ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos 2-1

Μεταμόρφωση, τρίποντο και... ανάσα για Μίτσελ

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Ολυμπιακός, που με τέρματα των Φουστέρ και Σαβιόλα κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη
Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ολυμπιακός από τη δεύτερη αγωνιστική. Η ομάδα του Πειραιά ήταν κάκιστη στο α' μέρος και ο Ατρόμητος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Τελικά άνοιξε το σκορ στο 47' με τον Ναπολεόνι, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού. Οι αλλαγές του Μίτσελ, Φουστέρ και Σαβιόλα, μεταμόρφωσαν τους πειραιώτες, που άρχισαν να αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο και τελικά να ανατρέπουν το ματς με τέρματα των δύο χρυσών αλλαγών στο 51' και το 54'. Το διάστημα 50'-70' ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και ικανοποίησε, σε αντίθεση με το υπόλοιπο διάστημα, που έδειξε πάλι ανησυχητικά σημάδια. Οι πετυχημένες αλλαγές του Μίτσελ και η καλή εμφάνιση του β' μέρους επιτρέπουν στον ισπανό τεχνικό να... ανασάνει.
Με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον Ατρόμητο τις σημαντικότερες ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το α' μέρος. Με τους Μπονγκ, Σάμαρη ως αντί-Χολέμπας και αντί-Φέισα, αλλά και τους Φετφατζίδη-Μήτρογλου βασικούς οι ερυθρόλευκοι είχαν πάλι πρόβλημα στη δημιουργία. Παρά την κατοχή, δεν μπορούσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Σηφάκη και περιορίστηκαν σε 2-3 καλά σουτ.
Πρωταγωνιστής ήταν ο Φετφατζίδης, που ήταν πιο δραστήριος, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικός στην καλύτερη φάση του Ολυμπιακού. Αντίθετα, ο Ατρόμητος έκλεινε σωστά τους διαδρόμους, εγκλωβίζοντας τους ερυθρολεύκους. Στις αντεπιθέσεις μάλιστα ήταν... φωτιά και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Αρχικά με τον Ναπολεόνι να πλασάρει άουτ από θέση τετ α τετ και σε ανάλογη φάση με τον Ρομπέρτο να αποκρούει τη λόμπα του Φυτανίδη.
Στην επανάληψη τα δεδομένα και η εικόνα άλλαξαν. Ο Ατρόμητος σε φάση καρμπόν με τα τετ α τετ του α' μέρους κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ναπολεόνι, βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό στο 47'. Η αντίδραση των ερυθρολεύκων όμως ήταν άμεση. Ο Μίτσελ, που είχε ρίξει στη μάχη Σαβιόλα και Φουστέρ, πέτυχε 100% στις αλλαγές του και μέσα σε τέσσερα λεπτά γύρισε το ματς. Αρχικά με κομπίνα σε φάουλ και άψογο πλασέ του Φουστέρ και στο 54', πάλι από στημένο, με κοντινή κεφαλιά του Σαβιόλα, που άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα.
Με τον Σάμαρη μόνο κόφτη και τους Ντομίνγκες, Φουστέρ, Κάμπελ, Μήτρογλου και Σαβιόλα στην 11άδα ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές, έγινε πολύ επιθετικός και απειλούσε συνεχώς τον Σηφάκη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σαβιόλα στο 63'. Ο Φουστέρ ήταν κίνηση-κλειδί και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να μεταμορφωθεί ο Ολυμπιακός και να αρχίσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά το 70' ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και ο Ατρόμητος άρχισε να γίνεται πάλι απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφερα να εκμεταλλευτούν 1-2 μικροευκαιρίες και ο Ολυμπιακος, που δίκαια διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ του Μήτρογλου, πήρε τελικά το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο.

Πηγή: Sport.gr

LIVE:Άρης-Καλλονή0-2,LIVE Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης1-1,LIVE ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0,LIVE SKODA Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0.Τελικα

LIVE από το Βικελίδης 

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν οι Άρης και Καλλονή που θα βρεθούν αντιμέτωποι στην Θεσσαλονίκη (19:15). Το gazzetta.gr βρίσκεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τον αγώνα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Gazzetta

LIVE Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης

Στο γήπεδο Περιβολίων αναζητούν το πρώτο τους φετινό «τρίποντο» Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης - Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης LIVE Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης...ΕΔΩ

LIVE.Νίκη Βόλου-ΑΕΚ

Νίκη Βόλου-ΑΕΚ

Ενημερωθείτε live λεπτό προς λεπτό από το Contra.gr για την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο),Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis,Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξάνθη – Πανθρακικός: Για την τιμή της Θράκης!

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανθρακικό στο μεγάλο ντέρμπι της Θράκης με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.
Οι παραδόσεις έιναι για να σπάνε. Με αυτή τη λογική θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στη μεγάλη μάχη με τη Ξάνθη εκτός έδρας, καθώς στα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων στην ιστορία τους, δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα γνωρίζοντας δύο ήττες και παίρνοντας μία ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι, καλούνται να απαντήσουν στη βαριά τους ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τον Παΐτο να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα του Σαββάτου (24/8) και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Κομεσίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και έμεινε εκτός. Παράλληλα, εκτός αποστολής της Skoda Ξάνθης βρίσκονται και οι Ντιέ και Μπαξεβανίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους: Τσέμα, Κυριακίδη, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλα, Γούτα, Μπέρτο, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Τριάδη, Κάλβο, Σολτάνι, Μαρίν, Ράνο, Μάνταλο, Μπαρέττα, Παπαδιώτη.
Καλή εμφάνιση έκανε ο Πανθρακικός στην έδρα του Λεβαδειακού όπου με δίκαιο τρόπο απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτά τα αποτελέσματα.
Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους Αχιλλέα Σαρακατσάνο και Ζορντάο Ντιόγκο, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας στη Λιβαδειά, γεγονός που προαναγγέλλει αλλαγές στην άμυνα.
Στην αποστολή του Πανθρακικού συμμετέχουν οι: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ. Παπαγεωργίου, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Ζεκίνια, Μπαικαρά, Τζάνης, Καθάριος, Πόποβιτς, Κάσες, Χασομέρης, Ίγκορ και Κατσικοκέρης.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης-Καλλονή: Με τη δύναμη της έδρας


Την πρώτη του φετινή νίκη θέλει να γευτεί ο Άρης, που υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Καλλονή.
Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκαν στη Ριζούπολη, όμως ετοιμάζονται να κάνουν μια καλή εμφάνιση μπροστά στους φίλους τους. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην του τιμωρημένου Αγκάνθο, καθώς ο Μανιάς τέθηκε στη διάθεσή του.
Η αποστολή του Άρη:
Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουμάνης.
Την καλή εικόνα που έδειξε με τον Ολυμπιακό θέλει να διατηρήσει η Καλλονή και να τη συνδυάσει με το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη Super League. Η ομάδα της Λέσβου θα παραταχθεί στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίες Κριπιντίρη και Περόνε, αλλά με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη και ελπίζει να αποκομίσει κάτι καλό.
Η αποστολή της Καλλονής:
Σιδεράκης, Χογκ, Μαρσέλο, Φαρία, Λεάντρο, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Γάλας, Καζάκης, Ντάμπος, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Λαμπρόπουλος, Γιουκαρής,  Χωριανόπουλος, Γκάσιτς και Σιλιγαρδάκης.

Πηγή: OnSports

LIVE:Άρης-Καλλονή,LIVE Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης,LIVE ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης,LIVE SKODA Ξάνθη - Πανθρακικός

..............................................

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

Live Streaming.15:30 Germany vs Greece 62-78 Μπασκετ

Live Streaming.15:30 Germany vs Greece 62-78

LIVE: Ελλάδα-Γερμανία

Παρακολουθείστε LIVE (15:30) από το Sport24.gr την εξέλιξη του αγώνα προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Γερμανία.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

Live Streaming.15:00 F1 Grand Prix Spa Francorchamps, Belgium


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: «Μάχη» με φόντο το… μπλε

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης με μοναδικό στόχο να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.
Με θετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα που απέσπασε την ισοπαλία με 3-3 από τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θέλει να δώσει ανάλογη συνέχεια στη σεζόν και να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει κανονικά στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντράζ Στρούνα. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Τόμας Βισέντο, που «κουβαλάει» τιμωρία από την προηγούμενη ομάδα του. Άλλα προβλήματα για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν.
Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κρητικός, Κοροβέσης, Ίλιτς, Γιάκος.
Με εξίσου θετικό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν και ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε εντός έδρας του Άρη 2-1 για να μπει δυνατά στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία. Στόχος του, είναι να φύγει από την Ήπειρο με νέο θετικό αποτέλεσμα.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κανακούδη, Μπάρκογλου και Ζουέλα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Παπαζαχαρίας. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Έγκον.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα πήρε στην αποστολή τους: Χατζηζήση, Τσεμπερίδη, Δεληζήση, Κόρμπο, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τσιλιγκίρη, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Μίνγκα, Έγκον, Φαρινόλα, Γκουέλα, Γουμάγια, Αργυρόπουλο, Τσοκάνη, Καμαρά, Τζόρβα, Βέρτζο και Μπλάζεκ.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης: Αναζητώντας την πρώτη νίκη

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης: Αναζητώντας την πρώτη νίκη | onsports.gr

Αρχή με ισοπαλία έκαναν στο πρωτάθλημα Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης και στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Χανιά θέλουν το «τρίποντο».
Οι Χανιώτες παρουσίασαν διάφορα αμυντικά προβλήματα στην πρεμιέρα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει δουλέψει όλη τη βδομάδα σε αυτά. Το ευχάριστο όμως για τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Τόρες που αποθεραπεύτηκε και τον Φαΐσκα που ήρθε το δελτίο του. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Ζουμπουλάκης.
Η αποστολή του Πλατανιά:
Αγκιλέρα, Γιακουμάκης Εμμ. Γ., Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Θέρα, Ιντζίδης, Μοράλ, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Σούκιας, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα και Φερνάντες.
Μετά τη χορταστική ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάκης Τσιώλης δούλεψε στην αμυντική συμπεριφορά του Αστέρα, προκειμένου να μη δέχεται η ομάδα εύκολα το γκολ. Ωστόσο, ο Κουρμπέλης είναι τραυματίας, όπως και οι Μπαρτολίνι και Ουρτάδο που δεν υπολογίζονται. Από την άλλη, ο Ερνάντεζ θα κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Λισγάρας, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας, Χουάνμα και Καράσκο.

Πηγή: OnSports
Live Streaming.15:00 F1 Grand Prix Spa

Live Streaming.15:30 Germany vs Greece(Μπασκετ πιθανα Link)

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού και πολιτικού Τύπου της Κυριακής (25/8)

Οι ήττες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη, αντίστοιχα, αποτελούν το πρώτο θέμα στις αθλητικές εφημερίδες της Κυριακής (25/8).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: OnSports

Live Streaming.15:00 F1 Grand Prix Spa

Live Streaming.15:30 Germany vs Greece(Μπασκετ πιθανα Link)

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos