ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund - Werder Bremen Germany 1. Bundesliga

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Bundesliga ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013/14 Borussia Dortmund - Werder Bremen 1-0



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζηνικολάου: «Με τον κόσμο θα κερδίσουμε»

Χατζηνικολάου: «Με τον κόσμο θα κερδίσουμε» | onsports.gr
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου υποστήριξε πως η βοήθεια του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για τον Άρη απέναντι στην Καλλονή.
Αναλυτικά τι είπε στη NOVA:  
Κόουτς, έχουν περάσει κάποιες ημέρες από την κακή πρεμιέρα του Αρη στη Ριζούπολη και με πιο καθαρό μυαλό, πλέον, μπορείτε να μας πείτε τι δεν πήγε καλά;
«Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, δεχθήκαμε τα γκολ από «κολλήματα» της στιγμής, όμως αυτό πέρασε και δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Εχουμε ματς μπροστά μας, με την Καλλονή».
Μεγαλώνει τα άγχος, ενόψει του αγώνα που έρχεται;
«Όχι, δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος στην ομάδα. Πίστη πρέπει να έχει! Με πίστη και με τη βοήθεια του κόσμου, θα το κερδίσουμε το ματς».
Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Από μόνο του αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός;
«Ναι, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας. Οι παίκτες έχουν διάθεση και πιστεύω ότι θα βρεθούν σε καλή μέρα την Κυριακή. Ευελπιστώ πως έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε το παιχνίδι».
Θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο ματς;
«Κάποια παιδιά που δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, ίσως, να μείνουν έξω, αλλά θα δούμε. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και την πίστη που δείχνει ο καθένας για τη νίκη».
Αυτό σημαίνει πως ο κορμός της ενδεκάδας είναι ακόμη υπό διαμόρφωση στο μυαλό σας;
«Κοιτάξτε, γνωρίζετε πως τέσσερα παιδιά ήρθαν στην ομάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως άλλοι θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και άλλοι λίγο πίσω. Περιμένω, λοιπόν, μέσα απ΄ αυτά τα παιχνίδια να βρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον εαυτό τους. Κάποιοι που δεν θα μπορέσουν να τον βρουν γρήγορα και θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο, ίσως αντικατασταθούν με κάποιους άλλους».
Η γνώμη σας για την ΑΕΛ Καλλονής;
« Στο παιχνίδι που την είδα με τον Ολυμπιακό, διαπίστωσα πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Πειθαρχημένη με καλό κράτημα της μπάλας και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».
Συμφωνείτε με την άποψη πως η Καλλονή δεν θυμίζει νεοφώτιστη ομάδα, βάση των εμφανίσεων που έχει κάνει μέχρι τώρα, τόσο στα φιλικά, όσο και στο επίσημο παιχνίδι της πρεμιέρας;
«Έχει έναν κορμό έμπειρων παικτών, χωρίς να θέλω να αναφέρω ονόματα, που και στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχαν μια πολύ καλή παρουσία, αλλά και με την ενίσχυση που επήλθε, δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Επαναλαμβάνω, είναι οργανωμένη ομάδα, πειθαρχημένη και στις αντεπιθέσεις επικίνδυνη. Νομίζω ότι ολ΄ αυτά τα έδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και απέναντι στον Ολυμπιακό και νομίζω πως κάπως έτσι θα παρουσιαστεί και μ΄ εμάς».  
«Κλειδί» για τη συνέχεια του Αρη, είναι μια ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή;
« Όχι ενδεχόμενη, πιστεύουμε ότι θα είναι νίκη! Αρκεί να δείξουμε περίσσιο πάθος».
Πολλοί μιλούν από τώρα, βάση των όσων είδαμε στην πρεμιέρα, για το πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Συμφωνείτε;
« Όχι! Και θα σας εξηγήσω γιατί. Την προηγούμενη εβδομάδα σας είπα πως οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες. Παράδειγμα: Το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Γιάννενα, ήρθε 3-3. Δηλαδή, εκτός έδρας η ομάδα των Ιωαννίνων έβαλε τρία γκολ και δεν κέρδισε. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι έτοιμη. Απ΄ την άλλη δέχτηκε τρία γκολ μέσα στην έδρα της, δείγμα ανετοιμότητας. Κάπως έτσι θα είναι και τα επόμενα παιχνίδια». 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund - Werder Bremen Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράσχος: Ελεύθερα και ό,τι βγει με τον Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη λίγες μέρες μετά το 1-3 από την Αλκμααρ, με τον Γιώργο Παράσχο να τονίζει πως οι Περιστεριώτες θα παίξουν ελεύθερα και ό,τι βγει στο Καραϊσκάκη.

"Ο σκοπός είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και θα δούμε και πέρα θα δούμε και πως θα είναι οι παίκτες από άποψη κόπωσης από το παιχνίδι με την Άλκμααρ και από κει και πέρα θα πάμε στο «Γ.Καραϊσκάκης»  να παίξουμε ελεύθερα και ό,τι βγάλουμε. Δεν θα κάνουμε αρκετές αλλαγές, έχουμε την υποδομή να παίξουμε κάποια παιχνίδια συνεχόμενα όπως και στα πλέι οφ", τόνισε χαρακτηριστικά στη Nova, ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος.

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund - Werder Bremen Germany 1. Bundesliga


LIVE: Σκόπια - Ελλάδα(Mπάσκετ)

LIVE: Σκόπια - Ελλάδα 

Παρακολουθείστε LIVE (19:00) από το Sport24.gr την εξέλιξη του αγώνα προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τα Σκόπια.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ και ο Λίνο

Μετά τον Λίαμ Λόρενς και ο Λίνο θα απουσιάσει για περισσότερο από ένα μήνα από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ καθώς έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού.
Αυξάνονται τα προβλήματα του Χουμπ Στέφενς τόσο ενόψει του αυριανού (24/08) αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό όσο, κυρίως, και για τον επαναληπτικό των play off του Champions League κόντρα στη Σάλκε την ερχόμενη Τρίτη στην Τούμπα. Μετά τον Λόρενς και ο Λίνο βγήκε νοκ-άουτ έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο κι υπολογίζεται πως θα χρειαστεί περισσότερο από ένα μήνα για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
Πλέον, ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να βρει άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας και μένει να φανεί αν θα εμπιστευθεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος ως τώρα δεν έδειχνε να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΠΕΝΦΙΚΑ.«Πετάει για Πορτογαλία ο Φέισα»

«Πετάει για Πορτογαλία ο Φέισα»Στην Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φέισα και ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει ότι μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και σήμερα για την Πορτογαλία, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.