ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Live Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United 0-2,Tottenham Hotspur vs West Ham United 1-2

Πρόκριση για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ManUtd νίκησε 2-0 την Στόουκ στο "Μπριτάνια" και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup, όπου τους περιμένει η Σίτι. Αποκλεισμός για Τότεναμ από Γουέστ Χαμ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κόζαρεκ: Σχεδόν αδύνατο να νικήσεις τον Ολυμπιακό

Η Ζιέλονα Γκόρα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (19/12), για την 10η αγωνιστική της Euroleague, με τον Λούκας Κόζαρεκ να τονίζει ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να καταφέρει κάτι σχεδόν αδύνατο, να νικήσει τους ερυθρόλευκους.


"Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Θα κάνουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι σχεδόν αδύνατο, να νικήσουμε τον Ολυμπιακό.
Είναι μία μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να τη νικήσουν. Κανείς δεν το κατάφερε φέτος στην Euroleague. Θέλουμε να παλέψουμε και να έχουμε καλή απόδοση.
Φυσικά, γνωρίζουμε πως θα είναι δυσκολότερο από ό,τι ήταν στην Αθήνα, αλλά ίσως να είμαστε περισσότερο τυχεροί", είπε ο γκαρντ της Ζιέλονα Γκόρα.


Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United,Live Streaming.21:45 Tottenham Hotspur vs West Ham United

Live Streaming.19:30 Olympiakos - PAS Giannina 3-2,Levadiakos - Panathinaikos 0-4

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στέφενς: "Είμαστε απογοητευμένοι"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά στο τιμόνι της Τότεναμ ο Σέργουντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΧΗΣΑΝ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ΠΑΟ και άλλες τέσσερις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στέφενς: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Στέφενς:  Είμαστε απογοητευμένοι
Ο Χουμπ Στέφενς αφού στάθηκε αρκετά στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συνήθως δέχεται πρώτος γκολ, αναφέρθηκε στο θέμα Κάτσε και τους Ελληνες διεθνείς. Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως, εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, ενώ σε ερώτηση για την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό, ο Στέφενς προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό!
"Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ειδικά αν δούμε πόσο κυρίαρχοι ήμασταν σήμερα και το μόνο που θέλω είναι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ομως κάνουμε πάντα το λάθος να αφήνουμε τον αντίπαλο να προηγηθεί και αυτό μετά μας στοιχίζει πολύ σε ενέργεια. Μπορούμε να μάθουμε πολλά, απ' όλα τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε. Ειδικά σε αυτά τα ματς είναι σημαντικό να βάζεις πρώτος γκολ. Θα μπορούσαμε αν πετυχαίναμε πρώτοι το γκολ στη συνέχεια να βγαίναμε εμείς στην κόντρα επίθεση. Αντίθετα είδαμε τους γηπεδούχους να παίζουν αυτοί την κόντρα επίθεση".
Για την διαφορά από τον Ολυμπιακό: "Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα γι' αυτό το θέμα, αλλά καμιά φορά είναι καλύτερο να μη λες τίποτα. Είμαστε και στην Αθήνα... Μερικές φορές πρέπει να χαμογελάς. Κάποιες φορές λέω ότι το να μιλάς είναι αργυρός και το να κλείνεις το στόμα σου χρυσός".
Για τα μεταγραφικά: "Μόνο όταν υπογράφει ένας παίκτης μπορείς να πεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι".
Για την προσαρμογή του Τζαβέλλα ως στόπερ: "Πρέπει να σας πω πως είναι ένα πράγμα που είδαμε στις προπονήσεις. Ετσι κι αλλιώς με τον Λίνο και τον Σπυρόπουλο είμαστε καλυμένοι στα αριστερά. Ο Τζαβέλλας έχει ανταπεξέλθει πολύ καλά έως τώρα".
Για τις χαμένες ευκαιρίες: "Δεν με προβληματίζει παραπάνω Είχαμε και με τον Απόλλωνα πολλές ευκαιρίες και πολλά κόρνερ. Είναι γεγονός ότι πρέπει να μάθουμε όταν έχουμε την μπάλα να κάνουμε γκολ, όμως, εμείς καταφέραμε από ένα λάθος πλάγιο να δεχτούμε γκολ. Αφού έχουμε την μπάλα στα πόδια μας πρέπει να μάθουμε να σκοράρουμε πρώτοι. Πιστέψτε με ότι πριν από δύο μήνες δεν ήμασταν τόσο κυρίαρχοι, όσο στα τελευταία παιχνίδια, αλλά σαφώς θα πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την εκτελεστικότητά μας".
Για τον Κάτσε: "Ο Κάτσε είναι μέλος του ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε μέλοι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ελπίζω και εκείνος. Το γεγονός ότι έχει να παίξει αρκετούς μήνες μας κάνει να πρέπει να τον βάλουμε σταδιακά. Και σήμερα θα τον βάζαμε, αλλά προτίμησα τον Λίνο επειδή κάναμε πολλές σέντρες και θέλαμε έναν παίκτη να φέρει σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή. Πιστεύω σιγά σιγά να ενσωματωθεί και ο Κάτσε. Ολοι ζούμε γύρω από τον ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εχω ακούσει ότι κατηγορούν και τους διεθνείς ότι παίζουν καλύτερα με την Εθνική, πρέπει να τους υποστηρίξουμε". 

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Olympiakos - PAS Giannina,Live Streaming19:30 Levadiakos - Panathinaikos

 

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki 1-1,Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio 2-0,Xanthi - OFI Crete 2-1,Panaitolikos - Platanias 3-0ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United,Live Streaming.21:45 Tottenham Hotspur vs West Ham United

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά στο τιμόνι της Τότεναμ ο Σέργουντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΧΗΣΑΝ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ΠΑΟ και άλλες τέσσερις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

Live Streaming.19:30 Olympiakos - PAS Giannina 3-2,Levadiakos - Panathinaikos 0-4

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους νεαρούς παίκτες του ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Δύο γκολ ο Λαγός, από ένα οι Κλωναρίδης και Δώνης.
To live του αγώνα
Η εικόνα του αγώνα
Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κατά το οποίο ο Λεβαδειακός ανέπτυξε μία στοιχειώδη επιθετική πρωτοβουλία με κύριο αποδέκτη των προσπαθειών τον Μάντζιο, ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μάλιστα δεν έκανε κάτι εξαιρετικό για να τα καταφέρει. Απλώς, μετά το 10' κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και πίεσε τον αντίπαλο που ήταν πολύ αργός στις αντιδράσεις του και...μοιρολάτρης στο παιχνίδι του. Οι καλές φάσεις για τον Παναθηναϊκό ήταν θέμα χρόνου και όταν ήρθαν μεταφράστηκαν αυτομάτως σε γκολ.
Στην πρώτη εξ αυτών ο Κλωναρίδης πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα με κοντρόλ και σουτ μέσα στην περιοχή (31') ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τάσος Λαγός πέτυχε το πρώτο γκολ του στην καριέρα του στη Superleague με ωραία λόμπα διαμορφώνοντας νωρίς το 2-0 και απλοποιώντας τη δουλειά του ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά από τη στιγμή που ο Μάντζιος έχασε την ευκαιρία του 41' (νικήθηκε από τον Κοτσόλη) συμβιβάστηκε με το αποτέλεσμα πολύ νωρίς. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έκανε σωστή διαχείριση της κατάστασης, ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 68' λόγω αποβολής του Λαγού. Νωρίτερα πάντως ο ίδιος παίκτης είχε φροντίσει να κάνει το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι (και πρώτο του Παναθηναϊκού εφέτος από στημένη φάση) για να σφραγίσει το αποτέλεσμα.
Με παίκτη λιγότερο στο τερέν οι πράσινοι ουδέποτε απειλήθηκαν. Αντίθετα, με τις προσθήκες των Δώνη και Ρισβάνη, φρεσκαρίστηκαν και απείλησαν στην κόντρα και για τέταρτο τέρμα. Αυτό εν τέλει ήρθε με σκόρερ τον Δώνη στο 89' ο οποίος σκόραρε στην πρώτη συμμετοχή του στη Superleague.  

Πηγή: Contra

Στο +10 με ανατροπή ο Ολυμπιακός, 3-2 τον ΠΑΣ

Την 11η συνεχόμενη νίκη του στην Super League πέτυχε ο Ολυμπιακός, που μετά από ανατροπή επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γ. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Στο +10 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ η ομάδα του Μίτσελ, που διατήρησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα (8Χ8 εντός έδρας). Εντονα παράπονα από την διαιτησία του Αρετόπουλου έχει το συγκρότημα του Τσιόλη.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τους κενούς χώρους και να είναι αρκετά απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.
Σε μία από αυτές, ο ΠΑΣ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 11', μετά από λάθος του Σάμαρη και ωραία πάσα του Αυγενικού στην πλάτη της άμυνας, ο Ιλιτς νίκησε τον Ρομπέρτο με διπλή προσπάθεια και έκανε το 1-0 για τους ηπειρώτες.
Το γκολ της ομάδας του Τσιόλη... ξύπνησε τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αύξησαν την πίεση τους και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 14', με το σουτ του Σαβιόλα από το ύψος της περιοχής να περνάει δίπλα από δοκάρι του Βελλίδη.
Η πίεση της ομάδας του Μίτσελ απέφερε καρπούς στο 21'. Μετά από παράλληλη σέντρα του Βάις από δεξιά, αρχικά ο Ολαϊτάν -από θέση οφσάιντ- δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βελλίδη, στην συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Σαβιόλα, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
Η ομάδα των Ιωαννίνων έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 31', όταν ο Ιλιτς αστόχησε σε κενή εστία, μετά από απόκρουση του Ρομπέρτο σε σουτ του Τσάβες έξω από την περιοχή!
Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Ολυμπιακό, όταν στο 43' ο Βελλίδης απέκρουσε με δυσκολία την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με μία αλλαγή το δεύτερο μέρος, με τον Κάμπελ να περνάει στην θέση του Ντομίνγκες.
Ο κοσταρικανός έδωσε ενέργεια και ταχύτητα στο παιχνίδι των γηπεδούχων, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το δεύτερο μέρος και στο 49' κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουμπουλάκου στον Σαλίνο.
Η απόφαση του διαιτητή Αρετόπουλου προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στο 51', ο Μασάντο νίκησε τον Βελλίδη από τα 11 βήματα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά (2-1).
Παρά τις αλλαγές του Τσιόλη, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στην συνέχεια, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να πιέζουν για το τρίτο γκολ, που θα τελείωνε και την αναμέτρηση.
Στο 57', ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Βάις από το ύψος του πέναλτι, στο 69' ο Ολαϊτάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ, ωστόσο στην συνέχεια της φάσης η ομάδα του Μίτσελ κέρδισε δεύτερο πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Ρουμπουλάκου στον Κάμπελ.
Στην ίδια φάση, το συγκρότημα του Τσιόλη έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Ρουμπουλάκου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 70', ο Κάμπελ ευστόχησε στην εκτέλεση και διπλασίασε το προβάδισμα των ερυθρόλευκων (3-1).
Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση του Ολυμπιακού και βρήκε τον τρόπο να μειώσει σε 2-3 στο 87', δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Μετά από ωραία πάσα του Βίλα στην πλάτη της άμυνας, ο Κρητικός νίκησε την μονομαχία με τον Μπονγκ, πέρασε τον Ρομπέρτο και σε κενό τέρμα έκανε το 2-3.
Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν την 11η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. 
 
Πηγή: Sport.gr

  Live Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United,Live Streaming.21:45 Tottenham Hotspur vs West Ham United England Capital One Cup.Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki 1-1,Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio 2-0,Xanthi - OFI Crete 2-1,Panaitolikos - Platanias 3-0ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά στο τιμόνι της Τότεναμ ο Σέργουντ

Παρά το γεγονός πως δεν έχει το απαιτούμενο δίπλωμα από την UEFA, ο Τιμ Σέργουντ θα είναι αυτός που θα κρατάει το «τιμόνι» της Τότεναμ και στο πρωτάθλημα μέχρι την πρόσληψη του νέου μόνιμου τεχνικού. Η αρχή, πάντως, γίνεται σήμερα στο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουέστ Χαμ

Ο Τιμ Σέργουντ είναι αυτός που κλήθηκε από τη διοίκηση των «σπιρουνιών» να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας - Μπόας.
Το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του συλλόγου με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή θα είναι το αποψινό για τα προημιτελικά του Capital One Cup κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, οι άνθρωποι της Τότεναμ φρόντισαν να λύσουν το πρόβλημα που υπήρχε για τα παιχνίδια της Πρέμιερ.
Ο Σέργουντ, δεν είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro Licence που απαιτείται, αλλά ένας συγκεκριμένος κανονισμός τον βοηθάει. Σύμφωνα, λοιπόν, με το καταστατικό, ο νόμος περί υποχρεωτικής κατοχής του διπλώματος, εφαρμόζεται ουσιαστικά 12 εβδομάδες μετά την πρόσληψη ενός προπονητή. Πράγμα που σημαίνει ότι σε διάστημα 12 εβδομάδων, στην Τότεναμ θα έχουν βρει τον επόμενο, μόνιμο κόουτς και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Σέργουντ.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.19:30 Olympiakos - PAS Giannina,Live Streaming19:30 Levadiakos - Panathinaikos

