ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Η νέα μεταγραφή της Σίτι, η Τόνι Ντούγκαν! (vds)

Η γυναικεία ομάδα της Μάντσετσερ Σίτι, έκανε μια μεγάλη μεταγραφή και πήρε την επιθετικό Τόνι Ντούγκαν από την Έβερτον! Η ξανθιά εντυπωσιακή Αγγλίδα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την Σίτι και μάλιστα πέρσι με τα ζαχαρωτά»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με αλλαγές στη Ριζούπολη

Στον απόηχο των διοικητικών εξελίξεων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Η αποστολή και τα πλάνα του Αναστασίου.


LIVE STREAMING.21:30 Laboral Kutxa Vitoria - Panathinaikos 79-77 Euroleague

LIVE: Λαμποράλ Κ. - Παναθηναϊκός 

Παρακολουθείστε LIVE (21:30) από το Sport24.gr την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερμανία: «Χρυσώνει» τους παίκτες για το Μουντιάλ

Γερμανία: «Χρυσώνει» τους παίκτες για το Μουντιάλ | onsports.gr

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας θα δώσει το ποσό των 400.000 χιλιάδων ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή αν τα «πάντσερ» κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μόνο στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στοχεύει η Γερμανία και αυτό φάνηκε από το πριμ που είναι διατεθειμένη να δώσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας στους ποδοσφαιριστές, εφόσον βρεθούν στην κορυφή του κόσμου.
Συγκεκριμένα κάθε ποδοσφαιριστής θα λάβει το ποσό των 400.000 ευρώ αν η ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο. Αν περάσει από τη φάση των ομίλων οι παίκτες θα πάρουν 68.000 ευρώ, αν φτάσουν στα προημιτελικά θα λάβουν 136.000 ευρώ, ενώ για τον τελικό θα πάρουν το ποσό των 204.000 ευρώ. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: Με αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην αντεπίθεση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

 

LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow,LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani, LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg Euroleague.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: Με αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης τοποθετήθηκε για την προσφυγή των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα πολιτικά δικαστήρια. Στις 6 Φεβρουαρίου ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής.


Για την προσφυγή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης.
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού μίλησε στον "Sentra Fm 103,3", λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης:
"Είναι απορία μου γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Συνεταιρισμό και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι, προσωπικά με αιφνιδίασε η στάση του ΠΑΟΚ και το είπα και στον κύριο Βρύζα ο οποίος επικοινώνησε μαζί για να με ενημερώσει για την αγωγή. Εκτιμώ τη στάση του κυρίου Βρύζα.
Απορώ γιατί οι δύο ΠΑΕ δεν έκαναν προσφυγή στο αρμόδιο διαιτητικό όργανο το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένο με 7μελή σύνθεση. Κοινή διαπίστωση όλων στον Συνεταιρισμό είναι πως πρέπει να γίνει περιφρούρηση του προϊόντος επειδή πολλές φορές υπάρχουν δυσφημιστικά και απαξιωτικά σχόλια σε βάρος των δύο βασικών χορηγών, της NOVA και του ΟΠΑΠ Α.Ε".
Σε ερώτηση εάν πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχει δημιουργία κάποιους "μπλοκ" ομάδων που εκφράζουν δυσαρέσκεια στην διοίκηση της Σούπερ Λιγκ ο Γιάννης Μώραλης απάντησε:
"Δε νομίζω πως υπάρχει δημιουργία κάποιου "μπλοκ" μετά την κίνηση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Σας θυμίζω πως πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ καταδίκασε την πρακτική του ΣΚΑΙ".
Σχετικά με το ενδεχόμενο τιμωρίας των δύο ομάδων επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια είπε: "Υπάρχουν κανονισμοί και ποινές για τις ομάδες που προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια".
Σχετικά με τον υποβιβασμό των ομάδων στο τρέχον πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα ο πρόεδρος της Super League είπε:
"Το ζήτημα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και 45 ημέρες. Δεν υπάρχει δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά σίγουρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Ναι, δεν έχουμε κάνει καλό στο προϊόν. Και αυτό το θέμα θα πάει στο διαιτητικό δικαστήριο".
Η ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ορίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου 2014.

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην αντεπίθεση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

 

LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow,LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani, LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg Euroleague.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην αντεπίθεση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Νίνης ΝτίναςΟι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν κοινή αγωγή ακυρώσεως της απόφασης της Super League για τη φίμωση των ομάδων η οποία είναι αντίθετη με το καταστατικό.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για την απόφαση της Super League να προσθέσει διάταξη στο καταστατικό για την φίμωση των ομάδων.
Οι δύο ΠΑΕ με κοινή τους ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως κατέθεσαν αγωγή προκειμένου να ακυρωθεί η συγκεκριμένη απόφαση.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Την Πέμπτη 28.11.2013, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων τους Αθηνάς Μπαλωμένου και Αλέξανδρου Λυκουρέζου αντιστοίχως, αγωγή ακυρώσεως κατά αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης της Super League που έλαβε χώρα στις 29.10.2013.
Με την εν λόγω απόφαση τροποποιείται το καταστατικό της Super League με την προσθήκη ειδικής πειθαρχικής διάταξης, η οποία με εντελώς αυθαίρετο τρόπο επιβάλλει χρηματική πειθαρχική ποινή σε βάρος ΠΑΕ, σε περίπτωση που η ίδια ή οποιοδήποτε πρόσωπο συνδεόμενο με αυτή, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, προβαίνει σε δυσφημιστική ή απαξιωτική πράξη σε βάρος της Super League, εφόσον έτσι κρίνει το Διοικητικό Συμβούλιό της.
Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή, εφόσον το Δ.Σ. της Super League, κρίνει ότι κάποιο πρόσωπο συνδέεται με ΠΑΕ – μέλος της, χωρίς η σύνδεση αυτή να στηρίζεται απαραίτητα στο νόμο, θα μπορεί να "βαφτίζει" την όποια πράξη του προσώπου αυτού ως απαξιωτική, προκειμένου να επιβάλει στην ΠΑΕ δυσανάλογη χρηματική ποινή, αλλά και περιορισμούς που αφορούν στη συμμετοχή της διωκόμενης ΠΑΕ στο Πρωτάθλημα, ή στην απόκτηση ποδοσφαιριστών.
Η διάταξη αυτή αντιτίθεται κατάφωρα στο νόμο και το καταστατικό, θέτει σε κίνδυνο το κύρος της διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας και το καθήκον πίστεως και αλληλεγγύης εντός του συνεταιρισμού". 

Πηγή: Sport 24

LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow,LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani, LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg Euroleague.Eastern European Summer Time

LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow 74-82,Zalgiris vs EA7 Emporio Armani 73-71,Anadolu Efes vs Strasbourg 88-65 Euroleague.

Μπουντιβέλνικ-ΤΣΣΚΑ 74-82 

Η ΤΣΣΚΑ έμεινε στη σκιά της Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ, στον Α' όμιλο και έκανε τρεις τις διαδοχικές ήττες στη Euroleague, βυθίζοντας την Μπουντούτσνοστ στην απελπισία. Ο Τεόντοσιτς (9 ασίστ), "καθάρισε" το ματς, με έξι σερί πόντους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ζαλγκρίς Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο 73-71

Η Ζαλγκίρις όντας σοβαρή και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις ευκαιρίες που της έδωσε η Μιλάνο επικράτησε των Ιταλών σε ένα συγκλονιστικό αγώνα με 73-71 και πήρε την τρίτη νίκη της στη διοργάνωση που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο ΤΟΡ 16

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Εφές Αναντόλου - Στρασμπούρ 88-65

Αφεντικό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου της έγινε η Εφές, που κέρδισε με 88-65 την Στρασμπούρ του -μεταγραφικού της στόχου- Αλεξί Αζινσά.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Γερμανός ΠΑΟΚτσής

Eνας Γερμανός ταξίδεψε από τη χώρα του στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να δει την Τούμπα! Διαβάστε την ιστορία που δημοσίευεσε η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟK.


