ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ελεύθεροι παίκτες για το καλοκαίρι

Γκαρσία ΙμπαγάσαΔείτε ποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι που μας έρχεται. Αρκετά τα μεγάλα ονόματα στη λίστα.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σε ένα μήνα και όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες ψάχνουν από τώρα ευκαιρίες ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.
Το καλό με τη χώρα μας είναι πως η ελληνική αγορά προσφέρει αυτή τη στιγμή μεγάλες ευκαιρίες για όσους έχουν χρήματα να ξοδέψουν (όχι απαραίτητα πολλά), με ονόματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Εμείς διαλέξαμε 18 ποδοσφαιριστές από τη λίστα που θα δείτε πιο κάτω με όλα τα ονόματα, η οποία περιλαμβάνει μία δυνατή ενδεκάδα και επτά αλλαγές. Περιμένουμε όμως και τις δικές σας προτάσεις.
Βασική ενδεκάδα (4-5-1): Φεγκρούς, Σεϊταρίδης, Φυτανίδης, Μοδέστο, Λίνο, Άλβαρες, Γκαρσία, Ιμπαγάσα, Φωτάκης, Ναζλίδης, Πάντελιτς.
Πάγκος: Κάρολ, Μαρίνος, Κόρμπος, Βαϊρουά, Λουσέρο, Γκερέιρο, Παπαδόπουλος.

Οι ελεύθεροι παίκτες

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ρόι Κάρολ, Χακόμπο, Μάρκος Βελλίδης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Καρίμ Φεγκρούς, Γιάννης Αραμπατζής, Χοσέμι, Στέφανος Κοτσόλης, Νίκος Αναστασόπουλος.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Ντιακιτέ, Φρανσουά Μοδέστο, Σωκράτης Φυτανίδης, Στέργος Μαρίνος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Έτο Αραούχο, Χρήστος Λισγάρας, Χρήστος Πιπίνης, Πέτρος Κανακούδης, Λίνο Άλβες, Γιώργος Ντάσιος, Έντερ Μοντέιρο.
ΜΕΣΟΙ
Γιώργος Φωτάκης, Πάμπλο Γκαρσία, Θόδωρος Βασιλακάκης, Εντουάρντο Μπρίτο, Παναγιώτης Κόρμπος, Ρότζερ Γκερέιρο, Λεάντρο Άλβαρες, Μπερτραν Ρομπέρ, Ουντότζι, Κώστας Μενδρινός, Μανώλης Παπαστεργιανός, Πίτου Γκαρσία, Αντώνης Λαδάκης, Άντριαν Λουσέρο, Θωμάς Ναζλίδης, Χουανίτο, Χρήστος Μίνγκας, Σπύρος Φουρλάνος, Σερζ Ντιέ, Νίκος Γεωργέας, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Αριέλ Ιμπαγάσα.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μάρκο Πάντελιτς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φώτης Γεωργίου, Μαραμά Βαϊρουά, Ανέστης Αγρίτης, Δημήτρης Γιάντσης, Μιχάλης Παυλής, Ηλίας Ιωάννου. 
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Football League.Η 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ «Κόλλησε» ο Εργοτέλης, απειλεί ο Ολυμπιακός!