 

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki 1-1,Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio 2-0,Xanthi - OFI Crete 2-1,Panaitolikos - Platanias 3-0ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United,Live Streaming.21:45 Tottenham Hotspur vs West Ham United England Capital One Cup.Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΧΗΣΑΝ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ΠΑΟ και άλλες τέσσερις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΧΗΣΑΝ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ΠΑΟ και άλλες τέσσερις

Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ΠΑΟ και άλλες τέσσερις
Ούτε μία ούτε δυο, αλλά συνολικά πέντε ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με τσουχτερά πρόστιμα την Τετάρτη (18/12) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, η Ε.Ε.Α επέβαλλε τσουχτερό πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, τον Αρη, τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, διότι δεν έχουν προσκομίσει την απαραίτηση εγγυητική επιστολή.
Από κει και πέρα και δη για τις ομάδες της Football League, η Νίκη Βόλου έλαβε προθεσμία ως τις 15 Ιανουαρίου για την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, ενώ για την ίδια ημέρα κλήθηκαν σε ακρόαση λόγω μη κατάθεσης του ίδιου δικαιολογητικού οι ΠΑΕ Πιερικός, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Καβάλα, ΑΟ Γλυφάδας, Πανηλειακός, Δόξα Δράμας, Κασσιόπη, Βύζας Μεγάρων, Ζάκυνθος, Βατανιακός και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις αποφάσεις της Επιτροπής 

Πηγή: Goal
Live Streaming.19:30 Olympiakos - PAS Giannina,Live Streaming19:30 Levadiakos - PanathinaikosLive 

Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United,Live Streaming.21:45 Tottenham Hotspur vs West Ham United England Capital One Cup.Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki 1-1,Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio 2-0,Xanthi - OFI Crete 2-1,Panaitolikos - Platanias 3-0

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 

Το τέρμα του Γιώργου Τζαβέλλα στο 90' ισοφάρισε εκείνο του Δημήτρη Παπαδόπουλου και ο ΠΑΟΚ απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 16η αγωνιστική της Super League.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >

Πηγή: Contra

LIVE η Super League

Φουλ δράση στη Super League στις 17.15 με τη Skoda Ξάνθη να υποδέχεται τον ΟΦΗ, τον Πάνθρακικό να κοντράρεται με την Καλλονή στην Κομοτηνή και τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Πλατανιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων στο Onsports.

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis 2-2(προσπαθεια ειναι..)

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 2-2

Δύο πρόσωπα είχε η αναμέτρηση του Παγκρητίου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έβαλαν τέσσερα γκολ (2-2), ενώ στο δεύτερο οι συνεχόμενες διακοπές αποδιοργάνωσαν τους γηπεδούχους και το θέαμα ήταν φτωχό.
Το live της αναμέτρησης
Η εικόνα του αγώνα
Καλός ρυθμός, δυνατές αλλά όχι αντιαθλητικές μονομαχίες, δεκαπέντε τελικές προσπάθειες και το βασικότερο: τέσσερα γκολ επεφύλασσε το συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο του Παγκρητίου, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τη βροχή που σταμάτησε περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα.
Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα μπλόκαρε τον Εργοτέλη, καθώς με εξαίρεση τη φάση του πρώτου γκολ (στο 16ο λεπτό μετά από εκπληκτική ασίστ του Μάρις Βερπακόφσκις και ψύχραιμο πλασέ του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά), η "ελαφρά ταξιαρχία" απειλήθηκε μόνο με μακρινά σουτ.

Το μπλοκάκι

14ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη, το εξουδετέρωσε πέφτοντας ο Τζόρβας.
16ο λεπτό ΓΚΟΛ: Έξυπνη μπαλιά του Βερπακόφσκις, ο Μπαντιμπανγκά κοντρόλαρε και πλάσαρε ψύχραιμα τον Τζόρβα.
18ο λεπτό ΓΚΟΛ: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες, ο Μεχία έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Πετρόπουλος με γυριστό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
43ο λεπτό ΓΚΟΛ: Εκτέλεση πλαγίου από τα αριστερά, ο Δεληζήσης πήρε τη γυριστή κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Πετρόπουλος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα.
45+3ο λεπτό ΓΚΟΛ: Ο Πελέ ισοφάρισε 2-2 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.
50ό λεπτό: Συρτό σουτ του Μπαντιμπανγκά στην αντεπίθεση, ο Τζόρβας απέκρουσε.
80ό λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Πελέ, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα.
Στον αντίποδα η άμυνα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη, αφού σε δύο στημένες φάσεις δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά, με συνέπεια ο Αντώνης Πετρόπουλος να ανατρέψει τα δεδομένα (στο 18' και το 43').
Ο Εργοτέλης απάντησε με το ίδιο νόμισμα (άμεση ισοφάριση) χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πελέ (στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ.
Ο Πετράκης έκανε πιο επιθετικό το σύστημα περνώντας τον Ηλία Αναστασάκο στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι συνεχόμενες διακοπές λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων, των καρτών και της έντασης του 72ου λεπτού όπου αποβλήθηκε ο Λόρι Σάντσεζ, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.
MVP
Ο Αντώνης Πετρόπουλος. Σκόραρε μετά τις 15 Σεπτεμβρίου και μάλιστα δις, χαρίζοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στον Απόλλωνα, ο οποίος αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.
Αδύναμος κρίκος
Ο Άλβαρο Μεχία. Ευθύνεται για το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων και ένα λάθος του στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να στοιχίσει ακόμα περισσότερο στον Εργοτέλη.
Σχόλιο
Ο Εργοτέλης είχε τη διάθεση να δημιουργήσει και να τρέξει με τους Μπαντιμπανγκά και Πελέ σε καλή μέρα, αλλά αφενός έπεσε πάνω στην καλοστημένη άμυνα του Απόλλωνα και αφετέρου η άμυνά του δεν πήρε καλό βαθμό, με συνέπεια να "πληγωθεί" δύο φορές (η μία εξ αυτών προήλθε από πλάγιο). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα του Πετράκη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ εκείνη του Σάντσεζ αποκόμισε ακόμη ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από την ουρά του πίνακα.
Οι συνθέσεις
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόσο (46' Αναστασάκος), Βερπακόφσκις (55' Χαλκιαδάκης), Μπουχαλάκης (88' Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος.
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Φαρινόλα (81' Μπάρκογλου), Πετρόπουλος (92' Παπαζαχαρίας). 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

Συγκίνηση και τιμή για τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο

Τα δικά τους προσωπικά γραμματόσημα έχουν πλέον τρεις εμβληματικές ποδοσφαιρικές μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ: Οι Μίμης Παπαϊωάννου, Κώστας Νεστορίδης και Θωμάς Μαύρος ήταν στη σημερινή παρουσίαση των ΕΛΤΑ και με συγκίνηση είδαν την ΑΕΚ να τους κάνει ένα ξεχωριστό δώρο: Τα πρόσωπά τους έγιναν... γραμματόσημα. Μία ξεχωριστή συμβολική κίνηση από πλευράς διοίκησης. 

Πηγή: AEK365

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)


Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομοιες ποινές και στο πρωτάθλημα...




Βαγγέλης Μπραουδάκης



Αν δεν «στρίψουμε» γρήγορα, πάμε κατευθείαν για τα βράχια (ποδοσφαιρικά). Ο Ολυμπιακός ήταν ο επόμενος κρίκος (η αλυσίδα είναι ατελείωτη) των τιμωριών της UEFA προς τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της για παραπτώματα –κι εδώ είναι το δυστυχές της υπόθεσης- τα οποία εντός των τειχών όχι μόνο δεν τους δίνουν οι πολλοί ουσιαστική σημασία, αλλά λοιδορείται κι όποιος τυχόν τολμήσει να τα επισημάνει! Και δεν εννοώ μόνο το βαρύ «ρατσιστική διαγωγή των οπαδών», εννοώ και τα «ανεπαρκής οργάνωση, άναμμα καπνογόνων και χρήση λέιζερ» που αναφέρονται στην αιτιολόγηση της ποινής του «μερικώς κεκλεισμένων» (για τη θύρα 7) και των 30.000 ευρώ πρόστιμο…
Ο συνήθης αντίλογος –όλων των οργανωμένων οπαδών όλων των ομάδων και των διοικήσεών τους; «Μα, ένα πανό σήκωσαν για λίγο μερικοί πυροβολημένοι», «έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι για μερικές στρακαστρούκες» και το πιο πολυφορεμένο «στο γήπεδο είμαστε, δεν είμαστε στο Μέγαρο ή στην εκκλησία»…
Το οξύμωρο και απογοητευτικό είναι ότι αυτά τα παραπτώματα (και οι αντίστοιχες ποινές τους) προβλέπονται και στον εγχώριο πειθαρχικό κώδικα, όχι μόνο σ' εκείνον της UEFA! Προβλέπονται αλλά δεν τολμάει κανείς να ρίχνει τη μια καμπάνα πίσω από την άλλη με συνέπεια και συνέχεια («για να μην εξοντωθούν οι ομάδες», που «τι φταίνε οι καημένες»!). Σαν τώρα, μάλιστα, θυμάμαι δικηγόρο ΠΑΕ (στον αθλητικό δικαστή) να ειρωνεύεται σκαιά τον παρατηρητή ενός αγώνα που είχε τολμήσει να γράψει συγκεκριμένο αριθμό καπνογόνων στην έκθεσή του…
Οσο, λοιπόν, οι συγκεκριμένες αντι-ποδοσφαιρικές πρακτικές δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, όπως και από την UEFA, στο πρωτάθλημά μας, τόσο φυσικά δεν «εκπαιδεύονται» οι εναπομείναντες «πελάτες» της κερκίδας σε συμπεριφορές που δεν θα είναι πια παραβατικές. Κι όσο δεν «εκπαιδεύονται» τόσο θα μας τιμωρούν σε κάθε ευρωπαϊκό ματς. Για «ψύλλου πήδημα», όπως βαυκαλιζόμαστε να νομίζουμε…
Επιπλέον, τις «ρατσιστικές διαγωγές» στις εξέδρες των γηπέδων μας (με αφορμή πανό και φασιστικά εμβλήματα, που όλο και πλήθαιναν) τις είχα πρωτοαναφέρει σε σειρά άρθρων το 2007 σ' αυτή την εφημερίδα. Ηταν η εποχή που ξεκινούσε η γεωμετρικά πλέον κλιμακούμενη ευρωπαϊκή τάση για ποινές και καταδίκες τους. Παραλίγο τότε, από τις εγχώριες αντιδράσεις, να πειστώ ότι ήμουν υπερβολικός και «υπερευαίσθητος». Τώρα πια μας χτυπάνε και επίσημα τις καμπάνες. Αλλά δεν βλέπω και πάλι κανέναν να θέλει να ασχοληθεί σοβαρά! Λες και αφορά το ποδόσφαιρο και τους «πελάτες» άλλης χώρας… 

Πηγή: Goal

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)


Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομοιες ποινές και στο πρωτάθλημα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"

Στις περικοπές της χρηματοδότησης του Υπουργείου Οικονομικών κατά 50% στον αθλητισμό αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις περικοπές της χρηματοδότησης του Υπουργείου Οικονομικών κατά 50%, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής θα είναι χειρότερο από κάθε φορά.
Πρόσθεσε πως θα υπάρξει συνάντηση με τον Υπουργό, καθώς όπως τόνισε θα πρέπει να δοθεί μάχη για να διεκδικηθούν περισσότερα χρήματα για τον αθλητισμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM:
Για τις περικοπές της χρηματοδότησης: "Πρέπει να δούμε όλοι το πώς θα καθορίσουμε την νέα εποχή. Οι περικοπές έχουν ξεκινήσει και αυτό που θα βρούμε μπροστά μας θα είναι χειρότερο από κάθε άλλη φορά. Τα χρήματα φτάνουν μόνο για τα λειτουργικά έξοδα. Πολλές ομοσπονδίες θα κλείσουν γιατί τα χρήματα που δίνει το κράτος περικόπτονται και καλύπτουν μόνο τα διοικητικά έργα. Στο παρελθόν έχουν γίνει υπερβολές, η χώρα μας πλουσιοπάροχα χάριζε χρήματα και οι πολιτικοί έκαναν πολιτική.
Τώρα, υπάρχει μία συνεχής μείωση χρημάτων που δίνονται στον αθλητισμό και κανείς δεν σκέφτεται τι μπορεί να προσφέρει και πόσο βοηθάει τους νέους. Για κάθε ένα ευρώ που διατίθεται στον αθλητισμό γλιτώνουμε εφτά ευρώ που θα δίνονταν στην υγεία. Ο αθλητισμός είναι αναγκαίος για τα νέα παιδιά, τα οποία στις μέρες μας ταλαιπωρούνται από παχυσαρκία και καταφεύγουν στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Είναι κρίμα να μην υπάρχουν χώροι για να αθληθούν".
Για το αν υπάρξει συνάντηση με τον Υπουργό: "Ο υπουργός δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του, έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, αλλά και εμείς θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να δοθούν περισσότερα χρήματα. Αν δεν αλλάξει αυτό πολλοί θα είναι υποχρεωμένοι να κλείσουν τις ομοσπονδίες. Ωστόσο, θα υπάρξει συνάντηση και για άλλα γραφειοκρατικά θέματα. Υπάρχει απαισιοδοξία, τα προβλήματα δεν λύνονται με μαγικά πρέπει να γίνει προσπάθεια για το εφικτό. Εμείς σαν Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας και θέλουμε να υπάρχει χρηματοδότηση για τον υψηλό αθλητισμό γιατί μόνο έτσι θα έρθουν οι διακρίσεις". 

Πηγή: Contra

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)


Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομοιες ποινές και στο πρωτάθλημα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για... το ταξίδι του Top 16 και η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά τα μίνι πακέτα διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της συγκεκριμένης φάσης της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στην επιθυμία της να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας με κάθε τρόπο, ανακοινώνει ότι από τις 20/12/2013 αρχίζει το πρόγραμμα των μίνι πακέτων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Top16 της Ευρωλίγκας.
Με την ενέργεια αυτή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογραμμίζει τη θέλησή της να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος τις προσπάθειες της ομάδας στη β’ φάση της Ευρωλίγκας προσφέροντας ένα ελκυστικό πακέτο 7 αγώνων υψηλού επιπέδου στην τιμή των πέντε!
Με το πακέτο «Top16 Pass» οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξασφαλίζουν θέση στο ΟΑΚΑ σε μια καθοριστική φάση της διοργάνωσης όπου παραδοσιακά επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στο φίλαθλο κοινό.
Την Παρασκευή 20/12 θα ανακοινωθούν οι τιμές όπως και όλες οι λεπτομέρειες.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (19/12, 21.45, Δ.Τ.) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 σήμερα (18/12) ως τις 18.00, ενώ αύριο θα λειτουργήσουν από τις 10.00 ως τις 17.00 και από τις 18.00 θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ.
Ισχύουν επίσης όλα τα σταθερά σημεία πώλησης.
*Θύρα 10 , γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», τηλ. 210 6440010
*Γραφεία Viva: “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00),  και
*Γραφεία Viva: Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)
Αγορές μπορούν να γίνουν τόσο τηλεφωνικά στο 13855 και στο 211 7700000, όσο και ηλεκτρονικά στο paobc.gr και στο viva.gr.
Εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Κανονικά συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (23/12, 19/30) από τη θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης". Υπενθυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο αγώνα η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από το σημείο αυτό και με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. 

Πηγή: Gazzetta
Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)


Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομοιες ποινές και στο πρωτάθλημα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός με πίστη και πολλή προσπάθεια μπορεί να κάνει τη "ζημιά" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πάουλο Μασάντο.

Πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η παρουσία του στη φάση των "16", καθώς και το γεγονός ότι θα παίξει δύο μεγάλα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
"Ο σύλλογος διαρκώς μεγαλώνει. Όλα όσα κάνουμε, ο καθένας από τη θέση του, από το πόστο του και με την προσπάθειά του, έχουν ως σκοπό αυτό ακριβώς: Να μεγαλώσει ο Ολυμπιακός. Η παρουσία της ομάδας στους ‘‘16’’ λέει από μόνη της πολλά. Δεν σημαίνει, όμως, ότι έχει κανείς τη διάθεση να σταματήσει εδώ. Θα κυνηγήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να πάμε ακόμη πιο ψηλά".
Πώς περιμένεις τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
"Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες ικανές να αντιμετωπίζουν κορυφαίους αντιπάλους και να μην καταφέρνουν να διακριθούν απέναντί τους λόγω υπερβολικού σεβασμού! Ίσως και φόβου. Δεν θέλουμε να είμαστε τέτοια ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως κάναμε απέναντι σε κάθε ομάδα που βρήκαμε στη φάση των ομίλων. Περιμένω οι δύο αναμετρήσεις να είναι πολύ δύσκολες. Όλα όμως μπορούν να γίνουν, αν το πιστέψουμε αρκετά".
Θεωρείς ότι η υπερβολική σιγουριά από πλευράς του Ολυμπιακού μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθειά του;
"Δεν μπορείς να μιλάς με υπερβολική σιγουριά όταν έχεις απέναντί σου ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον πλανήτη... Ωστόσο, όπως προανέφερα, ο υπερβολικός σεβασμός και ο φόβος δεν θα μας οδηγήσουν πουθενά. Πρέπει να το πιστέψουμε και να είμαστε ταπεινοί. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Έτσι χτίζεται ο Ολυμπιακός. Με πίστη, ταπεινότητα, προσπάθεια και έργα. Δεν έχουμε υπερβολική σιγουριά. Έχουμε μόνο τεράστιο πάθος!".
Τι σκέφτεσαι αναφορικά με τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να παίξει ξανά στο "Ολντ Τράφορντ";
"Για όλους μας θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Τέτοια γήπεδα είναι αξιοζήλευτα. Όπως είναι, άλλωστε, και το γήπεδό μας! Περιμένουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια".
Θα προτιμούσες το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία και τη ρεβάνς στο "Καραϊσκάκη";
"Όχι. Δεν παίζει ρόλο για εμάς. Μπορούμε στο γήπεδό μας να κάνουμε μια εμφάνιση καλή, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και με αυτοπεποίθηση να πάμε στη συνέχεια στην έδρα της Γιουνάιτεντ και να το υπερασπιστούμε. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο".
Θα ήθελες να στείλεις το μήνυμά σου στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει των εορτών, αλλά και με αφορμή την κλήρωση της φάσης των "16";
"Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να είναι υγιής και να έχει δουλειά, για να μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του. Οι άνθρωποι περνούν δύσκολα. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού, παρ’ όλες τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, είναι πάντα εκεί για εμάς. Είναι δίπλα μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα! Τους ευχαριστούμε για όλα. Δίχως εκείνους δεν μπορούμε να πετύχουμε όλα αυτά τα σπουδαία που πετυχαίνουμε… Σε ό,τι αφορά την κλήρωση και τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλω να πω μόνο ένα πράγμα: Να έχετε πίστη στον Ολυμπιακό. Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να σας κάνουμε ευτυχισμένους". 

Πηγή: Contra

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)


Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομοιες ποινές και στο πρωτάθλημα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου

Προβάδισμα έναντι της Λίβερπουλ φέρεται να έχει η Άρσεναλ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, με τον Αρσέν Βενγκέρ να κινείται για τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικό τον Ιανουάριο.

Τα βλέμματα πολλών βρετανικών ομάδων έχει συγκεντρώσει πάνω του ο Κώστας Μήτρογλου, με τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ να είναι οι πιο "ζεστές" στο θέμα του Έλληνα στράικερ.
Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Άρσεναλ έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μήτρογλου, με τον Αρσέν Βενγκέρ να καταστρώνει τα σχέδιά του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς οι "κανονιέρηδες" χρειάζονται σύμφωνα με τον ίδιο ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Πηγή: Contra

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)

Live Streaming.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομοιες ποινές και στο πρωτάθλημα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

Αν και ο Μουρίνιο κατέβασε... καλή 11άδα, η Τσέλσι αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του League Cup, χάνοντας στην παράταση με 2-1 στο Στάδιο του Φωτός από τη Σάντερλαντ. Διπλό στο Λέστερ και πρόκριση για Σίτι.

Οι "μπλε" του Μουρίνιο προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κέιτρμοουλ στο 46' κι ενώ όλα έδειχναν πως θα πάρουν την πρόκριση, ήρθε ο Μπορίνι στο 89' για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, η Σάντερλαντ χτύπησε ξανά στο φινάλε, παίρνοντας τη νίκη - πρόκριση με τον Κι.
Αντίθετα, η Σίτι "καθάρισε" εύκολα με 3-1 τη Λέστερ, με δύο γκολ του Τζέκο κι ένα του Κολάροφ.

Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.18/12.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis(προσπαθεια 
ειναι..)


Live Streaming.18/12.17:15 Atromitos - PAOK Saloniki,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Xanthi - OFI Crete,Live Streaming.17:15 Panaitolikos - Platanias(στα 4 Link αγωνων καποιο θα βγει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χειρότερο από κάθε άλλο αυτό που θα συναντήσουμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ για το Top16»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: "Όλα μπορούν να γίνουν κόντρα στη Γιουνάιτεντ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Άρσεναλ για Μήτρογλου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιτόρ κρίνει την 11άδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου