Ο Κώστας Παπαδημητρίου τόνισε ότι δεν είναι έτοιμη η Ερασιτεχνική να αναλάβει την διοίκηση της ΑΕΚ μέσω Πρωτοδικείου. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αναφέθηκε και στην κατάληψη στα Σπάτα αλλά και τα όσα έγιναν στο επεισόδιο με τους παίκτες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103.3:
Για το ενδεχόμενο ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ από την Ερασιτεχνική και για το αν είναι έτοιμη αυτή να αναλάβει: «Είναι, πλέον, ένα ενδεχόμενο πιθανό τις τελευταίες μέρες. Να πω την αλήθεια είχαμε εναποθέσει τις προσδοκίες μας στον Βιντιάδη, όμως μετά την ανακοίνωση του Σαββάτου (5/1) το θέμα, να μην πω πως παίρνει αρνητική τροπή, σίγουρα καθυστερεί σημαντικά και ανάλογα με τις εξελίξεις πρέπει να πράξουμε και εμείς αναλόγως. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, βέβαια, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας των προβλημάτων της ΠΑΕ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι μας, ακόμα και μέσω Πρωτοδικείου, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη να αναλάβει. Θα έχουμε, βέβαια, συνεχείς συναντήσεις. Πάντως, πρέπει να σημειώσω πως δεν μπορεί να οδηγήσει η Ερασιτεχνική αυτόματα να οδηγήσει την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο. Εάν δεν μπορέσουν οι μέτοχοι να βάλουν άλλους ανθρώπους και να μην υπάρχει η δυνατότητα να σχηματιστεί διοίκηση, τότε η Ερασιτεχνική πρέπει να πάει Πρωτοδικείο, όμως πρέπει να πως τα πράγματα χωρίς χρήματα είναι δύσκολα.
Για την πρόταση Κιντή περί συνεργασίας στη διοίκηση της ΠΑΕ Ερασιτεχνικής και Original: «Κοιτάξτε ο καθένας εκφράζει προσωπική άποψη. Εμείς δεν μπορούμε να συρθούμε με την άποψη Κιντή. Βέβαια, αυτή τη στιγμή στην Ερασιτεχνική υπάρχει μία διοίκηση Original ως συνέχεια της διοίκησης Χατζηχρήστου. Οι δυο πλευρές έχουμε άψογη σχέση και συνεργασία. Με πολύ συζήτηση και με ανάλογες, βέβαια, προϋποθέσεις μπορεί να πετύχει».
Για την κατάληψη στα Σπάτα και τα όσα έγιναν την Κυριακή (6/1) με τους παίκτες: «Νομίζω ότι τα παιδιά της Original ξεσηκώθηκαν από το αδιέξοδο της ομάδας, από την αδιαφορία των μετόχων και την αδυναμία της διοίκησης, χωρίς, βέβαια, να φταίει αυτή, να αντεπεξέλθει. Τώρα για τα όσα έγιναν στα Σπάτα, κανείς δεν μπορεί να επικροτήσει πράξη βίας, απλά ήταν μία κίνηση που δεν είχε στόχο όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά έγιναν ένα επεισόδιο, ένα μεμονωμένο περιστατικό με έναν παίκτη με τον οποίο είχε δημιουργηθεί μία περίεργη κατάσταση από το ματς στην Τρίπολη. Το βέβαιο είναι πως δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές για τα αποτελέσματα της ομάδας. Σίγουρα υπάρχει φόβος, δεν πρέπει να ξανασυμβούν τέτοια πράγματα, όμως οι παίκτες έχουν ελάχιστη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Οι μέτοχοι ας αναλάβουν την ευθύνη και να βάλουν χρήματα για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο».
Για την ανακοίνωση Βιντιάδη και γενικώς για τα διοικητικά: «Οι ελπίδες μειώνονται σημαντικά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις από πλευράς Βιντιάδη. Ας ελπίσουμε να βρει ο Βιντιάδης τα κεφάλαια. Κανείς, βέβαια, δεν του αποδίδει ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Απλά του αποδίδεται ευθύνη ας πούμε, για την καθυστέρηση, είναι πράγματα που έλεγε στην ανακοίνωση, τα οποία τα γνώριζε αρκετά πριν και αυτές οι καθυστερήσεις δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Ελπίζουμε και ευελπιστούμε οι μέτοχοι, έστω και την τελευταία στιγμή, να κάνουν το καθήκον τους και να βάλουν κάποια χρήματα στην ΑΕΚ. Πάντως, όπως προείπα δεν αποκλείω διοίκηση Πρωτοδικείου, όμως δεν έχουμε έτοιμη λύση». 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr