελα λίγο να μας μεταφέρεις την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή στη διάρκεια ενός αγώνα, όπου υπάρχει ένταση. Το ρωτάω αυτό με αφορμή το περιστατικό με τον Εντινγκά. Πόσο δύσκολο είναι να μείνεις ψύχραιμος και να κρατήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου;
"Απορώ πως έμεινε ψύχραιμος μετά από ένα τέτοιο κτύπημα ο Εντινγκά. Έτυχε και ο διαιτητής ενώ του έλεγε κάτι ο επόπτης, δεν το άκουσε. Δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα. Εκεί πανικοβληθήκαμε περισσότερο. Αλλά συνεχίσαμε το παιχνίδι πιστεύοντας ότι θα πάμε καλύτερα, βγάζοντας περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας. Αλλά δεν έγινε και για αυτό καταφέραμε και χάσαμε το παιχνίδι".
Πάντως αυτό που εισπράττουμε εδώ και αρκετές ημέρες από όλους στην ομάδα, είναι πως έχετε ως προτεραιότητα τη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για τον κόσμο είναι ο αγώνας της χρονιάς. Δεν ξέρω αν συμφωνείς.
"Σίγουρα, το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν είναι το παιχνίδι με την Μάντσεστερ, γιατί μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Αλλά μπορεί και να μην περάσουμε, κάτι που είναι καταστροφικό για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι οι δύο ήττες θα μας κάνουν καλό. Γιατί στον Ολυμπιακό τη μία στιγμή που κερδίζεις είσαι στο Θεό ψηλά. Αλλά ο Θεός θέλει να είσαι πάντα ταπεινός. Για αυτό ήταν καλύτερο που χάσαμε αυτά τα παιχνίδια για να είμαστε ταπεινοί. Να πάμε εκεί να παλέψουμε και όχι να νομίζουμε πως είμαστε το φαβορί".
Η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου απ' την 29η αγωνιστική θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα σας, εφόσον τα καταφέρετε στον αγώνα με τον Πανθρακικό;
"Μας ενδιαφέρει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε. Θα είναι το Σάββατο, θα είναι την επόμενη αγωνιστική. Ότι θέλει ο Θεός. Σίγουρα ο πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ο δεύτερος είναι το κύπελλο και ο τρίτος είναι μία καλή πορεία στην Ευρώπη που την έχουμε κάνει ήδη. Αλλά κοιτάζουμε να πάμε καλύτερα".
Τι εικόνα έχεις για τον Πανθρακικό;
"Φέτος ο Πανθρακικός, μας έχει εκπλήξει όλους. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Βλέπουμε τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο απ' την ομάδα. Και στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε είδαμε πως είναι μία συγκεντρωμένη ομάδα. Παίζει πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θα έρθει εδώ για να μη χάσει. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες για να κερδίσουμε το παιχνίδι".
Ο αγώνας με τον Πανθρακικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο τη ομάδας;
"Αν δεν έχεις τον κόσμο δίπλα σου, είναι σαν μην έχεις ψυχολογία στο παιχνίδι. Ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ. Τον απογοητεύσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αλλά πιστεύω ότι θα γυρίσει η τύχη. Θα είναι πάλι κοντά μας".
Και κάτι προσωπικό. Είναι συχνά τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ομάδες του εξωτερικού σε παρακολουθούν. Έχουν το όνομά σου στη μεταγραφική τους λίστα. Θα θέλαμε να μας πεις τη δική σου επιθυμία και αν γνωρίζεις κάτι σχετικό με τα παραπάνω.
"Η επιθυμία μου είναι ότι επιθυμεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αν θέλει να με δώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα φύγω. Αν θέλει να με κρατήσει, εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Αποδίδω το μάξιμουμ κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο. Όποτε παίζω θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ".

Πηγή: Contra

«Σε δεύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός»

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs Panathinaikos Eastern European Time

 

Η αποστολή του ντέρμπι

 

Παπαδόπουλος: "Αν δεν νικήσουμε..."

 

Μόγες: «Η Λίβερπουλ το φαβορί»

 

Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban vs Galatasaray 66-67

 

Αλέφαντος, Ατρόμητος, Σπανός...

 

Μουρίνιο: Εύχομαι να περάσει η Μάντσεστερ Γ.

 

Με Στέφενς άρχισαν οι κάμψεις στη Στουτγάρδη!

 

Ξύλο στη Βιτόρια (video)


"Δύο προτάσεις από το εξωτερικό για Λίνο"

 

Live Streaming.22:05 Juventus vs AC Fiorentina 1-1,FC Sevilla vs Real Betis 0-2,Tottenham Hotspur vs SL Benfica 1-3,AZ vs FK Anzhi Makhachkala 1-0

 

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ...ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΕΙΧΟ ΤΟΥ FACBOOK TOΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ...ΤΗΣ 6ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1912.ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.

 

Η Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ????.ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ???.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???.ΩΣ ΠΟΤΕ...

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ Γ.Γ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟ ΤΗΣ Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013???.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΕΙΧΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ!!!



 

κυριε καπερωνη πρωιν Γ.Γ της Α.Ε.Δ Σκαλας προεδρε/παραγοντα/προπονητη και καθολου δημοσιογραφος(οπως δεν ειναι πολλοι αλλοι) ..ο Πανγυθεατικος παει στην Α Κατηγορια μετα απο πολλα χρονια,αφου αλλαξε και δυο φορες την ονομασια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.