Την πεποίθηση του πως ο Ηλυσιακός θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη επί του Πανελευσινιακού εξέφρασε ο Γιώργος Ζευγώλης.


«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δυο ομάδες, όμως επειδή έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα νικήσουμε εύκολα ή δύσκολα. Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, τα παιδιά είναι έτοιμα και αν παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε, παρά τη δυσκολία που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι, θεωρώ πως στο τέλος θα είμαστε οι νικητές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηλυσιακού.

Από την μεριά του ο Νίκος Χατζής υπογράμμισε:
«Φτάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και ίσως στο κρισιμότερο παιχνίδι μας. Όπως εξελίχτηκε η κατάσταση για να σωθούμε θέλουμε να μην έχουμε απώλειες στην έδρα μας άρα κόντρα στην Ελευσίνα δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μας: Μόνο η νίκη. Θα τα δώσουμε όλα αφού. Περιμέναμε πως και πως αυτό το ματς για να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Θέλω από τον κόσμο να έρθει από νωρίς στο γήπεδο και να μας στηρίξει». 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Μαυρίας 

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Παιανία και πάλι ο Αλαφούζος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί είναι ημιτελικοί!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το κίνητρο «οδηγεί» την Μπαρτσελόνα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αφορολόγητα τα κέρδη του ΟΠΑΠ ως 100 ευρώ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης!