Έπεσαν από τα σύννεφα στην ομοσπονδία στίβου όταν έμαθαν ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης προγραμμάτισε συνέντευξη Τύπου, την ίδια ακριβώς μέρα και ώρα με τη δική τους εκδήλωση για τον Ημιμαραθώνιο!


Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομοσπονδιών, μετά και τις μειώσεις στους προυπολογισμούς τους, που φτάνουν σε ποσοστό 80% σε σχέση με πέρσι και παρότι οι μειώσεις αποτελούν απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, τα σκάγια παίρνουν και τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
Ωστόσο πλέον στον ΣΕΓΑΣ τα λένε χύμα και τσουβαλάτα κατά του Ιωαννίδη καθώς προγραμμάτισε για την ερχόμενη Τρίτη στις 12.00 συνέντευξη Τύπου προκειμένου να τοποθετηθεί εφ όλης της ύλης για τα καυτά θέματα του αθλητισμού.

Μόνο που από τις 20 Φεβρουαρίου η ομοσπονδία του κλασσικού αθλητισμού είχε προαναγγείλει τη δική τους συνέντευξη, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, για τον 2ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Και την όρισε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 12.00. Τον ίδιο χρόνο που επέλεξε μεταγενέστερα και ο Ιωαννίδης.

Πλέον με τις δύο εκδηλώσεις να συμπίπτουν, είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων θα επιλέξει τη συνέντευξη Τύπου του Ιωαννίδη γιατί θα έχει και περισσότερο... ζουμί και στον ΣΕΓΑΣ τρέχουν και δεν φτάνουν... 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμοι για την Κέρκυρα οι Καμαρά και Λάζαρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίμκι - Μπεσίκτας 87-56