Διαβάστε το αναλυτικό θέμα της ΠΑΕ:
«Οι «Βόρειοι» έκαναν σχεδόν 6.000 χιλιόμετρα οδικώς προκειμένου να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Σαχτέρ Καραγκαντί. Την ίδια στιγμή ένας άλλος οπαδός του Δικέφαλου πραγματοποιούσε το δικό του ταξίδι με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Πιο μικρό και πιο άνετο σε σύγκριση μ’ εκείνο των «Βόρειων», αλλά εξίσου ιδιαίτερο.
Ο Γερμανός Vetter Udo γνώρισε τον ΠΑΟΚ σε μία από τις προετοιμασίες που έκανε στην κεντρική Ευρώπη και δίχως να το καταλάβει δέθηκε στενά με την ομάδα. Πήγαινε και παρακολουθούσε τα φιλικά της ομάδας στην Αυστρία, έβγαζε φωτογραφίες με τους παίκτες της κι έγινε ένθερμος ΠΑΟΚτσης. Τόσο ένθερμος που έβαλε στόχο – και τον πέτυχε – να έρθει μια μέρα στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να δει από κοντά το γήπεδο του συλλόγου.
Ετσι, ο Vetter βρέθηκε στην Τούμπα κρατώντας μαζί του το άλμπουμ των αναμνήσεων. Γεμάτο φωτογραφίες με ανθρώπους της ομάδας. Ο Γερμανός φίλαθλος μας δήλωσε πως αγαπημένος του παίκτης είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τούμπας, γέμισε με ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από τ’ αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο κι επέστρεψε στην πατρίδα του». 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπράμος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λαμποράλ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν πρέπει, κερδίζει ο Ολυμπιακός!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ξύλο βγήκε από το ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραχίμοβιτς: "Μην με ακουμπάτε γιατί θα σας..."


LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow

LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani

LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg  Euroleague.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπράμος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λαμποράλ»

Ο Μάικ Μπράμος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα και γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στο Official Youtube channel της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και εμείς θα παλέψουμε για αυτή. Μεγάλο γήπεδο, έχω παίξει αρκετές φορές εκεί και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Θέλουμε να νικήσουμε και τα πέντε ματς (Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι, Ολυμπιακός, Ικαρος, ΠΑΟΚ) τον Δεκέμβρη στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και ελπίζουμε ότι, όπως πάντα, έτσι και τώρα θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας» τονίζει χαρακτηριστικά. 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν πρέπει, κερδίζει ο Ολυμπιακός!

Οταν πρέπει, κερδίζει ο Ολυμπιακός!Κι άλλες φορές ο Ολυμπιακός έχει διεκδικήσει την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κι όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, όταν πρέπει κερδίζει στο Kαραϊσκάκη!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας από το 1997 που αγωνίζονται στο Champions League, έξι φορές έχουν διεκδικήσει πρόκριση από την φάση των ομίλων την τελευταία αγωνιστική. Τρεις τα έχουν καταφέρει και τις άλλες τρεις έχουν αποκλειστεί.
Όσες φορές πάντως, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη νίκη μέσα στην έδρα του στο φινάλε των ομίλων προκειμένου να πάρει την πρόκριση τα κατάφερε. Ασχέτως τελικά αν στο τέλος αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Τη σεζόν 2007/08 ο Ολυμπιακός κέρδισε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του την Βέρντερ Βρέμης και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ το ίδιο επανέλαβε το 2009/10 κόντρα στην Άρσεναλ. Την αμέσως επόμενη, η τύχη του έφερε και πάλι την τελευταία αγωνιστική τους Λονδέζους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 στο Φάληρο, ωστόσο η υπόθεση πρόκριση δεν ήταν 100% στο χέρι του, αφού η Μαρσέιγ που είχε έναν βαθμό παραπάνω κέρδισε μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ και πήρε την πρόκριση.

Δείτε τις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός έπαιξε την τελευταία αγωνιστική την πρόκρισή του
1998/99
Εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League. Στους ομίλους χρειαζόταν ένα θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροάσια. Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με το γκολ του Γιαννακόπουλου και μάλιστα πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κροάσια – Ολυμπιακός 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός 11
Κροάσια 8
Πόρτο 7
Άγιαξ 7

2000/01
Ο Ολυμπιακός κρατούσε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την τύχη στα χέρια του, ωστόσο πλήρωσε το γκολ που είχε δεχθεί στο ΟΑΚΑ από την Λιόν. Την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Γάλλους, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 1-0 στο «Ζερλάν» και στην ισοβαθμία υπερίσχυσε η Λιόν που πήρε τελικά την δεύτερη θέση στον όμιλο αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βαλένθια 13
Λιόν 9
Ολυμπιακός 9
Χέρενφεν 4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Λιόν – Ολυμπιακός 1-0
2004/05
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η τελευταία αγωνιστική για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τότε κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους και θα πήγαιναν στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Λίβερπουλ για τρία αποτελέσματα. Νίκη, ισοπαλία ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, έχασε 3-1 με γκολ στα τελευταία λεπτά και παρότι συγκέντρωσε 10 βαθμούς έμεινε εκτός συνέχειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Λίβερπουλ – Ολυμπιακός 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μονακό 12
Λίβερπουλ 10
Ολυμπιακός 10
Λα Κορούνια 2

2007/08
Την σεζόν 2007/08 ο Ολυμπιακός φτάνει να παίζει την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση με την Βέρντερ Βρέμης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν το καθήκον τους μπροστά στον κόσμο τους και θα πάρουν τη νίκη με 3-0 που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους «16».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός – Βέρντερ Βρέμης 3-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ρεάλ Μαδρίτης 11
Ολυμπιακός 11
Βέρντερ Βρέμης 6
Λάτσιο 5

2009/10
Ακόμα μια σεζόν ο Ολυμπιακός φτάνει να παίζει την πρόκρισή του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Άρσεναλ. Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι οι Λονδρέζοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός – Άρσεναλ 1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Άρσεναλ 13
Ολυμπιακός 10
Σταντάρ Λιέγης 5
Άλκμααρ 4

2010/11
Ο Ολυμπιακός παίζει για τη δεύτερη θέση του ομίλου με την Μαρσέιγ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Άρσεναλ που έχει πάρει την πρόκριση ήδη και οι Γάλλοι παίζουν εκτός έδρας με την Βέρντερ. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη με 3-1, αλλά ταυτόχρονα η Μαρσέιγ θα κάνει το διπλό στη Βρέμη και με έναν βαθμό περισσότερο θα πάρει το εισιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός – Άρσεναλ 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Άρσεναλ 11
Μαρσέιγ 10
Ολυμπιακός 9
Ντόρτμουντ 4 


Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Γερμανός ΠΑΟΚτσής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπράμος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λαμποράλ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ξύλο βγήκε από το ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραχίμοβιτς: "Μην με ακουμπάτε γιατί θα σας..."


LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow

LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani

LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg  Euroleague.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ξύλο βγήκε από το ΝΒΑ

Το μοναδικό θετικό για τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά στον άγριο καυγά του Μπέγκιτς με τον Μενσά Μπονσού είναι ότι δεν έχει καμία ουσιαστική επίπτωση στο αγωνιστικό σκέλος. Κάνοντας μία αναδρομή στον παράδεισο του μπάσκετ (σε όλες τις παραμέτρους), το ΝΒΑ, βρήκαμε πέντε ακραίες περιπτώσεις, οι οποίες παράλληλα άλλαξαν την ιστορία των ομάδων, των παικτών ίσως και του πρωταθλήματος. Δείτε σε ένα 5λεπτο video κορυφαία ονόματα του NBA να παίζουν ξύλο!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραχίμοβιτς: "Μην με ακουμπάτε γιατί θα σας..."

Ιδιαίτερα προκλητικός ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (27/11), με τον Σουηδό άσο να έρχεται αρκετές φορές αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Σιόβα και να τον βρίζει.

Τα νεύρα του είχε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Τετάρτης (27/11) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μάλιστα, ο Σουηδός άσος ήρθε πολλές φορές αντιμέτωπος λεκτικά με τον Δημήτρη Σιόβα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ο Ζλάταν έβρισε τον αμυντικό του Ολυμπιακού.
Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια του "Παρκ Ντε Πρενς", όπου ο Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να έκανε χειρονομίες στους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" και ιδιαίτερα στους Χολέμπας και Σιόβα.
Φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: "Εμένα δεν θα με ακουμπάτε. Είμαι ο καλύτερος του κόσμου. Θα με σέβεστε και δεν θα μου μιλάτε ούτε θα με ακουμπάτε για να μην σας..." 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Γερμανός ΠΑΟΚτσής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπράμος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λαμποράλ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν πρέπει, κερδίζει ο Ολυμπιακός!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ξύλο βγήκε από το ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραχίμοβιτς: "Μην με ακουμπάτε γιατί θα σας..."



LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow

LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani

LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg  Euroleague.Eastern European Summer Time