ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράπονα και «παράθυρο» για μεταγραφή από Μπαρτζώκα


Παράπονα και «παράθυρο» για μεταγραφή από ΜπαρτζώκαΠαράπονα από τον τρόπο που ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ ενώ άφησε ένα μικρό παράθυρο να αποκτηθεί ψηλός μετά τον τραυματισμό του Σίμονς.
Καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που η ομάδα του μπήκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως δήλωσε μετά το ματς στο ΣΕΦ.
«Προσεγγίσαμε τελείως διαφορετικά το παιχνίδι από ό,τι ο ΠΑΟΚ και ήταν λάθος αυτό. Επιτεθήκαμε βιαστικά στο καλάθι και δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Αυτό δείχνει ότι υποτιμήσαμε κακώς τον ΠΑΟΚ, που ήταν αήττητος. Δώσαμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο και κουραστήκαμε πολύ για να κερδίσουμε, επί της ουσίας λόγω της υπεροχής μας στα ριμπάουντ, αλλά και ποστάροντας με αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Η χαλαρότητά μας φαίνεται και από τις δέκα χαμένες βολές. Είναι ένα μάθημα για μας, δεν έχει σημασία να έχεις απουσίες ή να είσαι κουρασμένος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια για καμία ήττα στην Α1 αν θέλει να είναι πρώτος στην κανονική περίοδο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κύριο Μαρκόπουλο για την καλή δουλειά που κάνει, αλλά και στους παίκτες μας για τη νίκη, γιατί αυτό είναι τελικά που μετράει. Κάποιοι παίκτες υστέρησαν χαρακτηριστικά κι αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά η αμυντική προσέγγιση και η βιασύνη στην επίθεση από την αρχή του παιχνιδιού είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση και θα το δούμε στο βίντεο», τόνισε.
Ερωτηθείς για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Σέντρικ Σίμονς, που θα μείνει εκτός για ένα μήνα λόγω τραυματισμού στον ώμο, άφησε ανοικτό ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή. «Θα χρειαστεί διαχείριση γιατί χάνουμε έναν σημαντικό παίκτη για έναν μήνα. Πρόθεσή μας δεν είναι να πάρουμε παίκτη, γιατί μέχρι να έρθει και να καταλάβει τι γίνεται είναι δύσκολο. Δεν είναι τελική απόφαση αυτή που σας λέω. Θα πρέπει να συζητήσουμε και με τη διοίκηση. Πρόθεσή μας, αρχικά, πάντως, είναι να πάμε όπως είμαστε», απάντησε.
Για την κατάσταση του Σλούκα, που απουσίαζε από το ματς λόγω τραυματισμού είπε: «Ο Σλούκας θα κάνει προπόνηση από αύριο. Χρειάστηκε λίγο να ξεκουραστεί και θα μπει σιγά-σιγά. Πιστεύω πως θα παίξει την Παρασκευή».
Ο Μπράιαντ Ντάνστον από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού, είπε: «Αρχίσαμε αργά, επιθετικά και αμυντικά, κάναμε πολλά λάθη και δεν πιέζαμε αρκετά. Στη δεύτερη περίοδο βελτιωθήκαμε, αλλά και πάλι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Τα επιθετικά ριμπάουντ και το ομαδικό μας πνεύμα ήταν αυτά που τελικά μας έδωσαν τη νίκη». 


 Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρέγες: ''Μια φορά στη ζωή!''

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιτυχίες για την ελληνική ξιφασκία


Live: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 78-70

 

LIVE Ηρακλής-Δόξα Δρ.1-1

 

LIVE Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εγκώμια... Άρσεναλ για Κάμπελ

 

Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis - Xanthi (υπαρχει Link..)

LIVE Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2

LIVE Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη,LIVE asteras tripolis-xanthiΗ αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League πέφτει στην βροχερή Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται την Ξάνθη - Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το Onsports

Πηγή: OnSports

LIVE Ηρακλής-Δόξα Δρ.1-1

Ούτε στην Καλαμαριά σταμάτησε το... σερί της Κέρκυρας, η οποία επιβλήθηκε του Απόλλωνα 2-1, ενώ η Γλυφάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη 3-1 επί του Βύζαντα - Σε εξέλιξη Ηρακλής-Δόξα Δράμας 0-0

Πηγή: OnSports

Live: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 78-70

Ενημερωθείτε live από το Contra.gr για την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού για του ΠΑΟΚ από το ΣΕΦ, με την οποία κλείνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Basket League ΟΠΑΠ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>


Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιτυχίες για την ελληνική ξιφασκία

Επιτυχίες για την ελληνική ξιφασκίαΈνα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ξιφασκίας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με ελληνικές επιτυχίες διεξήχθησαν τα Ευρωπαϊκά κύπελλα ξιφασκίας σε Σόφια και Μέντλινγκ. Ο απολογισμός ήταν ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.
Το χρυσό κατέκτησε ο Μάριος Γιακουμάτος, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο σπάθης εφήβων-νεανίδων, με 12 νίκες.
Το ασημένιο, το πήρε η Αθανασία Κοτζαμάνη στους ίδιους αγώνες με τον παραπάνω, όπως και η Μαρία Γεωργία Χούρι που πήρε το χάλκινο.
Το δεύτερο χάλκινο, το κατέκτησε η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους ασκήσεως εφήβων-νεανίδων. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis - Xanthi (υπαρχει Link..)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρέγες: ''Μια φορά στη ζωή!''