«Κόλλησε» ο Εργοτέλης, απειλεί ο Ολυμπιακός!
Ο Εργοτέλης έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία στην Καβάλα, 0-0, ενώ νέο βήμα ανόδου έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, με την εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών 1-0. Η ομάδα της Κρήτης, στην 29η στροφή του πρωταθλήματος, έχασε την ευκαιρία, με νίκη στην Καβάλα να περάσει τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν τα κατάφερε και πλέον νιώθει την ανάσα του Ολυμπιακού Βόλου, που πλησίασε στον βαθμό και απέχει δύο από τον Απόλλωνα.
Η Λάρισα ξεκόλλησε από τις τέσσερις σερί ισοπαλίες, κέρδισε τον Θρασύβουλο στη Φυλή, με δυσκολία 1-0 και πέρασε στην 4η θέση.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Νίκη Βόλου στην Άμφισσα επί του Φωκικού 2-0 και διατηρείται σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ, όπως και η Δόξα Δράμας, επικρατώντας στην έδρα της του Πιερικού, με 2-0, επίσης.
Η Καλλιθέα έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα, επικρατώντας της Παναχαϊκής 1-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς την ίδια ώρα έχανε ο Θρασύβουλος και ο Βύζας Μεγάρων είχε ρεπό.
Στη Μυτιλήνη, η Καλλονή νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών και τον πέρασε στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 43 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Εύβοιας έμεινε στους 42 και υποχώρησε στην 11η θέση.
Στο Αγρίνιο όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να επικραρεί της Αναγέννησης Επανομής και να ακολουθεί κατά πόδας στη μάχη για είσοδο στα πλέι οφ.
Tα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
Σάββατο 23 Μαρτίου
Εθνικός Γαζώρου - Πανσερραϊκός 0-1
Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Κυριακή 24 Μαρτίου
Δόξα Δράμας-Πιερικός 2-0
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγένηση Γιαννιτσών 1-0
Παναιτωλικός-Αναγέννηση Επανομής 4-1
Καβάλα-Εργοτέλης 0-0
Παναχαϊκή-Καλλιθέα 0-1
Θρασύβουλος-Λάρισα 0-1
Φωκικός-Νίκη Βόλου 0-2
Καλλονή-Ηρακλής Ψαχνών 2-1 
Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2.Ακόμα μία νίκη για Αίγιο, «μπαμ» από Γλυφάδα!


Ακόμα μία νίκη για Αίγιο, «μπαμ» από Γλυφάδα!
Ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στη Football League έκανε στην Καλαμάτα ο πρωτοπόρος του νοτίου ομίλου, Παναιγιάλειος, ο οποίος νίκησε με 2-1 την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Αιγίου ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Καλαμάτα που αγωνίζεται, πλέον, στο πρωτάθλημα δίχως στόχο και εν τέλει τα κατάφερε. Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά επικράτησε με 2-1 σε ένα ματς, όπου και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Ο Παναιγιάλιος προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Στο 15' ο Σκαρτσίλας και στο 21' ο Μπούνας έδωσαν προβάδισμα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους για να έρθει στο 42' με πέναλτι ο Τριανταφυλλάκης να μειώσει για τους οικοδεσπότες. Το 2-1, όμως, έμελλε να μην αλλάξει.
Εν αντιθέσει με τον Παναιγιάλειο, ο Αχαρναϊκός γκέλαρε στο Ελληνικό. Οι Μενιδιάτες ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΑΟ Γλυφάδας που βρίσκεται, πλέον, σε θέση ανόδου, την ώρα που οι ηττημένοι δεν πλήρωσαν το αποτέλεσμα αυτό, μιας και η 3η της βαθμολογίας Επισκοπή ηττήθηκε εντός με 3-0 από τα Χανιά.
Η χαμένη ευκαιρία του Βατανιακού
Την ευκαιρία να βρεθεί σε θέση ανόδου απώλεσε στη Λευκάδα ο Βατανιακός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Τυληκράτη, την ώρα που ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έμενε στο 1-1 με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Ετσι αμφότερες έμειναν στους δυο βαθμούς διαφορά στη μάχη για το 5ο εισιτήριο της ανόδου στη Football League 2.
Τέλος, δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, η ήττα της 2ης Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 από τον Αιγινιακό και νίκη της Κασσιόπης με 1-0 επί της Δόξας Κρανούλας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Νότιος Ομιλος
Πανηλειακός – Προοδευτική 1-1
ΑΟ Γλυφάδας – Αχαρναϊκός 1-0
Επισκοπή – Χανιά 0-3
Ρούβας – Κόρινθος 1-1
Αστέρας Μ. – Εθνικός Αστέρας 3-0 α.α.
Καλαμάτα – Παναιγιάλιος 1-2
Ρεπό ο Φωστήρας
Βόρειος Ομιλος
Τηλυκράτης – Βατανιακός 0-0
Οδυσσέας Κ. – Ζάκυνθος 0-1
Αιγινιακός – Αναγέννηση Κ. 2-1
Εθνικός Σ. – Απόλλων Κ. 1-1
Κασσιόπη – Δόξα Κρανούλας 1-0
Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0 α.α. 
Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΤΖΕΚΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΣΝΙΟΥΣ.«Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγαν 3 γκολ;»


«Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγαν 3 γκολ;»
Εχουν περάσει σχεδόν δυο 24ωρα από το θρίαμβο της Βοσνίας στη Ζένιτσα με 3-1 επί της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ακόμα ο σκόρερ δυο εκ των τερμάτων, Εντιν Ντζέκο δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της νίκης. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στα ΜΜΕ της Βοσνίας για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής του ομάδας επί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ρωτούσε τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αν θυμούνται το πότε η Ελλάδα είχε δεχθεί ξανά τρία τέρματα σε επίσημο ματς πλην του παιχνιδιού, βέβαια, με τη Γερμανία!
«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και θα σας πω, πραγματικά, πως δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα δέχθηκε τρία γκολ. Μήπως θυμάστε εσείς;», ρώτησε τους Βόσνιους εκπροσώπους Τύπου ο Ντζέκο και δεν πήρε απάντηση. Διότι πολύ απλά ούτε αυτοί γνώριζαν… «Αυτό που ξέρω είναι πως το σκορ και η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Ελληνες δεν είχαν δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς», συμπλήρωσε ο Ντζέκο, ο οποίος εν συνεχεία παραδέχθηκε πως φοβόταν την Εθνική μας ομάδα πριν τη σέντρα του ματς.
«Όπως σας είπα θέλω να πω αλήθειες, φοβόμουν τους Ελληνες, διότι γνώριζα πως είναι μία ομάδα με εξαιρετική άμυνα, ήταν σημαντικό που αμυνθήκαμε σωστά», υπογράμμισε ο Ντζέκο, ο οποίος στη συνέχεια εξήρε την ωριμότητα που διέκρινε το παιχνίδι της ομάδας του.
«Ημασταν ωριμότατοι και προσεκτικοί μέσα στο ματς, δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στους Ελληνες και ήταν σημαντικό που δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα στις αντεπιθέσεις», ήταν ακόμα μία επισήμανση του άσου των «σίτιζενς», ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν δώσαμε, απλά, μέσα στο παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων μας, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε το 150%». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΒΑ.Το μεγάλο... συν με τον "K-Mart" και η επανένωση με τον παλιόφιλο Κιντ!

http://static.superbasket.gr/thumbnail.php?file=melo_674479229.jpg&size=article_largeΟι Νικς πέτυχαν... διάνα με την απόκτηση του "μπαρουτοκαπνισμένου" Κένιον Μάρτιν εν όψει των πλέι οφ, αφού... καλοί είναι και οι μεγάλοι σκόρερ, αλλά πρωταθλητισμό δίχως σκληρούς και αφοσιωμένους "εργάτες" δεν κάνεις! Κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Μάικ Γούντσον με δύο λόγια, έπειτα και τη νέα εξαιρετική παράσταση του "K-Mart"!
"Κάνει λίγο απ' όλα για την ομάδα (σ.σ. ο Μάρτιν), είναι μεγάλο συν για εμάς!", επισήμανε χωρίς... περιττές κουβέντες ο τεχνικός των Νεοϋορκέζων αναφερόμενος στην εκ νέου σπουδαία εμφάνιση του 35χρονου σκληροτράχηλου φόργουορντ, ο οποίος όχι μόνο έκανε τη "βρωμικη" δουλειά για τους Νικς απέναντι στους Ράπτορς (συν τους άλλοις κατέβασε και 7 ριμπάουντ), αλλά έδωσε και πολύτιμες λύσεις επιθετικά με 19 πόντους! 

Πηγή: SuperBasket

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ροσέλ: «Ο Νεϊμάρ θα παίζει στη Σάντος ως το 2014»

Απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν το αν η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί το καλοκαίρι για τον Νεϊμάρ ο πρόεδρος των Καταλανών.
«Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Νεϊμάρ θα παίζει στη Σάντος μέχρι το 2014. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντρο Ροσέλ ενώ πρόσθεσε πως: «Σαν θεατής μπορώ να πω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει. Ένας από αυτούς που θα άρεσε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Είναι σαν τον Ρομάριο, τον Ροναλντίνιο, τον Μαραντόνα και τον Μέσι».
Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον σταρ της Μπαρτσελόνα, λέγοντας: «Για εμένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου». 

Πηγη:Onsports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Με το βλέμμα στο μέλλον

Αστέρας Τρίπολης: Με το βλέμμα στο μέλλονΟι ανανεώσεις συμβολαίων που εκπνέουν το καλοκαίρι και το θέμα του Σάκη Τσιώλη περνούν σε πρώτο πλάνο για τον Αστέρα Τρίπολης όσο η σεζόν φτάνει προς το τέλος της.
Αναμφίβολα η χρονιά που διανύουμε είναι η πιο επιτυχημένο στην ιστορία των Αρκάδων, βάσει του ποδοσφαίρου που έχουν παίξει αλλά και των αποτελεσμάτων που έχουν ως τώρα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στον Αστέρα Τρίπολης δεν παραγνωρίζουν πως η ομάδα έχει αγωνιστικούς στόχους να επιτυχεί, όμως, δεν θέλουν να αφήσουν τα πάντα στην τύχη κι έτσι από τώρα σκέφτονται το μέλλον.
Τα συμβόλαια των Πιπίνη, Σανκαρέ, Αλβάρες, Περόνε και Καλαντζή εκπνέουν και θα αρχίσουν να γίνονται συζητήσεις, μετά το τέλος των play off, για τις ανανεώσεις αφού άπαντες υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Λέντσε ο οποίος έχει έρθει στην Τρίπολη με την μορφή δανεισμού.
Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, «καυτό» είναι και το θέμα της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει δεδομένα να συνεχίσει με τον Θεσσαλό κόουτς, ο Τσιώλης δείχνει από την πλευρά του τη θέληση να μην αφήσει το «δημιούργημά» του, και φαίνεται πως οι δυο πλευρές θα συζητήσουν για το τι θα κάνουν τελικά πριν από τα play off και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η Μονακό θέλει τον Μανωλά

Ολυμπιακός: Η Μονακό θέλει τον Μανωλά | onsports.gr
αύξηση του font size
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι «μονεγάσκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Μονακό έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Κώστα Μανωλά και με την επικείμενη επιστροφή της ομάδας στη Ligue 1 είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας πήραν πληροφορίες για τον Μανωλά από τον Φρανσουά Μοδεστό, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανωλά.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντελ Πιέρο: «Θα επιστρέψω…»

Σίγουρος πως έκανε καλή επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία αλλά κι ότι θα επιστρέψει για το φινάλε στην πατρίδα του, εμφανίστηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Ο «Πιντουρίκιο» παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Corriere dello Sport» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Ιταλία είναι η χώρα μου και μου λείπει. Αλλά δεν έχω κάποιο τραύμα γύρω από αυτό καθώς είναι μια χαρά στην Αυστραλία και γνωρίζω ότι μια ημέρα θα επιστρέψω. Αυτό που δεν μου λείπει καθόλου από την Ιταλία είναι η μεγάλη αγένεια που –δυστυχώς- δεν τη συναντώ μόνο στην ζωή στην πόλη αλλά και στο χώρο του ποδοσφαίρου». 

Πηγή: OnSports