ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Live Streaming.23:00 Real Madrid vs FC Barcelona BASKETBOOL


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live η 6η αγωνιστική για το ποια ομάδα κερδίσει τελευταίο εισιτήριο για τη Super League.

Ενημερωθείτε live από το Contra.gr για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό που θα κρίνει ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League. Άνευ βαθμολογικής σημασίας ο αγώνας του Ηρακλή με τη Νίκη Βόλου. Δείτε τη βαθμολογία των πλέι οφ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>


Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: «Μάχη» με Γκέτεμποργκ για Μπεργκ

Παναθηναϊκός: «Μάχη» με Γκέτεμποργκ για Μπεργκ | onsports.gr

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον παίκτη που θέλει και ο Παναθηναϊκός, τον Μάρκους Μπεργκ, δείχνει η Γκέτεμποργκ.
Ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Χακάν Μιλντ, προχώρησε σε νέες δηλώσεις και τόνισε ότι η Γκέτεμποργκ θα κάνει τα πάντα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.
«Όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο Μάρκους Μπεργκ. Πρέπει να αναρρώσει από τον τραυματισμό του, να συζητήσει την κατάσταση με το Αμβούργο και να αποφασίσει πού θέλει να παίζει», είπε ο Μιλντ και πρόσθεσε:
«Δεν έχω συζητήσει το οικονομικό με λεπτομέρειες με τον Μάρκους. Αλλά σίγουρα, αν πουλάς παίκτες τότε οι οικονομικές ευκαιρίες είναι μεγαλύτερες. Αλλά κυρίως είναι το πώς νιώθει ο Μάρκους και τι δεδομένα βάζει το Αμβούργο».
«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι δικό μας παιδί και είναι ξεκάθαρο ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω», τόνισε στη συνέχεια.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΑ MΕΣΩ EBU
 
LIVE το πρόγραμμα της ΕΡΤ μέσω του nooz

ΕΡΤ-ERT: LIVE STREAMING.

NET Live Tv Channel Streaming

και απο:ΕΔΩ ΕΡΤ

 

Αυτο ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε με τις πενιχρες γνωσεις που υπαρχουν.Καποιοι αλλοι διαθετουν περισσοτερες και καμαρωνουν για την μελλλοντικη επισκεψημοτητα που θα εχουν και ειναι απο μερη μας επειδη εγραφαν το σαιτ τους...στην μπαρα της ΕΡΤ!!!.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετά τον Χάινς ο Σπανούλης

Τα δύο μεγάλα στοιχήματα για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι είναι η ανανέωση των συμβολαίων του Βασίλη Σπανούλη και του Κάιλ Χάινς. Με τον αμερικανό έγινε μία πρώτη προσέγγιση και πλέον σειρά παίρνει ο V-Span.


Χάινς και Σπανούλης θεωρούνται τόσο από τον Μπαρτζώκα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ως απαραίτητοι για τη νέα σεζόν.
Οι δύο παίκτες ήταν οι πολυτιμότεροι των ερυθρόλευκων τη φετινή περίοδο και φυσικά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στο Final 4, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Σε ό,τι αφορά τον Χάινς, ο Ολυμπιακός έκανε μία πρώτη προσέγγιση και κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, τριπλασιάζοντας σχεδόν τις απολαβές του!
Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Χάινς νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 800.000 δολάρια. Ο αμερικανός αναχώρησε για τις ΗΠΑ ώστε να κάνει διακοπές και θα σκεφτεί εκεί για το μέλλον του.
Ετσι, σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό μπαίνει πλέον το θέμα του Σπανούλη. Μία ασφαλώς δύσκολη περίπτωση, καθώς οι ερυθρόλευκοι πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.
Ακόμη και στην Τουρκία, ο Σπανούλης θεωρείται ακριβός, καθώς φαίνεται πως ο Μίσκο Ραζνάνοβιτς κοστολογεί τον έλληνα άσο με 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!
Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν είναι σε θέση να καταθέσει μία τόσο μεγάλη πρόταση. Μπορεί όμως να δώσει 2 εκατομμύρια το χρόνο ή ίσως και κάτι παραπάνω, με την πίστη πως και η πλευρά του παίκτη θα κάνει μία υποχώρηση.
Ο Σπανούλης για την ώρα, πάντως, δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του. Συγκεντρώνει προτάσεις, αλλά συζητήσεις δεν πρόκειται να αρχίσει με καμία ομάδα, αν πρώτα δεν καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα: Προς παραμονή ο Ντάσιος

ΠΑΣ Γιάννινα: Προς παραμονή ο Ντάσιος | onsports.gr

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την αδειοδότηση, το γήπεδο, τον νέο τεχνικό, αλλά ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρήκε χρόνο να μιλήσει με τον Γιώργο Ντάσιο.
Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε 12 χρόνια παρουσίας στον «Άγιαξ της Ηπείρου» και αποτελεί μια από τις σημαίες της ομάδας. Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ φρόντισε να του κάνει πρόταση ανανέωσης, προκειμένου να παραμείνει στους «Ζωσιμάδες» για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ντάσιος ζήτησε λίγο χρόνο να ζυγίσει τα δεδομένα, αλλά αναμένεται να απαντήσει θετικά. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