Ρέγες, Μια,reges, miaΗ Ρεάλ συνεχίζει το αήττητο σερί της σε Euroleague και ACB ενώ ο Φελίπε Ρέγες παραδέχτηκε ότι το απίστευτο τρίποντο κόντρα στην Μανρέσα είναι από τα καλάθια που μπαίνου μια φορά στη... ζωή!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εγκώμια... Άρσεναλ για Κάμπελ

Εγκώμια... Άρσεναλ για ΚάμπελΜέχρι την Αγγλία έφτασε ο απόηχος της εμφάνισης του Ζοέλ Κάμπελ στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της κάνει η Άρσεναλ.


Αναφορά στη χθεσινή εμφάνιση του Ζοέλ Κάμπελ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, κάνει σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Κάμπελ σκόραρε στο 4-0» και συνεχίζει «Ο Ζοέλ Κάμπελ σκόραρε και μοίρασε 2 ασίστ στην χθεσινή συντριβή του ΠΑΟΚ με 4-0 για το πρωτάθλημα. Ο Κοσταρικανός μοίρασε σε Μήτρογλου και Σαβιόλα δυο γκολ, ενώ σημείωσε το 3-0 για τον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάμπελ χαίρει της εκτίμησης του Αρσέν Βενγκέρ, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Αλσατός. Ο δανεισμός του 21χρονου εξτρέμ στον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis - Xanthi (εαν υπαρχει Link..)

Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis - Xanthi 2-2

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πουλάει τον Νταβίντ Λουίζ ο Μουρίνιο

Πουλάει τον Νταβίντ Λουίζ ο ΜουρίνιοΟ Πορτογάλος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με την προσφορά του Βραζιλιάνου αμυντικου

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζεται από τον βρετανικό Τύπο να έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Νταβίντ Λουίζ καθώς οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού της Τσέλσι δεν έχουν ικανοποιήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.
Σε μια τέτοια περίπτωση, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι με τον Μουρίνιο τότε να απορρίπτει την πρόταση των Καταλανών.
Μαζί με τον Νταβίντ Λουίζ, παρελθόν από την Τσέλσι αναμένεται να αποτελέσουν και οι Ντεμπά Μπα και Κέβιν Ντε Μπράινε.


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φίλαθλος κάνει προϊστορικό πανηγυρισμό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τιμωρείστε παραδειγματικά τον Κάκο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ενδιαφέρον του Μαρινάκη για την Κρίσταλ Πάλας"

 

ΣΑΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ- ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0(ενα ακομα απο τα καταλληλα γηπεδα,τα αλλα που δεν ηταν εγιναν καταλληλα σε 7 ημερες της Γ κατηγοριας)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φίλαθλος κάνει προϊστορικό πανηγυρισμό!

Η εξέδρα της Λουιζιάνα έχει πάρει «φωτιά» από τους πανηγυρισμούς. Ένας φίλαθλος όμως αποφασίζει να κάνει τη διαφορά…

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκανε τα πάντα κόντρα στους Λέικερς ο Ρούμπιο! (vid)

Λαβ και Μάρτιν ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Τίμπεργουλβς, που πήραν σπουδαία νίκη στην έδρα των Λέικερς (90-113), ωστόσο, ο Ρίκι Ρούμπιο έκανε... παραπάνω από μια δουλειές στο παρκέ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τιμωρείστε παραδειγματικά τον Κάκο»

«Τιμωρείστε παραδειγματικά τον Κάκο»Την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Τάσου Κάκου, ζητά από την ΚΕΔ με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι ο Κερκυραίος ρέφερι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή τους Νίκου Μαρινάκη, καθώς όπως εξηγούν άργησε να διακόψει το παιχνίδι όταν ο νεαρός παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη στο «Βικελίδης».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Α. Κάκου. Η καθυστέρησή του να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα μετά από τραυματισμό ποδοσφαιριστών στο κεφάλι (όπως προβλέπει άλλωστε και ο κανονισμός) είναι ανεπίτρεπτη και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Μαρινάκη».'

Πηγή: Goal

ΣΑΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ- ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0(ενα ακομα απο τα καταλληλα γηπεδα,τα αλλα που δεν ηταν εγιναν καταλληλα σε 7 ημερες της Γ κατηγοριας)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ενδιαφέρον του Μαρινάκη για την Κρίσταλ Πάλας"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ενδιαφέρον του Μαρινάκη για την Κρίσταλ Πάλας"

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το δημοσίευμα της Independent που ήθελε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφέρεται για την αγορά αγγλικού συλλόγου, η βρετανική εφημερίδα επανέρχεται στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δεχτεί πληροφορίες από τον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος τον συμβούλεψε να διερευνήσει την περίπτωση της Κρίσταλ Πάλας.
"Πηγές κοντά στον Μαρινάκη αναφέρουν πως βλέπει την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση αφότου άλλαξε την τύχη του Ολυμπιακού,και η Πάλας είναι η ιδανική περίπτωση.



Τον συμβουλεύει ο φίλος του και εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ένας Νοτιοαφρικανός με ελληνική καταγωγή, και θα ήθελε μία συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού κι ενός συλλόγου της Championship.
Η UEFA απαγορεύει να έχει τον έλεγχο ομάδας της Premier League αν δεν χάσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού"αναφέρει το δημοσίευμα

Πηγή: Sport 24

ΣΑΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ- ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0(ενα ακομα απο τα καταλληλα γηπεδα,τα αλλα που δεν ηταν εγιναν καταλληλα σε 7 ημερες της Γ κατηγοριας)

 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φίλαθλος κάνει προϊστορικό πανηγυρισμό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φίλαθλος κάνει προϊστορικό πανηγυρισμό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τιμωρείστε παραδειγματικά τον Κάκο»