Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ξαφνιάστηκε ευχάριστα από την πρωτιά του στην ψηφοφορία του gazzetta και εκτός από τις ευχαριστίες του μετέφερε την μεγάλη σημασία μίας τέτοιας αναγνώρισης!
 



Ο «Τζόλε» που μπορεί να είναι ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά μόνο ως ξένο δεν τον αντιμετωπίζει η «ερυθρόλευκη» οικογένεια... σάρωσε στην μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta για τους καλύτερους όλων των εποχών!
Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων με 6393 ψήφους αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον «μάγο» Ζιοβάνι (6259 ψήφοι) και στην τρίτη τον Βασίλη Καραπιάλη (4582 ψήφοι)!
Μιλώντας στο gazzetta για την σπουδαία αυτή πρωτιά στις... καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε:
«Είναι μία πολύ σημαντική αναγνώριση! Είναι πολύ σπουδαίο αυτό για μένα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η διάρκεια, τα χρόνια που έχω παίξει και οι επιτυχίες που είχαμε με τον Ολυμπιακό. Όταν υπάρχει διάρκεια μετράει για τον κόσμο και συνάμα σε ικανοποιεί πολύ κάτι τέτοιο».

Τέλος σχολιάζοντας την δεκάδα που βγήκε ο κορυφαίος στην ιστορία του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είναι μία πολύ δυνατή και επιθετική ομάδα. Είναι μία ομάδα που βγάζει την δύναμη και το μέγεθος του Ολυμπιακού. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι εκεί και τα οποία έχουν βοηθήσει πολύ. Δεν μπορείς να τους βάλει όμως όλους. Βλέπω πως επελέγη μία επιθετική ομάδα.
Το κριτήριο του κόσμου τα λέει όλα. Ανέκαθεν του άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο και έτσι οι μεσοεπιθετικοί προτιμώνται από τους αμυντικούς. Είναι και η φιλοσοφία του Ολυμπιακού τέτοια. Είναι συνηθισμένος σε τέτοια λογική και ο κόσμος πάντα περιμένει ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο».  

Πηγή: Gazzetta 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos