ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ...Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΓΩΝΕΣ!!!

Ποτέ ως τώρα στην ιστορία της διοργάνωσης δεν είχε κατορθώσει μια ομάδα να γυρίσει παιχνίδι στην ρεβάνς, έχοντας χάσει στο πρώτο με δύο τέρματα διαφορά και χωρίς να έχει πετύχει εκτός έδρας γκολ. Ομως η Μπαρτσελόνα του Λιονέν Μέσι το κατάφερε κι αυτό. Κι ας πολλοί... βλάστημοι μετά το πρώτο ματς στο Μιλάνο την είχαν ξεγράψει. Οι Καταλανοί με δύο γκολ του Αργεντίνου και από ένα των Βίγια και Αλμπα νικησαν με 4-0 την Μίλαν και πήραν το εισιτήριο για τους "8" του Champions League. Δοκάρι στο 1-0 με Νιάνγκ οι ροσονέρι.


Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό -με ποιόν άλλο;- τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος άλλαξε με κινηματογραφική ταχύτητα την μπάλα με τον Ινιέστα και με τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ανάμεσα από 5 (!) παίκτες της Μίλαν την έστειλε... συστημένη στην δεξιά γωνία του Αμπιάτι, που θα το δει το βράδυ στα... στιγμιότυπα!
Οι Καταλανοί πέτυχαν αυτό που ήθελαν, δηλαδή ένα γρήγορο γκολ και έψαχναν το γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα. Λίγο έλειψε να το καταφέρουν στο 13', όταν ο Ινιέστα σημάδεψε με σουτ το οριζοντιο δοκάρι και στην επαναφορά κατέληξε στον αμαρκάριστο Μέσι, ο οποίος σχεδόν εξ επαφής την έστειλε άουτ με κεφαλιά!

Δυο λεπτά αργότερα υπάρχει μια φάση που... σηκώνει κουβέντα, με τον Αμπάτε να ανατρέπει τον Πέδρο (που θα επέφερε και αποβολή), ωστόσο ο διαιτητής Κάσαϊ δεν θεώρησε ότι ήταν πέναλτι και έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους, πάντως να διαμαρτύρονται...

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει τους ροσονέρι και στο 17' σουτ του Τσάβι, ανάγκασε τον Αμπιάτι σε εκπληκτική επέμβαση σε κόρνερ. Η Μίλαν άρχισε να φαίνεται στο ματς μετά το πρώτο μισάωρο, με τον Ελ Σαραουί στο 34' να κάνει ατομική ενέργεια και να σουτάρει, πλην όμως αδύναμα, γεγονός που επέτρεψε στον Βαλντές να μπλοκάρει εύκολα...

Η μεγάλη στιγμή για την Μίλαν ήρθε στο 38', όταν ο Νιάνγκ έφυγε στην κόντρα, όμως στο τετ α τετ με τον Βαλντές σημάδεψε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα και χάθηκε η ευκαιρία για το 1-1 που θα έβαζε μεγάλες δυσκολίες μετά στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα κυνηγούσε ακόμη 3 γκολ για να προκριθεί.

Από τη στιγμή που δεν ήρθε εκεί η ισοφάριση, στην επόμενη φάση (40') η Μπάρτσα έκανε το 2-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο. Ο Αμπροζίνι έχασε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, ο Ινιέστα έβγαλε στον Μέσι έξω από την μεγάλη περιοχή, αυτός με αντίπαλο μπροστά του, σούταρε κάτω από τα πόδια του και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αμπιάτι κάνοντας το 2-0 για τους Καταλανούς.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους η Μπαρτσελόνα και πάλι με τον Μέσι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αυτή τη φορά η ατομική ενέργεια και το σουτ του Αργεντίνου ήταν αδύναμο, με τον Αμπιάτι να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Το 3-0, βέβαια δεν άργησε να έρθει για τους Καταλανούς, κάτι που έγινε στο 55ο λεπτό. Ο Τσάβι έβγαλε για τον Βίγια, ο Κονστάν έκανε λάθος προβολή και ο Ισπανός επιθετικός με πλασέ στην απέναντι γωνία έβαλε πλέον την Μπαρτσελόνα σε σκορ πρόκρισης...

Με την Μίλαν να έχει απωλέσει πλέον το προβάδισμα και να χρειάζεται γκολ για να προκριθεί ο Αλέγκρι με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Οι Ρομπίνιο και Μουντάρι πέρασαν στις θέσεις των Νιάνγκ και Αμπροζίνι, ενώ λίγο αργότερα μπήκε και ο Μπόγιαν αντί του Φλαμινί, όμως αντί η Μίλαν να πιέζει για να σκοράρει, βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνας, με την Μπάρτσα να ψάχνει και τέταρτο γκολ. Το πέτυχε, μεν ο Αλέξις Σάντσες, αλλά ήταν από θέση οφσάιντ στο 78ο λεπτό...

Οι ροσονέρι είχαν την ευκαιρία τους στο 81', όταν ο Μπόγιαν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον Ρομπίνιο να κάνει την προβολή, αλλά ο Άλμπα έβαλε σωτήρια το πόδι του και έσωσε την Μπάρτσα, διώχνοντας σε κόρνερ. Τελικά η Μπαρτσελόνα πέτυχε και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Αλμπα στην κόντρα επίθεση δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες η πάλη

Η πάλη δεν έχει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες σύμφωνα με τη ΔΟΕ, αλλά έχει στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2018.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) κατέληξε στο συμπέρασμα πως η πάλη δεν έχει θέση στο ολυμπιακό πρόγραμμα μετά το 2016.
Ωστόσο η Ευρώπη στηρίζει το άθλημα των Ολυμπιονικών και η πάλη θα συμπεριληφθεί ανάμεσα στα 18 αθλήματα του προγράμματος των πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων (το 2015) στο Μπακού.
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FILA) Νέναντ Λάλοβιτς υπέγραψε συμφωνία με την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.
Στο Μπακού θα διεξαχθούν αγώνες ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας και γυναικείας πάλης. Η διοργάνωση του Μπακού θα έχει χαρακτήρα προολυμπιακού τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.
Δεκαοκτώ αθλήματα θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών Αγώνων. 
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λύρα, σάζι και τάρχου

Λύρα, σάζι και τάρχουΟ Ross Daly από την Ιρλανδία φέρνει την φολκ, την Κρήτη, το Αφγανιστάν και την Ινδία στο… πιάτο σας. Όλα αυτά, στο Passport στον Πειραιά. Πότε; Την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Ένας υπέροχος καλλιτέχνης από την Ιρλανδία, που έχει ταξιδέψει σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και η lνδία, μελετώντας την τοπική μουσική και τα παραδοσιακά όργανα. Πριν από 27 χρόνια αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα, όπου νιώθει Έλληνας καλλιτέχνης και δημιουργός. Γοητευμένος από την κρητική μουσική, μαθαίνει την κρητική λύρα κοντά στο μεγάλο λυράρη Κ. Μουντάκη και αργότερα παίζει μαζί με τον βιρτουόζο του κλαρίνου, Β. Σούκα. Με το ξεκίνημα της μελέτης της κλασικής ανατολικής μουσικής, ταξιδεύει στην Τουρκία.

Η δισκογραφική του δραστηριότητα ξεπερνάει τα 25 άλμπουμ, τα οποία περιλαμβάνουν τις προσωπικές του δουλειές σε συνεργασία με πολλούς και παγκόσμια γνωστούς μουσικούς. Ο Ross Daly ταξιδεύει και δίνει διαρκώς παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το τελευταίο του άλμπουμ "Iris" με τη συμμετοχή των lνδών και Περσών δεξιοτεχνών έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τις συναυλίες του ο Ross Daly παρουσιάζει τη σύνθεση της μεσογειακής μουσικής με πολλά στοιχεία Ανατολής.

Η μουσική του Ross Daly προσφέρει κάτι που γίνεται όλο και πιο σπάνιο στην εποχή μας: μια αίσθηση συνέχειας και επικοινωνίας, μια μαγική μουσική εμπειρία, που ξεπερνώντας κάθε σύνορο στέκεται έξω από τόπο και χρόνο, συνδέοντας το φυσικό ρεύμα των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή.

Passport
Τετάρτη, 13/3
ROSS DALY QUARTET

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 – Γενική είσοδος: 12 eur
Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC – Flocafe

Πηγή: Σπορ FM

Barcelona vs AC Milan UEFA live streaming

http://www.viponlinesports.eu/football/134959/4/fc-barcelona-vs-ac-milan-live-stream-online.html

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs AC Milan 

σε περιπτωση προβληματων θα υπαρξουν και νεα Link σε αυτη την σελιδα. 

http://mubasher-online.blogspot.com/2013/03/12-3-2013.html


http://www.oleoletv.com/

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs AC Milan

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football
    • http://www.viponlinesports.eu/football/134959/4/fc-barcelona-vs-ac-milan-live-stream-online.html

    http://www.oleoletv.com/

    Barcelona vs AC Milan UEFA live streaming

     http://mubasher-online.blogspot.com/2013/03/12-3-2013.html

    Mπάρτσα vs Μίλαν: Το τελευταίο ραντεβού στο Καμπ Νου (Vid)

    Mπάρτσα, Μίλαν, Καμπ Νου Vid,Mpartsa, milan, kab nou VidMπαρτσελόνα και Μίλαν είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο περσινό Champions League σε πιο... προχωρημένο στάδιο στη διοργάνωση.Οι δύο ομάδες είχαν παίξει πρώτα στο Μιλάνο (0-0) και έδωσαν... ραντεβού στο Καμπ Νου στις 4 Απριλίου 2012. Η Μπάρτσα επικράτησε 3-1, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης. Για εννέα λεπτά αγώνα (από το 32' έως και το 41') η Μίλαν είχε στα χέρια της σκορ πρόκρισης.

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

    Πηγή: Sport.gr

    Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs AC Milan  

    ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

     

    Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 vs Galatasaray

    Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 vs Galatasaray

      • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

    http://www.oleoletv.com/

    Ετοιμος να αναλάβει ο Μητρούδης


    Ετοιμος να αναλάβει ο Μητρούδης
    Την επιστροφή του στον χώρο του μπάσκετ ετοιμάζει ο Θεόφιλος Μητρούδης, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει διοικητικά τον Ικαρο Καλλιθέας από την επόμενη σεζόν.

    Είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Καλλιθέας, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα και να βρει νέο ιδιοκτήτη ο οποίος θα αναλάβει τα διοικητικά ηνία της ομάδας. Οι συζητήσεις με τον Θεόφιλο Μητρούδη γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και έτσι ο επιχειρηματίας βρίσκεται πολύ κοντά στο ολοκληρώσει την συμφωνία και να αναλάβει την ομάδα της Καλλιθέας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
    Ο Θεόφιλος Μητρούδης υπήρξε πρόεδρος του Αρη στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 και μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποχώρησε από τον μπασκετικό χώρο. Πλέον είναι έτοιμος να επανέλθει και μαζί με τον μάνατζερ Δημήτρη Μπούρα να ολοκληρώσει την κίνηση της αγοράς του Ικάρου Καλλιθέας.   
    Πηγή: SuperBasket

    Μέσι: Δεν περνάει κρίση η Μπάρτσα

    Η Μπαρτσελόνα αμφισβητείται έντονα το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ο κύκλος της ομάδας έκλεισε. Ο Μέσι, πάντως, διαφωνεί...


    Ο αργεντινός σταρ της Μπάρτσα τόνισε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε κρίση. Είχε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά είναι έτοιμη να ανακάμψει και θέλει να το κάνει στο ματς της Τρίτης (12/3) με τη Μίλαν.
    «Δεν περνάμε κρίση. Παίζαμε απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Σίγουρα δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε αλλά κόντρα στη Μίλαν τίποτα δεν έχει τελειώσει», τόνισε ο άσος της Μπάρτσα, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τον πρώτο αγώνα.
    «Θέλουμε να πετύχουμε πολλά αυτή τη σεζόν και δεν θα αντέξουμε την οποιαδήποτε αποτυχία», συμπλήρωσε ο Μέσι. 

    Πηγή: Sport.gr

    ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΚΙΑΣ 10/3/2013.Α.Ο. ΑΓΕΛΩΝΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχ.1-0

    ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ.Στα χέρια... τράπεζας η Βαλένθια


    Στα χέρια... τράπεζας η Βαλένθια
    Στα χέρια της ισπανικής τράπεζας Bankia πέρασε η Βαλένθια και αυτό που είχε… προαναγγελθεί τις προηγούμενες μέρες, τελικά έγινε! Συγκεκριμένα, δικαστήριο της πόλης έκρινε παράνομη την οικονομική ενίσχυση που παρείχε η τοπική κυβέρνηση στον σύλλογο, με αποτέλεσμα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών να περάσει αυτομάτως στην ισπανική τράπεζα, η οποία πλέον είναι… ιδιοκτήτρια των «νυχτερίδων». Να σημειωθεί πως από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρείται αθέμιτος ανταγωνισμός εάν κάποιες ομάδες απολαμβάνουν τα οφέλη κρατικών επιχορηγήσεων, έναντι των άλλων που απλώς ως ανώνυμες εταιρείες διοικούνται και οικονομικά από ιδιώτες.
    Πάντως, η διοίκηση της Βαλένθια προς το παρών δεν έχει αντιδράσει, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες και εφόσον υπάρξει γνωστοποίηση των λεπτομερειών της απόφασης του δικαστηρίου. 

    Πηγή: Goal

    ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΚΙΑΣ 10/3/2013.Α.Ο. ΑΓΕΛΩΝΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχ.1-0

    Τι θα βγάλει το... κονκλάβιο



    Αλέξανδρος Λοθάνο
    Στις εφτά σήμερα το πρωί 115 ιερείς θα κλειστούν στην Καπέλα Σιξτίνα για να εκλέξουν τον νέο Πάπα, τον διάδοχο του αποχωρήσαντος Βενέδικτου του 16ου. Μεταξύ αυτών θα βρίσκονται ο αρχιεπίσκοπος της Βαρκελώνης Γιουίς Μαρτίνεθ Σιστάκ και ο καρδινάλιος, παλαιός αρχιεπίσκοπος του Μιλάνου, Αντζελο Σκόλα.
    Αν δεν υπήρχε το κονκλάβιο, ο πρώτος πιθανότατα θα βρισκόταν απόψε στα επίσημα του «Καμπ Νόου», αφού είναι φίλος της Μπαρτσελόνα. Οσο για τον δεύτερο; Ως φίλος της Μίλαν, θα είχε σταθερή επικοινωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον οποίον άλλωστε είχε κάνει μαθήματα ηθικής και φιλοσοφίας τη δεκαετία του '70.
    Αμφότεροι, όμως, δεν θα δουν καν το ματς, αφού το κονκλάβιο απαιτεί απόλυτη απομόνωση από οτιδήποτε συμβαίνει εκτός των τειχών. Ακόμα κι αν στις οκτώ το απόγευμα η πρώτη ψηφοφορία ολοκληρωθεί με επιλογή νέου Πάπα (ο Σκόλα είναι μεταξύ των φαβορί), η ανακοίνωση και η ανάδειξή του θα γίνουν αύριο το πρωί, οπότε οι δύο ιερείς δεν θα μάθουν τι έκαναν οι αγαπημένες τους ομάδες στη μεταξύ τους ρεβάνς.
    Τελικά, όμως, τι θα κάνουν απόψε οι δύο ομάδες; Αγνωστες οι βουλές του... Κυρίου! Η Μπαρτσελόνα, εμφανώς σε κακή κατάσταση και με ένα βαρύ 2-0 στην πλάτη της, ψάχνει την επική διάσταση για την ανατροπή, στηριζόμενη ενδεχομένως στο 3-4-3 που πρωτοδοκίμασε πέρυσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεχόμενος αρκετή κριτική. Η Μίλαν, από την πλευρά της, ξέρει πως ένα δικό της γκολ θα βάλει ουσιαστικά «σφραγίδα» πρόκρισης και αυτό θα κυνηγήσει, ούσα πάντα καλά στημένη στην άμυνα, όπως συνέβη στο πρώτο ματς. Συμπέρασμα; Οι Καταλανοί θα επιτίθενται, οι Ιταλοί θα αμύνονται. Οποιος είναι πιο αποτελεσματικός θα αναφωνήσει «habemus simpliciter», ήτοι «έχουμε πρόκριση», κατά το «habemus Papam», δηλαδή... 

    Πηγή: Goal

    ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΚΙΑΣ 10/3/2013.Α.Ο. ΑΓΕΛΩΝΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχ.1-0