ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Θέλει Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ | onsports.gr
Ο αντιπρόεδρος της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκεζ ξεκαθάρισε πως η επιθυμία του Νεϊμάρ είναι να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα τη νέα περίοδο.
Ο βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφική της ενίσχυση είναι ο Νεϊμάρ ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».
Ο αντιπρόεδρος της Σάντος, υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου τους έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. «Ο Νεϊμάρ θέλει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν και άλλες προτάσεις, αλλά αυτός προτιμά την Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ, αλλά ξέρουμε πως αυτό θα γίνει σύντομα», είπε ο ίδιος. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.22:30 Real Madrid vs Atletico Madrid

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Κατάσκοπος" Τρινκιέρι

\
Όλα τα περιμέναμε, αλλά ότι θα… βούιζε η Ιταλία για τα καμώματα του Αντρέα Τρινκιέρι, που αποφάσισε να το… παίξει κατάσκοπος, δεν πιστεύαμε ότι θα το δούμε. Όλα, όμως, μπορεί να συμβούν στον καταπληκτικό κόσμο του μπάσκετ.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες προερχόμενες από τη γειτονική χώρα, ο Τρινκιέρι αποφάσισε να κατασκοπεύσει τη Σάσαρι, προσεχή αντίπαλο της Καντού στα πλέι οφ. Ζήτησε από τον άμεσο συνεργάτη του να παρακολουθήσει την προπόνηση των αντιπάλων (σ.σ. εκεί η μία ομάδα δίνει το γήπεδό της στην άλλη για πρωινή εξάσκηση), όμως ο βοηθός αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Αφού δεν είχε άλλη λύση, και με δεδομένο ότι ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στο εγχείρημα, έδρασε μόνος του. Κρύφτηκε (!) πίσω από τις εξέδρες και παρακολουθούσε την προπόνηση της Σάσαρι, μόνο που ο ομοσπονδιακός τεχνικός έγινε γνωστός για την ικανότητά του να διευθύνει ομάδες και όχι γιατί είναι η μετενσάρκωση του Τζέιμς Μποντ.
Ο Τρινκιέρι θεωρούσε ότι ήταν καλά κρυμμένος, αλλά οι αντίπαλοι τον… συνέλαβαν και η Ιταλία έχει βουίξει με την κίνηση του τεχνικού της Καντού, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η ενέργειά του θεωρήθηκε… unfair.
Όχι ότι πρόκειται να περάσει από το… δικαστήριο της Χάγης, ούτε πως θα χάσει τη θέση στην ΜΙ5, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι κάτι που θα συμπεριλάβει στο βιογραφικό του

Πηγή: Basket Blog 

Live Streaming.22:30 Real Madrid vs Atletico Madrid


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο 4-4-2

Στο γνωστό 4-4-2 θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Περιστέρι όπου προτιμήθηκε το 4-2-3-1 και το 4-1-4-1


Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στο αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο δεν ήταν καλή.
Το αντίθετο μάλιστα, αφού οι παίκτες αδυνατούσαν να βρουν τη θέση τους μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και να συζητούν κατά την διάρκεια του αγώνα που θα πρέπει  να αγωνίζεται ο καθένας.
Ως εκ τούτου, ο Γεωργιάδης έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής (17/5) πως θα επαναφέρει το 4-4-2, που χρησιμοποίησε ο ΠΑΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε παράλληλα διάθεση να αλλάξει και πρόσωπα στο αρχικό σχήμα στο καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής (19/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.
Σύμφωνα με όσα έδειξε κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, με τον Κατσουράνη να επιστρέφει στην άμυνα και να αγωνίζεται δίπλα στον Σίντελφέλντ. Αραούχο Έτο (δεξιά) και Άλβες Λίνο (αριστερά) θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της άμυνας. Θέση διεκδικούν πάντως τόσο ο Γλύκος, όσο και ο Αποστολόπουλος.
Κάτσε και Λάζαρ επιστρέφουν στο χώρο του κέντρου και για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι αυτοί που θα οργανώσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Λίαμ Λόρενς θα μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ ο Σέκου Ολίσε θα επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα αντί του Καμαρά.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, με τον Βούκιτς επίσης να έχει ελπίδες, αλλά τους δύο πρώτους να έχουν σαφέστατο προβάδισμα. 

Πηγή: Sport.gr


Live Streaming.22:30 Real Madrid vs Atletico Madrid

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ανακοίνωσαν Μουρίνιο»


«Ανακοίνωσαν Μουρίνιο»Σύμφωνα με την γαλλική, “L Equipe”, ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι της Τσέλσι ότι ο Μουρίνιο επιστρέφει!

Κάθε ημέρα και ένα νέο στοιχείο για την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.
Με μια μεγάλη διαφορά όμως καθώς το τελευταίο μπορεί να χαρακτηριστεί και… ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την γαλλική, “L’ Equipe”, η επιστροφή του Πορτογάλου στην Τσέλσι είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι όλα είναι «κλεισμένα» και πως ο Μουρίνιο θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας στην αγωνιστική σεζόν 2013-14.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μουρίνιο έχει άμεση συνεργασία με τον Μισέλ Εμελάνο, ο οποίος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:30 Real Madrid vs Atletico Madrid