ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πιο συνεπής ο Ραϊκόνεν


Ο Κίμι Ραϊκόνεν αποδείχτηκε ο πιο συνεπής πιλότος της Formula1 στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έκανε ρεκόρ γύρων με 1.191 και ποσοστό 99,92%!


Είδε την καρό σημαία σε όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ, που είχε το απόλυτο το 2002 και ολοκλήρωσε και τους 1.090 γύρους τότε.
Ο λόγος για τον Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος πέραν μιας εκπληκτικής χρονιάς, την οποία τελείωσε στην τρίτη θέση με 207 βαθμούς, έκανε ρεκόρ γύρων συμπληρώνοντας 1.191 φέτος, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 99,92%. Ο Φινλανδός δεν εγκατέλειψε ούτε σε έναν αγώνα και θα είχε το 100% αν δεν έχανε έναν γύρο στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κατάρα του Ολυμπιακού: «Παρών» σε όλα τα σκάνδαλα!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόρτα» σε Ρεάλ ο Λίπι

Πόρτα,Ρεάλ,Λίπι,porta,real,lipiΑποφασισμένος να τιμήσει το συμβόλαιο του με την Γκουνζού Εβεργκράντε ακόμα και αν έρθει πρόταση από τη Ρεάλ για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάζεται ο Μαρσέλο Λίπι.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κατάρα του Ολυμπιακού: «Παρών» σε όλα τα σκάνδαλα!

Όπου Ολυμπιακός και σκάνδαλο. Μετά την παραίτηση του Νίκου Καραχάλιου από γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, «σκάει» η κατάσχεση του 50% του «Γ. Καραϊσκάκης» ως εγγύηση για την υπόθεση Λαυρεντιάδη!

Το έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη. Κάθε σκάνδαλο, από το πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο, κρύβει από πίσω του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τη λέξη «Ολυμπιακός».
Έτσι, λίγες ημέρες μετά την υπόθεση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, όπου μπλέχτηκε και το όνομα του Νίκου Καραχάλιου, πρώην γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, «σκάει» σήμερα (27/12) η κατάσχεση του 50% του «Γ. Καραϊσκάκης» που ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και στον Αντώνη Ρογκόπουλο.
Όπου Ολυμπιακός και σκάνδαλο.
Την εντολή για την κατάσχεση του ποσοστού του προφυλακισμένου μετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός την έδωσε η ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, που επικύρωσε την αίτηση του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση, προκειμένου να διασφαλιστεί μέρος των περιουσιακών στοιχείων των μετόχων της Proton Bank.
Σχετικά με το Νίκο Καραχάλιο απλώς να προσθέσουμε σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, πως πρόκειται για πρόσωπο που ήταν και στη συνοδεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι της ντροπής, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ... δίδασκε ήθος στον Τζιμπρίλ Σισέ. Φημολογείται, δε, πως πρόκειται για σύμβουλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Είπαμε, όμως. Αυτά είναι πράγματα απαγορευμένα να γράφονται. Οι αθλητικογράφοι της χώρας έχουν σοβαρότερες ασχολίες. Ενδιαφέρονται να λοιδορούν τους μετόχους του 10% του Παναθηναϊκού. Ακόμα και χωρίς λόγο. Όταν όμως αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη... σιγή ιχθύος! Ξεχνάνε μαζικά πως ο Λαυρεντιάδης είναι μέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Θέλουν να μιλούν για... μπαλίτσα, αλλά ξεχνούν επιδεικτικά πως ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καν καταθέσει σε εισαγγελέα για τα στημένα παιχνίδια, παρόλο που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις και που το όνομά του φέρεται πως ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ.
Όταν δε η κουβέντα πάει στις αμαρτίες του παρελθόντος, σε ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους χρυσή ιστορία στη βίβλο της διαφθοράς, όπως οι Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Κόκκαλης, η ατάκα «περυσινά ξινά σταφύλια» βγαίνει με αμηχανία από το στόμα τους.

Πηγή: GreenZone 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.ΜΠΑΣΚΕΤ



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό


Στον Ολυμπιακό δεν θεωρούν ότι συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το Καραϊσκάκη μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.


Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και αφορούν στο Καραϊσκάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός ούτε πρόκειται να πάρει θέση και ούτε ασχολείται. Στο λιμάνι γνώριζαν πολύ καλά την συγκεκριμένη υπόθεση που ήταν γνωστή και φυσικά τα ζητήματα που είχε με την δικαιοσύνη ο άλλος μέτοχος της Καραϊσκάκης Α.Ε., Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.
Από μεριάς ερυθρολεύκων τονίζονταν πάντως ότι η ιστορία αυτή που... φουσκώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ περισσότερο απ' όσο χρειάζοταν και γνωστή είναι και δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την καθημερινότητα του γηπέδου ή την λειτουργικότητά του. Πρόκειται με άλλα λόγια για ένα θέμα που έχει να κάνει με τον κ. Λαυρεντιάδη και όχι συνολικά με την Καραϊσκάκης Α.Ε. ή τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κατάρα του Ολυμπιακού: «Παρών» σε όλα τα σκάνδαλα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον φίλο Αναστόπουλο"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξεπερνά Πριτζιόνι & Παπαλουκά ο Διαμαντίδης!


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται μόλις ένα κλέψιμο για να περάσει μόνος δεύτερος στην Αll Time λίστα της Ευρωλίγκας, όπου προηγείται ο Θοδωρής Παπαλουκάς με μόλις 7 κλεψίματα διαφορά!


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει ανακυρηχθεί τυχαίως «Αμυντικός της Χρονιάς» το 2005, το 2006, το 2007, το 2008, το 2009 και το 2011 κι απέχει ελάχιστα απ' το να το αποδείξει εκ νέου στην πράξη, αρχής γενομένης απ' την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο Ο.Α.Κ.Α. (28/12, 22:00/Ε.Τ.1).
Η έναρξη του ΤΟΡ 16 της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 βρίσκει τον «Μήτσο» στα 320 κλεψίματα καριέρας, όσα μετρά κι ο Πάμπλο Πριτζιόνι, ο οποίος πια συνεχίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (Νικς).
Μόλις ένα κλέψιμο θα τον ανεβάσει μόνο δεύτερο στην All Time λίστα της διοργάνωσης, ενώ, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό (1,1κλ. φέτος, 1,75κλ. συνολικά), δε θα αργήσει να σκαρφαλώσει και στην κορυφή. Εκεί βρίσκεται ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος ναι μεν από εδώ και στο εξής θα ενισχύσει την προσπάθεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ο ρόλος του αναμένεται μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και με αυτόν του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ομάδα.
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1. Θοδωρής Παπαλουκάς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) - 327 σε 235 συμμετοχές (1,39)
2. Πάμπλο Πριτζιόνι (Νικς) - 320 σε 183 συμμετοχές (1,75)
3. Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 320 σε 179 συμμετοχές (1,79)
4. Τζιανλούκα Μπαζίλε (Αρμάνι Τζινς Μιλάνο) - 261 σε 223 συμμετοχές (1,17)
5. J.R. Χόλντεν (αποσύρθηκε το καλοκαίρι του 2011) - 247 σε 209 συμμετοχές (1,18)

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κατάρα του Ολυμπιακού: «Παρών» σε όλα τα σκάνδαλα!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Ρολάν Γκαρός θέλει ο Νόλε

Να συμπληρώσει τη συλλογή του θέλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Το Νο.1 στον κόσμο, που ρίχνεται αύριο στη μάχη του Mubadala World Tennis Championship, έχει ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός.

"Το Γαλλικό Open βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητες και τις φιλοδοξίες μου", είπε ο 25χρονος Σέρβος στους δημοσιογράφους στο Άμπου Ντάμπι και εξήγησε: "Είναι το μοναδικό Grand Slam που δεν έχω κερδίσει. Έπαιξα την περασμένη σεζόν στον τελικό και αυτό είναι ένα βήμα παραπέρα. Ήταν απίστευτος τελικός και φοβερή εμπειρία".
 

Ο Νόλε τόνισε ότι έχει μεγάλες προσδοκίες και για τη νέα σεζόν. "Φιλοδοξώ να κερδίσω όλα τα Grand Slam και όλα τα σπουδαία τουρνουά στα οποία θα λάβω μέρος. Νίκησα στον τελευταίο μεγάλο τελικό της χρονιάς στο Λονδίνο και θα μπω στη νέα περίοδο με μεγάλη αυτοπεποίθηση".

 

Ο Τζόκοβιτς δεν παρέλειψε να μιλήσει για το υψηλού επιπέδου τένις που παίζεται τα τελευταία χρόνια. "Και το 2013 αναμένεται συναρπαστικό. Το τένις είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα χάρη στις γερές κόντρες που υπάρχουν, όπως αυτή ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Ναδάλ που είναι και η μεγαλύτερη. Υπάρχουν, όμως και άλλες που έχουν δημιουργηθεί, για παράδειγμα η δική μου με τον Ρότζερ και τον Ράφα και τώρα με τον Άντι. Είναι μια φανταστική εποχή για το ανδρικό τένις".

 

Από εκεί και πέρα, όμως, τι; "Υπάρχει ένα γκρουπ ακριβώς πίσω μας, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τους τοπ τενίστες και να προχωρήσει στα major. Ντελ Πότρο, Φερέρ, Τσόνγκα, Μπέρντιχ μπορούν να πάρουν τα μεγάλα παιχνίδια και να κατακτήσουν τρόπαια". Ο Νόλε θα αντιμετωπίσει αύριο (28/12) στη 1μ.μ. τον Νταβίντ Φερέρ, στον ημιτελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λόρενς: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε κάνουν να νιώθεις βασιλιάς"

Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του το 2012, κυρίως μέσα από τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, μιλά ο Λίαμ Λόρενς σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Αναλυτικά:
- Η χρονιά φεύγει και για σένα έφερε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου. Πως είναι οι πρώτοι σου μήνες στην Ελλάδα;
"Πραγματικά ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα να φύγω από το αγγλικό ποδόσφαιρο και να βρεθώ σ΄έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα. Από την αρχή το αντιμετώπισα ως πρόκληση και αισθάνομαι χαρούμενος και δικαιωμένος που πήρα αυτή την απόφαση".
- Τι σου προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη εδώ;
"Ήξερα για το μεγάλο πάθος των Ελλήνων και για το ποδόσφαιρο. Ό,τι και να περιμένεις όμως δεν συγκρίνεται μ' αυτό που βιώνεις στην πραγματικότητα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί! Σε κάνουν να αισθάνεσαι βασιλιάς, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Δεν πίστευα ότι θα με αναγνώριζαν τόσο σύντομα στο δρόμο και θα προσπαθούσαν να μου διευκολύνουν τη ζωή. Επίσης, ομολογώ ότι κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερα απ' ότι τα περίμενα. Υπάρχει τακτική παιδεία και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν καλό επίπεδο τεχνικής. Γενικά θεωρώ, αν και μου έχουν πει ότι περνάει κρίση και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο απ' όσο πιστεύουν στο εξωτερικό".
- Ποιος θα ήταν ένας μίνι απολογισμός για σένα προσωπικά για το διάστημα του ΠΑΟΚ;
"Ήταν ένα "γεμάτο" διάστημα, από την άποψη των γεγονότων. Ήρθα χωρίς προετοιμασία με την ομάδα, προσπάθησα πολύ να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου, ίσως αυτό μου προκάλεσε μια μεγαλύτερη πίεση. Ίσως γι αυτό κάποιες στιγμές μου βγήκαν νεύρα ή τραυματισμοί. Πάντως κατάλαβα αμέσως τι θέλει ο προπονητής μου από μένα και προσπάθησα να το υπηρετήσω. Σίγουρα περιμένω να είμαι πολύ καλύτερος στο μέλλον".
- Βρήκες μια ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τι θα τους συμβούλευες; Πως θα τους παραδειγμάτιζες;
"Καταρχήν βρήκα μια πολύ καλή και αγαπημένη ομάδα, ένα ενωμένο γκρουπ. Δεν είναι μόνο νεαροί, είναι και ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα και δυνατή προσωπικότητα και όλοι μαζί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα πολύ ταλαντούχα νέα παιδιά που θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα τους συμβούλευα να μην σταματήσουν να ζητούν από τον εαυτό τους το 150% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς. Να ζουν την κάθε μέρα της επαγγελματικής τους καριέρας ως δώρο και να νιώθουν τυχεροί που τους δίνεται η δυνατότητα να ζήσουν από το ποδόσφαιρο. Να μην αισθανθούν ποτέ ότι έφτασαν στην κορυφή, γιατί η πτώση θα είναι απότομη. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα. Αν το σεβαστείς, θα σε ανταμείψει...".
- Ποιες στιγμές κρατάς από το 2012;
"Η μεταγραφή μου εδώ ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, την αντιμετώπισα με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Σίγουρα μερικές καλές εμφανίσεις που έκανα και οι νίκες που πετύχαμε με τους συμπαίκτες μου. Η Τούμπα...Ίσως η καλύτερη έδρα που έχω συναντήσει...Ειδικά στα ντέρμπι ήταν φανταστικά".
- Τι ανυπομονείς να σου φέρει το 2013;
"Θέλω πάνω απ' όλα την υγεία μου. Αν είμαι υγιής ξέρω ότι θα βρω καλύτερο ρυθμό και θα βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα. Σε ομαδικό επίπεδο νομίζω ότι μας αξίζει να κοιτάζουμε ψηλά. Είμαστε μέσα σε δυο στόχους κι ελπίζω στα μέσα της επόμενης χρονιάς, να είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, εμείς και ο κόσμος...".
- Ποια είναι η ευχή σου για τη νέα χρονιά στον κόσμο του ΠΑΟΚ;
"Σε όλο τον κόσμο θέλω να ευχηθώ να περνάει ευτυχισμένες στιγμές, με υγεία. Ειδικά στους δικούς μας οπαδούς, εύχομαι να μη χάσουν ποτέ τη φλόγα τους, την αγάπη τους για την ομάδα. Να έχουν επιμονή και υπομονή για να πετύχουν τα οράματά τους. Ελπίζω να είμαστε εμείς οι τυχεροί που θα τους προσφέρουμε μεγάλες χαρές και γιατί όχι, τίτλους. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, κουράγιο για τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα και σύντομα όλα να πάνε καλύτερα"!

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον φίλο Αναστόπουλο"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον φίλο Αναστόπουλο"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημοποίησε το "διαζύγιό" της με τον Νίκο Αναστόπουλο και αναφέρει πως η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Διαβάστε την ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημοποίησε το "διαζύγιό" της με τον Νίκο Αναστόπουλο και αναφέρει πως η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, ο οποίος ήταν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για τα 2,5 χρόνια άκρως επιτυχημένης συνεργασίας και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχιση της προπονητικής του καριέρας. Για τον ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής.
Βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορία της και για το λόγο αυτό η ΠΑΕ, παρά την αντίθετη άποψη που είχε στο συγκεκριμένο θέμα, συναίνεσε στην επιθυμία του για παραίτηση από την τεχνική ηγεσία. Στην ΠΑΕ ΟΦΗ οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές για τον φίλο Νίκο Αναστόπουλο".

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκης»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκης»

Συντηρητική,Καραϊσκάκης,syntiritiki,karaiskakisΤη συντηρητική κατάσχεση του 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία των επιχειρηματιών Λαυρεντιάδη και Ρογκόπουλου διέταξε σήμερα η ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η καλύτερη ενδεκάδα του 2012!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν τη «μερίδα του λέοντος» στην καλύτερη ενδεκάδα για το 2012, την οποία επέλεξε η γαλλική «Equipe».
Τέσσερις παίκτες από τη «Βασίλισσα» και άλλους τόσους από τους «μπλαουγκράνα» επέλεξαν οι Γάλλοι για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, την οποία συμπληρώνουν ένας ποδοσφαιριστής της Σίτι, ένας της Μπάγερν Μονάχου και ακόμα ένας της Τσέλσι.
Αναλυτικά η ενδεκάδα:
Τερματοφύλακας: Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία/Ρεάλ Μαδρίτης)
Αμυντικοί: Τζόρντι Άλμπα (Ισπανία/Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία/Ρεάλ Μαδρίτης), Φίλιπ Λαμ (Γερμανία/Μπάγερν), Βενσάν Κομπανί (Βέλγιο/Μαν. Σίτι).
Μέσοι: Τσάμπι Αλόνσο (Ισπανία/Ρεάλ Μαδρίτης), Τσάβι (Ισπανία/Μπαρτσελόνα), Ραμίρες (Βραζιλία/Τσέλσι), Αντρές Ινιέστα (Ισπανία/Μπαρτσελόνα).
Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/Ρεάλ Μαδρίτης).

Πηγή: OnSports

 ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον φίλο Αναστόπουλο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρωσική ομάδα προσέφερε 250 εκατ. για τον Μέσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρία buzzer beaters από μια ομάδα σε ένα ματς! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιντιάδης και η κίβδηλη αισιοδοξία της ΠΑΕ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκης»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρία buzzer beaters από μια ομάδα σε ένα ματς! (video)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σε σχολικό αγώνα ανάμεσα στο Glacier και το Charles M. Russell στην Montana, καθώς σημειώθηκαν τρία buzzer beater από την ίδια ομάδα και συγκεκριμένα το Glacier!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρωσική ομάδα προσέφερε 250 εκατ. για τον Μέσι!

Προτού ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε την προοπτική να παίξει σε ρωσική ομάδα, η οποία ήταν διατεθειμένη να υπερκαλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης, καταβάλλοντας 250 εκατ. ευρώ!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε "αποκαλυπτικό" δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", χωρίς πάντως να κατονομάσει το σύλλογο που σκόπευε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ μεταγραφής. Σύμφωνα πάντως με τους... αναλυτές αυτή ήταν η Ανζί του δισεκατομμυριούχου Σουλεϊμάν Κερίμοφ. Του επιχειρηματία που βγάζει από την τσέπη του 20 εκατ. ευρώ ετησίως για να έχει τον Σαμουέλ Ετό στην ομάδα του.
Ο Μέσι παρόλα αυτά αρνήθηκε ευγενικά, επικαλούμενος τη σφοδρή επιθυμία του να παραμείνει στους "μπλαουγκράνα" και να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους. Και ανταμείφθηκε γι' αυτό με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016, όντας πλέον ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου.
Αν όλο το παραπάνω αποτελεί όντως πραγματικότητα, το "ευχαριστώ, δεν θα πάρω" του Αργεντίνου σούπερ σταρ σαφώς και δεν θ' άρεσε στον Ρώσο μεγαλοπαράγοντα που έχει μάθει να μετράει τα πάντα σε... ρούβλια!

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιντιάδης και η κίβδηλη αισιοδοξία της ΠΑΕ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τελευταία φορά..."

Επικοινωνιακά κόλπα και έλλειψη συνεργασίας χρέωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βλάσης Τσάκας, υποστηρίζοντας πως η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να προχωρήσει η διαδικασία.

"Θα επικοινωνήσουμε για τελευταία φορά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και θα προχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αυτά είναι δικά τους επικοινωνιακά παιχνίδια", ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM ο συνεργάτης του Σαουδάραβα επίδοξου επενδυτή και συμπλήρωσε: "Αν τους απασχολεί να κρατήσουν την καρέκλα, ας βάλουν χέρι στην τσέπη, να βάλουν λεφτά και δεν θα τους κουνήσει κανένας".

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιντιάδης και η κίβδηλη αισιοδοξία της ΠΑΕ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!


Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Έξι μέρες μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου, Παναχαϊκή - Ολυμπιακός που διεκόπη, ο παρατηρητής έκανε συμπληρωματική έκθεση, μην δίνοντας ευθύνη σε κάποια ομάδα.
Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν, ενώ συνεκδικάστηκε και η ένσταση των Πατρινών για αντικανονική διακοπή του αγώνα. Τελικά, η εκδίκαση πήρε αναβολή για την προσεχή Δευτέρα (παραμονή Πρωτοχρονιάς) έπειτα από αίτημα της συνηγόρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής και μετά από ένταση που υπήρξε και τον πρόεδρο του δικαστηρίου να αμφισβητεί τον παρατηρητή!
Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής απάντησε, αρχικά, αρνητικά στο αίτημα των Πατρινών καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες και επειδή έχουν ήδη προγραμματιστεί αγώνες Κυπέλλου στις 9 Ιανουαρίου.
Τότε, η συνήγορος της Παναχαϊκής, κ. Πανταζή τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα το video του αγώνα και την έκθεση της Αστυνομίας, ενώ το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου θα τα δώσει αύριο στους γηπεδούχους. Η υπεράσπιση των Πατρινών βασίζεται στο video και θεωρεί πως υπάρχουν κακώς κείμενα στην έκθεση του παρατηρητή της ΕΠΟ και το φύλλο αγώνα του διαιτητή.
Η αρχική άρνηση του προέδρου της Π.Ε. άλλαξε επειδή προέκυψε ένα νέο στοιχείο με τον παρατηρητή του αγώνα να έχει κάνει συμπληρωματική έκθεση έξι μέρες μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα και διαφοροποιείται με την πρώτη. Στην πρώτη του έκθεση ο παρατηρητής της ΕΠΟ έγραψε πως εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο 15 φίλαθλοι των δύο ομάδων, ενώ στη συμπληρωματική αναφέρει ως εισέβαλαν 15 φίλαθλοι χωρίς διακριτικά. Έτσι, ο παρατηρητής δεν ρίχνει σε καμία ομάδα την ευθύνη και ουσιαστικά δεν κατηγορεί κανέναν σύλλογο για την εισβολή φιλάθλων!
Ο συνήγορος του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκος πήρε το λόγο και τόνισε πως το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή δεν δέχονται αμφισβήτησης, άρα ότι γράφουν πρέπει να γίνουν και δεκτά.
Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέφερε πως αμφισβητεί την έκθεση του παρατηρητή και δέχτηκε την αναβολή της εκδίκασης! Πλέον, οι δύο ομάδες θα απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα στις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιντιάδης και η κίβδηλη αισιοδοξία της ΠΑΕ

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μια κίβδηλη αισιοδοξία προερχόμενη από την ΠΑΕ.


Μακάρι όλα αυτά που επικοινωνούνται με τόση τέχνη και μαεστρία μέσω των καλών παιδιών της ενημέρωσης, να μην είναι ουτοπικά και μακάρι να βγουν έστω και κατά το ήμισυ αληθινά. Όπως και να έχει, η ώρα της κρίσης έφτασε... Θα τα δούμε όλα γραμμένα επί χάρτου.
Ναι με ανακοίνωση θα μας ενημερώσει ξανά ο Βιντιάδης αφού την φωνούλα του δεν μας την χαρίζει. Δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ αυτό τον άνθρωπο που θέλει να πάρει την ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε καν αν έχει λεπτή φωνή ή μπάσα...

Το σενάριο που παίζει απ΄ότι μας λένε δηλαδή οι "καλοί κονδυλοφόροι" είναι το εξής:

Ραντεβού με τον Δημητρέλο μάλλον αύριο. Τι θα πουν και τι θα συζητήσουν ουδείς δεν γνωρίζει και πολύ περισσότερο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος πέραν μιας επικοινωνίας χθες αργά το βράδυ μέσω τηλεφώνου, είχε πάρα πολύ καιρό να ακούσει νέα του Βιντιάδη.

Στο ραντεβού αυτό θα εξηγήσει ο Βιντιάδης στον Δημητρέλο τους σκοπούς του ή θα παίξει κρυφτό; Να θυμηθούμε εκείνο το "άθελο" άδειασμα του προέδρου της ΠΑΕ στον επίδοξο αγοραστή πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και την δήλωση του Δημητρέλου "δεν ξαναμιλάω".  Από τότε ο Βιντιάδης δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Δημητρέλο και υποπτεύομαι πως από τότε έχουν να μιλήσουν...

Ακούστε να δείτε πως γίνεται η ενημέρωση για τα Βιντιαδοθέματα τον τελευταίο καιρό που όντως δεν πολυμιλάει (μόνο "ανεπίσημα"...) ο Δημητρέλος. Την μια διαβάζουμε για ταμειακές διευκολύνσεις και την άλλη για τις επόμενες κινήσεις του Βιντιάδη με σούπερ αναλύσεις... Όλο αυτό είναι ένα πακέτο, καλά δουλεμένο... Κάποιοι οραματίζονται και μια θεσούλα στο νέο σχήμα της ΠΑΕ με ένα νέο γραφείο τύπου... Ωραία πράγματα... Εδώ θα τα δούμε όλα... Εδώ στον καλό θίασο της ΑΕΚ.

Συνεχίζω γιατί ξέφυγα του θέματος... Μετά την συνάντηση με τον Δημητρέλο, θα βγει η ανακοίνωση...Για να προλάβει την συνάντηση με την ORIGINAL...  Αυτό είναι ένα καλό δείγμα... Δεν μπορεί να λέει η ανακοίνωση δηλαδή ότι "το πάλεψα αλλά δεν βρήκα λεφτά..." Το αντίθετο θα λέει μάλλον. Η ανακοίνωση θα αποτελέσει προπομπό της συνάντησης. Ή όχι; Καθίστε... Χάθηκα... Θα γίνει τελικά συνάντηση όπως διαβάσαμε ή θα βγει απλά μια ανακοίνωση; Ε ρε πάλι μπερδευτήκαμε... Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει τελεσίγραφο μέχρι το Σάββατο από τα αδέρφια που είναι στα Σπάτα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το μόνο μη διαπραγματεύσιμο και το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα γιατί δεν γράφτηκε από παπαγαλάκια αλλά από τα ίδια παιδιά που έβγαλαν την ανακοίνωση.

Είναι όντως τραγικό για την ΑΕΚ το μόνο που λειτουργεί με σταθερότητα και σοβαρότητα το τελευταίο διάστημα να είναι η κατάληψη...

Κλείνω... Ραντεβού αν θα υπάρξει πρέπει να γίνει στα Σπάτα. Σε αυτό επιμένω...  Και επίσης επιμένω σε αυτό που γράφουμε από προχθές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβολής της Γενικής Συνέλευσης της 31ης Ιανουαρίου. Κανένας απολύτως... Η όποια νέα καθυστέρηση στέλνει ακόμη βαθύτερα στο μνήμα την ΑΕΚ.

Η ώρα της κρίσης έφτασε... ΟΛΟΙ θα κριθούν και θα κριθούμε...

γράφει: Νίκος Αγγελίδης 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: "Eίναι ένα δύσκολο φορτίο"

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τις δυσκολίες της Κέρκυρας για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος μίλησε στον "ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6" την προσπάθεια παραμονής της Κέρκυρας στην κατηγορία και το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:


Για την προσπάθεια παραμονής της Κέρκυρας: "Είναι ένα δύσκολο φορτίο. Δεν έγινε τώρα δύσκολο. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ήταν. Μέχρι στιγμής είχαμε αρκετά καλές στιγμές. Ίσως λίγο ο τελευταίος μήνας μας χάλασε την καλή εικόνα που είχαμε. Δουλεύουμε πολλές ώρες με νέα παιδιά και μέχρι το τέλος θα παλέψουμε κι ευελπιστούμε να σώσουμε τη χρονιά.
Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη εικόνα, αλλά τόσο γρήγορα με τόσο νέα ομάδα δεν είναι εύκολο. Όταν χτίζεις θέλεις να πάρεις το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Κέρκυρας. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν μας αφήνει αδιάφορους το Κύπελλο".
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: "Έχει πέσει, αλλά να μην αδικούμε τους νέους ποδοσφαιριστές που βγήκαν απότομα στο προσκήνιο. Σε βάθος χρόνου, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βγει κερδισμένο". 
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

Η Αθήνα θολή λόγω των καπνών από τα τζάκια αποτυπώνεται σε αυτή τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media προκαλώντας σχόλια για την οικονομική κατάσταση των Αθηναίων.


Η φωτογραφία αναπαράγεται σε όλο και περισσότερα προφίλ στο facebook με την εξής σημείωση του Γιάννη Λάριου (Υianni Larios) που ανήρτησε πρώτος τη φωτογραφία: «Η Αθήνα της ντροπής. Σημερινή φωτογραφία, πριν λίγο. Η χωρίς κανένα σχεδιασμό, μανδαρινικής εμπνεύσεως παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης φέρνει το 1/4 σε φορολογικά έσοδα και κάνει την Αθήνα θάλαμο αιθάλης. Ένα πείραμα ηλιθίων, σε βάρος της υγείας όλων μας. Μοιραστείτε το.»
Πηγή: iefimerida.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λουά Λουά: "Στον Ολυμπιακό με αγαπούσαν"

Ο Λουά Λουά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει εντός κι εκτός γηπέδων, ενώ στάθηκε στην αγάπη που εισέπραξε από τους φίλους του Ολυμπιακού.

"Δεν φοβάμαι από τα επεισόδια στο γήπεδο ή έξω από αυτό. Στη χώρα μου όταν χάναμε δεχόμασταν επιθέσεις στα σπίτια μας και είχαμε αστυνομία για να μας προφυλάσσει.
Ακόμη και τώρα γίνεται αυτό", είπε αρχικά ο Κονγκολέζος άσος που συμπλήρωσε πρόσφατα τα 32 του χρόνια.


Για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είπε: Αντίστοιχα πράγματα γίνονταν και στην Ελλάδα στα ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Αν έχανε ο Ολυμπιακός, έκαιγαν αυτοκίνητα.
Όμως, εμένα, ο κόσμος του Ολυμπιακού με αγαπούσε, φώναζε το όνομά μου κι εγώ έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο" 
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!