ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόνο νίκη στο Παλατάκι θέλει ο ΠΑΟΚ

Με μοναδικό σκοπό να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο "PAOK Sports Arena" την μαχητική Λαμία ...


Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.
Με ανεβασμένο το ηθικό μετά και την νίκη επί του Άρη την περασμένη αγωνιστική οι παίκτες του Αλέκου Λεώην θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να πάρουν τους βαθμούς. Άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού καθώς η Λαμία είναι μια ομάδα που διανύει περίοδο φορμαρίσματος και είναι ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Μπορεί την περασμένη αγωνιστική να έχασε με 3-0 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά αυτό δεν λέει κάτι καθώς θα παραταχθεί στο παρκέ με ακόμα πιο φιλόδοξες διαθέσεις.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου με μία τελευταία προπόνηση.
Για τον αγώνα με την Λαμία ο Σκοπιανός ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή. Η Λαμία έχει αποδείξει με την πορεία που έχει κάνει ως τώρα ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη και πολύ μαχητική ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά γνωρίζουμε ότι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη Λαμία πρέπει να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Λαμία για να πάμε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στη Σερβία για τον αγώνα με την Ραντνίτσκι".
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Κύρκος, Μαυρίδης, Γραμματεία: Παπαδόπουλος Ευθ. 

Πηγή: PaokMania

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Εφυγε" ο Συνετόπουλος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράσχος: "Αν δεν γινόταν η αποβολή του Γιαννούλη..."

 

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis - Panathinaikos 1-1 ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ Ηθελαν και Μελισσανίδη ο Ιβάν με Αλαφούζο, αλλά...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η μεγάλη τάπα του Χάινς και το κάρφωμα (photos+videos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με φόρα Ρόμπεν & Μπάγερν

 

LIVE Πλατανιάς - Ατρόμητος

 

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos 3-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θα έπαιζαν μαζί και με «Ζοτς» οι «αιώνιοι» στο TΟΡ 16

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράσχος: "Αν δεν γινόταν η αποβολή του Γιαννούλη..."

Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά χαρακτήρισε ο Γιώργος Παράσχος την αποβολή του Κώστα Γιαννούλη.


"Βάσει της εξέλιξης, είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό. Έγινε ένα πολύ καλό α' μέρος με δύο γκολ κι αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πιστεύω πως αν δεν συνέβαινε η αποβολή του Γιαννούλη, θα βλέπαμε ακόμα καλύτερο β' μέρος.
Στην επανάληψη δικαιολογημένα γυρίσαμε πίσω. Πιστεύω πως δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε στην επίθεση", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρομήτου.
Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Θανάση Καραγκούνη, ο Γιώργος Παράσχος απάντησε: "Χάσαμε μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις μας στην επίθεση. Αν έμενε στο ματς ίσως δημιουργούσαμε περισσότερες ευκαιρίες". 

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis - Panathinaikos 1-1 ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απόλλων-Παναθηναϊκός 1-1

Ο Μπεργκ σκόραρε νωρίς, ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια τις φάσεις για ένα εύκολο βράδυ στη Ριζούπολη και ο Απόλλων τον τιμώρησε. Ο Παντελιάδης, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και στέρησε από τους "πράσινους" την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τρίτοι στη βαθμολογία.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Eικόνα αγώνα:
Ας κάνουμε μια παρατυπία κι ας αρχίσουμε την περιγραφή από το δεύτερο μέρος, εκεί που ο Παναθηναϊκός την πάτησε σαν πρωτάρης και από το πουθενά βρέθηκε να κυνηγά το γκολ της νίκης, αυτό που το πετούσε με... χαρακτηριστική άνεση στα σκουπίδια στα πρώτα 45 λεπτά.
Ο Απόλλων έκανε το αυτονόητο. Αφού γλίτωσε στο πρώτο μέρος μόνο με 0-1, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Παντελιάδη στο 47' (πρώτη επαφή μετά την είσοδό του στο ματς) και να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους που αν είχαν το καθαρό μυαλό και τη διάθεση, θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα.
Το γκολ του Μπεργκ στο 6ο λεπτό -το θαυμάσιο γκολ του Μπεργκ, για να το θέσουμε καλύτερα- αυτό έδειχνε. Οτι το τριφύλλι θα περάσει ένα εύκολο βράδυ στη Ριζούπολη. Είχε τις ευκαιρίες να το κάνει, αλλά οι περισσότερες πέρασαν από τα πόδια του Αμπεϊντ χωρίς ευτυχή κατάληξη. Με αυτά και με αυτά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει το 0-1 και η συνέχεια έμελλε να είναι... χιτσκοκική.
Ο Απόλλων ισοφάρισε, ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, πίεσε και έδειξε στους φιλοξενούμενους πως ένα παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν... τραγουδήσει η χοντρή. Το 1-1 του 47' έκανε ζημιά στους "πράσινους" που έχασαν τον προσανατολισμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή του πρώτου ημιχρόνου, δηλαδή, που έφερε και τις αναμενόμενες αλλαγές από τον Αναστασίου. Μέσα ο Ατζαγκούν μέσα και ο Κλωναρίδης, γέμισε η επίθεση, αλλά με τον χρόνο να κυλά χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.
Οσο περνούσε η ώρα, ο Απόλλων έριχνε το βάρος στο να κλείνει τον άξονα βραχυκυκλώνοντας την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με τις σχεδόν ανύπαρκτες πτέρυγες, η μόνη λύση για να έρθει το δεύτερο γκολ από τους "πράσινους" ήταν ένα στημένο ή κάποια προσωπική ενέργεια. Τίποτε από αυτά δεν έγινε. Οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση το 1-1 και πήραν ένα πολύτιμο βαθμό, αφήνοντας τους "πράσινους" να απορούν πως έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει υπονοούμενα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με φόρα Ρόμπεν & Μπάγερν

Ρόμπεν, Μπάγερν,roben, bagernΜε τον Άριεν Ρόμπεν να σκοράρει για 4ο συνεχόμενο ματς και μάλιστα δύο φορές, η Μπάγερν νίκησε 2-0 την Μπράουνβσαϊγκ. Από τρεις βαθμούς επίσης για Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ (videos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ Ηθελαν και Μελισσανίδη ο Ιβάν με Αλαφούζο, αλλά...

Ηθελαν και Μελισσανίδη ο Ιβάν με Αλαφούζο, αλλά...
Σαββίδης και Αλαφούζος προσέγγισαν τον Μελισσανίδη για συμμετοχή στο μέτωπο κατά της Superleague και της ΕΠΟ, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση με… ημερομηνία λήξης. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ' αρχήν για όσους το αγνοούν, ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ απέστειλαν το βράδυ της Πέμπτης (28/11) στη Superleague κοινή αγωγή ακύρωσης της απόφασης της Λίγκας περί δυσφημιστικής πράξης από οποιονδήποτε που συνδέεται με ΠΑΕ.
Προτού, όμως, γίνει αυτό, προσέγγισαν και τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη για συμμετοχή στο μέτωπο. Τον ήθελαν ως 3ο σύμμαχο σ' αυτή την κίνηση, το «αντάρτικο».
Ο «τίγρης», όμως, δεν δέχθηκε επί της παρούσης να συμμετάσχει σ' αυτή την κίνηση, όμως δεσμεύτηκε «να μιλήσει» όταν έρθει η ώρα. Επί της ουσίας η άρνηση του Μελισσανίδη στο μέτωπο των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έχει ημερομηνία λήξης. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο ιδιοκτήτης της «Ενωσης» δεν μιλά τώρα για τον απλούστατο λόγο πως η ομάδα βρίσκεται στην Γ' Εθνική και δεν είναι ενεργό μέλος του Συνεταιρισμού. Όταν, όμως, επιστρέψει στα σαλόνια, είναι βέβαιο πως ο «τίγρης» θα μιλήσει.

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis - Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Εφυγε" ο Συνετόπουλος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΣ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η μεγάλη τάπα του Χάινς και το κάρφωμα (photos+videos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η μεγάλη τάπα του Χάινς και το κάρφωμα (photos+videos)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χάινς, +videos,tsska moschas, chains, +videosΕντυπωσιακός ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπουντιβέλνικ στην Ουκρανία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis - Panathinaikos

LIVE Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1

LIVE Πλατανιάς - ΑτρόμητοςΠατηστε εδω
 Πηγη:ΟnSports.gr
Ωρα εναρξης του αγωνα Platanias - Atromitos 17:15 μ.μ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Live Streaming του αγωνα' 



Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal 0-3.Aston Villa - Sunderland 0-0,Everton FC - Stoke 4-0,Norwich - Crystal Palace 1-0,West Ham - Fulham 3-0. England Premier League.




Live η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ στο gazzetta.gr με στατιστικά και γραφική απεικόνιση. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Εφυγε" ο Συνετόπουλος

Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών ο Τάκης Συνετόπουλος, ο οποίος έκανε καριέρα σε Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας, αλλά και του Πειραιά βυθίστηκε στο πένθος, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Συνετόπουλου.
Ο Συνετόπουλος αποτέλεσε μέλος της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 70 που κατέκτησε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα, Κύτελλα και νταμπλ.
Ο εκλιπών "έφυγε" από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, κάνοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο φτωχό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του:
"H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες". 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos 3-0

Με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής - Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το Onsports

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θα έπαιζαν μαζί και με «Ζοτς» οι «αιώνιοι» στο TΟΡ 16

Θα έπαιζαν μαζί και με «Ζοτς» οι «αιώνιοι» στο TΟΡ 16 Αν το TΟΡ 16 της Ευρωλίγκας έκανε τζάμπολ τώρα, ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός θα βρίσκονταν αντιμέτωποι τόσο μεταξύ τους όσο και με την Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Διαβάστε στο gazzetta.gr.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Ουρές για τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

Ουρές για τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ
Πολύς κόσμος μαζεύτηκε έξω από τα εκδοτήρια για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League (10/12, 21:45), από την πρώτη κιόλας μέρα της διάθεσης τους. Αψηφώντας το κρύο οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, ώστε να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» όπως φαίνεται από την φωτογραφία που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ στο Facebook.
Η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα «τελικού» για την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και οι εμφανίσεις μέχρι τώρα της ομάδας στο Champions League, έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων και όπως φαίνεται το sold out είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos(αν εχει καλο καιρο)

Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal.Aston Villa - Sunderland,Live Streaming.17:00 Everton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 West Ham - Fulham England Premier League.Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΣ"

ΤσιώληςΟ Σάκης Τσιώλης δήλωσε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δε χρειάζεται πλέον να αποδεικνύει ότι είναι καλή ομάδα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Με το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ κλείνει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Οι Γιαννιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και ο Σάκης Τσιώλης είναι αισιόδοξος ενόψει του παιχνιδιού, όπως δήλωσε στη NOVA. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: "Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Εμείς αφήσαμε πίσω τη φανέλα και το όνομα του αντιπάλου και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη βοήθεια του κόσμου μας εάν θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας".
Για το αν η ομάδα του ΠΑΣ είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο: "Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να στοχεύεις στη βελτίωση και πρέπει να προσπαθείς μέσα από τη δουλειά να βελτιώνεσαι. Κρατάω το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό και κοιτάμε πώς να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Πλέον η ομάδα δεν έχει να αποδείξει εάν είναι καλή, αυτό είναι δεδομένο. Ο ΠΑΣ έχει αλλάξει επίπεδο και παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε".
Για το αν θα είναι κουρασμένος ο ΠΑΟΚ: "Παίζει ρόλο το αποτέλεσμα. Έχει βάθος στο ρόστερ και όπως και εμείς έτσι και αυτός θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα κοιτάξουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί που έχουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχουμε καλή συνοχή στο μαρκάρισμα και να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους και να τα εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos(αν εχει καλο καιρο)

Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal.Aston Villa - Sunderland,Live Streaming.17:00 Everton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 West Ham - Fulham England Premier League.Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την προσφυγή


Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός των ημερών θα συζητήσει η Super League την προσφυγή των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια.
Στη Λίγκα υποστηρίζουν πως αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση των δύο ομάδων, αν και ήταν γνωστή η διαφωνία τους με την επίμαχη διάταξη περί επιβολής ποινών για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.  Η προσφυγή των ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια επισείει σοβαρές ποινές που φτάνουν ως την αποβολή τους από το πρωτάθλημα.
Η ΕΠΟ πάντως τηρεί στάση ουδέτερη στάση, καθώς το θέμα αφορά τη Super League, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, και δεν επιθυμεί να εμπλακεί. Αν της ζητηθεί πάντως από τη Λίγκα, θα ενημερώσει την FIFA και την UEFA για το ζήτημα.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos(αν εχει καλο καιρο)

 

Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal.Aston Villa - Sunderland,Live Streaming.17:00 Everton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 West Ham - Fulham England Premier League.Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Αστέρας Τρ. - Παναιτωλικός

Pre-game: Αστέρας Τρ. - Παναιτωλικός Το παρθενικό διπλό στη σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Εργοτέλη, όμως το ζητούμενο είναι να διατηρήσει τη «λάμψη» του και κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00, NovaSports2, Sentra 103,3, SentraGoal.gr).

Οι Αρκάδες έχουν αρκετά σκαμπανευάσματα στην απόδοσή τους και σίγουρα το να «χτίσουν» ένα νικηφόρο σερί θα τους σταθεροποιήσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, ο Εντό που εξέτισε την ποινή του αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική.
Στην αντίπερα όχθη, η ήττα στην Ξάνθη έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας του Χάβου και σίγουρα η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι αυτό που θα επιδιώξει στην πρωτεύουσα της Τρίπολης. Το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπικέι για το οποίο έμεινε εκτός αποστολής τάραξε το κλίμα στους «κυανοκίτρινους».
Οι πιθανές ενδεκάδες
Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Ερνάντεζ, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοΐαν, Λούι, Ουσέρο, Εντό, Ναβάρο, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες
Παναιτωλικός (4-2-3-1): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Γοδόι, Τζούνιορ, Μπακάκης, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς

Πηγή: Goal

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos(αν εχει καλο καιρο)

Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal.Aston Villa - Sunderland,Live Streaming.17:00 Everton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 West Ham - Fulham England Premier League.Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φοβούνται για πλήγμα με Στάριτζ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φοβούνται για πλήγμα με Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χαλ λόγω τραυματισμού και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να απουσιάσει ως και έξι εβδομάδες

Στον αστράγαλο χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος ήδη είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, και τέθηκε έτσι εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χαλ.
Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο αφού υπάρχουν φόβοι πως ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να μείνει εκτός έως και έξι εβδομάδες.
Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη Λίβερπουλ, η οποία μέσα στον Δεκέμβρη παίζει εκτός έδρας με Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.
Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει, αφού ο Ιάγο Άσπας, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό, δεν έχει δείξει τίποτα ως τώρα. 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Panaitolikos(αν εχει καλο καιρο)

 

Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal.Aston Villa - Sunderland,Live Streaming.17:00 Everton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 West Ham - Fulham England Premier League.Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Euroleague.

LIVE: Λαμποράλ Κ. - Παναθηναϊκός 79-77

Παρακολουθείστε LIVE (21:30) από το Sport24.gr την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Μπουντιβέλνικ-ΤΣΣΚΑ 74-82 

Η ΤΣΣΚΑ έμεινε στη σκιά της Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ, στον Α' όμιλο και έκανε τρεις τις διαδοχικές ήττες στη Euroleague, βυθίζοντας την Μπουντούτσνοστ στην απελπισία. Ο Τεόντοσιτς (9 ασίστ), "καθάρισε" το ματς, με έξι σερί πόντους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ζαλγκρίς Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο 73-71

Η Ζαλγκίρις όντας σοβαρή και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις ευκαιρίες που της έδωσε η Μιλάνο επικράτησε των Ιταλών σε ένα συγκλονιστικό αγώνα με 73-71 και πήρε την τρίτη νίκη της στη διοργάνωση που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο ΤΟΡ 16

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Εφές Αναντόλου - Στρασμπούρ 88-65

Αφεντικό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου της έγινε η Εφές, που κέρδισε με 88-65 την Στρασμπούρ του -μεταγραφικού της στόχου- Αλεξί Αζινσά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Σιένα - Μπάγερν 71-62

Η Σιένα είναι εδώ και το απέδειξε κόντρα στην Μπάγερν, της οποία επιβλήθηκε με 71-62 κι έτσι διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο ΤΟΡ 16. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη για τους Ιταλούς, οι οποίοι όμως οριακά δεν κάλυψαν την ήττα του 1ου γύρου

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Πήρε το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα, 94-81 την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ 

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 94-81 της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. 5-2 το ρεκόρ για την ισπανική ομάδα, 6-1 για τους τούρκους.Νάχμπαρ (23 π.), Παπανικολάου (18 π.), Ναβάρο (13 π.), Τόμιτς (12 π.), Λάμπε (9 π.) και Σάδα (8 π.) οι καλύτεροι για την ομάδα του Πασκουάλ.ΜακΚάλεμπ (22 π.), Πρέλντζιτς (20 π.), Μπιέλιτσα (20 π.) και Μπογκντάνοβιτς (8 π.) διακρίθηκαν από το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς.Τα δεκάλεπτα: 35-15, 17-25, 22-22, 20-19.

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.17:00 Cardiff - Arsenal.Aston Villa - Sunderland,Live Streaming.17:00 Everton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 West Ham - Fulham England Premier League.Eastern European Time