ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:To... πήρε πάνω του ο Γάλλος!


Σε δηλώσεις που... θύμισαν συνέντευξη τύπου, ο  Μπουμσόνγκ παραδέχτηκε ότι ήταν ο «αδύναμος κρίκος», τόνισε πως δέχεται την αποδοκιμασία του κόσμου και ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλους! 


Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γάλλος αμυντικός του «τριφυλλιού», ο οποίος είχε... συμμετοχή και στα 2 γκολ της νικης του Λεβαδειακού, στην Nova έχουν ως εξής:  
Για τα λάθη και την κακή του παρουσία: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από την παρουσία μου και ναι μεν πιστεύω ότι γενικά έκανα έναν καλό αγώνα, όμως έκανα δυο πολύ σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν την ήττα. Δεν ήταν καλός αγώνας και εγώ που έχω εμπειρία θα έπρεπε να είμαι θετικός παράγων για την ομάδα ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές γιατί γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βιώνει δύσκολες στιγμές.
Ως έμπειρος παίκτης γνωρίζω ότι όταν κάνουμε έναν κακό αγώνα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να δουλεύουμε, να δουλεύουμε, να μείνουμε αλληλέγγυοι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να παραμείνουμε ενωμένοι και να μην είμαστε διαλυμένοι. Δεν πρέπει να υπάρχουν φωνές που να διαφοροποιούνται και πρέπει να υπάρχει ομόνοια μέσα στην ομάδα.
Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν είμαστε υπεράνω ενός συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός. Εγώ ο ίδιος με βλέπω υποχρεωμένο να κάνω ακόμα περισσότερο σκληρή δουλειά, ώστε να εκπροσωπήσω επάξια τα χρώματα του Παναθηναϊκού.
Ξέρω ότι θα υποστώ μεγάλες και βαριές κριτικές, ότι θα με αποδοκιμάσει ο κόσμος, παρόλα αυτά θα μείνω ταπεινός θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί ξέρω ότι ο Θεός ανταμείβει όσους έχουν καλές προθέσεις. Ποτέ δεν έκλεψα στην καριέρα μου, ζητώ συγγνώμη για τον κακό αγώνα που έκανα. Επαναλαμβάνω ότι θα δεχτώ κριτικές, όμως θα σιωπήσω θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά κι ελπίζω ότι ο Θεός θα με συνοδεύσει σε αυτό».
Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκός: «Δεν είναι ο ρόλος μου να κάνω μια κριτική, να κάνω τον δικαστή σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Αν πω σήμερα την ετυμηγορία μου, αυτό θα δημιουργήσει πολεμική κατάσταση, υπάρχουν παρά πολλά πράγματα που δεν προχωράνε.
Η απόδειξη είναι που δεν έπαιξα καλά. Είναι καλύτερα να σιωπά κανείς και να δουλεύει και να μάχεται υπέρ όλων αυτών που συνέχισαν να μάχονται για τον Παναθηναϊκό. Κάθε άνθρωπος αν αγαπάει τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να σκεφτεί πώς να συνεισφέρει. Είμαι επαγγελματίας και δεν έκανα καλό αγώνα.
Η δουλειά μου είναι να είμαι καλός στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρω. Αυτό είναι που θα κάνω και δε θα εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι με ταπεινοφροσύνη».
Για τα όσα έχουν γραφτεί: «Στον Τύπο γράφτηκαν πάρα πολλά ψέματα. Όπως είπα, ποτέ δεν έκανα ζαβολιές κι ελπίζω ο Θεός να με βοηθάει να μην κάνω ποτέ και ειλικρινά ήμουν τραυματισμένος. Είμαι ευτυχής όταν μπορώ να συμμετέχω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να πούμε ότι δεν έχω όρεξη να παίξω.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι λένε ότι δεν έχω όρεξη να αντιπροσωπεύσω τον Παναθηναϊκό και πώς μου προσάπτουν κακοήθεις προθέσεις. Γνωρίζω ότι σε τέτοιες περίπλοκες στιγμές πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω με καλές προθέσεις και να πιστεύω στη θεϊκή δικαιοσύνη».

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανατροπή οι Νυχτερίδες

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!


Ο Δημήτρης Βιντιάδης έβγαλε, τελικά, την ανακοίνωση του για το θέμα της ΠΑΕ ΑΕΚ και ζητάει... υπομονή 30 ημερών για να καταθέσει την πρόταση του μαζί με τους Κολοσσούς του!

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ. Και από χρόνο... άλλο τίποτα, για τον Βιντιάδη και τους Κολοσσούς από Αγγλία, Κίνα και οπουδήποτε αλλού. Η ΠΑΕ, που είναι έτοιμη να καταρρεύσει, δεν κάνει τίποτα άλλο τόσο καιρό από το να δίνει χρόνο στον Βιντιάδη και ο υποψήφιος επενδυτής με την ανακοίνωση που εξέδωσε για να ενημερώσει τον κόσμο, τονίζει ότι στόχος δικός του αλλά και των... Κολοσσών που είναι δίπλα του, είναι να καταφέρουν να κάνουν πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ μέσα σε ένα μήνα!

Σε ένα μήνα από σήμερα, βέβαια, η ΑΕΚ μπορεί να μην υπάρχει αλλά μέσα σε αυτές τις 30 μέρες μπορεί να... συστρατευθούν κι άλλοι Κολοσσοί για να σώσουν την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη.

«Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2013

Αντιλαμβανόμενοι πως έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό  διάστημα από την στιγμή της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος μας για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ, και μετά το πέρας των 60 εργάσιμων ημερών που ζητήσαμε  προκειμένου να εξετάσουμε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας,μετά από ενδελεχή ανάλυση και διαμόρφωση ενός πλάνου βιωσιμότητας, εμείς, οι τραπεζίτες και οι σύμβουλοί μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το  απαιτούμενο ύψος της επένδυσης ,ώστε η εταιρία να  ισορροπήσει οικονομικά, ξεπερνά τις αρχικές εκτιμήσεις των 8 - 10 εκατομμυρίων ευρώ. Με βάση όλα τα στοιχεία που μας δόθηκαν, και συνεκτιμώντας τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις που λαμβάνουν χώρα, το πραγματικό ποσό που απαιτείται σε ορίζοντα διετίας, είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το αρχικώς υπολογιζόμενο.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις πλέον κατάλληλες οικογενειακές και εταιρικές μας επαφές, ορισμένες από  τις οποίες ανακοινώθηκαν πρόσφατα στον Τύπο, προκειμένου η επένδυση μας να γίνει εφικτή και βιώσιμη. Μοναδικός σκοπός, από την αρχή του εγχειρήματος μας, είναι να διασφαλίσουμε ένα σταθερό οικονομικά μέλλον  για την ΑΕΚ και η ομάδα να ξαναγίνει ισχυρά ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια του τριετούς πλάνου ανασυγκρότησης, το οποίο και θα συνεχίσει να περιλαμβάνει την Seymour Pierce ως σύμβουλο μας. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση για μια βιώσιμη λυση, χωρίς να διεκδικούμε αποκλειστικότητα στο ενδιαφέρον μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στόχος, μέσω της κορύφωσης των προσπαθειών μας, είναι η κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά της ΠΑΕ το συντομότερο δυνατό και εντός των επόμενων 30 ημερών.

Δημήτρης Βιντιάδης».

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανατροπή οι Νυχτερίδες

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανατροπή οι Νυχτερίδες




Η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε γύρισε το 1-0 σε 1-2, απέδρασε από τη Γρανάδα με το «τρίποντο» και πλησιάζει στην Ευρώπη...
 


Νίκη μετά από νίκη είχε να κάνει από πέρσι τον Απρίλη. Η Βαλένθια όμως πέτυχε κάτι ακόμα σπουδαιότερο στην έδρα της Γρανάδα. Κατάφερε να φέρει τούμπα ένα ματς που έχανε, έπειτα από 67 ολόκληρες αγωνιστικές! Η γκολάρα του Μπριάν Ανγκούλο (49'), η παρθενική του στην Ισπανία (έγινε ο 14ος Κολομβιανός που βρίσκει δίχτυα στην Πριμέρα) άνοιξε το δρόμο για τους γηπεδούχους. Το πρόβλημα όμως ήταν πως είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 33' (αποβολή Μιγκέλ Ρίκο). Ετσι η Βαλένθια βρήκε τον τρόπο και τον χώρο να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1.
Η κεφαλιά του Ζόνας (59') και το εξ επαφής πλασέ του Πιάτι (82') έφεραν το τρίποντο» για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που... αναρρώνει και πλησιάζει στην Ευρώπη. Στις καθυστερήσεις ο Σολδάδο σημάδεψε το δοκάρι, με την Γρανάδα να παραμένει σε πολύ επικίνδυνη θέση αναφορικά με τη σωτηρία της.

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θρύλος και πολεμιστής ο Καραγκούνης"

Θρύλος, Καραγκούνης,thrylos, karagkounisΜε τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Καραγκούνη ο Μάρτιν Γιολ, μετά τη λήξη του αγώνα Φούλαμ-Μπλάκπουλ, παιχνίδι στο οποίο σκόραρε ο "τυπάρας" ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 80', με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό αγώνα."Είναι στην ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια και του είχα πει πως θα μπορούσε να παίξει άλλα 60 λεπτά σήμερα. Όμως έπρεπε να τον αφήσω μέσα. Δεν είναι μόνο ένας θρύλος για τη χώρα του, αλλά και ένας πολεμιστής για μας. Θέλει να κερδίζει και να παίζει για την ομάδα, μας βοηθά πολύ", δήλωσε ο τεχνικός της Φούλαμ και πρόσθεσε:"Χάρηκα πολύ όταν τον αποκτήσαμε και σήμερα το δικαιολόγησε. Έκανε αυτό που χρειαζόμασταν. Σκόραρε από το πουθενά, αλλά αν δει κανείς βίντεο στο ίντερνετ, θα διαπιστώσει πως το έχει κάνει άλλες 8-9 φορές. Έχει την ικανότητα αυτή. Είναι κάτι που μας έλειπε. Να έχουμε σουτ από τους μέσους ή να σκοράρουμε από το πουθενά".

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπουμ και κάτω!

 Ο Κόρμπος το δήλωσε παραμονή του αγώνα στη Nova ότι πάνε για νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά από τον Παναθηναϊκό προφανώς γελούσαν. Τελικά στο τέλος έκλαψαν! Ο Λεβαδειακός και συγκεκριμένα ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε τα δύο λάθη του... φευγάτου Μπουμσόνγκ και ανέτρεψε το 1-0 που είχε πετύχει ο Τοτσέ στο 12ο λεπτό φεύγοντας με το τρίποντο (2-1) από το ΟΑΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του! Αποδοκιμασίες για Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο, Βύντρα και πανό κατά των δύο τελευταίων και του Τζίγκερ από τους οργανωμένους! Τέσσερις πόντους μακριά από τους Βοιωτούς και την 5άδα έμειναν οι πράσινοι.Μπουμσόνγκ 3,5 μήνες μετάΜε τον Μπουμσόνγκ να επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από 3,5 μήνες (από τις 24 Σεπτεμβρίου και το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο) παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Καρνέζης ήταν στην εστία, με τον... captain (ελέω απουσίας του Βύντρα, που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός 18άδας) Γιούρκα στα δεξιά, τον Πίντο στόπερ και τον Σπυρόπουλο (αποδοκιμαζόταν κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα) στα αριστερά. Ο Βιτόλο ήταν κόφτης, με τον Ζέκα και τον Σισοκό δεξιά και αριστερά του, τον Μαυρία στο δεξί "φτερό", τον Κουίνσι στο αριστερό και τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.Προβάδισμα με Τοτσέ οι πράσινοιΟ Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μετά το συνδυασμό δύο Ισπανών. Ο Βιτόλο έβγαλε τη σέντρα, ο Τοτσέ νίκησε στον αέρα τον Κυριακίδη και με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους πράσινους. Αυτό ήταν το 6ο φετινό τέρμα σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα για τον επιθετικό από την Μούρθια.Ευκαιρίες ο ΠΑΟ, τσαφ ο "Μπουμ" και... 1-1Οι πράσινοι είχαν δυο καλές στιγμές στο 32' με τον Ζέκα (έβαλε σωτήρια την προβολή ο Ζησόπουλος) και στο 37' με τον Τοτσέ (απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του ο Κυριακίδης), ωστόσο οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που έφτασαν στην ισοφάριση στο 38ο λεπτό. Ο Μπουμσόνγκ έκανε λάθος μεταβίβαση προς τα πίσω, στρώνοντας ουσιαστικά στον Βασιλείου που ακολουθούσε, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.Νέο λάθος του Γάλλου και 1-2Το Τριφύλλι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έκλεισε στα καρέ του τον Λεβαδειακό για μισή ώρα, όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με καλύτερες στιγμές το σουτ του Κουίνσι στο 53', την κεφαλιά του Σισοκό στο 55' και το φάουλ του Τοτσέ στο 70' που απέκρουσε σωτήρια ο Κυριακίδης. Ενα ακόμη λάθος, όμως του Μπουμσόνγκ στο 75', έφερε την ολική ανατροπή για τους Βοιωτούς, με τον Ακόστα να του κλέβει την μπάλα και να βγάζει την παράλληλη σέντρα για τον Βασιλείου που με προβολή έκανε το 1-2! Ο Γάλλος αποδοκιμαζόταν από την εξέδρα κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα μετά και το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού, που πήρε μια ιστορική στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:12η αγ.: Μια ντουζίνα νίκες για την ΑΕΚ

Με τον τρόπο που αποχαιρέτησε το 2012 υποδέχθηκε το 2013 η ΑΕΚ, η οποία στο Ρέθυμνο κατέκτησε τη δωδέκατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια της Α1 γυναικών.



Η πρωταθλήτρια Ένωση δέχθηκε μόνο 38 πόντους, ενδεικτικό της διαφοράς που τη χώριζε από την κρητική ομάδα, η οποία δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση, μολονότι τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο γύρο.
Αντίθετα ο Ηρακλής Κηφισιάς έχασε ένα βαθμό στο παιχνίδι με τους Μακεδόνες, καθώς μολονότι ανέτρεψε το 0-1 και προηγήθηκε 2-1 χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να πάρει τη νίκη.
Κατά τ' άλλα, το Ανατόλια έπιασε τα Βριλήσσια χάρη στη νίκη του με 3-1 στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ οι Τράχωνες πέρασαν από το Ωραιόκαστρο χωρίς απώλειες.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Ηρακλής Κηφισιάς - Μακεδόνες 3-2
Τα σετ: 20-25, 25-17, 25-23, 20-25, 15-9
Ρέθυμνο - ΑΕΚ 0-3
Τα σετ: 10-25, 17-25, 11-25
Βριλήσσια - Ανατόλια 2-3
Τα σετ: 25-27, 25-19, 25-20, 20-25, 8-15
Ωραιόκαστρο - Τράχωνες 0-3
Τα σετ: 16-25, 11-25, 16-25, 16-25
09/01 Ηρακλής - Ολυμπιακός
12/01 Παναθηναϊκός - Μαρκόπουλο

Η βαθμολογία

1. ΑΕΚ 35
2. Ηρακλής Κηφισιάς 31
3. Ολυμπιακός 29
4. Ρέθυμνο 20
5. Ηρακλής 19
6. Ανατόλια 15
7. Βριλήσσια 15
8. Μακεδόνες 12
9. Τράχωνες 12
10. Μαρκόπουλο 11
11. Παναθηναϊκός 10
12. Ωραιόκαστρο 1
* Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Μαρκόπουλο έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θρύλος και πολεμιστής ο Καραγκούνης"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link,Panathinaikos Athens vs Levadia...


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Χορταστική ισοπαλία στα Περιβόλια με τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μένουν στο 1-1.


Εικόνα αγώνα:
Είναι από τα ματς που θες να δεις ξανά και ξανά. Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα δεν φοβήθηκαν, δεν κλείστηκαν στο καβούκι τους και το τελικό 1-1 τους αδικεί για την προσπάθειά τους.
Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Αναστασάκου, αλλά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν πτοήθηκε και στη δεύτερη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Κοροβέση.
Ο ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και κάπου εκεί άρχισε το... ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Η πρώτη ήταν του Ιλιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα -μετά από πάσα του Κοροβέση- πλάσαρε άουτ(!). Η δεύτερη ήταν του Πλατανιά, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 82' να κάνει το 2-1, με τον Αναστασάκο να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς.
Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Φεγκρούς απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Ναζλίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.
Κλειδί αγώνα:
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, σκόραραν, αλλά δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν τη νίκη σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός... από πολλά γκολ.
Αδύναμος κρίκος:
Ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά και ο μοιραίος με τις χαμένες ευκαιρίες.
MVP:
Ο Φεγκρούς έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 85' κρατώντας τον βαθμό για τον ΠΑΣ.
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (Ναζλίδης 53'), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (Μιρτσέτα 70'), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (Μαρτσάκης 83'), Ντόε.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (Οικονόμου 88'), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (Βίλα 67'), Ίλιτς (Νικλητισώτης 81').

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:12η αγ.: Μια ντουζίνα νίκες για την ΑΕΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπουμ και κάτω!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-1

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θρύλος και πολεμιστής ο Καραγκούνης"

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-1

Ο Αστέρας αν και βρέθηκε να χάνει από την ΑΕΚ κατάφερε και ανέτρεψε την κατάσταση φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη. Το 3-1 ήταν το πρώτο τρίποντο των Αρκάδων μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.


Εικόνα αγώνα
Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στην Τρίπολη και εκμεταλλεύτηκε την ανυπαρξία της μεσαίας γραμμής του Αστέρα στα πρώτα λεπτά. Ο Τσιώλης έβαλε μόνο τον Αλβάρεζ αμυντικό μέσο, την ώρα που ο Λίνεν για να οχυρώσει τα μετόπισθεν της Ένωσης τοποθέτησε στα χαφ τους Μητρόπουλο, Ρίκκα και Φέτση.
Αυτό το γεγονός έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην ΑΕΚ η οποία όμως είχε διάρκεια μόνο 35 λεπτών. Μέχρι δηλαδή τη στιγμή που ο Τσιώλης πέρασε εκτός αγώνα τον Καλαντζή, ο οποίος έπαιζε ως δεύτερος φορ, και στη θέση του μπήκε ο Φραγκουλάκης. Ο Κρητικός μέσος "έδεσε" τη μεσαία γραμμή των Αρκάδων και άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης.
Η ΑΕΚ είχε προλάβει να προηγηθεί με τον Κουτρουμπή στο 20ο λεπτό, μετά από κακά μαρκαρίσματα στο κέντρο άμυνας του Αστέρα. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Λίνεν βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια από κοντινή απόσταση και εκτέλεσε τον Μπαντή.
Από το 32' κι έπειτα όλα ήταν αλλιώς για τον αγώνα. Ο Φραγκουλάκης έδωσε την ισορροπία που έλειπε στις γραμμές των Αρκάδων και τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα ο Αστέρας ισοφάρισε. Ο Τσαμπούρης με μπαλιά πίσω από τη μεσαία γραμμή έδωσε στον Περόνε και ο Αργεντινός με άψογο κοντρόλ και κούρσα βγήκε απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Ντε Μπλάσις ο οποίος σκόραρε σε άδειο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο διατηρήθηκε η κυριαρχία του Αστέρα και ακολούθησαν δύο γκολ. Το πρώτο με υποδειγματική αντεπίθεση και σκόρερ τον Ράγιος, και το δεύτερο με εξαιρετική συνεργασία Ντε Μπλάσις-Περόνε με τον πρώτο να στρώνει άψογα και τον δεύτερο να εκτελεί.
Το ματς από το 72' έως το 76' διεκόπη λόγω κακής συμπεριφοράς από τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι πέταγαν καθίσματα και αντικείμενα.
Κλειδί αγώνα
Η αλλαγή του Φραγκουλάκη. Ο Τσιώλης διόρθωσε σχετικά γρήγορα το λάθος που είχε στον καταρτισμό της ενδεκάδας και ο Αστέρας από το 32' κι έπειτα πήρε τα ηνία του αγώνα.
Αδύναμος κρίκος
Ο Παπαδημητρίου έπαιξε αναγκαστικά ως αριστερό μπακ και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον ταχύτατο Ναβάρο.
MVP
Ο Περόνε με τον Ντε Μπλάσις μοιράζονται τον τίτλο. Σκόραραν από ένα γκολ και έδωσαν από μια ασίστ.

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπουμ και κάτω!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:12η αγ.: Μια ντουζίνα νίκες για την ΑΕΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link,Panathinaikos Athens vs Levadiakos FC













































EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με απουσίες στο Καραϊσκάκη


Με απουσίες θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη η Βέροια. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γεωργιάδη, Καλί, Μπαργκάν και Ολαϊτάν.


Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση  και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Σνάουτσερ, Καφές, Γεωργέας, Καλογέρης, Παυλίδης, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Μενέντες, Κόστλι, Σκαθαρούδης, Μάνος, Τζημογιάννης, Ιωάννου.

 Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ανάσα από Λάζοβιτς ο ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αδέσποτο βρίσκει όπλα και ναρκωτικά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Στίβενεϊτζ ο Μπέλεκ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμός στο Μπέλφαστ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δίνει όλα για Μπαλοτέλι η Μίλαν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κλέβω μπάλες και δημιουργώ!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Λυπάμαι για την απόκτηση του Σαμάκ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέφτεται να ομολογήσει ο Αρμστρονγκ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αδέσποτο βρίσκει όπλα και ναρκωτικά

Ένας σκύλος, που εντοπίσθηκε να περιφέρεται αδέσποτος εν μέσω της κίνησης στην πόλη Περθ της Αυστραλίας, οδήγησε την αστυνομία σε μία κρυψώνα ναρκωτικών, χρημάτων, όπλων και πυρομαχικών, βοηθώντας την να εξαρθρώσει μία επικίνδυνη συμμορία, μεταδίδουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.


Οι αστυνομικοί, που ακολούθησαν τον σκύλο για να δουν εάν θα επιστρέψει ασφαλώς στον τόπο διαμονής του, συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες του μόλις αντιλήφθηκαν ότι η κατοικία τους ήταν στην ουσία κρησφύγετο για εγκληματικές δραστηριότητες.
Τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, που βρίσκονταν στην κατοικία, συνελήφθησαν χθες και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, σημειώνει η εφημερίδα Γουέστερν Οστρέιλιαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με απουσίες στο Καραϊσκάκη

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ανάσα από Λάζοβιτς ο ΠΑΟΚ



Ο Ντάνκο Λάζοβιτς φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ και είναι πιθανόν μέσα στο βδομάδα να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον ατζέντη του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. 


Ο Λάζοβιτς φέρεται να πείστηκε ότι στον δικέφαλο υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες μετά την ανάληψη των ηνίων από τονΙβάν Σαββίδη και οι αμφιβολίες του δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα «ΣΠΟΡ του Βορρά», είναι πιθανόν μέσα στην επόμενη βδομάδα να πάει Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

 Το συμβόλαίο του είναι ύψους δύο εκατομμυρίων, ωστόσο η Ζενίτ θα βοηθήσει στο να καλυφθεί. Παράλληλα, σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποκλείστηκε ο Πααγδατής

Τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του τουρνουά του Μπρισμπέιν γνώρισε ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τενίστας γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 7-6) από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Ντιμιτρόφ στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος προκρίθηκε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αφού ο αντίπαλός του, ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στο πόδι. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ανάσα από Λάζοβιτς ο ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αδέσποτο βρίσκει όπλα και ναρκωτικά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με απουσίες στο Καραϊσκάκη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Στίβενεϊτζ ο Μπέλεκ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμός στο Μπέλφαστ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δίνει όλα για Μπαλοτέλι η Μίλαν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κλέβω μπάλες και δημιουργώ!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Λυπάμαι για την απόκτηση του Σαμάκ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέφτεται να ομολογήσει ο Αρμστρονγκ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: «Αλμυρός» ο Ντεπέτρις


Αστέρας Τρίπολης: «Αλμυρός» ο Ντεπέτρις | onsports.gr  

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναβολή στο Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός


Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Νίκου Σαμαρά η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός που ήταν προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο (5/1, 17:00), ομάδες που έχει φορέσει τη φανέλα τους στην καριέρα του ο εκλιπών.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ, αναβάλλεται ο αγώνας Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός λόγω του πένθους για τον χαμό του αθλητή Νίκου Σαμαρά.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία».  
ΠΗΓΗ:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δίνει όλα για Μπαλοτέλι η Μίλαν



Την ώρα που στην Αγγλία θεωρούν ότι ο Μάριο Μπαλοτελι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι, στην Ιταλία γράφουν ότι η Μίλαν είναι έτοιμη να τον αποκτήσει.


Συγκεκριμένα η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει πως η Μίλαν είναι έτοιμη να δαπανήσει για χάρη του διεθνή Ιταλού επιθετικού το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ.
«Σούπερ μεταγραφικό παζάρι. Παρελθόν ο Πάτο, ο Αμπάτε πάει προς Ζενίτ, ο Ρομπίνιο σχεδόν έχει πουληθεί στη Σάντος. Αποτέλεσμα... 35.000.000 ευρώ στην τσέπη της Μίλαν για τον Μπαλοτελι», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αδέσποτο βρίσκει όπλα και ναρκωτικά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Στίβενεϊτζ ο Μπέλεκ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμός στο Μπέλφαστ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με απουσίες στο Καραϊσκάκη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κλέβω μπάλες και δημιουργώ!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Λυπάμαι για την απόκτηση του Σαμάκ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέφτεται να ομολογήσει ο Αρμστρονγκ

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Στίβενεϊτζ ο Μπέλεκ


Μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την ΑΕΚ, ο Στίβεν Μπέλεκ δεν τα κάτάφερε ούτε στην Γουότφορντ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από την λονδρέζικη ομάδα στην Στίβενεϊτζ, ομάδα της League one.


Ο 19χρονος επιθετικός είχε μετακομίσει το καλοκαίρι στην Γουότφορντ από την Ουντινέζε, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζιανφράνκο Τζόλα με συνέπεια να έχει μόλις έξι συμμετοχές.
Έτσι, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στην Στίβενεϊτζ μέχρι το τέλος της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ανάσα από Λάζοβιτς ο ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με απουσίες στο Καραϊσκάκη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: «Αλμυρός» ο Ντεπέτρις

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δίνει όλα για Μπαλοτέλι η Μίλαν

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O ΠΑΣΑΠ ζητά αναβολή λόγω Σαμαρά


Την αναβολή της σημερινής αγωνιστικής των πρωταθλημάτων βόλεϊ στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά ζήτησε μέσω ανακοίνωσης ο ΠΑΣΑΠ από την ΕΠΟ ΚΑΙ τον ΕΣΑΠ.
«Tην ώρα που τα δάκρυα των φίλων, συμπαικτών και αντιπάλων αλλά και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού έχουν στερέψει για τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Σαμαρά, το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π ζητά από τις διοργανώτριες αρχές ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ, την αναβολή της σημερινής αγωνιστικής των πρωταθλημάτων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον "αετό" του ελληνικού βόλεϊ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ. 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κλέβω μπάλες και δημιουργώ!»


Ο Γιοχέι Καζιγιάμα, συστήνεται, τονίζει ότι ανυπομονεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό και δεν αγχώνεται για την προσαρμογή του στο σύλλογο!


Ο Ιάπωνας μέσος μίλησε στο match programme του αγώνα με τον Λεβαδειακό για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, τις φιλοδοξίες του και τον... Λουκά Βύντρα!

Πως είναι η προσαρμογή σου σε ένα τελείως καινούργιο για σένα περιβάλλον σ’ αυτές τις πρώτες μέρες σου στην Ελλάδα;

«Αυτό που μπορώ να πω σαν πρώτη εντύπωση από τη χώρα είναι ότι όταν έχει ήλιο είναι πολύ όμορφα. Γενικά το ζήτημα της προσαρμογής στο περιβάλλον δεν με αγχώνει γιατί είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα.  Οι πιο πολλές παραστάσεις που έχω μέχρι τώρα είναι από το Σύλλογο και είναι πολύ θετικές,  είτε μιλάμε για την εταιρεία είτε για το προπονητικό κέντρο.  Το μόνο που έχει ουσιαστική διαφορά και θα χρειαστεί να το συνηθίσω είναι η υφή και η ποιότητα του χλοοτάπητα που είναι πολύ διαφορετική εδώ σε σύγκριση με την Ιαπωνία. Θα καταβάλω όμως κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως σταδιακά θα αρχίσω να καταλαβαίνω και κάποιες λέξεις στα ελληνικά ώστε η ζωή και η καθημερινότητά μου εδώ να διευκολύνονται και να βελτιώνονται».


Γνώριζες κάτι για τον Παναθηναϊκό πριν έρθεις;

«Ναι, ήξερα το όνομα της ομάδας, λόγω της συμμετοχής της στο Champions League».


Αν σου ζητούσαμε να μας συστηθείς ποδοσφαιρικά, τι είδους παίκτη θα μας έλεγες να περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο;

«Είμαι επιθετικογενής ποδοσφαιριστής.  Δουλειά μου μέσα στο γήπεδο είναι να βοηθήσω στην ανάπτυξη και τη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας μου.  Μπορώ επίσης να κλέψω μπάλες ψηλά και να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα μου να σκοράρει. Αυτό είναι το παιχνίδι μου».  

Ποια είναι η εικόνα που έχεις σχηματίσει μέχρι τώρα για την ομάδα και τους συμπαίκτες σου στις λίγες μέρες που βρίσκεσαι κοντά μας;

«Απ’ όσα έχω δει μέχρι τώρα στις προπονήσεις, η ομάδα ρίχνει μεγάλο βάρος στην κατοχή της μπάλας και στην ανάπτυξη  του παιχνιδιού από τα άκρα και το κύριο μέλημά μου είναι να αφομοιώσω τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού ώστε να ενταχθώ στο αγωνιστικό πλάνο το γρηγορότερο δυνατό. Τους συμπαίκτες μου ακόμα δεν τους γνωρίζω καλά, έχουμε δουλέψει μαζί μόλις λίγες μέρες. Θα έλεγα ότι εκείνος που ξεχωρίζει για την ένταση με την οποία δουλεύει,  για την προσπάθεια που καταβάλει και για το γεγονός ότι καθοδηγεί την υπόλοιπη ομάδα είναι ο Λούκας  (σσ.  Βύντρα).  Τους συμπαίκτες μου τους μαθαίνω σιγά-σιγά, καταλαβαίνω το παιχνίδι τους και σύντομα πιστεύω ότι θα έχω μια πλήρη εικόνα ώστε να εντάξω και το δικό μου παιχνίδι στην ομαδική προσπάθεια».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Μου αρέσει να θέτω κοντινούς στόχους. Πρώτα απ’  όλα θέλω να συνηθίσω την ομάδα και να προσαρμοστώ.  Σ’  αυτήν τη φάση δεν με ενδιαφέρει τόσο το τι θα πετύχω εγώ, αλλά το πόσο καλά θα ενταχθώ και πόσο γρήγορα θα μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα» 

Τέλος, τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας;

«Όπως είπα και πριν ανυπομονώ να παίξω με την ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  Όταν γίνει αυτό, θα προσθέσω και τις δικές μου δυνάμεις στο σύνολο για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του»

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ανάσα από Λάζοβιτς ο ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δίνει όλα για Μπαλοτέλι η Μίλαν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Στίβενεϊτζ ο Μπέλεκ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέφτεται να ομολογήσει ο Αρμστρονγκ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμός στο Μπέλφαστ...

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Μπέλφαστ μεταξύ πολιτών, πιστών στο στέμμα, και αστυνομικών μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μην κυματίζει πλέον η βρετανική σημαία όλες τις μέρες του χρόνου στο δημαρχείο. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί.
 



Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η βρετανική σημαία να κυματίζει μόνο 17 ημέρες το χρόνο στο δημαρχείο, που πάρθηκε τη Δευτέρα με 29 ψήφους υπέρ έναντι 21 κατά, προκάλεσε αντιδράσεις από τους προτεστάντες πιστούς στη διατήρηση της Βόρειας Ιρλανδίας στο στέμμα. Η υποστολή της σημαίας, που κυμάτισε μόνιμα στο δημαρχείο, έγινε την Τρίτη, για πρώτη φορά μετά την ανέγερση του κτιρίου το 1906.

 Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία εκφράζει ανησυχίες πως το Σάββατο, που υπάρχει κάλεσμα για νέα διαδήλωση, ενδέχεται να ξεσπάσουν μεγαλύτερα επεισόδια κατά τη διάρκεια νέων διαμαρτυριών. Οι αρχές κάλεσαν τους πιστούς στο στέμμα να παραμείνουν μακριά από το κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεών τους.

 Στα επεισόδια που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με την αστυνομία έχουν τραυματιστεί συνολικά 27 αστυνομικοί.

 «Αυτή η βία του όχλου και η τρομοκρατία δεν είναι αποδεκτές και κάνω έκκληση προς τους πολιτικούς να συμβάλουν για να μπει ένα τέλος σε αυτά τα επεισόδια, πριν κάποιος τραυματιστεί σοβαρά ή σκοτωθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, όπως αναφέρει το BBC.

 Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δύο αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν, ενώ σε άλλα προκλήθηκαν ζημιές. Οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν πλήθος αντικειμένων κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

 Στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας η βουλευτής Ναόμι Λονγκ δέχτηκε χθες απειλή για τη ζωή της γιατί το κόμμα της, το φιλελεύθερο Alliance Party, υποστήριξε τη νέα πολιτική όσον αφορά τη βρετανική σημαία.

 Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, που επισκέφτηκε την Παρασκευή το Μπέλφαστ, κάλεσε χθες όλες τις πλευρές να συνεχίσουν «το δύσκολο έργο της συμφ

ιλίωσης» στη βρετανική επαρχία.
Πηγή: www.tvx.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με απουσίες στο Καραϊσκάκη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: «Αλμυρός» ο Ντεπέτρις

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Στίβενεϊτζ ο Μπέλεκ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Λυπάμαι για την απόκτηση του Σαμάκ"

Ο 12χρονος Τζακ, γιος του συνιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Ο' Σάλιβαν, με ανάρτησή του στο twitter απολογήθηκε για το γεγονός ότι ο πατέρας του συναίνεσε στην απόκτηση του Μαρουάν Σαμάκ από την Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού!


"Λυπάμαι πολύ για την απόκτηση του Σαμάκ. Δεν τον επέλεξα εγώ", ήταν αρχικά το μήνυμα του μικρού Τζακ Ο' Σάλιβαν ο οποίος βάλθηκε να "τρελάνει" κόσμο με τα καμώματά του. Στη συνέχεια διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση και επανήλθε με νέα που έγραφε: "Ελπίζω ο Σαμάκ να με διαψεύσει".

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ανάσα από Λάζοβιτς ο ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κλέβω μπάλες και δημιουργώ!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα δίνει όλα για Μπαλοτέλι η Μίλαν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κλέβω μπάλες και δημιουργώ!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέφτεται να ομολογήσει ο Αρμστρονγκ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

Δυο, ΣΕΦ,dyo, sefΔυο οπαδοί της Μπεσίκτας τραυματίστηκαν χθες στο ΣΕΦ, πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - Μπεσίκτας.Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε δυο οπαδούς της Μπεσίκτας κάτω από τις κερκίδες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.Ο ένας φέρει τραύμα στο μηρό από αιχμηρό αντικείμενο, και ο δεύτερος θλαστικά τραύματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του ΣΕΦ, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr