ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτζώκας: "Όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο"

Για το γεμάτο φετινό ρόστερ, την πρόκληση της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τις μεταγραφές-επένδυση που έγιναν, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Διαβάστε όλα όσα είπε στη Media Day των "ερυθρολεύκων"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού για το ρόστερ του Ολυμπιακού που είναι πιο γεμάτο φέτος, το ανομοιογενές σύνολο που είναι επηρεασμένο από το Ευρωμπάσκετ καθώς και το τεράστιο κίνητρο των παικτών του.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη δική του δουλειά που απαιτεί την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού που έχει στα χέρια του και φυσικά για την πρόκληση να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.
Για την πρόκληση του πάγκου του Ολυμπιακού: "Είναι μεγάλη πρόκληση που είμαι στην καθοδήγηση μιας τόσο σημαντικής ομάδας. Το να είσαι μέλος του Ολυμπιακού συνεπάγεται δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις. Εύχομαι να έχουμε υγεία και νέες προκλήσεις έρχονται για όλους μας, όπως και νέες επιτυχίες".
Για το φετινό ρόστερ: "Όλοι είδαν πέρσι ότι υπάρχει φθορά με τόσα πολλά παιχνίδια. Συζητήσαμε με τη διοίκηση και νιώθω πως φέτος έχουμε πιο βαθύ ρόστερ, με τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε θέση με ταλέντο. Η σεζόν τελείωσε για μας πέρσι στο πρωτάθλημα χωρίς τους δύο βασικούς γκαρντ, τον Μάντζαρη και τον Λο. Για να μη συμβεί το ίδιο, προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας".
Για τις θέσεις των ψηλών: "Οι περσινοί παίκτες με τα δεδομένα που υπήρχαν, γιατί ο Ντόρσεϊ έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, βοήθησαν. Κάναμε μια αλλαγή που δεν θέλαμε να κάνουμε και δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Φέτος για να μη βρεθούμε στην ίδια θέση κάναμε κάτι από πριν. Έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, πιστεύω πως είμαστε γεμάτοι και μένει να έχουμε καλή χημεία και ατμόσφαιρα".
Για το κίνητρο των παικτών του: "Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ κανένα κίνητρο. Οι παίκτες που είναι εδώ έχουν κίνητρο ατομικό και ομαδικό. Το έχουν από μόνοι τους. Και οι νέοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο, είναι ευτυχισμένοι που ήρθαν σε αυτό το σύλλογο".
Για την διαχείριση που πρέπει να κάνει: "Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα. Δεν έχουμε παίκτη που να είναι στο ίδιο επίπεδο φόρμας με κάποιον άλλο. Το Ευρωμπάσκετ με έμμεσο ή άμεσο τρόπο μας επηρέασε. Ο Λοτζέσκι ήρθε τραυματίας, ο Σπανούλης το ίδιο, ένας δύο παίκτες μας γύρισαν με ψυχολογικά προβλήματα από αυτό... Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ανομοιογενές σύνολο που πρέπει να γίνει ομάδα. Οι τίτλοι κρίνονται στο μέσο και το τέλος της χρονιάς, όμως, και είμαστε αισιόδοξοι πως θα βρεθούμε σύντομα στο ίδιο επίπεδο".
Για την επένδυση στους νέους: "Εμείς κάναμε μια εισήγηση, μιλάμε για τους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου, η διοίκηση το έκανε πράξη, υπέγραψαν πολυετή συμβόλαια και πιστεύουμε πως θα είναι διεθνείς τα επόμενα χρόνια. Η ένταξή τους σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο εξαρτάται από τους ίδιους. Εμείς είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε".

Πηγή: Sport 24

LIVE η Super League


Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos 0-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιώλης

Έπειτα από κοινή απόφαση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη, ο Καρδιτσιώτης προπονητής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αρκαδίας.

Μετά από 1μιση χρόνο στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, γεμάτο επιτυχίες, καταξιώσεις, ωραίες εμφανίσεις, αλλά και σκαμπανεβάσματα, ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν.
Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, μετά την ήττα των Αρκάδων στην Λεωφόρο, από τον Παναθηναϊκό (2-1).
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι τώρα μετρούσαν 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε πολλές επιτυχίες, καθώς την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία πήρε τη τρίτη θέση στα πλέι οφ, ενώ έφτασε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε άλλωστε τα παράπονα των Αρκάδων για τη διαιτησία και το πολυσυζητημένο χέρι του Μανιάτη πάνω στην γραμμή.
Όπως και να 'χει, ο Καρδιτσιώτης προπονητής έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Αστέρα και γι' αυτό στην ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, υπάρχουν αλληλοευχαριστίες και ένα ευχάριστο κλίμα.
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια". 

Πηγή: Sport 24
Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link!)


Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

LIVE: Καβάλα - Ηρακλής

 Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr τον αγώνα Καβάλα - Ηρακλής για την 1η αγωνιστική της Football League

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

LIVE η Super League

Με τις αναμετρήσεις του Πλατανιά με τον Πανθρακικό και της Καλλονής με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος - Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξή τους.

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinιas 1-1

LIVE η Super League

Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

LIVE: Ολυμπιακός Β. - Γλυφάδα

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα για την 1η αγωνιστική της Football League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Πλατανιάς - Πανθρακικός (17:00)

Pre-game: Πλατανιάς - Πανθρακικός (17:00)

Η ατάκα του βοηθού του Μαρίνου Ουζουνίδη, Νίκου Ουσταμπασίδη, μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο τα... λέει όλα: «Το ματς με τον Πανθρακικό είναι τελικός για εμάς». Κι όσο κι αν είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα φαίνεται πως ο Ουσταμπασίδης έχει δίκιο, διότι οι «ερυθρόλευκοι» σε έξι επίσημα παιχνίδια (το ένα για το κύπελλο), εκ των οποίων τα πέντε στην Κρήτη, αγνοούν ακόμη τη νίκη.
Μάλιστα, μετά το ματς Κυπέλλου ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος παρά τη δημόσια στήριξη που έχει από τη διοίκηση θα βρεθεί σε δυσχερή θέση σε περίπτωση που οι Χανιώτες σήμερα δεν κερδίσουν την ομάδα της Κομοτηνής.
Από την άλλη, ο Πανθρακικός είναι πιο άνετος και με... αιχμή του δόρατος τον Βραζιλιάνο Ιγκόρ θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στη μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα.
Στα καθαρά αγωνιστικά, από την αποστολή του Πλατανιά αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο ο Μοράλ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Ακης Μάντζιος, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον αποθεραπευθέντα αμυντικό μέσο Εμπό.
Οι πιθανές συνθέσεις
Πλατανιάς (4-2-3-1): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Φαϊσκα, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Μπέλιτς, Τόρες
Πανθρακικός (4-2-3-1): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ζος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ

Πηγή: Goal 
Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link)

Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ισοφάρισε στο 93' με τον τερματοφύλακα

Ισοφάρισε,isofariseΟ τερματοφύλακας της Βάρναμο, Άκεσον, με σουτ στο 93ο λεπτό έγινε ο ήρωας του αγώνα καθώς ισοφάρισε σε 3-3 το ματς με την Βάρμπεργκς (video)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24 

Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link!)

Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα κάστρα πέφτουν από μέσα!

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα!, Ο Θανάσης Ασπρούλιας ερμηνεύει την συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση, θέτει εύλογα ερωτήματα και αναφέρεται στην επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας και τις σκέψεις του Βασιλακόπουλου.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Goal 

Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link!)

Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το μυαλό στα επίσημα


Ο Αργύρης Πεδουλάκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στη Μόσχα και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει το μεσημέρι και φουλάρει για τα επίσημα ματς. 


Το τουρνουά ''Αλεξάντερ Γκομέλσκι'' ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό που επιστρέφει το μεσημέρι στην Αθήνα με απολογισμό μια βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ και μια νίκη με καλό μπάσκετ ανα διαστήματα κόντρα στην Μακάμπι. Τα αποτελέσματα, βέβαια, δεν έχουν καμία σημασία όπως δήλωσε και ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς προέχει να δέσει η ομάδα και πάνω σε αυτό το κομμάτι ο προπονητής των νταμπλούχων σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την παρουσία του Εξάστερου στη Μόσχα. 
Πλέον η ομάδα μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας με το φιλικό με την Αστάνα την Τετάρτη (2 Οκτωβρίου) στο ΟΑΚΑ να ακολουθεί, ενώ έπειτα υπάρχει και το τουρνουά του Ρεθύμνου πριν το ματς με τους Κρητικούς για το κύπελλο, το πρώτο επίσημο της χρονιάς. 

Πηγή: Leoforos.gr
Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link!)


Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time