ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σούπερ ΑΕΚ και Κορδέρο!


Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την υπέροχη ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη, τον Λίνεν που... αυτό-εκτέθηκε και για τους Ντέμη, Βιντιάδη και οπαδούς!
Είναι ευχάριστες οι ώρες που διανύουμε από τη στιγμή που η ΑΕΚ κέρδισε αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο αποδεικνύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο πως δεν μπορεί ούτε γι’ αστείο να θεωρούν κάποιοι ότι θα ρίξουν την ομάδα κατηγορία. Τουλάχιστον όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι...
Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν αρκετά καλά, δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ και έδειξαν με τη διάθεσή τους πως δεν θα φύγουν από το χορτάρι χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήταν πασιφανές, το ένιωθαν όσοι βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ από τα πρώτα δευτερόλεπτα (ειδικά) του δεύτερου 45λεπτου πως οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν αποφασισμένοι να επικρατήσουν.

Προσωπικά το πίστευα και ενώ χανόταν η μία ευκαιρία πίσω από την άλλη... Απλά φοβόμουν τον άγραφο νόμο του ελληνικού ποδοσφαίρου που αναφέρει πως όταν χάνεις τα γκολ θα το δεχθείς! Και αν ο Μαρκόφσκι δεν ήταν... κρύος στο ματς και είχε αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο προφανώς θα έκανε τη ζημιά στην ΑΕΚ. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ... Κι αυτό διότι το χρωστούσε στην ομάδα αφού σε όλα τα προηγούμενα ματς με μία – δυο φάσεις ο εκάστοτε αντίπαλος (χάρη και σε κάποιο προσωπικό λάθος παίκτη της Ενωσης) κατάφερνε να βρίσκει δίχτυα και να παίρνει βαθμό, ή και βαθμούς!

Τεράστια υπόκλιση στον Αντώνη Πετρόπουλο και στην απόδοσή του στο συγκεκριμένο ματς. Δεν είναι μόνο το γκολ που σημείωσε το οποίο θα του δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση και βοήθεια ψυχολογική για τη συνέχεια (και ως εκ τούτου θα βοηθηθεί και η ΑΕΚ) αλλά η συνολική παρουσία του που προκαλεί μεγάλες προσδοκίες...

Επειδή όμως όλοι θα σταθούν στο συγκεκριμένο (και δικαιολογημένα) πρόσωπο, εγώ είμαι υποχρεωμένος για να είμαι σωστός με τον εαυτό μου να αναγνωρίσω την αξία του Μιγκέλ Κορδέρο ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Ο Ισπανός μέσος ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και καλά θα κάνουν στα Σπάτα να φροντίσουν να τακτοποιήσουν το θέμα το οικονομικό που υφίσταται γιατί το γνωρίζουν όλοι (ειδικότερα ο ίδιος ο Δημητρέλος) πως έχει ήδη προτάσεις από την πατρίδα του. Θα είναι αυτοκτονία να χάσει η ομάδα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ της!

Βέβαια ο Κορδέρο και το σύστημα που επέλεξε στο ματς με την Ξάνθη ο Λίνεν είναι και τα στοιχεία εκείνα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα για όλο το προηγούμενο διάστημα. Διότι τα γράφαμε (ευτυχώς υπάρχουν και μένουν τα γραπτά) για την λανθασμένη διαχείριση του ρόστερ από τον Γερμανό κόουτς και φαίνεται (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω) πως αρχίζει να καταλαβαίνει... Η ΑΕΚ με το ρόστερ που είχε μπορούσε να παίξει μόνο 4-3-1-2...

Πολύ καλά πλην του Κορδέρο και του Πετρόπουλου πήγαν οι Βαλεντίνος Βλάχος, ο Μητρόπουλος σαν καθαρός κόφτης, ο Ρίκκα με τα στημένα του αλλά και ο Φούντας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Για τον αλάνθαστο Μπουγαΐδη δεν θέλω να γράψω γιατί φοβάμαι μη τυχόν και ξεφύγω και τα χώσω άσχημα στον Λίνεν που τον είχε εκτός ομάδας!

Η ΑΕΚ έχει πλέον τεράστια ευκαιρία να εξασφαλίσει τη σωτηρία της πολύ άμεσα. Το σημείωνα και στο προηγούμενο blog μου, νίκη με Ξάνθη (έγινε) και ακολουθούν τα ματς με Αρη εκτός που η Ενωση μπορεί να πάρει ακόμη και τη νίκη -που στερήθηκε λόγω Βλάχου στον πρώτο γύρο μια και ήταν καλύτερη, την άξιζε αλλά σε μία κόντρα και με την άμυνα στη σέντρα έχασε δυο βαθμούς- και τα εντός με ΟΦΗ και Πανιώνιο. Η βαθμολογική συγκομιδή μετά το πέρας αυτών των αγωνιστικών (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με την Ξάνθη) πρέπει να γράψει +10 πόντους... Και είναι κάτι απόλυτα εφικτό!

Σχετικά με όσα αφορούν την επιβίωση της ΑΕΚ στο εταιρικό κομμάτι θαρρώ πως λίγο πολύ όλοι έχουμε καταλάβει πλέον τη ισχύει και τι όχι. Το ποσό που δόθηκε σε μορφή ταμειακής διευκόλυνσης ο υποψήφιος επενδυτής είναι αστείο και δεν πρόκειται να δώσω βάση και ουσία ξανά στο συγκεκριμένο θέμα εκτός κι αν υπάρξει εξέλιξη και απλά καταγραφεί...

Οσο για τον Ντέμη Νικολαΐδη απλά θαρρώ πως ακόμη κι αν σκεφτόταν το ενδεχόμενο επιστροφής του με σκοπό να βοηθήσει να σωθεί η ΠΑΕ και ως εκ τούτου και η ΑΕΚ καλό θα ήταν να το σκεφτεί ξανά και ξανά αφού η Original ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντί του με το γνωστό πανό... Κρεμάστηκε μπροστά στο πέταλο εκφράζοντας προφανώς όλους όσοι βρίσκονται υπό τη σκέπη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Ενωσης. Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια για άλλους εμφύλιους. Δεν θα κρίνω την θέση της Original, δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω και δεν έχει καμία σημασία να γίνει κάτι τέτοιο! Το γράφω γιατί θα μου πουν ορισμένοι: «Δηλαδή συμφωνείς εσύ ρε Τσακίρη;», ένα ερώτημα που δεν έχει ουσία και σημασία μια και πρόκειται για τη στάση και άποψη των οργανωμένων η οποία έχει γίνει δεκτή και από το σύνολο του κόσμου της ΑΕΚ είτε συμφωνούν είτε όχι...

Σχετικά με την απόφαση για αίτημα στο υπουργείο αθλητισμού για διαχειριστικό έλεγχο από το 2004 έως το 2012 πρόκειται για ενέργεια που με βρίσκει σύμφωνο απόλυτα, αν και υπάρχει διαχειριστικός έλεγχος από το 2004 έως το 2008... Οσοι βρεθούν υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ να βρεθούν εκεί που τους αρμόζει, στη φυλακή και στην απόλυτα ξεφτίλα. Απλά θεωρώ ότι προέχει το σήμερα και το αύριο της Ενωσης και μετά πρέπει να ψάξουμε (και) το χθες...

Υγ: Το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ τελειωμό δεν έχει... Αυτό για όσους ήταν στο ΟΑΚΑ στο ματς με την Ξάνθη γιατί ξανά βοήθησαν την αγαπημένη τους ομάδα κι ας μην παίρνουν τίποτα σαν αντάλλαγμα... 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: Σχετικά δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίποντο με Τζιμπούρ σε νεκρό χρόνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασιάδης: Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι με την Ορμή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιόλ: «Μακάρι να είχαμε άλλον έναν Καραγκούνη»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: Σχετικά δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

Μολονότι ο Πανθρακικός έχασε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσει, ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 με τον Πλατανιά.


Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση:

"Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, γιατί προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη, παίζοντας σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Τα είχε όλα το παιχνίδι, πάθος δύναμη, πολλές φάσεις αλλά και γκολ. Θεωρώ πως τελικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, άσχετα αν η ομάδα μου έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά και γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια επικίνδυνη ομάδα.

Επιβάλλαμε το ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος ανέβασε την απόδοσή του προς το τέλος του ημιχρόνου, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς προηγήθηκε, μετά από δικά μας ατομικά λάθη. Με τις αλλαγές που κάναμε, πιέσαμε πολύ, χωρίς όμως να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, ωστόσο ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε την ανατροπή.

Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε και ίσως μετά το 1-1 θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, γιατί το ματς εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα. Με βάση την εξέλιξη του αγώνα, ο βαθμός είναι σημαντικός. Εξάλλου όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, δεν πετάς τίποτα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και εύχομαι να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να επιστρέψουν οι τραυματίες, για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής".

Για τις απουσίες: "Γι’ αυτό είχα πει ότι το παιχνίδι αυτό είναι καθοριστικό. Αφενός επειδή ο αντίπαλος ήταν μια επικίνδυνη ομάδα και αφετέρου επειδή εμείς είχαμε σημαντικές απουσίες. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες όχι μόνο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και για τις κινήσεις από τον πάγκο. Κάναμε αρκετά λάθη στη διάρκεια του αγώνα, αλλά είχαμε και περίπου 9 κλασσικές ευκαιρίες, κάτι που δείχνει ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν".
Για την επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Βρονταράς: "Τον επιλέξαμε παρότι είχε λίγες προπονήσεις, επειδή είναι σε ένα οικείο περιβάλλον και ξέρε καλά την ομάδα μας. Είχε καλή απόδοση αλλά και συνεργασία με τους συμπαίκτες του".
Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα για το κύπελλο: "Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι ή να αποκτήσουμε και ένα προβάδισμα πρόκρισης".
Για το αν ο Μοσχάκης δοκιμάστηκε πράγματι στην Κέρκυρα: "Ναι ο Μοσχάκης πήρε άδεια από τον Πανθρακικό και επειδή δεν υπολογίζεται, δοκιμάστηκε σε άλλη ομάδα. Είναι προς τιμήν του που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παρότι ξέρει ότι δεν είναι στα πλάνα μας. Αυτό δείχνει το ήθος του, γιατί θα μπορούσε να ζητήσει να μην είναι στην αποστολή, για να αποφύγει κάποιον τραυματισμό".
Για τους βαθμούς που θα κρίνουν την παραμονή:
"Το  όριο ασφαλείας που βάζουμε είναι οι 30 βαθμοί". 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σούπερ ΑΕΚ και Κορδέρο!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίποντο με Τζιμπούρ σε νεκρό χρόνο

γράφει: Χρήστος Παπαντωνόπουλος
Με γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ στο 97' ο Ολυμπιακός κέρδισε στη Λιβαδειά 1-0 την τοπική ομάδα για την 17η αγωνιστική, άτυχη η ομάδα του Παράσχου, που σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι


Μπορεί να ήταν φλύαρος και αναποτελεσματικός για 96 λεπτά, ωστόσο ο Ραφίκ Τζιμπούρ έδωσε τη λύση για μία ακόμα φορά, φτάνοντας τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αλγερινός εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές αμυντικές αδράνειες των βοιωτών και με κεφαλιά μετά από φάουλ του Πίνο διαμόρφωσε το τελικό 1-0 χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο, που έμοιαζε χαμένο. Οι γηπεδούχοι, που στάθηκαν εξαιρετικά, αλλά ήταν άτυχοι, καθώς σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Μέγερι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Βοσκάκη, καθώς το γκολ του Τζιμπούρ σημειώθηκε στο 97' και ενώ ο διαιτητής είχε δείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεων.
Με καλό ρυθμό και σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, αλλά χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το α' μέρος στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους από τον άξονα, ενώ και στις πτέρυγες Χοσέμι και -κυρίως- ο Νικολακάκης δεν επέτρεψαν στους Μασάντο και Αμπντούν να πλαγιοκοπήσουν. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τρόπο να απειλήσουν και αυτός ήρθε από... ψηλά με σέντρες κυρίως του Χολέμπας. Τόσο ο Γκρέκο όμως (στο 31'), όσο και ο Μανωλάς (στο 34') δεν βρήκαν στόχο με το κεφάλι αν και ήταν αμαρκάριστοι.
Στον ιταλό ανήκει και η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού (από σέντρα του Χολέμπας κι αυτή) όταν ο Νικολακάκης στο 23' απομάκρυνε την προβολή του Γκρέκο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή. Σημαντικές ευκαιρίες όμως είχε και ο Λεβαδειακός, που έπαιξε με αντεπιθέσεις και δημιούργησε προβλήματα στους Μανωλά-Κοντρέρας (αρκετά λάθη ο χιλιανός). Ο Πόι στο 11' σημάδεψε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, ενώ στην πιο κλασσική ευκαιρία του ημιχρόνου ο Κόρμπος πλάσαρε άουτ από θέση τετ α τετ στο 21'.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Ζαρντίμ έκανε την ίδια κίνηση, που έκανε και με τη Βέροια, ρίχνοντας στη μάχη τον Πίνο (στη θέση του Γκρέκο) και μετατοπίζοντας στον άξονα τον Μασάντο. Η είσοδος του κολομβιανού αυτή τη φορά δεν είχε την ίδια ευεργετική επίδραση όπως στο ντεμπούτο του και με εξαίρεση κάποια καλά στημένα του Χολέμπας, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, που ήταν άψογα τοποθετημένη. Ως αποτέλεσμα... ο Ζαρντίμ πόνταρε στην αποτελεσματικότητα του Μήτρογλου, που στο 69' αντικατέστησε τον Μασάντο.
Ούτε όμως η είσοδός του με την παράλληλη αλλαγή του σχήματος σε 4-4-2 αποδείχθηκαν αρκετά ώστε ο Ολυμπιακός, που είχε μεταφέρει το ματς έξω από την περιοχή του Κυριακίδη, να αυξήσει την πίεσή του και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κι ενώ ο Ζαρντίμ επιστράτευσε και τον Πάντελιτς, ο Λεβαδειακός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Ακόστα να στέκεται άτυχος και στο 81' να σημαδεύει το δοκάρι. Την τελευταία κουβέντα όμως την είπε ο Τζιμπούρ και ενώ στο 89' ο Νικολακάκης είχε διώξει πάνω από τη γραμμή κεφαλιά του Τοροσίδη. Ο αλγερινός εκμεταλλεύτηκε φάουλ του Πίνο και με κεφαλιά σε νεκρό χρόνο χάρισε το τρίποντο στους ερυθρολεύκους. Εντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, αφού ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε εκπνεύσει. 
Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σούπερ ΑΕΚ και Κορδέρο!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: Σχετικά δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασιάδης: Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι με την Ορμή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιόλ: «Μακάρι να είχαμε άλλον έναν Καραγκούνη»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασιάδης: Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά!

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης μετά το 1-1 στην Κομοτηνή λέγοντας πως ο Πανθρακικός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αφού είχε καλύτερες ευκαιρίες. Οσον αφορά για την υπόθεση παραμονή, ο τεχνικός του Πλατανιά είπε πως "αυτά τα αποφασίζει η Παναγία".
Ο 59χρονος τεχνικός του Πλατανιά Χανίων ανέφερε αρχικά: "Πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο πλευρές. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και εμείς με αυτό το σκοπό ήρθαμε εδώ. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ο Πανθρακικός θα μπορούσε να έχει νικήσει, αφού είχε και τη σημαντικότερη ευκαιρία στο τέλος.

Δεν ξέρω αν έγινε πέναλτι όπως μου είπαν οι ποδοσφαιριστές σε χέρι του Μπαϊκαρά κι ενώ το σκορ ήταν 1-0. Δεν το είδα όμως και δεν μπορώ να βασίζομαι σε άλλους. Η εικόνα του παιχνιδιού συνολικά ήταν καλή και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου, αφού παίξαμε την Τετάρτη το βράδυ και με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα, ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια στον Παύλο Δερμιτζάκη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του ξεκίνησε αμυντικά το παιχνίδι: "Είπαμε να βγούμε να πρεσάρουμε ψηλά, αλλά δεν έγινε αυτό. Θέλουμε πολλή δουλειά, για να βελτιωθεί η ομάδα. Πρέπει να κάνουμε τους παίκτες να πιστέψουν στις ικανότητές τους, για να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ".

Για τις πιθανότητες του Πλατανιά για παραμονή: "Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά, θα δούμε. Ελπίζω να το πιστέψουν οι παίκτες, όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο καλύτερο για εμάς".

Για τη φάση που υποδεικνύεται λανθασμένα οφσάιντ στον Μουνάφο: "Δεν έχω εικόνα για τη φάση με το οφσάιντ του Μουνάφο. Απλά είπα όσα μου είπαν οι ποδοσφαιριστές μου για την άλλη φάση. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τη διαιτησία και αυτό λέω και στους παίκτες μου. Εμείς τόσα λάθη κάνουμε στη δουλειά μας, θα τρέχω εγώ και θα λέω για τον διαιτητή και τα λάθη του".

Για το αν είδε την εκκλησία που βρίσκεται δίπλα στο ΔΑΚ Κομοτηνής: "Φυσικά. Ευτυχώς δεν έχω... καταρράκτη ακόμα"
! 
Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι με την Ορμή


Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι με την ΟρμήΠολύ σημαντική νίκη, που της δίνει το προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1 γυναικών, πήρε η Νέα Ιωνία που επιβλήθηκε εντός έδρας της Ορμής με 22-19 για την 9η αγωνιστική. Η αθηναϊκή ομάδα έχοντας και το ντέρμπι με την Αναγέννηση Άρτας στην έδρα της έχει την ευκαιρία να πάει στα πλέι- οφ, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο διάστημα 26-50, όταν η Ορμή, όχι μόνο δεν αξιοποίησε το προβάδισμα των 4 τερμάτων (7-11), αλλά με τα λάθη της και την κακή μέρα που βρέθηκαν πολλές παίκτριες της, έδωσε το δικαίωμα στην Νέα Ιωνία να ψαλιδίσει την διαφορά μέχρι το ημίχρονο (10-11) και στη συνέχεια με ένα επιμέρους σκορ 13-3 να «καθαρίσει» την νίκη φτάνοντας στο 20-14 στο 50'.

Τα στοιχεία των αγώνων της 9ης αγωνιστικής
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 22-19
Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-7, 10-11 (ημχ.), 15-13, 20-14, 22-19
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 1, Μαυρογεώργη Ν. 4, Παπανικολάου 4, Χρονοπούλου 2, Μασμανίδου, Κοτσαμπουικίδου, Σλιάκοβα 6, Καλασνίκοβα, Βοίτοβιτς, Μακρή, Χρυσή 2, Κοντοστεργίου, Παπά 3. ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Μίλασιτς 1, Κορομηλά, Καράγιωργα, Νούσια, Στράτου, Έλληνα 1, Μίσκοβιτς, Μούρνου 13, Χάλα, Κασάπη, Ευαγγελίδου 1, Ματαρόνα 2, Συζίνου 1. Διαιτητές: Τσάκωνας- Μερτινιάν, δίλεπτα: 5-3, πέναλτι: 2/3-6/6.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΑΟΚ 18-29
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 7-7, 11-13 (ημχ.), 15-19, 17-23, 18-29.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιώργος Γιουλβανίδης): Γιάντση, Παρασκευαΐδου, Παπαδοπούλου Α., Χατζηπαρασείδου 8, Μπατσαρακούδη 1, Παπαδοπούλου Ι. 2, Αναστασιάδου, Παπαδοπούλου Μ. 3, Ιωαννίδου 4, Τσιτσούκη, Τσαλουχίδου Ευδ., Τρελοπούλου, Τσαλουχίδου Μ., Αναστασίου. ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Μπάντη, Ιωαννίδου, Νούλα 3, Σμαρδέλη 1, Τράικοβιτς 1, Ανθίτση 1, Μπίμπα, Χατζή, Λογδανίδου Μ. 7, Προκοπίδου 10, Βαφειάδου, Στρατάκη Αθ. 6, Παυλίδου, Στάικου.
Δίλεπτα: 7-6, Πέναλτι: 3/4 - 2/2.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ – KIPARISSIS ΚΑΜΑΤΕΡΟ 35-16
Τα δεκάλεπτα: 7-2, 10-4, 18-5 (ημχ.), 22-10, 29-11, 35-16
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ (Μαρία Καραντώνη): Ποιμενίδου 4, Ασλανίδου 1, Δημητρίου 6, Καλοιδή 2, Σερταρίδου Σ., Μαυρογένη, Νέζεζιτς 4, Παπάζογλου 5, Αναγνωστοπούλου, Ντελή 5, Καραντώνη, Σερταρίδου Ε., Μάστακα 6, Πετρίδου 2. ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αντωνίου): Ταλαντζή 3, Αναστασίου 4, Κλαμπάνου, Μπόεβα 1, Μάσα 3, Μορφίδου, Στασινού, 1, Γραμματικού 4, Σούλη, Σικιωτάκη,
Διαιτητές: Λινάρδος- Χαρίτσος,Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 3/4, 1/1

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: Σχετικά δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίποντο με Τζιμπούρ σε νεκρό χρόνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασιάδης: Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιόλ: «Μακάρι να είχαμε άλλον έναν Καραγκούνη»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιόλ: «Μακάρι να είχαμε άλλον έναν Καραγκούνη»

Γιόλ: «Μακάρι να είχαμε άλλον έναν Καραγκούνη»Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Καραγκούνης υποχρέωσε με την απόδοση του εντός αγωνιστικού χώρου τον προπονητή της Φούλαμ, Μάρτιν Γιόλ να σπεύσει να του πλέξει το εγκώμιο.

Με τα καλύτερα λόγια, λοιπόν, έσπευσε να μιλήσει για τον «τυπάρα» ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιόλ. Μετά το 1-1 στο Λονδίνο με τη Γουίγκαν, όπου ο «Κάρα» σκόραρε, ο Ολλανδός έσπευσε να εξάρει την αξία του ποδοσφαιριστή.
«Ο Γιώργος είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό δεκάρι, αλλά τον έβαλα να παίξει σαν αμυντικό χαφ και τα κατάφερε περίφημα», είπε ο Γιόλ.
«Παίζει πάντα με καρδιά και μακάρι να βρίσκαμε άλλον έναν σαν αυτόν για να μας βοηθήσει», κατέληξε για τον Καραγκούνη ο τεχνικός της Φούλαμ.
Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σούπερ ΑΕΚ και Κορδέρο!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: Σχετικά δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίποντο με Τζιμπούρ σε νεκρό χρόνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασιάδης: Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι με την Ορμή

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Levadiakos FC vs Olympiacos Piraeus





  







EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Panthrakikos vs Platanias


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.AEK Athens vs AO Xanthi


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοτσέ: «Αλλαγή νοοτροπίας με Φάμπρι»

Τοτσέ: «Αλλαγή νοοτροπίας με Φάμπρι» | onsports.gr

Πεπεισμένος πως ο Φάμπρι θα μπορέσει να «χτίσει» την ομάδα και να αλλάξει νοοτροπία εμφανίστηκε ο Τοτσέ.
Ο δυναμικός επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την άφιξη του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας, δήλωσε «στρατιώτης» των «πράσινων» παρά τις φήμες για ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας του, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για:
Τον Φάμπρι κα την σταδιοδρομία του στους πάγκους των ισπανικών ομάδων: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα τον κύριο Φάμπρι προπονητή μου ως τώρα. Όμως τον γνώριζα από την Ισπανία. Είναι ένας προπονητής που είχε προπονήσει ομάδες σε διάφορες κατηγορίες στην Ισπανία. Πιστεύω ότι με την άφιξη του, θα πάμε καλά και θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες σωστές κινήσεις. Ο προπονητής με έμφαση στην άμυνα, πιστεύω ότι θα μπορέσει να χτίσει την ομάδα και να αλλάξει την νοοτροπία».
Τα «θέλω» του νέου προπονητή της ομάδας: «Θα έλεγα ότι ο προπονητής είναι πολύ λίγες ημέρες εδώ και την επόμενη ημέρα από την άφιξη του, είχαμε και τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Πλατανιά. Άρα θα έλεγα ότι υπήρχε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για προετοιμασία. Τώρα ξεκινάμε με κινήσεις τακτικής, μαθαίνοντας και εκτελώντας κινήσεις τακτικής. Ο κύριος Φάμπρι είναι ένας προπονητής που αγαπάει την τάξη, θέλει να είμαστε νικητές, να μην χάνουμε και να βασιζόμαστε σε ένα σύστημα. Το σύστημα είναι πάντοτε συγκεκριμένο, αυτό μας λέει να ακολουθούμε και πάνω απ' όλα να έχουμε τάξη στην ομάδα».
Την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τις ανακατατάξεις στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αλλαγές δεν βοηθούν τους παίκτες, δεν βοηθούν το ρόστερ. Αυτή η αβεβαιότητα, όταν βλέπεις τους προπονητές να φεύγουν στα μέσα της σεζόν, οπωσδήποτε δεν βοηθάει καθόλου και αυτό το βλέπετε εκ του αποτελέσματος. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, ώστε με αυτή την αλλαγή να μπορέσουμε να ξαναβρούμε τα πατήματα μας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν, όλοι οι αγώνες θα είναι σημαντικοί και όλες οι αναμετρήσεις θα είναι δύσκολες. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να ανεβούμε βαθμολογικά. Και ελπίζω αυτή τη φορά να μας βοηθήσει και λίγο η τύχη, η οποία μέχρι τώρα δεν θα έλεγα ότι ήταν με το μέρος μας».
Τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν ως «στόχο» ισπανικών ομάδων και το μέλλον του στην ομάδα: «Είναι λογικό στην Ισπανία κατά καιρούς να με συνδέουν με διάφορες ομάδες. Όμως αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σκοπός μου είναι να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα και να μπορέσω να σημειώσω ακόμα περισσότερα γκολ... Μην ξεχνάμε ότι έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αυτό είναι σημαντικό και μακάρι να μπορέσω να παραμείνω».
Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποινές για Κόρινθο και Παναιγιάλειο, απαλλαγή για Σιδηρόκαστρο και Κασσιώπη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τζόκοβιτς

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης: Δεν τα κατάφερε ο Γιαννιώτας!


Εκτός αποστολής του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (13/1) με τον ΟΦΗ έμεινε ο Γιάννης Γιαννιώτας.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κρίθηκε σκόπιμο από το τεχνικό επιτελείο να μην πιεστεί να αγωνιστεί καθώς υπάρχει φόβος για υποτροπή και για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε να προφυλαχτεί.
Παράλληλα, ο Λούκας Αλκαράθ δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Κρητικούς.
Αντίθετα, στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός. 
Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποινές για Κόρινθο και Παναιγιάλειο, απαλλαγή για Σιδηρόκαστρο και Κασσιώπη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τζόκοβιτς

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής


Τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος θα αντιμετωπίσει ο Μάρκος Παγδατής στον πρώτο του αγώνα για το Αυστραλιανό Όπεν.
Ο Κύπριος τενίστας αγωνίζεται τη Δευτέρα (14/1) για τον Α' γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις εναντίον του Ράμος, ο οποίος θεωρείται πως είναι ένας εύκολος αντίπαλος για αυτόν.
Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποινές για Κόρινθο και Παναιγιάλειο, απαλλαγή για Σιδηρόκαστρο και Κασσιώπη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τζόκοβιτς

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποινές για Κόρινθο και Παναιγιάλειο, απαλλαγή για Σιδηρόκαστρο και Κασσιώπη


Ποινές σε Κόρινθο και Παναιγιάλειο επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2, η οποία απήλλαξε τους Εθνικό Σιδηροκάστρου και Κασσιώπη.
Αναλυτικά:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας της 11-11-2012 με ΤΑΠ ΦΩΣΤΗΡ).
Επέβαλε στο ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ τις πειθαρχικές ποινές του χρηματικού προστίμου των τριών(3.000) χιλιάδων ευρώ για άναμμα καπνγόνων και β. της έγγραφης επίπληξης για ρίψη(αγώνας της 25-11-2012 με ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ).
Απήλλαξε το ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και τον Ν. ΓΑΔΟ(προπονητής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 04-11-2012 με ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και τον Γ. ΠΡΟΒΑΤΑ(Τεχνικός Δ/ντής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 11-11-2012 με ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005).
Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης: Δεν τα κατάφερε ο Γιαννιώτας!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τζόκοβιτς


Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν αλλά ο Σέρβος τενίστας κρατάει χαμηλούς τόνους. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τόνισε ότι όλοι ξεκινάνε από την ίδια εκίννηση.



«Όλοι ξεκινάμε απ'την ίδια εκκίνηση. Δεν βάζω τον εαυτό μου σε διαφορετική μοίρα απ'τους υπόλοιπους και δεν του προσθέτω επιπλέον πίεση. Έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, να υπερασπιστώ Major τίτλο και ξέρω πως είναι και τι πρέπει να κάνω για να τα καταφέρω. Θα το προσεγγίσω πολύ απλά, μέρα με τη μέρα, για να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω» ανέφερε αρχικά ο Τζόκοβιτς και στη συνέχεια μίλησε για την πρεμιέρα του με αντίπαλο τον Ματιέ.
«Μπορεί τώρα να βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, όμως κάποτε ήταν τενίστας της πρώτης 20αδας. Ξέρει πως είναι να παίζεις σε μεγάλη σκηνή Grand Slam. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον υποτιμήσω. Θα προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος απ'την αρχή του αγώνα».

Ο Τζόκοβιτς στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το Αυστραλιανό Όπεν θα έχει ένα καινούργιο όπλο στην κατοχή του την Speed Pro.

«Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στις διαστάσεις ή στο βάρος. Είμαι πολύ προσεκτικός με τις ρακέτες μου. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για έναν τενίστα. Το τένις είναι ατομικό άθλημα οπότε κάθε τενίστας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, διαφορετικές επιθυμίες για το πως θα φαίνεται η ρακέτα και πως θα την αισθάνεται στο χέρι του. Νιώθω πολύ άνετα με αυτή τη ρακέτα. Μου προσφέρει κοντρόλ και ταχύτητα. Ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού μου». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόρτα» στον Ρέντναπ ο Ρεμί



Ο Χάρι Ρέντναπ ταξίδεψε στην Μασσαλία για να δει από κοντά τον Λοίκ Ρεμί, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός δεν μπήκε καν στον κόπο να συναντηθεί μαζί του, αφού δεν επιθυμεί να παίξει στην ΚΠΡ. Ψάχνουν εναγωνίως φορ οι Λονδρέζοι.


Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να μην υπολογίζεται και τον Παναθηναϊκό να παλεύει την απόκτησή του, ο έμπειρος τεχνικός δεδομένα αναζητά επιθετικό που να μπορεί να προσφέρει άμεσα.  Ωστόσο, η αναζήτηση έχει δυσκολίες. Ο Ρεμί αποτελεί μία από τις καψούρες του, αφού τον ήθελε και στην Τότεναμ. Ωστόσο, 0 26χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του, καθώς δεν επιθυμεί να παίξει στους Λονδρέζους.

«Πήγα την προηγούμενη βδομάδα να τον παρακολουθήσω, όχι ότι χρειαζόταν, αφού τον έχω δει πολλές φορές όταν ήμουν στους Σπερς. Δεν μπορούσα ούτε να κανονίσω συνάντηση μαζί του. Ευελπιστούσα να συναντηθούμε και να τον ενθαρρύνω να έρθει, ωστόσο δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού. Ο Κόσμος λέει ότι έδειξε ασέβεια που δεν μας μίλησε, ωστόσο νομίζω ότι ντρεπόταν να έρθει να με δει και να μου πει ότι δεν ενδιαφέρεται να έρθει στην ΚΠΡ», τόνισε ο Ρέντναπ και ξεκαθάρισε ότι τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να βρεθεί ποιοτική λύση.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

Ίσως ένα από τα πιο περίεργα εκθέματα στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας είναι ο εκτυπωτής... νυχιών. Η επίσημη ονομασία του είναι Tat'z Nail'z.


 
Πρόκειται για μια συσκευή, που επεξεργάζεται φωτογραφίες και εικόνες, τις οποίες στη συνέχεια αξιοποιεί για να «καλύψει» τις επιφάνειες των νυχιών στα χέρια.

Η διαδικασία «εκτύπωσης» διαρκεί μόλις 10 δευτερόλεπτα. Η πρωτότυπη συσκευή ωστόσο κοστίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 10.000 δολάρια.

Πηγή:newsit.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης: Δεν τα κατάφερε ο Γιαννιώτας!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο Κατάρ ο Νενέ

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του Νενέ της Παρί Σαν Ζερμέν. O Βραζιλιάνος άσος στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του 31χρονου μεσοεπιθετικού με δηλώσεις του: "Είναι οριστικό. Πηγαίνει στην Al-Gharafa στο Κατάρ. Ενημερώσαμε την Σάντος το απόγευμα", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Ο Νενέ δεν ήταν σίγουρος μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως η Παρί έκανε πιο απλά τα πράγματα, καθώς γνωρίζονται οι διοικήσεις των δυο συλλόγων".
Για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, είπε"Σε θέμα χρημάτων μπορώ να πω πως τόσο στην Παρί όσο και στο Κατάρ θα είναι σε καλή θέση. Σκέφτηκε πως ίσως θα ήταν καλύτερα να επιστρέψει στην Βραζιλία, όμως κάτι άλλαξε. Τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα". 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς αριστερό μπακ στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στα Γιάννινα χωρίς αριστερό μπακ, αφού οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης τέθηκαν εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ. Στην 18άδα ο Αποστολόπουλος.

Με "υπηρεσιακή" λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός για Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αφού οι Νίκος Σπυρόπουλος και Διαμαντής Χουχούμης δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και παρέμειναν στην Αθήνα.

