ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η αρχή του τέλους του €

europe sinkΟ καπιταλισμός στην σωστή του μορφή ήταν είναι και θα είναι το σωστότερο σύστημα γιατί βασίζεται σε μια βασική έννοια που υπάρχει έμφυτη στο ανθρώπινο DNA : Την καλώς εννοούμενη ιδιοκτησία.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup η βασική αυτή αρχή παραβιάστηκε στον βωμό ενός απεχθούς πολέμου με την Ρωσία και ενός φθηνού κίνητρου για τιμωρία όσων προσπάθησαν το αυτονόητο, να προστατέψουν δηλαδή τους κόπους ετών μεταφέροντας τους στην Κύπρο.  
Στα κομμουνιστικά καθεστώτα, ο λαός «δημεύει» το μεγάλο κεφάλαιο – χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε.  Στα σημερινά «εθνικοκαπιταλιστικά», το μεγάλο κεφάλαιο «δημεύει» το λαό – όπως στο παράδειγμα της απίστευτης δήμευσης των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο.
Αποφασίσθηκε εφάπαξ άμεση φορολόγηση 6,75% των καταθέσεων έως 100.000, καθώς επίσης 9,9% από 100.000 - με νόμο που θα κατατεθεί το Σαββατοκύριακο και με πάγωμα των αντίστοιχων ποσών τη Δευτέρα, ημέρα αργίας (συν φορολόγηση των τόκων, για να εξασφαλιστούν περί τα 6 δις €). Επίσης πολλά άλλα (αύξηση του συντελεστή φορολόγησης, "κατάσχεση" των κυπριακών υποκαταστημάτων στη Ελλάδα, από τις Ελληνικές τράπεζες κλπ.).
Ποιος θα πληρώσει το «μάρμαρο» για τις κυπριακές τράπεζες εν Ελλάδι που φορτώνονται στις πλάτες του ελληνικού λάου ;
Αλήθεια τι θα συμβεί με τα χρήματα που ευρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες; Δεν θα προκληθεί bank run στην Κύπρο από τους Κύπριους, τους Βρετανούς, τους Ρώσους, τους Έλληνες και τους άλλους καταθέτες;
Δεν είναι επικίνδυνο να επεκταθεί το bank run και σε άλλες χώρες του ευρώ, κυρίως δε στην Ισπανία και την Ιταλία; Ποιος εγγυάται ότι δεν θα επιβληθούν παντού, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, τα ίδια μέτρα;
Η απόφαση της Ευρώπης, της Γερμανίας καλύτερα, δεν είναι μία εχθρική κίνηση, εναντίον της Ρωσίας, οι πολίτες της οποίας υπολογίζεται ότι έχουν καταθέσεις άνω των 20 δις €;
Η ενωμένη Ευρώπη εισέρχεται και επισήμως στον επιθανάτιο ρόγχο της. 

Πηγή: Sofokleous10

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅: Λεπτές ισορροπίες...με Πλέι οφ και πλέι ωχ!.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1 ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ.2-0.

Λεπτές ισορροπίες…Αν και δεν υπήρξε νικητής, το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ δίνει και στους δύο από ένα βαθμό και… ανάσα ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.


Το αν βολεύτηκαν ή όχι με το τελικό 1-1 οι Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα φανεί στο τέλος!

Ωστόσο, μετά την ήττα του Άρη και τον ένα βαθμό που πήραν οι δύο τους, αισθάνονται σίγουρα πιο άνετοι στην βαθμολογία, με τους Βοιωτούς να είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας να κερδίσουν εδώ και οκτώ αγωνιστικές (!) και τους Κρητικούς στο +3, οι οποίοι πήραν δεύτερο σερί εκτός έδρας πόντο.

Ανώτερη η ομάδα του Παράσχου προηγήθηκε με τον Λισγάρα στο 17’, προτού ο Παπάζογλου πετύχει το πρώτο του τέρμα μέσα στο 2013 (39’) για το τελικό σκορ.

Πλέι οφ και πλέι ωχ!

Πλέι οφ και πλέι ωχ!Δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ βρίσκεται ο ΠΑΣ, που επικράτησε 2-0 του Άρη! Παραμένουν σε δύσκολη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή οι «κίτρινοι» που είχαν τρία δοκάρια!
ΠΑΣ… ολοταχώς για Ευρώπη!
Οι Γιαννιώτες παραμένουν δυνατά στο κόλπο των πλέι οφ, καθώς νίκησαν με σκορ 2-0 τον Άρη στους "Ζωσιμάδες" και έμειναν μόνοι στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 38 πόντους!
Ίλιτς (24’) και Ντε Βινσέντι (64’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.
Απίστευτη γκίνια για τον Άρη που είχε τρία δοκάρια στον σημερινό αγώνα με τους Αγκάνθο (10’, 40’) και Γιαννιώτα (81’)!
Παραμένουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση οι «κίτρινοι», που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και την επόμενη αγωνιστική δίνουν… τελικό με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ματς:

