ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμός στο Σ.Ε.Φ.! (vids)

Από χώρο γιορτής το Σ.Ε.Φ. μετατράπηκε σε... ρινγκ με Μπέγκιτς, Πρίντεζη & Μενσά-Μπονσού να ανταλλάσσουν μπουνιές! Πιθανή η τιμωρία και του Ολυμπιακού!

Live Streaming.22:05 APOEL Nicosia FC - Maccabi Tel Aviv Europa League


Live Streaming.21:00 Olympiakos - Galatasaray Liv Hospital Istanbul 72-54 Euroleague

LIVE: Ολυμπιακός - Γαλατασαράι 72-54

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport.gr την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός - Γαλατασαράι στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα: Σχέδια για αθλητικό κέντρο

Πλάνα για την κατασκευή αθλητικού κέντρου για τον ΠΑΣ Γιάννινα καταστρώνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Τσιώλης.
Ο τεχνικός του ΠΑΣ ανέφερε πως μιλήσει γι’ αυτό τόσο με το αφεντικό του συλλόγου, ενώ αποκάλυψε πως είχε και επαφές με τον περιφερειάρχη Καχριμάνη για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, τελευταίας γενιάς σε γήπεδο του ΠΕΑΚΙ. Μάλιστα ο Τσιώλης επισήμανε πως στόχος του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες την άνοιξη.


Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι αντίπαλοι των «μικρών» εθνικών

Οι αντίπαλοι των «μικρών» εθνικών,Την πρόκριση για την τελική φάση των διοργανώσεων, τόσο στους Νέους, όσο και στους Παίδες παίρνουν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟΥΣ «32» ΤΟΥ EUROPA LEAGUE Ο ΠΑΟΚ ΠΑΟΚάρα και πάσης... Ευρώπης!


ΠΑΟΚάρα και πάσης... Ευρώπης!
Στους «32» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά»… απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από την Αστάνα, επικρατώντας 2-0 της Σαχτιόρ Καραγκαντί και πλέον την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Τούμπα θα διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο!
Συνθετικοί… μπελάδες!
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον (συνθετικό) αγωνιστικό χώρο του (κλειστού) γηπέδου του Σαχτιόρ με έναν ξεκάθαρο στόχο: να διατηρήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν κι εν συνεχεία στην περίπτωση που θα του δινόταν η ευκαιρία να σκόραρε. Βασικό μέλημα των παικτών του Στέφεν ήταν να περάσει… αναίμακτα του πρώτο 20λεπτο, χρονικό διάστημα στο οποίο παραδοσιακά η Σαχτιόρ πιέζει πολύ τους αντιπάλους της.
Κι αυτό έγινε, καθώς ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά ήταν πολύ δυναμικός, κράτησε αρκετά πίσω του Καζάκους και στην πράξη ήταν περισσότερο επιθετικός απ' ό,τι οι γηπεδούχοι. Συνάμα όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Στέφενς προσαρμόζονταν στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσαν τον Μόκιν, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν στις γρήγορες επιθέσεις τους να «πατήσουν» την περιοχή του Γλύκου.
Πλην δύο περιπτώσεων, ωστόσο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε να επέμβει. Το 0-0 της ανάπαυλας, λοιπόν, έφερνε τον «δικέφαλο του Βορρά» σε θέση ισχύος, μιας και στόχος του βαθμού που θα έφερνε την πρόκριση επιτυγχανόταν.