Την 19μελή αποστολή για την πρωτεύουσα της Ηπείρου αποτελούν οι Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κουίνσι, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ, Αποστολόπουλος.

Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι "κομμένοι" Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Χουχούμης και οι νεαροί Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

Την πίστη ότι θα υπάρξει ελάφρυνση στην τιμωρία του Σέρχιο Ράμος εκφράζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης

Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος
Την απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης να καταθέσει έφεση για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών από την πειθαρχική επιτροπή της Primera Division, έλαβε το νομικό επιτελείο του ισπανικού συλλόγου.
Οι δικηγόροι της «βασίλισσας», βασιζόμενοι σε ανάλογες υποθέσεις του παρελθόντος, θεωρούν ότι η τιμωρία ήταν λιγότερη και έτσι μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα ο Ισπανός αμυντικός στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο.
Επίσης, το νομικό επιτελείο των «μερένχες» θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο σε θετική κατάληξη θα παίξει η απολογία του διεθνούς παίκτη, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, στον πρόεδρο της επιτροπής, Βικτοριάνο Σάντσες Αρμίνιο.

Αυτή τη σεζόν υπήρξαν αρκετά ανάλογα περιστατικά και δεν είχε τέτοια αυστηρή τιμωρία.

Αν δεν αλλάξει κάτι με τον Ράμος θα απουσιάσει από πέντε ματς.

Αρχής γεννωμένης από το σημερινό αγώνα με την Οσασούνα στην Παμπλόνα, τους δύο αγώνα με την Βαλένθια (για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο) και τη Χετάφε. 

Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ επιβεβαίωσε ο ατζέντης του με δηλώσεις του στο Radio Monte Carlo.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό…
Ο μάνατζέρ του μιλώντας στο Radio Monte Carlo επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί ναυαγίου με τον Παναθηναϊκού για τη λύση της συνεργασίας τους κάτι που σημαίνει και την παραμονή του γάλλου κεντρικού αμυντικού στο τριφύλλι.
«Προκειμένου να μειώσει το μπάτζετ του, ο Παναθηναϊκός πρότεινε μία συναινετική λύση του συμβολαίου του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και αυτός συμφώνησε να αρχίσει διαπραγματεύσεις. Όταν είχαμε φτάσει σε μία καταρχήν συμφωνία και προχωρήσαμε στην αποτύπωση της σε επίσημο έγγραφο, η διοίκηση άλλαξε την πρόταση, με την οποία αρχικά είχε συμφωνήσει ο Μπουμσόνγκ. Ο Ζαν Αλέν δεν το δέχτηκε και αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις και να παραμείνει μέλος της ομάδας» υποστήριξε ο Φρεντερίκ Γκερά. 

Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποινές για Κόρινθο και Παναιγιάλειο, απαλλαγή για Σιδηρόκαστρο και Κασσιώπη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τζόκοβιτς

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη, το Σάββατο (12/1 17:15), ενόψει της επίτευξης του μοναδικού στόχου, που είναι η παραμονή. Το Sport24.gr με αφορμή την προσπάθεια αντεπίθεσης της Ένωσης, αναλύει και σχολιάζει τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει και να μην χάσει.

Ως ματς-τελικοί, χαρακτήρισε ο Έβαλντ Λίνεν τις επόμενες τρεις αγωνιστικές για την ΑΕΚ, με τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Ξάνθη να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο.
Στα επόμενα πέντε ματς, η συγκομιδή κάτω από δέκα βαθμούς θα πρέπει να θεωρείται αποτυχία, βάζοντας την ομάδα σε άγνωστες περιπέτειες. Πρόκειται για τρία εντός ματς και για δύο εκτός, με ομάδες που έχουν πάνω κάτω τον ίδιο στόχο.


Με δεδομένο πως η παραμονή θα αγγίξει τους 33-35 βαθμούς, παρουσιάζουμε αναλυτικά τις αγωνιστικές που απομένουν και σημειώνουμε τα παιχνίδια που η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει και δεν πρέπει να χάσει...
Οι αγωνιστικές που απομένουν:
17η αγωνιστική
ΑΕΚ - Ξάνθη (νίκη)
18η αγωνιστική
Άρης - ΑΕΚ (να μην χάσει)
19η αγωνιστική
ΑΕΚ - ΟΦΗ (νίκη)
20η αγωνιστική
ΑΕΚ - Πανιώνιος (νίκη)
21η αγωνιστική
Κέρκυρα - ΑΕΚ (νίκη)
22 αγωνιστική
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
23η αγωνιστική
Πλατανιάς - ΑΕΚ (να μην χάσει)
24η αγωνιστική
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
25η αγωνιστική
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
26η αγωνιστική
ΑΕΚ - Βέροια (νίκη)
27η αγωνιστική
Λεβαδειακός - ΑΕΚ (να μην χάσει)
28η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (να μην χάσει)
29η αγωνιστική
ΑΕΚ - Πανθρακικός (νίκη)
30η αγωνιστική
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από τις υπόλοιπες ομάδες καθώς μπορεί η παραμονή να παιχτεί σε μικρότερη βαθμολογία. Όπως και να έχει όμως, τα παραπάνω ματς που ξεχωρίσαμε, είναι με αντικειμενικά κριτήρια και μέσα στις δυνατότητες της ΑΕΚ. Εννοείται πως δεν αποκλείεται να πάρει βαθμούς και σε άλλα ματς, αλλά στο πλάνο μπαίνουν τα ματς που μπορεί να χτυπήσει.

Πηγη:Sport24.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης: Δεν τα κατάφερε ο Γιαννιώτας!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποινές για Κόρινθο και Παναιγιάλειο, απαλλαγή για Σιδηρόκαστρο και Κασσιώπη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τζόκοβιτς

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

Το σκεπτικό της απόκτησης του Κροάτη στόπερ, Γκόρντον Σίλντενφελντ, ανέλυσε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρει: "Ο Σίλντενφελντ είναι ένας παίκτης με εμπειρία και σημαντικές παραστάσεις μεγάλων αγώνων σε προηγμένα πρωταθλήματα.
Τον είδαμε σε αρκετούς αγώνες και διαπιστώσαμε ότι έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν στην άμυνα. Έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλαμε να έχει ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτούσαμε.


Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει αρκετό διάστημα για να μας βοηθήσει αποφασιστικά να πετύχουμε τους στόχους μας και να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο όλα εκείνα που μας έκαναν να τον επιλέξουμε, προκειμένου με βεβαιότητα πια να επεκτείνουμε την συνεργασία μας.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και εύχομαι να είναι υγιής και να μπει γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας". 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!


 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την θαυμαστή προσφορά 15.000 ευρώ του επίδοξου επενδυτή μέσω εκχώρησης μελλοντικών εσόδων (!) η οποία αναλογεί στο 0,11% των 13 εκατ. ευρώ που λέει ότι έχει ήδη βρει!

Όταν ο Ανδρέας Δημητρέλος κοιτούσε στα μάτια τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ λέγοντάς τους ότι «ο Βιντιάδης έχει ήδη συλλέξει 13 εκατ. ευρώ και προσπαθεί να τα κάνει 17 και τις επόμενες ημέρες θα μας δώσει κάποια βοήθεια», προφανώς δεν περίμενε και ο ίδιος ότι ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ θα του εξασφάλιζε το... τεράστιο ποσό των 15.000 ευρώ για να καλυφθεί μέρος των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας.
Αμφιβάλω δε αν τα χρήματα αυτά αρκούν για να εξοφληθούν το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο με τόσα μαζεμένα ληξιπρόθεσμα να κυνηγούν σε κάθε υπηρεσία την δύσμοιρη ποδοσφαιρική εταιρεία.
Μόλις 15.000 ευρώ λοιπόν αποφάσισε να «σπρώξει» για αρχή ο Βιντιάδης. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε θα του άξιζαν και υποκλίσεις για την ανοιχτότερη κίνησή του. Όταν όμως αναφερόμαστε στον άνθρωπο που εδώ και περίπου 6 μήνες (ισχυρίζεται ότι) μαζεύει κεφάλαια για την ΑΕΚ και ο οποίος έφτασε στο σημείο να (λέει ότι) έχει κάβα 13 εκατ. ευρώ, τότε το προαναφερθέν ποσό δεν συνιστά πραγματική βοήθεια αλλά προφανή εμπαιγμό!
Για την ΑΕΚ που «σβήνει», αυτά τα χρήματα μοιάζουν με ασπιρίνη σε καρκινοπαθή που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Και διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως με όσους επιμένουν ότι... χάρη κάνει στην Ένωση. Σύμφωνοι, υποχρεωμένος δεν είναι, αλλά όχι και χάρη... Εκείνος είναι που κερδίζει εδώ και 6 μήνες, εντελώς δωρεάν και χωρίς κανέναν κόπο, δημοσιότητα και πρωτοφανείς (αυλο)κολακείες τις οποίες ούτε που φανταζόταν
Και να πεις κανείς ότι...
... τα έκανε δωρεά! Δεκαπέντε χιλιάρικα όλα κι όλα κι αυτά δεσμεύονται από μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ. Πως μετά οι φίλοι της ΑΕΚ να μην είναι καχύποπτοι, πως να μην επιδίδονται σε συνεχείς επιθέσεις μέσω των ιστοσελίδων και των Social Media, ποιος είναι ο προφανής λόγος για να πιστέψουν ότι όλο αυτό που εξυφαίνεται δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα κλασικό κόλπο για να κερδίζουν χρόνο εκείνοι που πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για το κιτρινόμαυρο εταιρικό κατάντημα. Διότι πιστέψτε με, δεν θα την γλυτώσουν έτσι...
Απορώ πάντως με τους συμβούλους του Δημήτρη Βιντιάδη αλλά και τον ίδιο επίσης. Δεν βρέθηκε ένας νοήμων άνθρωπος να του εξηγήσει ότι με αυτή την ταμειακή διευκόλυνση των 15.000 ευρώ, το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να ξεσηκώσει θύελλες δυσπιστίας κατά του προσώπου του, της φερεγγυότητάς του και της αξιοπιστίας του; Δεν βρέθηκε ένας βρε αδερφέ να του πει «άστο ρε Δημήτρη, καλύτερα να μην δώσεις τίποτα, παρά να τα ακούσεις και από πάνω, άλλες προσδοκίες έχεις δημιουργήσει, πολύ μεγαλύτερες».
Κανένας προφανώς... Στο φινάλε μιλάμε για εκχώρηση μελλοντικών εσόδων, δεν θα έχανε και τίποτα αν προσέφερε 100-150.000 ευρώ βοηθώντας την ΑΕΚ να ανασάνει και να προχωρήσει στην απόκτηση του Κλωναρίδη ώστε να ενισχυθεί και αγωνιστικά. Αντιθέτως, την δικαιολογία έτοιμη φαίνεται ότι την έχει ο Δημήτρης Βιντιάδης. «Πρέπει να νικήσετε την Ξάνθη» όπως μετέφερε στους παίκτες ο Δημητρέλος. Δεν τους είπε όμως και τη συνέχεια... «Ακόμα κι αν τα καταφέρετε, ο επίδοξος θα περιμένει και τα επόμενα ματς προκειμένου να αποφασίσει».
ΥΓ. Μπροστά του Άλκης Φωτίου φαντάζει ως τρανός ευεργέτης. Άραγε να ιδρώνει το αφτί του επίδοξου; Άραγε να καταλαβαίνει ότι (όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός) «με πορδές δεν βάφονται αβγά»;

Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr