ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία… Ferrari»

Με μονοθέσιο της Ferrari παρομοίασε ο τεχνικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Φερνάντο Βάθκεθ, την Μπαρτσελόνα, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το ισπανικό πρωτάθλημα.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία… Ferrari»
Το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα «έπλεξε» με δηλώσεις του ο τεχνικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Φερνάντο Βάθκεθ, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το μεταξύ τους ματς για την Primera Division.

«Το να πάρεις την μπάλα από την Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή! Ωστόσο, κανείς πριν μπει στο γήπεδο δεν πάει για να πάρει την ισοπαλία, αλλά πάει για να νικήσει. Βέβαια, αν ένα παιχνίδι είναι στο 60’ και οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες, τότε είναι φυσικό να περνάει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών η ισοπαλία, όμως μερικές φορές όταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις πρέπει να ρισκάρεις», είπε αρχικά ο 58χρονος προπονητής.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Βάθκεθ τόνισε ότι, παρά το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» το τελευταίο χρονικό διάστημα προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ρυθμός του παιχνιδιού τους παραμένει ταχύς:

«Πρόκειται να παίξουμε ένα παιχνίδι που θα έχει πολύ γρήγορο ρυθμό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο ματς που κάναμε απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο. Όταν αντιμετωπίζεις μία... Ferrari πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για υψηλές ταχύτητες». 


Πηγή: Σπορ FM

Απίστευτο: Φτερά από την Αθήνα έκαναν Καζαντζάκης και Ελ Γκρέκο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΡΕΑΛ.Αριστα στον Τσακίρ από τον Κολίνα!

 

Υποψήφιο για κορυφαίο γκολ στον κόσμο...

 

Πάει...Λονδίνο ο Θρύλος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Φιγκερόα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast και ολοι οι αγωνες του Europa League

Ντεμπούτο με Ολυμπιακό ο Ανάκογλου

Το ντεμπούτο του με τα "κιτρινόμαυρα" θα κάνει όπως όλα δείχνουν στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο νεαρός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με τον ίδιο να δείχνει έτοιμο να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του κόντρα στην ομάδα του λιμανιού.

Ο 22χρονος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής σε παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων". Όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει αρκετά μάλιστα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του αλλά με την εξέλιξη του σκορ ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε να  βάλει 2 επιθετικούς και όχι τον ίδιο ο οποίος μετά το ζέσταμα ξανά κάθισε στον πάγκο.

Φαίνεται λοιπόν πως την Κυριακή θα δούμε τον νεαρό μέσο για πρώτη φορά με τα χρώματα της Ένωσης πιθανότατα αγωνιζόμενο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.
 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast και ολοι οι αγωνες του Europa League

Ολυμπιακός: Ανυπόμονος… ο Μασάντο

Το βράδυ της Κυριακής (10/3) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και σε περίπτωση που πάρει τη νίκη θα στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλητής Ελλάδας.
Το κλίμα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι εξαιρετικό, αφού άπαντες περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση με την Ένωση, ούτως ώστε να πανηγυρίσουν και τυπικά τον τίτλο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος μέσω του προφίλ του στο facebook εξέφρασε την… ανυπομονησία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Δεν μπορώ να περιμένω να είμαι πρωταθλητής», έγραψε ο Πορτογάλος μέσος. 

Πηγη:Onsports.gr.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast και ολοι οι αγωνες του Europa League

Η δεύτερη μέρα του Eurolymp

Η δεύτερη μέρα του EurolympΜετ' εμποδίων λόγω της βροχής πραγματοποιήθηκαν οι ιστιοδρομίες της 2ης μέρας του ATHENS EUROLYMP WEEΚ.

Με αρκετά προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης έγιναν οι ιστιοδρομίες της 2ης μέρας του ATHENS EUROLYMP WEEK. Οι αθλητές, όμως, από τις 5 χώρες (Ελλάδα, Ουγγαρία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία) που συμμετέχουν στην διοργάνωση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ο ανταγωνισμός ήταν έντονος.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής
470 ανδρών-γυναικών (20 σκάφη, 5 ιστιοδρομίες)
Π.Μάντης - Π Καγιαλής 5 β,
Β.Παπουτσόγλου - Ι. Ορφανός 6 β,
Α. Καββάς – Γ.Καββάς 14 β

420 (26 σκάφη, 5 ιστιοδρομίες)
Ε Γεωργακοπούλου - Ν Μωραϊτου 11β,
Β.Μπέη – Δ Καραβάς 13β,
Φ. Φλωρεντίν-Σ.Μιχαήλ 16 β
 

LASER STD (45 σκάφη, 3 κούρσες)
Ν.Χρυσός 3β,
Ι. Μπεγκίνας 9β
Α.Μπουγιούρης 10β

LASER RDL (16 σκάφη , 3 κούρσες)
Β.Καραχάλιου 5β,
Α.Φακίδη 6β,
Μ.Βλάχου 8β

FINN (15 σκάφη, 2 κούρσες)
Ι. Μιτάκης 2β,
Α.Δραγούτσης 5β,
Π.Δαβουρλής 7β

49er (6 σκάφη, 4 κούρσες)
Σ.Σωτηρίου - Α.Παναγιωτίδης 7β
O.Πετρακάκος - Δ.Μπενάκης 11β
Σ.Νούτσος-Ι Χριστοφορίδης 12β

2,4 mr (5 σκάφη, 4 κούρσες)
Ν.Πατεράκης β5,
Θ.Αλεξάς β 9,
Θ.Χωραφιάρης β13

Αύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί η τρίτη μέρα του eurolymp.
Οι αγώνες για τις κατηγορίες laser 4,7 και optimist θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο . 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast και ολοι οι αγωνες του Europa League

ΕΣΑΠ: Τιμάει τον Γιώργο Κατσαμουρη


Με ενός λεπτού σιγή στα ματς της 20ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών αποφάσισε να τιμήσει η ΕΣΑΠ τη μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Γιώργου Κατσαμούρη, θα εισηγηθεί στην Αγωνόδικο Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.
Εν τω μεταξύ, μία ώρα νωρίτερα (17.00 αντί 18.00) θα ξεκινήσει το Σάββατο η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μίλων». 

ΠΗΓΗ:Onsports.gr.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast και ολοι οι αγωνες του Europa League

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast και ολοι οι αγωνες του Europa League

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

Η ιδανική ψησταριά

Η ιδανική ψησταριά,Καλή η τσίκνα του κρέατος, αλλά αυτή της μπάλας θα μυρίζει πολύ έντονα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με τα παιχνίδια του Europa League. Εμείς βρήκαμε την ιδανική ψησταριά για κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του

Το σκίτσο της ημέρας με Στουρνάρα και άστεγους

Με ένα σκίτσο απαντάει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή" στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στη γερμανική Bild, ότι από την ώρα που ανέλαβε χρέη υπουργού δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του για να κάνει σπορ ή να πάει για φαγητό. 

Πηγή: Gazzetta

Παρέμβαση της Αστυνομίας για Τσακίρ!

Μεγάλες εκτάσεις έχει πάρει το μένος των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τούρκο διαιτητή της αναμέτρησης με τη Ρέαλ, Τσουνεϊτ Τσακίρ.


Τα απειλητικά μηνύματα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία "Άντε γ… Τσουνέιτ Τσακίρ", προκάλεσαν την παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία προειδοποιεί πως συνιστούν αδίκημα και έχει τη δυνατότητα να επέμβει.
Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων, απειλούν τον Τσακίρ και την οικογένειά του για λιθοβολισμό μέχρι θανάτου! 


Πηγή: Sport.gr

"Ο Πιστόριους ήταν πάντα οπλισμένος και κυκλοθυμικός"

 

Τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ

 

Λεμονής και στο βάθος Μάντζιος

"Ο Πιστόριους ήταν πάντα οπλισμένος και κυκλοθυμικός"

Νέα στοιχεία για τον χαρακτήρα του Όσκαρ Πιστόριους αλλά και τις συνήθειες του είδαν το φως της δημοσιότητας. Άνθρωποι που γνωρίζουν τον διάσημο Παραολυμπιονίκη τον χαρακτηρίζουν κυκλοθυμικό, ψυχωτικό και εθισμένο με τα όπλα!

"Αυτό που συνέβη ήταν σαν να το περιμέναμε" λέει ο Μαρκ Μπάτσελορ, πρώην ποδοσφαιριστής που γνωρίζει προσωπικά τον Πιστόριους.
Μάλιστα τον περιγράφει ως ένα τύπο που άλλαζε εύκολα διάθεση. "Μπορούσε ξαφνικά να θυμώσει και να τσακωθεί".
Μάλιστα όπως τονίζει ο Μπάτσελορ, ο Πιστόριους είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει πως η σύντροφος του τον απατούσε μαζί του.
"Moυ έλεγε πως δεν με φοβάται και πως ξέρει που βρίσκομαι και με προκαλούσε να πάω σπίτι του για καβγά" δηλώνει ο Μπάτσελορ περιγράφοντας τον Πιστόριους ως έναν μεθυσμένο που ούρλιαζε και έβριζε δια τηλεφώνου.
 Ο πρώην ποδοσφαιριστής παράλληλα ισχυρίστηκε πως ο Πιστόριους οπλοφορούσε σε μόνιμη σχεδόν βάση.
Την άποψη αυτή ενίσχυσε και ο Κάρβελ Γουέμπ, προσθέτοντας πως ο Πιστόριους είχε κάνει αίτηση προκειμένου να γίνει συλλέκτης όπλων αποκτώντας περισσότερα από τέσσερα που προβλέπει ο νόμος στη Νότιο Αφρική.
Ο πυγμάχος Κέβιν Λερένα, επίσης φίλος του "Blade Runner" σχολίασε πως το όπλο το οποίο είχε πάνω του ο Πιστόριους εκπυρσοκρότησε τον περασμένο Ιανουάριο σε καφετέρια!
"Ήταν ένα τεράστιο λάθος αυτό που συνέβη, δεν είχε πρόθεση. Θα μπορούσε βέβαια να έχει τραγικές συνέπειες. Ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί εκείνη τη μέρα και ο Όσκαρ είχε απολογητικό ύφος. Τα όπλα είναι πολύ επικίνδυνα ".
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί στα αρχεία της αστυνομίας, ούτε επιβεβαιώθηκε από το συγκεκριμένο εστιατόριο.
"Ήταν ωραίος τύπος που μπορούσε να κάνει πλάκα με τους φίλους του, δεν προέβη σε απερίσκεπτες ενέργειες ούτε η στάση του ήταν επιθετική στην παρέα" πρόσθεσε ο Λερένα. 

Πηγή: Sport 24

Τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ

Τσάμπιονς Λιγκ,tsabions ligkΟ Ρόι Μακάι έχει πετύχει το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε την δεκάδα με τα πιο γρήγορα γκολ στην διοργάνωση.

Πηγή: Sport 24

Λεμονής και στο βάθος Μάντζιος

Ο Τάκης Λεμονής και ο Άκης Μάντζιος είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον Άρη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία του Άρη με τους Τάκη Λεμονή και Άκη Μάντζιο να αποτελούν τους δύο βασικούς υποψηφίους διαδόχους.
Ακόμη και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς πολύ δύσκολα ο Μιχαλήτσος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη και παρά την έκπληξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας για την όλη εξέλιξη.
Σε μία ημέρα όπου αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις της ΠΑΕ Άρης για το ζήτημα του προπονητή κι ενώ η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Λεμονής στον οποίο έγινε μία πρώτη κρούση χθες εμφανίζεται διστακτικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά παρόλα αυτά αναμένεται να γίνει και νέα τελική επαφή μαζί του σήμερα.
Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος που παραμένει ελεύθερος μετά την λύση του συμβολαίου του με την Κέρκυρα και δείχνει πανέτοιμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και να κάτσει μάλιστα στην άκρη του πάγκου την Κυριακή. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Εν τω μεταξύ ο Νίκος Κωστένογλου που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Μάκης Κατσαβάκης φέρεται να του έγινε κρούση και να αρνήθηκε. 

Πηγή: Sport 24