Ξεκίνημα με γκολ!
Με λογική… φαβορί μπήκε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και στο β' μέρος, επιχειρώντας να διατηρήσει το παιχνίδι στον έλεγχό του. Και τα πράγματα πήγαν… κατ' ευχήν για τους Θεσσαλονικείς, καθώς πριν συμπληρωθούν 10' στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ήταν η ωραία προσπάθεια του Λούκας από αριστερά, ο Ισπανός επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Ντζίντιτς, άλλα πορεία και «κρέμασε» τον Μόκιν που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Από το 60' και μετά οι γηπεδούχοι εξαπέλυαν επιθέσεις κατά κύματα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αμύνονται σθεναρά. Πάντως η βοήθεια των μέσων του ΠΑΟΚ στην ανασταλτική λειτουργία δεν ήταν μεγάλη, με συνέπεια οι παίκτες της Σαχτιόρ να χάσουν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς εν τέλει να σκοράρουν. Παράλληλα ο Κουμίκοφ βλέποντας πως ο Λίνο είχε αρχίσει να κουράζεται, «φόρτωσε» τη δεξιά πλευρά της ομάδας του.
Ο επιθετικός οίστρος των γηπεδούχων διήρκεσε περίπου 15', όμως στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον ΠΑΟΚ να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις του αγώνα και να φεύγει από την Αστάνα με το πολύτιμο «διπλό» και την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις με τον Κίτσιου, ο οποίος από κοντά εκτέλεσε τον Μόκιν, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2!
ΣΚΟΡΕΡΣ: 54' αυτ΄. Ντζίντιτς, 92' Κίτσιου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκουμιενί (Βέλγιο)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25' Κάνιας, 41' Ποριβάες - 71' Λάζαρ
ΣΑΧΤΙΟΡ: Μόκιν, Ταρασόφ, Μάλι, Ντζίντιτς, Σίμσεβιτς, Ποριβάεφ (82' Μπαϊζάεφ), Κάνας, Βίσιους, Γκαζαριάν (65' Λούνιν), Φινοτσένκο, Κιζνιτσένκο (76' Ζενκόβιτς).
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (93' Νέτσιντ), Στοχ (79' Βούκιτς), Νίνης (83' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Galatasaray Liv Hospital Istanbul Euroleague

 

Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast Eastern European Summer Time

 

Live Streaming.20:00 Trabzonspor - Apollon Limassol Europa League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βανδαλισμοί στο μνημείο της Θύρας 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...



Live Streaming.22:05 APOEL Nicosia FC - Maccabi Tel Aviv Europa League 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βανδαλισμοί στο μνημείο της Θύρας 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) ομάδα τριών ατόμων πλησίασε το μνημείο της Θύρας 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προέβη σε βανδαλισμούς. Εντοπίστηκαν όμως από την ασφάλεια του γηπέδου και οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.

Ήταν περίπου 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11), όταν τρεις άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με την χρήση ενός "κάβουρα" προξένησαν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και διάφορους χώρους του γηπέδου.
Αυτό όμως μοιάζει το λιγότερο κακό, καθώς οι φερόμενοι ως δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο ιερό μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 που βρίσκεται στα πέριξ του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη των 21 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.
Ωστόσο και οι τρεις εντοπίστηκαν από την ασφάλεια του γηπέδου και αμέσως οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου και θα απολογηθούν για τις πράξεις τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κατοίκους Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ πρόκειται να αναζητηθούν τα κίνητρα και πιθανοί ηθικοί αυτουργοί που ώθησαν τους φερόμενους ως δράστες σε αυτές τις ενέργειες. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Galatasaray Liv Hospital Istanbul Euroleague

 

Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast Eastern European Summer Time

 

Live Streaming.20:00 Trabzonspor - Apollon Limassol Europa League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...



Live Streaming.22:05 APOEL Nicosia FC - Maccabi Tel Aviv Europa League 

Live Streaming.20:00 Trabzonspor - Apollon Limassol Europa League


Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast Eastern European Summer Time


Live Streaming.Europa League vs Euroleague


Live Streaming.17:00 Shakhtar Donetsk - PAOK Saloniki 0-2 Europa League

Live: Σαχτέρ-ΠΑΟΚ 0-2

Παρακολουθήστε σε live περιγραφή από το sport.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτέρ Καραγκαντί-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Europa League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:


Live streaming η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου

Live chat με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομιλεί αυτήν τη στιγμή με τους φίλους του Παναθηναϊκού για τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις εξελίξεις που εγκυμονεί για την "πράσινη" ΠΑΕ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι από... 5 ευρώ στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσπέρασε την Μπάρτσα η Μπάγερν Μονάχου

Προσπέρασε την Μπάρτσα η Μπάγερν ΜονάχουΣτην Μόσχα η Πρωταθλήτρια Ευρώπης πέτυχε μια σπουδαία επίδοση

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 3-1 την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα και έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεπέρασε την επίδοση της Μπαρτσελόνα η οποία την σεζόν 2002-2003 είχε 9 συνεχόμενες νίκες.
Σε δηλώσεις του μετά το 3-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Άριεν Ρόμπεν τόνισε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα καθώς το γήπεδο γλιστρούσε από το χιόνι, αλλά είμαστε επαγγελματίες και κάναμε ό,τι καλύτερο. Νικήσαμε 3-1, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι δέκα νίκες μας δίνουν ψυχολογική ώθηση. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας. Παρόλα αυτά, δεν παίζουμε για τα ρεκόρ, αλλά μόνο για την κατάκτηση των τίτλων".

Το σερί της Μπάγερν
Μπάγερν - Γιουβέντους 2-0
Γιουβέντους - Μπάγερν 0-2
Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 4-0
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 0-3
Μπάγερν - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-1 (τελικός Τσ.Λ.)
Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ 3-0
Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 1-3
Μπάγερν - Βικτόρια Πλζέν 5-0
Βικτόρια Πλζέν - Μπάγερν 0-1
ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν 1-3 


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live streaming η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι από... 5 ευρώ στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι από... 5 ευρώ στην ΑΕΚ

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ βρίσκονται από σήμερα 28/11 τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 1/12.


Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ και το σίγουρο είναι πως για ακόμα μία εβδομάδα ο κόσμος της Ενωσης θα στήσει νέο... πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑΗ ανακοίνωση της ΑΕΚ
"Οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), που θα λειτουργήσει την Πέμπτη 28/11, την Παρασκευή 29/11 και το Σάββατο 30/11 από τις 10:00 έως τις 17:00.
Την Κυριακή 1/12, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από την 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από την 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από την 13:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 19, 35 : 5€
Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 9 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 50€ (Παιδικά 20€)
Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.
Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών.
Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2001), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.
Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το απόγευμα της Κυριακής, όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μία ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.
Σημ. θυμίζουμε ότι όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν θέσεις στάθμευσης στο P5 με είσοδο από την Πύλη Δ, θα προσέρχονται στο parking P4 μέσω της Πύλης Β". 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ..

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στον Παναθηναϊκό για το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, ένα ραντεβού που ενδέχεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας της πράσινης ΠΑΕ.


Στις 14.00GR η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ αμέσως μετά ο Γιάννης Αλαφούζος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, γνωστοποιώντας το περιεχόμενο της συζήτησης και την πρόταση - πλάνο του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (το έλλειμμα και οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ), ώστε να κάνει τη σχετική ενημέρωση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του θα τα αξιολογήσει - μελετήσει με τους συνεργάτες του, ώστε να διαπιστωθεί αν το πλάνο που έχει κατά νου μπορεί να βρει εφαρμογή.
Τα "κομβικά" σημεία, όπως τα "υπογραμμίζει" σημερινό δημοσίευμα του Goal, είναι τέσσερα και ασφαλώς όλα αφορούν στο οικονομικό κομμάτι. Το πρώτο έχει να κάνει με το ύψος του ελλείμματος, το οποίο σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του κ.Αλαφούζου είναι περί τα 24 εκατ. ευρώ.
Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τα δάνεια της ΠΑΕ και πολύ περισσότερο με το ομολογιακό δάνειο που έχει πάρει ο ίδιος ο Αλαφούζος, δανείζοντας ουσιαστικά την εταιρεία. Θα γίνει γνωστό το ποσό και αν αυτό εμπεριέχεται στην "τρύπα", επιβαρύνοντας έτσι το έλλειμμα.
Το τρίτο κομμάτι έχει να κάνει με το πώς έχουν διακανονιστεί οι οφειλές και τι ποσά πρέπει να διαθέτει η εταιρεία, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ζητήσει ενημέρωση σχετικά με τη φημολογία για προείσπραξη από την τωρινή διοίκηση του τηλεοπτικού συμβολαίου της Nova της επόμενης χρονιάς και γενικώς το καθεστώς των προεισπράξεων από την Adidas και άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live streaming η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

Ρομπέρτο, Δεν,roberto, denΟ Ρομπέρτο τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο ματς με την Παρί ΣΖ, υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως οι "ερυθρόλευκοι" να παρασύρθηκαν στο τέλος από το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν για τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Super League με τον Δημητρόπουλο από την Φθιώτιδα να είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός-Εργοτέλης.

Στα Γιάννινα, ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ ενώ στην Ριζούπολη το Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Ζαχαριάδης από την Μακεδονία.
Αναλυτικά οι διαιτητές
Σάββατο 30/11/2013
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
17:15 Πλατανιάς-Ατρόμητος: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανία)
19:30 Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός: Ζαχαριάδης (Μακεδονία)
Κυριάκη 01/12/2013
15:00 Άρης-Πανθρακικός: Κομίνης (Θεσπρωτία)
17:15 Πανιώνιος-SKODA Ξάνθη: Θάνος (Γρεβενά)
17:15 Βέροια-Λεβαδειακός: Παππάς (Αθήνα)
17:15 ΟΦΗ-Καλλονή: Ιωαννίδης (Αργολίδα)
19:30 Ολυμπιακός-Εργοτέλης: Δημητρόπουλος (Φθιωτίδα)
Δευτέρα 02/12/2013
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Σπάθας (Πειραιά) 


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live streaming η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι από... 5 ευρώ στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γκιγκς σόκαρε τους αμυντικούς της Λεβερκούζεν!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»


Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό» | onsports.grΜπορεί η Άντερλεχτ να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αυλαία του Γ’ ομίλου του Champions League, ωστόσο, θέλει να πάρει… εκδίκηση από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γκιγιόμ Ζιλέ.
Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Βελγίου, μετά τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας, Τζον Φαν Ντε Μπρομ, τόνισε πως η Άντερλεχτ θα παρουσιαστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη, ούτως ώστε να πάρει την εκδίκησή της από την ήττα στον πρώτο γύρο από τους Πειραιώτες.
«Εξαιρώντας το 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα για να παίζουμε στη διοργάνωση, αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, όπως η έλλειψη εμπειρίας και μας κόστισε, καθώς δεχθήκαμε αρκετά γκολ για αυτόν τον λόγο. Το τελευταίο παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και πρόσθεσε για τον αγώνα με τους Πειραιώτες: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ποιος εκ των Ολυμπιακού και Μπενφίκα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για ότι συνέβη στο γήπεδο μας, καθώς δεν αξίζαμε να χάσουμε».
Παράλληλα, ο 29χρονος άσος, υποστήριξε: «Είναι απογοητευτικό να χάνεις με γκολ στο 90ο λεπτό, έχοντας δώσει τα πάντα, προσπαθώντας για τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν(χθες) ισάξιοι με την Μπενφίκα, αλλά χάσαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Είναι απίστευτο, διότι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και όμως πέτυχαν τρία γκολ.
Συνέβη ότι και με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας και είναι απογοητευτικό. Την περασμένη σεζόν μαζέψαμε πέντε πόντους στον όμιλο του Champions League, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και ελπίζω να ολοκληρώσουμε καλά την προσπάθεια μας κόντρα στον Ολυμπιακό». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι από... 5 ευρώ στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...