ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι


Οι Σανς τρέχουν τη χειρότερη επίδοση της τελευταίας 25ετίας τους κι ο Άλβιν Τζέντρι χρεώθηκε την ευθύνη, βλέποντας τη διοίκηση να του δείχνει την έξοδο.


Η ομάδα του Φοίνιξ μπήκε στη νέα χρονιά με 9 νεαποκτηθέντες παίκτες και δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Το 13-28 στο πρώτο μισό ισοφάρισε την επίδοση του 1987-88 κι η διοίκηση αναγκάστηκε να προβεί στην απόλυση του 58χρονου, ο οποίος κατείχε το πόστο απ' τον Φεβρουάριο του 2009.
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν


Την απόφαση να μην ορίζει αγώνες σε ακατάλληλα γήπεδα από την επόμενη αγωνιστική χρονιά πήρε την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Superleague.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Γιάννης Μώραλης είχε θίξει και άλλη φορά το θέμα αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν πολλά γήπεδα βρέθηκαν σε κακή κατάσταση, όχι μόνο των καιρικών συνθηκών.
Η σχετική ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1. Από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ελήφθη απόφαση επί της αρχής, όπως δεν ορίζονται αγώνες σε μη κατάλληλα γήπεδα.
2. H τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ17 (Final four) θα διεξαχθεί στην Ξάνθη.
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

Ο Ανδρέας Τάτος συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα με τον Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ για το υπόλοιπο της σεζόν. Για την οριστικοποίηση του δανεισμού απομένει, πλέον, το "ok" του Ολυμπιακού.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κρητικής ομάδας, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος συνοδευόταν από τον ατζέντη του Κίμωνα Κοκορόγιαννη, επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Προϋπόθεση, φυσικά, είναι να συγκατατεθεί και ο Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο Τάτος θα ενσωματωθεί αμέσως στον ΟΦΗ και θα τεθεί στη διάθεση του Γιαννη Πετράκη για τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης Τάτου έπαιξε η προσωπική σχέση που διατηρεί ο παίκτης με τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος τον είχε αναδείξει, 16χρονο τότε, στον Αστέρα Τρίπολης.
Παράλληλα, με την ολοκλήρωση του δανεισμού του Τάτου, ο ΟΦΗ επιδιώκει την ενίσχυσή του και στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου ο Χρήστος Πατσατζόγλου εμφανίζεται ως βασική προτεραιότητα. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος μέσω προσφυγής έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει συμφωνήσει να κατηφορίσει στο Ηράκλειο, αρκεί να μην ευοδωθεί η προσπάθεια μεταγραφής του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ομάδα της Championship. 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

Ο Λανς Άρμστρονγκ ζήτησε συγνώμη σε δημοσιογράφο του ESPN για το γεγονός πως τον εξαπάτησε, αραδιάζοντας του ψέματα όλα αυτά τα χρόνια. Η θέση της WADA μετά τη συνέντευξη του πρώην ποδηλάτη.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ρικ Ράιλι θεωρούσε φίλο του τον Λανς Άρμστρονγκ. Δεν είναι άλλωστε ο πρώτος δημοσιογράφος που συνδέεται με στενή φιλική σχέση με έναν αθλητή.
Συγγραφέας και δημοσιογράφος του ESPN ο Ράιλι πήρε προσωπικά την ομολογία του Άρμστρονγκ. Βλέπετε τόσα χρόνια υπερασπιζόταν τον Άρμστρονγκ, αφού ο τελευταίος τον διαβεβαίωνε πως οι κατηγορίες εναντίον του δεν έχουν δόση πραγματικότητας.


"Ανάμεσα στα emails μου την Τετάρτη το πρωί, βρήκα κι ένα από τον Λανς Άρμστρονγκ", έγραψε ο Ράιλι στη στήλη του.
"Ράιλς, σου ζητώ συγνώμη. Μόνο αυτό μπορώ να πω τώρα, αλλά έρχεται μέσα από την καρδιά μου. Δύο σημαντικές λέξεις", ανέφερε το email του Άρμστρονγκ, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε σε αποκλειστική συνέντευξη του στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
Ο Ράιλι θεωρείται "προδομένος" γιατί έγραφε υπέρ της αθωότητας του Τεξανού. "Γιατί; Γιατί ο Άρμστρονγκ μου έλεγε πάντα πως είναι καθαρός. Με ανοιχτό το κασετοφωνάκι, με κλειστό το κασετοφωνάκι. Στο Κολοράντο. Στο Τέξας. Στη Γαλλία. Στα λεοφωρεία των ομάδων. Σε αυτοκίνητα. Σε κινητά... Ακόμα κι όταν η δική μου έρευνα δεν θα είχε αποτέλεσμα, θα ήμουν πεπεισμένος. Θα συνέχιζα να "γυαλίζω" έναν θρύλο που αποδείχθηκε πως ήταν κάλπικος".
Πάντως η WADA με ανακοίνωση της είπε πως για να δεχθεί την "ομολογία" του Άρμστρονγκ, θα πρέπει ο τελευταίος να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να ορκιστεί ενώπιον του δικαστηρίου πως θα πει την αλήθεια. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα«Μάχη» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ για τον 20χρονο επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζάχα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι οι πρώτοι που έκαναν επίσημη πρόταση για τον Άγγλο διεθνή, αλλά πήραν αρνητική απάντηση. Όμως, όπως φαίνεται προηγούνται στις διαπραγματεύσεις καθώς ο ίδιος ο παίκτης προτίμα την ομάδα του Μάντσεστερ από τους «κανονιέρηδες».

Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ από την μεριά του θα έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις διότι θέλει να βάλει όσα περισσότερα μπορεί στα ταμεία της από την μεταγραφή του Ζάχα.

Η Πάλας είπε «όχι» στην πρόταση των 7,15 εκατομμυρίων που έκανε η Γουνάιτεντ και περιμένει την αντιπρόταση της Άρσεναλ ενώ παράλληλα σκοπεύει να ανεβάσει το πόσο της αποδέσμευσης στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ντεβιντ Χιλ, σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση του αν υπάρχουν εξελίξεις θα είναι το καλοκαίρι λέγοντας: «Ο Ζάχα είναι ένας παίκτης που κοιτάμε αλλά αν υπάρχει συμφωνία θα είναι από το καλοκαίρι».

Ο Βενγκέρ σε δηλώσεις του, επίσης, παραδέχτηκε τον ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον νεαρό παίκτη και ξεκαθάρισε επίσημα πως η Άρσεναλ δεν έχει κάνει κάποια πρόταση.Ο Ζάχα είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης. Με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας έχει κάνει 26 εμφανίσεις ενώ το Νοέμβριο έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Αγγλίας στο φιλικό αγώνα με την Σουηδία.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η απλήρωτη Χίμκι διέσυρε την Μακάμπι!

Η απλήρωτη Χίμκι διέσυρε την Μακάμπι! Μπορεί η κατάσταση στην Χίμκι να είναι έκρυθμη λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο οι παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις τήρησαν και με το παραπάνω την υπόσχεση ότι στο ματς με την Μακάμπι θα κατέβουν να αγωνιστούν κανονικά.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ΣΤ'΄ ομίλου του Top-16 στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός, η ρώσικη ομάδα διέσυρε στην έδρα της την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 88-67. Οι Ισραηλινοί κατάφεραν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στα τρία επόμενα και ειδικά στο δεύτερο (σ.σ. επιμέρους 27-9) οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί.
Ρίβερς και Ντέιβις «ξεκόλλησαν» την Χίμκι στην β' περίοδο, οδηγώντας την σε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα και στο 46-34 του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά εκτοξεύθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς οι παίκτες του Κουρτινιάιτις συνέχισαν να κάνουν… παρτι στην επίθεση, ενώ το μεγαλύτερο προβάδισμα σημειώθηκε στο 24' όταν το φωτεινό ταμπλό έδειξε +26 (78-52)!
Ρίβερς (20π.), Ντέιβις και Ντέιβις (15) και Πέτερι Κοπόνεν συνέθεσαν μια τριάδα-φωτιά για την Χίμκι, η οποία είχε φοβερή ευστοχία στα δίποντα (23/36, 63%) και τις βολές (21/24, 87%), ενώ ακόμη μοίρασε 21 ασίστ (σ.σ. 6 ο Πλάνινιτς).
Τρίτη νίκη για την Χίμκι, που έχει μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην «8άδα», ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν θα οι Ρώσοι θα… υπάρχουν ως ομάδα σε λίγο καιρό, αν τελικά δεν τακτοποιηθούν τα οικονομικά προβλήματα τα οποία τους μαστίζουν.
Από την άλλη το συγκρότημα του Ντέβιντ Μπλατ γνώρισε την τρίτη του ήττα σε τέσσερα ματς και όσο η Ευρωλίγκα εξελίσσεται τόσο διαφαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι η «ομάδα του λαού» βρίσκεται σε διαρκή πτώση τα τελευταία χρόνια.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον ΣΤ' όμιλο:
Πέμπτη (17/1) Μπεσίκτας-Μπαρτσελόνα 59-73
Παρασκευή (18/1) Χίμκι-Μακάμπι Τελ Αβίβ 88-67 Φενέρμπαχτσε-Κάχα Λαμποράλ 20:30 Ολυμπιακός-Σιένα 22:00
Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απολύθηκε απ' τους Σανς ο Τζέντρι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτικό στα ακατάλληλα γήπεδα από τη νέα σεζόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία με Τάτο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγνώμη μέσω email ο Άρμστρονγκ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για Ζάχα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Rally Dakar 2013: Καμία αλλαγή λίγο πριν το τέλος


Λίγα χιλιόμετρα απομένουν για την ολοκλήρωση του Rally Dakar 2013 και παρότι κάθε είδους προγνωστικά είναι απαγορευτικά για τον πιο σκληρό αγώνα αντοχής του κόσμου, πολύ δύσκολα θα έχουμε αλλαγές στη γενική κατάταξη των κατηγοριών.

Επιμέλεια: Μένιος Κατής
Φωτογραφίες: Αρχείο





Rally Dakar 2013: Καμία αλλαγή λίγο πριν το τέλος
Λίγα χιλιόμετρα απομένουν για την ολοκλήρωση του Rally Dakar 2013 και παρότι κάθε είδους προγνωστικά είναι απαγορευτικά για τον πιο σκληρό αγώνα αντοχής του κόσμου, πολύ δύσκολα θα έχουμε αλλαγές στη γενική κατάταξη των κατηγοριών.
Ο Joan «Nani» Roma πήρε την 12η ειδική στα αυτοκίνητα, έπειτα από μάχη που έδωσε με το Hummer του Robby Gordon. Στη γενική, ο Stphane Peterhansel που κάνει πλέον συντηρητικό αγώνα χωρίς να ρισκάρει, προηγείται με 50 λεπτά του Giniel de Villiers. Στην 3η θέση ανέβηκε ο Roma υποσκελίζοντας τον ομόσταβλό του στo X-Raid team, Novitskiy.
Στις μοτοσυκλέτες, ο Frans Verhoeven με Yamaha, σημείωσε την 4η νίκη του σε ειδική του Dakar, την πρώτη από το 2011. Στη γενική, ο Cyril Despres με KTM εξακολουθεί να προηγείται με τους Ruben Faria και «Chaleco» Lopez να ακολουθούν. Ο Πορτογάλος απέχει 5 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα από την κορυφή, ενώ ο αναβάτης από τη Χιλή απέχει 13 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα από τον Γάλλο.
Στα quads ο Sebastien Husseini κατέκτησε την παρθενική του νίκη σε ειδική στο Dakar, τερματίζοντας μπροστά από τον πρωτοπόρο Marcos Patronelli. Ο Αργεντινός οδηγός βρίσκεται μια ανάσα από τη 2η νίκη του στο θρυλικό Rallυ καθώς προηγείται με διαφορά μιας ώρας και 52 λεπτών του Χιλιανού Casale.
Στα φορτηγά, τέλος, τα ΚΑΜΑΖ έκαναν το 1-2 στην με τον Karginov να τερματίζει μπροστά από τον team-mate του Mardeev. Στη γενική, τα ΚΑΜΑΖ κάνουν... πάρτι με τον Nikolaev να παραμένει επικεφαλής έχοντας 31 λεπτά διαφορά από τον Mardeev και 50 λεπτά από τον Karginov.
Rally Dakar 2013: Παραλίγο να βουλιάξουν!
Η 13η ειδική που διεξάγεται την Παρασκευή 18/1 είναι από τις μεγαλύτερες του αγώνα, με μήκος 441 χιλιόμετρα και είναι κοινή για όλους. Η προτελευταία ειδική του εφετινού Dakar εκκινεί από το Copiapo και ολοκληρώνεται στη La Serena. Οι αγωνιζόμενοι θα περάσουν ανοιχτά της Atacama με πολλά κομμάτια της ΕΔ να είναι παραθαλάσσια. Πριν όμως κατέβουν στο ύψος της θάλασσας θα περάσουν δύσκολες ώρες σε υψόμετρο 2.600 μέτρων.
Την εξέλιξη του αγώνα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης: www.dakar.com. 
Πηγή: Εθνοσπορ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη και μόνο νίκη!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Μπαγεστέρος με Ολυμπιακό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αρης - ΑΕΚ


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αρης - ΑΕΚ


Κάκος, Αρης - ΑΕΚ,kakos, aris - aekΤους διαιτητές της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε η κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Ο Κάκος στο Αρης - ΑΕΚ.Το… ντέρμπι της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης θα διευθύνει ο Σταύρος Μάνταλος, ενώ ο Δελφάκης θα είναι στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Πανθρακικός.Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος θα σφυρίξει το Ολυμπιακός

- ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη.Αναλυτικά οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής: Σάββατο, 19 ΙανουαρίουΠαναθηναϊκός-Πανθρακικός (17:15) Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) Βοηθοί: Αλεξέας, Αναστόπουλος, Κύζας, ΣωμαρακάκηςΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15) Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Ποντίκης, Βοσκάκης, ΜπίκαςΑστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30) Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών) Βοηθοί: Καρατζίκας, Τουμπακάρης, Στυλιάρας, ΠολατιάνΚυριακή, 20 ΙανουαρίουΑτρόμητος- Πλατανίας (15:00) Διαιτητής: Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας) Βοηθοί: Γεωργαράκος, Ταρανάς, Καλογερόπουλος, ΒέλλιοςΟλυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15) Διαιτητής: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) Βοηθοί: Καρσιώτης, Γεωργιάδης, Λαμπρόπουλος, ΜαζαράκηςΞάνθη-Κέρκυρα (17:15) Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Σίπκας, Αρετόπουλος, ΑμυγδαλήςΆρης-ΑΕΚ (19:30) Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας) Βοηθοί: Τάτσης, Μπαλτάς, Ντίτσος, ΓιανναδάκηςΔευτέρα 21 ΙανουαρίουΒέροια-Λεβαδειακός Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Φαντόπουλος, Γρεβένης, Τοπούζης, Γκαϊτατζής


Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Euroleague: Τα καλύτερα της Πέμπτης (17/1)

Euroleague, Πέμπτης 171,Euroleague, pebtis 171Το πρώτο μισό της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε και η Euroleague επέλεξε τις καλύτερες φάσεις.Δείτε τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων. Ιδιαίτερα το κάρφωμα του Τζαμόν Λούκας στο ματς της Εφές με την Μπάμπεργκ δεν πρέπει να το χάσετε

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Μπαγεστέρος με Ολυμπιακό


Ο αρχηγός της Λεβάντε και εκ των πιο έμπειρων παικτών της, Σέρχιο Μπαγεστέρος, δεν θα δώσει το παρών στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για εσκεμμένη κίτρινη κάρτα! 
Ο Μπαγεστέρος πήρε σκόπιμα κίτρινη κάρτα στο προτελευταίο ματς των ομίλων του Europa League με την Χέσλινμποργκ, έτσι ώστε να εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι με το Αννόβερο και στη συνέχεια να μπορεί να παίξει κανονικά στη φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών. Λογάριαζε όμως χωρίς την UEFA! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εντόπίσε πρόθεση στην κάρτα και έτσι τιμώρησε τον αρχηγό των αθουλγράνα με τιμωρίας μιας αγωνιστικής, η οποία μάλιστα δεν είναι και εφέσιμη. Η απουσία λοιπόν του 37χρονου αμυντικού πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
 Η ποινή θα ισχύσει για το πρώτο ματς των «32» στο Ciutad de Valencia στις 14 Φεβρουαρίου! Να θυμίσουμε ότι ο Μπαγεστέρος είναι βασικότατο στέλεχος της άμυνας των «γρανότας», έχοντας 18 συμμετοχές στην Πριμέρα μέχρι στιγμής! 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη,niki

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ τη Σιένα στο ΣΕΦ (22:00GR), έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, για να μη μείνει κι άλλο πίσω στον 6ο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκα.Με μία νίκη σε τρία παιχνίδια ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ιδιαίτερα μέσα στο ΣΕΦ.Το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις μοιάζει σαν απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ομάδα που φιλοδοξεί να βρεθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης και γι` αυτό το ματς με τη Σιένα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους ερυθρόλευκους.Βέβαια, το έργο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι ιταλοί έχουν ξεκινήσει φουριόζοι το Top 16 και έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Γι` αυτό πολύ σωστά τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού πως πρέπει όλοι οι παίκτες του να βγουν... μπροστά και να πάρουν τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στη νίκη.Για να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα πρέπει ασφαλώς να είναι πολύ προσεκτικός στην άμυνα και ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος... οργιάζει με τη φανέλα της Σιένα. Δεν έχει πέσει σε κανένα ματς κάτω από τους 10 πόντους, ενώ στο Τοp 16 έχει βάλει 16 στο ματς με τη Μακάμπι, 20 απέναντι στην Κίμκι και 41 (!) στο ματς με τη Φενέρ.Ο κινητήριος μοχλός της Σιένα πρέπει απαραίτητα να περιοριστεί και γενικά ο Ολυμπιακός χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, για να καταφέρει να βρει ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου του να φτάσει στη νίκη.Στην προσπάθεια αυτή οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Τζος Πάουελ, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Πρίντεζης. Εκτιμάται, πάντως, πως ο Πριντ έστω και ανέτοιμος θα αγωνιστεί για κάποια λεπτά. 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διαζύγιο - αστραπή με Χατζάρα!

Διαζύγιο - αστραπή στον Ηρακλή, με τον Γιώργο Χατζάρα να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέσα σε 48 ώρες.

Την Τετάρτη (16/1) η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Χατζάρα στον πάγκο της ομάδας και την Παρασκευή (18/1) την απομάκρυνσή του.
Λόγος του διαζυγίου - εξπρές οι αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της ομάδας που δεν ήθελαν τον Χατζάρα στο τιμόνι της ομάδας.
Ο έμπειρος προπονητής αποφάσισε να μην παραμείνει στον Ηρακλή, καθώς το κλίμα ήταν εις βάρος του και ενημέρωσε σχετικά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο.
Κωφίδης, Παντελίδης και Λεμονής οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του. 
Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη και μόνο νίκη!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Μπαγεστέρος με Ολυμπιακό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αρης - ΑΕΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παίζεται η Μάσα!


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mπλόκο για Κοντοέ


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από την Κηφισιά, στο συσσίτιο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κορόιδεψαν τον κόσμο με Σισέ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Ζελαμπάλ


Μετά το πέρασμά του από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς, ο Μικαέλ Ζελαμπάλ επιστρέφει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Τίμπεργουλβς.


Κάτοικος Μινεσότα γίνεται ο Ζελαμπάλ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Τίμπεργουλβς. Ο Γάλλος φόργουορντ άρχισε τη σεζόν στην Τσεντεβίτα, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Βαλένθια. Η ομάδα  της Μινεσότα, προέβη σε αυτή την κίνηση καθώς έχει αποδεκατιστεί από τραυματισμούς βασικών παικτών όπως οι Λοβ, Μπάντιντζερ, Χάουαρντ και Λι.
Ο Ζελαμπάλ, γίνεται ο έκτος μη Αμερικανός παίκτης των «λύκων», μετά τους Πέκοβιτς, Σβεντ, Κιριλένκο, Ρούμπιο και Μπαρέα. 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παίζεται η Μάσα!


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mπλόκο για Κοντοέ


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από την Κηφισιά, στο συσσίτιο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κορόιδεψαν τον κόσμο με Σισέ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το περσινό μονοθέσιο η Williams στις δοκιμές της Jerez

Στην Catalunya, στις 19/2, τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου.






