Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους Φερνάντο Αλόνσο, Σέρχιο Πέρεζ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, καθώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ τους επισκέφτηκε για να περάσουν από έλεγχο για ναρκωτικά!


Την απρόσμενη επίσκεψη του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ (WADA) δέχτηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, προκειμένου να περάσουν από έλεγχο ντόπινγκ για ναρκωτικά. Οι πιλότοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται και όταν δεν έχουν Γκραν Πρι είτε οποιαδήποτε στιγμή είτε σε ημερομηνία και ώρα που έχουν αποφασίσει οι ίδιοι.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσχυσε το πρώτο και αξιωματούχοι του Οργανισμού επισκέφθηκαν τους Φερνάντο Αλόνσο, Σέρχιο Πέρεζ και Ντάνιελ Ρικιάρντο. «06:42.
Αντιντόπινγκ κοντρόλ», έγραψε ο πρώτος στο λογαριασμό του στο twitter για να επιβεβαιώσει και ο Πέρεζ πως σηκώθηκε πολύ νωρίς για τον συγκεκριμένο λόγο. Τέλος, πιο ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ρικιάρντο. «Πέρασα από έλεγχο για ναρκωτικά τις πρώτες ώρες σήμερα το πρωί. Ένα ξαφνικό κατούρημα στο ίδιο το σπίτι σου γίνεται δύσκολο με κάποιον να κοιτάει πάνω από τους ώμους σου!». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επανήλθαν τρεις στον Πλατανιά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη