Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς μιλάει στο gazzetta.gr για το δημοσίευμα πολωνικού περιοδικού, που επικαλείται δήλωση από τον Μάρτσιν Μπαζίνσκι περί «στησίματος» της Βίσλα Κρακοβίας στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Το περιοδικό Pilka Nozna κυκλοφόρησε με δηλώσεις του μετέπειτα αμυντικού του Ατρόμητου ότι «έστησαν» την ομάδα του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την περίοδο 2005-06 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» είχαν πάρει την πρόκριση με 4-1 στην παράταση κι ενώ στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί με 3-1. Ο Μπαζίνσκι στη συνέχεια βέβαια τόνισε στο gazzetta.gr ότι δεν έκανε ποτέ τις δηλώσεις, ωστόσο η φωτιά από το δημοσίευμα είχε μπει. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος υπερασπιζόταν τότε την εστία του «τριφυλλιού».

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Καβάλας, ο οποίος συνεχίζει να ζει στη χώρα μας, έπεσε από τα σύννεφα όταν του εξηγήσαμε το τι ακριβώς συμβαίνει! «Πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο ματς. Δεν έχω κάποια πληροφορία ούτε έχω ακούσει ξανά ότι οι Πολωνοί πίστευαν κάτι τέτοιο. Το ματς υπάρχει σε βίντεο και όποιος το δει θα καταλάβει. Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα, άξιζε να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και το έδειξε σε όλη τη διάρκεια του ματς», τόνισε αρχικά.

 

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν παρατήρησε τίποτα περίεργο, γενικώς, απλά το ότι η ομάδα του άξιζε να πάρει την πρόκριση απέναντι στους Πολωνούς.«Δεν έγινε κάτι περίεργο. Αν είναι δυνατόν, είναι ο Παναθηναϊκός. Τι άλλο να σχολιάσεις για ένα ματς που πήραμε την πρόκριση στην παράταση;».

 

Όσον αφορά την φερόμενη ως δήλωση του Μπαζίνσκι ότι «ξέρει καλά τις συμφωνίες που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ο Κροάτης υποστήριξε: «Είμαι στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και δεν ξέρω κάτι. Προφανώς και να ήξερα, δεν θα συμμετείχα. Δεν το σκέφτομαι καν από την πλευρά μου, δεν υπάρχει σαν σκέψη ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Οπότε πέρασα όλη την καριέρα μου χωρίς να νοιάζει. Αλλά όχι, δεν είδα τίποτα στο διάστημα που είμαι στην Ελλάδα».