Με το περσινό μονοθέσιο η Williams στις δοκιμές της JerezΜε το περσινό μονοθέσιο θα λάβει μέρος στις πρώτες χειμερινές δοκιμές του νέου έτους η Williams που θα διεξαχθούν στην πίστα της Jerez από τις 5 έως και τις 8 του μηνός.
Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 18/1 η ιστορική ομάδα, τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου με την κωδική ονομασία FW35 θα γίνουν το πρωί της Τρίτης 19 του μηνός στην πίστα της Catalunya, όπου θα γίνει το 2ο 4ήμερο των χειμερινών δοκιμών (από 19 έως και 22/2).
Στη Jerez, θα δούμε, λοιπόν, την FW34 με την «λιβρέα» του 2013, στην οποία θα δοκιμαστούν νέα εξαρτήματα-κλειδιά, όπως χαρακτηρίζονται από την ομάδα, που προορίζονται για την διάδοχό της.
Για το 2013, η Williams, μια από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών, θα εμπιστευτεί τον Pastor Maldonado ο οποίος το 2012 πανηγύρισε τη νίκη στην Catalunya και τον πολλά υποσχόμενο Valtteri Bottas που παίρνει τη θέση του Bruno Senna. 
Πηγή: Εθνοσπορ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παίζεται η Μάσα!


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mπλόκο για Κοντοέ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη και μόνο νίκη!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Μπαγεστέρος με Ολυμπιακό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αρης - ΑΕΚ


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από την Κηφισιά, στο συσσίτιο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κορόιδεψαν τον κόσμο με Σισέ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούκιτς: "Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου"

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως ακόμα δεν έχει παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Κροάτης τόνισε στην "Πράσινη": "Ξέρω πολύ καλά ότι ακόμα δεν έχω παίξει όπως μπορώ στην πραγματικότητα. Ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί τελείως στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.
Είχα συνηθίσει να παίζω αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ήξερα πως παίζει. Εγώ, όμως, είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Για το ματς με την Άλμπα και την απόδοση του Ματσιούλις: "Κανένα παιχνίδι στην Euroleague δεν είναι εύκολο. Και ειδικά στο TOP 16. Πόσω μάλιστα όταν παίζεις εκτός έδρας όπου τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Εμείς ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλήν ομάδα και ότι θα έπρεπε να παλέψουμε. Το κάναμε. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, ο Ματσιούλις στην επίθεση ήταν... καυτός και είναι αλήθεια πως όλοι προσφέραμε στο να κατακτήσουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".
Για τη συνέχεια του ομίλου: "Ξέρουμε ότι για να προκριθούμε στους οκτώ πρέπει να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας και να κάνουμε κάποια διπλά. Και ένα από αυτά ήταν ο αγώνας στο Βερολίνο. Οι αντίπαλοί μας ξέρουν ότι δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης και δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν η καλύτερη ομάδα πάνω στο παρκέ και κερδίσαμε απολύτως δίκαια".
Για την παρουσία του κόσμου στο Ο2: "Περίμενα ότι θα έχουμε πολύ κόσμο μαζί μας. Είναι γνωστό ότι στη Γερμανία είναι μόνιμοι κάτοικοι πολλοί Έλληνες. Και το είχα ζήσει και στο παρελθόν, όταν σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για ομάδες κάτω των 17 είχαμε παίξει αντίπαλοι στη Γερμανία με την ελληνική ομάδα.
Στο γήπεδο είχε πάρα πολλού Έλληνες και πάρα πολλούς Κροάτες. Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύτιμη για εμάς. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν" 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εγινε κι αυτό: 1.164 χρόνια φυλάκιση!

Ποινή που σπάει όλα τα ρεκόρ στα τοπικά δικαστικά χρονικά είναι αυτή που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε τέσσερις Γεωργιανούς, που τον Ιανουάριο του 2012 μετέφεραν παράνομα με πλοιάριο από το Γύθειο στην Ιταλία 139 μετανάστες.


Το δικαστήριο επέβαλε συνολικά ποινή κάθειρξης 1.164 ετών (!) και στους τέσσερις κατηγορούμενους, δηλαδή 291 έτη κάθειρξης στον καθένα.
Επίσης εξίσου εντυπωσιακή είναι η χρηματική ποινή που καλείται να πληρώσει έκαστος: 4.340.000 ευρώ!
Τα 291 έτη κάθειρξης επιβλήθηκαν επειδή η ποινή βάσης για το συγκεκριμένο αδίκημα που κατηγορήθηκαν είναι τα 15 έτη. Από εκεί και πέρα το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών για τους 138 μετανάστες και έτσι κάθε κατηγορούμενους φορτώθηκε με 291 έτη κάθειρξης. Από αυτά θα κληθεί να εκτίσει τα 25 έτη, γιατί αυτό είναι και το ανώτατο όριο κρατήσεως, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.
Επίσης ως ποινή βάσης στη χρηματική ποινή ήταν τα 200.000 ευρώ. Για κάθε μετανάστη που μεταφερόταν παράνομα το δικαστήριο όρισε χρηματική ποινή 30.000 ευρώ που, αθροιζόμενη με τα 200.000 ευρώ, ανέρχεται στα 4.340.000 ευρώ.
Πηγή:enikos.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παίζεται η Μάσα!


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mπλόκο για Κοντοέ


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από την Κηφισιά, στο συσσίτιο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κορόιδεψαν τον κόσμο με Σισέ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παίζεται η Μάσα!


Ήταν η σειρά της Βίνους Γουίλιαμς να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι η Μαρία Σαράποβα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και... καταπίνει τις αντιπάλους της!



Η Μάσα ξεπέρασε άνετα (6-1, 6-3) και το εμπόδιο της 32χρονης τενίστριας και προκρίθηκε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Η Βίνους έκανε ό,τι μπορούσε, ειδικά στο δεύτερο σετ, ωστόσο η 25χρονη Ρωσίδα δεν παιζόταν. Μπήκε στο ματς αποφασισμένη να κόψει τη... φόρα της Γουίλιαμς και πραγματικά δεν την άφησε να σηκώσει κεφάλι. Ακόμα και όταν η Αμερικανίδα βελτίωσε το παιχνίδι της και φάνηκε περισσότερο ανταγωνιστική, η Μάσα δεν ανησύχησε και έφτασε άνετα σε μία νίκη, που πανηγύρισε με έντονο τρόπο! Το Νο.2 στον κόσμο θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την οκτάδα κόντρα στη Βελγίδα Κίρστεν Φλίπκενς, η οποία κέρδισε 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-3) τη Ρωσίδα Βαλέρια Σαβίνικ.
"Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση, νομίζω ότι και οι δύο περιμέναμε αυτόν τον αγώνα", είπε μετά τη λήξη του ματς η Σαράποβα. "Ήμουν ενθουσιασμένη που θα αντιμετώπιζα τη Βίνους, που είναι μια πραγματική πρωταθλήτρια και πολύ δύσκολη αντίπαλος. Χάρηκα πάρα πολύ για τη νίκη μου. Λυπάμαι που δεν έπαιξα στο Μπρισμπέιν στην αρχή της σεζόν, όμως μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να έρθω νωρίτερα στη Μελβούρνη και να προετοιμαστώ καλύτερα".
 
Τα πρώτα ζευγάρια, λοιπόν, που θα αναμετρηθούν στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν είναι Ραντβάνσκα-Ιβάνοβιτς, Σαράποβα-Φλίπκενς, Κέρμπερ-Μακάροβα, Λι-Γκέργκες. 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mπλόκο για Κοντοέ

Ο Εβαλντ Λίνεν ζήτησε από τους αρχηγούς της ΑΕΚ να πουν τη γνώμη τους για την ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Κοντοέ με τον Αρη και αυτοί εξέφρασαν αντιρρήσεις.


Ο Γιάννης Κοντοές  έπειτα από συζήτηση με τον Έβαλντ Λίνεν τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος πολύ ευχαρίστως θα τον έβαζε και στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Αρη καθώς έχει ελλείψεις στην άμυνα.
Πριν πάρει, όμως, την απόφαση ο Γερμανός και θέλοντας να κρατήσει ισορροπίες στα αποδυτήρια συναντήθηκε με τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή και Πετρόπουλου και τους ζήτησε την άποψη τους για το αν πρέπει να αγωνιστεί ο συμπαίκτης τους.
Οι τελευταίοι του είπαν ότι καλό θα είναι να μην παίξει κι αυτό γιατί έχει καταθέσει προσφυγή, η οποία εκδικάζεται τη Δευτέρα και δεν θα ήταν δίκαιο για τους υπόλοιπους παίκτες που κάνουν υπομονή και παρότι είναι απλήρωτοι δεν έχουν καταθέσει προσφυγές. Είπαν, όμως, ότι εφόσον αποσύρει την προσφυγή του τότε να παίξει κανονικά.

Σϊγουρα η τελική απόφαση ανήκει στον Λίνεν, αλλά δύσκολα ο Γερμανός θα πάει κόντρα στους παίκτες του... 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διαζύγιο-αστραπή με Χατζάρα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Ζελαμπάλ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το περσινό μονοθέσιο η Williams στις δοκιμές της Jerez

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εγινε κι αυτό: 1.164 χρόνια φυλάκιση!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούκιτς: "Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου"

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από την Κηφισιά, στο συσσίτιο

Στα συσσίτια των απόρων έχει οδηγήσει τους Έλληνες η οικονομική κρίση, ενώ ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για ένα πιάτο φαγητό, δεν περιλαμβάνει πλέον μόνο άστεγους, αλλά και ευυπόληπτους πολίτες, χτυπημένους από την κρίση.


Πλέον οι Έλληνες στο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων είναι σχεδόν ισάριθμοι με τους μετανάστες, ενώ σε αυτούς συγκαταλέγονται οικογενειάρχες, καλλιτέχνες και ηλικιωμένοι ακόμα κι από περιοχές όπως το Κολωνάκι, η Νέα Σμύρνη, η Κηφισιά.

Μιλώντας στην εφημερίδα Δημοκρατία, ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Γιώργος Αποστολόπουλος αποκαλύπτει ότι πλέον το ποσοστό των Ελλήνων που επισκέπτονται το δημοτικό συσσίτιο αγγίζει το 50%, ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι που έρχονται εκεί είναι πλέον «Καλοβαλμένες κυρίες, νέοι με μοντέρνα ρούχα, άνθρωποι με κοστούμια που είχαν το δικό τους σπίτι, τη δουλειά τους και έρχονται στα συσσίτια, έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο να επιβιώσουν»

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, η απόφαση να επισκεφθεί κάποιος το συσσίτιο του Δήμου δεν είναι πάντα εύκολη: «υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια και λένε στο περιβάλλον τους ότι παίρνουν τρόφιμα για να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες».

Παράλληλα, εκτός από τα συσσίτια, ο Δήμος Αθηναίων αναζητά χώρους για να λειτουργήσουν ως κέντρα Μέρας και Νύχτας για τους άστεγους, όπου θα μπορούν να κάνουν μπάνιο, να φάνε, να πλύνουν τα ρούχα τους και να ξεκουραστούν.


Πηγή: iefimerida.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κορόιδεψαν τον κόσμο με Σισέ»




Ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου τα λέει έξω από τα δόντια: «Κορόιδεψαν τον κόσμο με Σισέ». Τι λέει για Αλαφούζο, Πατέρα, Βγενόπουλο, Φάμπρι κ.ά.


Στην πράσινη επικαιρότητα για μία εβδομάδα υπήρχε το θέμα του Σισέ και ο Τζακ ήταν ...φορτωμένος με την κατάληξη που είχε η υπόθεση:
"Κοροϊδέψανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν είχανε 500.000 για να δώσουν στην ΚΠΡ; Ο Παναθηναϊκός είσαι! Αλλά εδώ δεν μπορούσαν να πάρουν τον Κουφοντίνα-Ντίνα από την Πάτρα, τον Σισέ θα παίρνανε; Γιατί δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν; Στην ομάδα δεν φαίνεται να υπάρχει μέλλον και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθονται. Μάλλον τους αρέσει αυτό που βλέπουν... Εγώ πάντως δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ξανά σε τέτοια κατάσταση. Αν στη θέση του Αλαφούζου ήταν ο Τζίγκερ και δεν ερχόταν ο Σισέ, θα γινόταν χαμός, ενώ τώρα δεν μιλάει κανείς. Κοροϊδέψανε τον κόσμο με τον Σισέ, δεν δώσανε 500.000 και πάνε να φέρουν παίκτες που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους". 

Πηγή: Gazzetta
Περισσότερα στο www.sportdog.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διαζύγιο-αστραπή με Χατζάρα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Ζελαμπάλ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το περσινό μονοθέσιο η Williams στις δοκιμές της Jerez

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εγινε κι αυτό: 1.164 χρόνια φυλάκιση!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούκιτς: "Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη και μόνο νίκη!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Μπαγεστέρος με Ολυμπιακό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αρης - ΑΕΚ