Ο Πανιώνιος πήρε ακόμα μια νίκη κόντρα στον Άρη και ο Γιάννης Αθανασούλας μιλάει για την πολύ καλή φετινή πορεία των «κυανέρυθρων» και τους στόχους της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αθανασούλα στα panionianea.gr:
-Γιάννη μία ακόμη νίκη για τον Ιστορικό, αυτή τη φορά επί του Άρη…
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε ενεργεία και διάθεση από την αρχή και πήραμε μια καλή διαφορά. Στη συνεχεία όμως χαλαρώσαμε στην άμυνα και δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να επιστρέψει στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δείξαμε, όμως, χαρακτήρα και με την βοήθεια του κόσμου μας κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη».
-Επόμενος αντίπαλος το Ρέθυμνο εκτός έδρας. Η μοναδική ομάδα δηλαδή, από την οποία έχει ηττηθεί ο Πανιώνιος στο Αρτάκης φέτος…
«Καλούμαστε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο. Το Ρέθυμνο είναι πολύ επιθετική ομάδα ιδιαιτέρα στην έδρα της. Εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στο Ρέθυμνο για τη νίκη. Όπως σε όλα τα παιχνίδια».
-Φέτος πραγματοποιείται εκπληκτική πορεία. Οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα;
«Φέτος η ομάδα, μέχρι τώρα, πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία. Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και αυτό νομίζω πως είναι εμφανές στο παρκέ. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί επιτυχιών και παράλληλα μαζί με τις νίκες νομίζω πως έχουμε παίξει και πολύ καλό μπάσκετ. Βέβαια, η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Απομένουν 8 αγωνιστικές και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στη συνέχεια θέλουμε να κάνουμε τη καλύτερη δυνατή προσπάθεια στα πλέι οφ».
-Δύο λόγια για τον κόσμο της ομάδας, που φέτος έχει στέκεται δυναμικά στο πλευρό σας…
«Σημαντικό μερίδιο στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας έχει και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη δίνει δυναμικό παρών. Μας δίνει μεγάλη δύναμη με τον παλμό που έχει και σίγουρα αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά γίνεται». 

Πηγή: Gazzetta