ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Live Streaming.21:00.PAOK Saloniki - Metalist Kharkiv


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρινκέρι: "Έχουμε 17 παίκτες που δίνουν το καλύτερο κάθε μέρα"

Ο Αντρέα Τρινκέρι τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της εθνικής. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκέρι μίλησε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της εθνικής μας στο Καρπενήσι.
"Είμαι ευχαριστημένος από αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για μένα αυτό", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ και πρόσθεσε:
"Στην αρχή όλα είναι πάντα καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Έχουμε 17 παίκτες που δίνουν το καλύτερο κάθε μέρα και σε αυτό εστιάζουμε. Συνεχίσουμε με αυτούς τους 17 παίκτες, εδώ στο ΟΑΚΑ πλέον. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα προχωρήσουμε με την προετοιμασία μας".

Πηγή: Sport 24

 Live Streaming.21:00.PAOK Saloniki - Metalist Kharkiv

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με την Σερβία στους "8" του Παγκοσμίου η Εθνική

Η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κορασίδων Βόλεϊ ολοκληρώθηκε και η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την 1η Αυγούστου την Σερβία.

 
Μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων δύο αγώνων της α΄ φάσης (φάση των ομίλων) αναδείχθηκαν τα ζευγάρια που θα τεθούν αντιμέτωπα, σε νοκ άουτ αγώνες, πλέον, για την είσοδο στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι από κάθε όμιλο προκρίθηκαν οι πρώτες τέσσερις ομάδες, οι οποίες διασταυρώθηκαν «χιαστί» (1η-4η, 2η-3η) με τον όμιλο που ακολουθούσε, ήτοι ο Α΄με τον Β΄και ο Γ΄με τον Δ'.
Τα ζεύγη που προέκυψαν και τα οποία θα συναντηθούν την 1η Αυγούστου είναι: Σερβία-Ελλάδα, Ταϊλάνδη-Κίνα, Πολωνία-Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ-Ταϊπέι, Τουρκία-Δομινικανή Δημοκρατία, Βραζιλία-Ιταλία και Σλοβενία-Περού.

 Πηγή: Sport 24 

Live Streaming.21:00.PAOK Saloniki - Metalist Kharkiv

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποπόφ: "Μου άρεσε πολύ ο Ατρόμητος"

Το εγκώμιο του Ατρομήτου έπλεξε ο Γκόραν Ποπόφ ο οποίος αντιμετώπισε τους Περιστεριώτες ως παίκτης της Γουέστ Μπρομ στο φιλικό της Δευτέρας.
                    
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Σκοπιανός μπακ ο οποίος έχει παίξει σε ΑΕΚ, Αιγάλεω και Λεβαδειακό:
Όταν ήμουν εγώ στην Ελλάδα ο Ατρόμητος δεν έχει καμία σχέση με τώρα. Έχει ανέβει πολύ και παίζει με την μπάλα κάτω γι' αυτό και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει πολύ, πολύ καλή ομάδα και μας δημιούργησαν, μπορώ να πω, λίγα προβλήματα. Στην επανάληψη εμείς παίξαμε καλύτερα άλλωστε είμαστε και στην Πρέμιερ Λιγκ.
Χάρηκα πολύ που είδα τον Τζενάμο καθώς δεν ήξερα ότι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο. Τώρα είμαι εδώ στην Αγγλία δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Μου λείπει η Ελλάδα, έμαθα ελληνικά και κάθε καλοκαίρι έρχομαι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όταν πάντως σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ τότε δεν την σπαταλάς.


Πηγή: Contra
Live Streaming.21:00.PAOK Saloniki - Metalist Kharkiv

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μαραντόνα κλώτσησε φωτογράφο! (vds)

Στη βουβωνική περιοχή κλώτσησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον φωτογράφο, Ενρίκε Μεντίνα, ο οποίος τον περίμενε έξω από το σπίτι του πατέρα του την Κυριακή το βράδυ (28/7). Ο φωτογράφος του περιοδικού �Gente»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κεκλεισμένων μεν, αλλά…

Κεκλεισμένων μεν, αλλά…                            


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο, σχετικά με τις υποχρεώσεις της για την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα εναντίον της Μέταλιστ.

Παρότι ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν προσοχής και κατανόησης από τους φιλάθλους, των οποίων τη δίψα να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στην ομάδα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως.

 
Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου πρέπει να παραμείνει άδειος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τη στιγμή των αφίξεων των αποστολών, έως και την ομαλή αναχώρησή τους. Οποιαδήποτε παρέκκλιση απ´ αυτό μπορεί να επιφέρει τιμωρία. Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος έχει τιμωρηθεί με τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και με αποκλεισμό απο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετη αναστολή.
Στο γήπεδο επιτρέπονται 75 άτομα για κάθε ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται έως 200 άτομα από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πρώτου επιπέδου. Ασφαλώς ακόμη και για τους λιγοστούς φιλάθλους του αγώνα ισχύουν οι δεδομένοι κανόνες συμπεριφοράς και επισύρει τιμωρία η ρίψη αντικειμένων, η χρήση πυρσών, βεγγαλικών κλπ και η ανάρτηση υβριστικών/ρατσιστικών ή με πολιτικό περιεχόμενο πανό.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δημοσιογράφων ή φωτογράφων, ισχύουν οι εκδοθείσες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπιστεύσεις και όχι οποιαδήποτε άλλη κάρτα πιστοποίησης επαγγέλματος. Παρακαλούνται κατά την παραλαβή τους, όλοι να επιδεικνύουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος από τους τρεις κεκλεισμένων των θυρών. Ευχόμαστε αυτές να είναι η τελευταίες φορές που η ομάδα θα στερηθεί τον κόσμο της και την δύναμη της φυσικής της έδρας, ειδικά σε παιχνίδια που αποτελούν γιορτή για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:00.PAOK Saloniki - Metalist Kharkiv