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι είχε τις δυο πρώτες καλές στο παιχνίδι. Πρώτα σε κεφαλιά του Λίλα που έφυγε πάνω από την εστία και αμέσως μετά με τον Διούδη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Γεωργίου. Ο Άρης αντέδρασε και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών έφτασε μια ανάσα από το γκολ, από στημένη φάση με εκτελεστή τον Αγκάνθο.
Λίγο έξω από την περιοχή, ο Ισπανός χτύπησε το φάουλ, με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη που απλά παρακολούθησε την φάση. Κι ενώ το ματς ήταν ισορροπημένο, από μια ασυνεννοησία των παικτών του Άρη στο χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Ίλιτς, που μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και χωρίς δυσκολία διατηρούσαν το προβάδισμά τους. Από μια «αψιμαχία» Αγκάνθο-Μιχαήλ απειλήθηκε γενική σύρραξη, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εκτόνωσε την ένταση.

Ο Άρης βρέθηκε ξανά κοντά σε ένα τέρμα, ξανά με πρωταγωνιστή τον Αγκάνθο, αλλά η κεφαλιά του Ισπανού προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και τις… γροθιές του Μπαμπανιώτη που αποσόβησε τον κίνδυνο. Έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με ανάμεικτα συναισθήματα και τον ΠΑΣ να φεύγει με το υπέρ του 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα, με τον χρόνο να κυλά υπέρ του ΠΑΣ. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Ντε Βινσέντι να δίνει την ασίστ και τον Κοροβέση χωρίς δυσκολία, από κοντά, να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος (90’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85’ Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90’ Κεϊτά).
Στον πάγκο: Φεγκρούς, Ρουμπουλάκου, Γιάκος, Μπέριος.
Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (72’ Αγγελούδης), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (86’ Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57’ Σουνάς), Αγκάνθο.
Στον πάγκο: Βελλίδης, Μαργαρίτης, Τσουκάνης, Κοτσαρίδης.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κοντιζάς (Πειραιά)
4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας) 

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:30 AEK Athens vs Veria FC

Live Streaming.19:30 AEK Athens vs Veria FC

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κύπρος: Πήγε στην τράπεζα με... μπουλντόζα! (VIDEO)

Η απόφαση του Eurogroup για φορολόγηση των τραπεζικών καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο, με την κατάσταση να ξεφεύγει σε κάποιες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στη Λεμεσό, ένας αγανακτισμένος πολίτης μπλόκαρε την είσοδο του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Κυπερούντας όπου έχει τις καταθέσεις του.

Ο ίδιος δηλώνει πως θεωρεί ότι ξεγελάστηκε από τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι οι καταθέσεις των πολιτών είναι ασφαλισμένες και πως αποφάσισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, σταθμεύοντας τον εκσκαφέα έξω από την είσοδο του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Κυπερούντας.


Live Streaming.17:15 PAS Giannina - Aris Thessaloniki FC

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com/

Live Streaming.17:15 Levadiakos FC vs OFI Crete

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com/

Live Streaming. Everton FC vs. Manchester City

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com/

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ - #CYPRUS TV LIVE STREAM



ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Πηγη:ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2013

Αναβολή στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ λόγω μποφόρ…

Αναβολή, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ,anavoli, paok-paoΤα μποφόρ ήταν πολλά και για αυτόν τον λόγο το ντέρμπι για το πρωτάθλημα κάτω των 20 μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναβλήθηκε. Δείτε το βίντεο στο οποίο η μπάλα πάει... βόλτα!


 
Πηγη:Σπορ FM

Η αντίδραση των παικτών στο άκουσμα... Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πώς αντέδρασαν οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν όταν, παρακολουθώντας την κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, έμαθαν πως θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα.



Πηγη:ΑΕΚ 365

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάσα



Η έντονη βροχή, που έπεφτε στους δρόμους της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των κατατακτήριων δοκιμών το Σάββατο (16/3), ανέβαλε τη διαδικασία για τα ξημερώματα της Κυριακής (17/3, 02:00GR).
Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari, Φελίπε Μάσα, ήταν ένα από τα... θύματα των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν στο Αλμπερτ Παρκ, καθώς έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, το οποίο χτύπησε στις μπαριέρες, με αποτέλεσμα να σπάσει η μπροστινή αεροτομή.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι έξοδο είχε και ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος όμως επέστρεψε στην πίστα χωρίς να… πληγώσει την RB9 

Πηγή: Sport.gr

Τένις: Τελικός Σαράποβα με Βοζνιάτσκι

Τένις: Τελικός Σαράποβα με Βοζνιάτσκι | onsports.gr

Την Δανέζα Καρολίν Βοζνιάτσκι θα αντιμετωπίσει στον τελικό του διεθνούς τουρνουά τένις «Indian Wells», που διεξάγεται στην Καλιφόρνια η Μαρία Σαράποβα.
Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια επικράτησε στον ημιτελικό την συμπατριώτισσά της, Μαρία Κιριλένκο 2-0 σετ (6-4, 6-3) ενώ η έτερη φιναλίστ επιβλήθηκε 2-1 σετ (2-6, 6-4, 7-5) της Αντζελίκ Κέρμπερ από την Γερμανία.
Πηγή: OnSports