Ολα καλά με τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το απόγευμα θα προπονηθεί και θα αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές.



Ο Αμερικανός σέντερ αισθάνθηκε αδιαθεσία στη χθεσινή (24/4) προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί φάνηκε πως ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις, ενώ στον παίκτη υπάρχει και έξτρα άγχος από την πίεση της επίτευξης των στόχων (πλέον η σεζόν είναι σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο) αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στα τελευταία παιχνίδια, η οποία δημιούργησε περισσότερες απαιτήσεις στον ίδιο τον σέντερ του Ολυμπιακού.
Ολα τα παραπάνω βέβαια δεν του δημιούργησαν στον Χάινς σημαντικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός σέντερ να πάρει σήμερα το πρωί (25/4) εξιτήριο μετά από νέα σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.
Το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον... τελικό με την Εφές. Εξάλλου ο ίδιος ο Χάινς υπογράμμιζε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσει το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four, ενώ κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο ήταν αρκετά ευδιάθετος. 

Πηγή: Gazzetta 

Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos