Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται από το πρωί στο Μιλάνο ώστε να επιχειρήσει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Αντώνη Φώτση.


 
Εδώ και μέρες το όνομα του Αντώνη Φώτση παίζει πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Αρμάνι Μιλάνο στην οποία ανήκει επιθυμεί την απόκτηση ενός άλλου παίκτη, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος να «πετάξει» σήμερα το πρωί για το Μιλάνο ώστε να ξανά ντύσει τον διεθνή άσο με το τριφύλλι.
Η υπόθεση έχει δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Αντώνη Φώτση και θα προσπαθήσει να κλείσει την μεταγραφή πριν τις 20 Φεβρουαρίου, αφού μέχρι τότε είναι η προθεσμία για να δηλώσει τους νέους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο διεθνής άσος επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμού του Κυπελλούχου Ελλάδος θα μπορεί να αγωνιστεί από το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Αρμάνι μετά τον αποκλεισμό από το Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας και συνάμα οι κακές εμφανίσεις του παίκτη έκαναν τους Μιλανέζους να πάρουν την απόφαση για την απόκτηση ενός άλλου παίκτη στη θέση «4», δηλαδή σε αυτή που παίζει ο Φώτσης,
Χθες η ομάδα του Μιλάνου έκανε πίσω με τον general manager των Ιταλών να δηλώνει πως ο Φώτσης δεν πωλείται, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να ήταν διαπραγματευτικό τρικ, ώστε να μην διώξουν τον 31χρονο άσο χωρίς να πάρουν χρήματα.
Πάντως, η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Ιταλία δείχνει πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον αρχηγό της Εθνικής δίνοντας και λεφτά.
Φυσικά, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει πίσω τον Αντώνη Φώτση αλλάζει επίπεδο... 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξω η ελληνορωμαϊκή πάλη, μέσα η ελευθέρα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Τυχερός που παίζω δίπλα στον Ινιέστα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιτανομαχία με ιστορία (vids)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ένατο ευρωπαϊκό και οι αναμνήσεις του Ιμπαγάσα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεσίνα: «Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκέντρωση ζήτησε ο Πεδουλάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ισπανία


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όλοι μαζί μπορούν να βοηθήσουν»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζόρικα τα πράγματα για τον Αρη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτος πόντος σε αγώνα βόλεϊ