ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι 10 παίκτες-αποκάλυψη της σεζόν


Η κρίση στην Ελλάδα ανάγκασε τις ομάδες να στραφούν σε οικονομικές λύσεις για την ενίσχυσή τους. Το gazzetta σας παρουσιάζει τις 10... αποκαλύψεις του πρώτου γύρου.


Σταματής
Ο νεαρός επιθετικός είναι μακράν ο πιο αποδοτικός παίκτης της ΑΕΚ, και μπορεί να χαρακτηριστεί η «χρυσή αλλαγή» του πρωταθλήματος. Ο 19χρονος έχει μόνο 5 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή και στα 100 λεπτά συμμετοχής του έχει καταφέρει να πετύχει 3 γκολ και να ναι μαζί με τον Φούντα ο πρώτος σκόρερ του Δικέφαλου. Μάλιστα τα τέρματα του συνοδεύονται και με βαθμούς, αφού σκόραρε στο 4-0 στην Βέροια, έκανε το 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ και άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ολαϊτάν
Από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην κατηγορία, ειδικά από της «μικρές» ομάδες και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Το μόνο που του μένει είναι να γίνει λίγο πιο σταθερός στην απόδοσή του και τότε θα μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στην καριέρα του. Θέλει πάντως να προσέξει και να δουλέψει, αφού το ταλέντο δεν αρκεί, προκειμένου να μην έχει την τύχη του Καστίγιο.

Ζουμπουλάκης
Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα της Κέρκυρας βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον Μάντζιο. Μάλιστα, αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς είναι δεδομένο πως άμεσα θα σκάσει πρόταση από μεγάλη ομάδα, είτε εντός είτε εκτός συνόρων.

Μανωλάς
Ο νεαρός αμυντικός ήρθε στον Ολυμπιακό ως άλλη μία εναλλακτική, πίσω από τους Κοντρέρας, Σιόβα και σε... κόντρα με τον Παπάζογλου για την τρίτη θέση. Όμως ο νεαρός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και με τις πολύ καλές του εμφανίσεις κατάφερε να καθιερωθεί στην εντεκάδα, εκτοπίζοντας στον πάγκο τον Χιλιανό που ήρθε ως αντι-Μέλμπεργκ.

Περογαμβράκης
Ο επιθετικός του ΟΦΗ ήρθε το καλοκαίρι ως ρεζέρβα, μετά από μία πολύ καλή σεζόν στην 3η Εθνική με την φανέλα του Ρούβα. Ταυτόχρονα ο ποδοσφαιριστής είχε να ολοκληρώσει την θητεία του στον στρατό και έτσι δεν μπόρεσε να μπει δυνατά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η συνέχεια όμως ήταν... μαγική, καθώς λίγες μέρες αφού πήρε το χαρτί της απόλυσής του το γιόρτασε με γκολ κόντρα στον Πανθρακικό, το οποίο χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους Κρητικούς. Από τότε έχει καθιερωθεί, αντικαθιστώντας ισάξια τον τραυματία Σίσιτς, με τον Αναστόπουλο να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση.

Μαυρίας
Από τους λίγους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν... διασωθεί και όπως φαίνεται δύσκολα θα μείνει για πολύ ακόμα στην χώρα μας. Ο ταλαντούχος εξτρέμ των πρασίνων έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων του εξωτερικού και αναμένεται να δώσει βαθιά ανάσα στα ταμία του Παναθηναϊκού, είτε άμεσα, είτε το καλοκαίρι.  

Παπαδόπουλος
Δεύτερη καριέρα φαίνεται να κάνει ο Παπαδόπουλος, που αναγεννήθηκε στον Πανθρακικό, τον οποίο έχει πάρει από το χέρι και τον οδηγεί σε μία εξαιρετική πορεία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή και μπορεί πλέων να κοιτάει και πιο ψηλά. Ο έμπειρος επιθετικός που πέρσι πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Λεβαδειακό είναι από τους πιο αξιόλογους παίκτες στην σεζόν, δικαιώνοντας έτσι όσους τον εμπιστεύτηκαν.

Αραβίδης
Ο νεαρός επιθετικός έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Πανιωνίου, αφήνοντας στον πάγκο τόσο τον πολύπειρο Καμπάνταη και τον ταλαντούχο Διαμαντάκο. Ότι λοιπόν δεν κατάφερε να κάνει πέρσι στην Δόξα Δράμας το έκανε στον Ιστορικό και πλέων είναι από τα πιο καυτά ονόματα στην Ελληνική αγορά.

Κάτσε
Λίρα εκατό φαίνεται πως βρήκε ο Δώνης στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κάτσε στην επιστροφή του από την Επανομή όπου έπαιζε πέρσι δανικός μπήκε με φόρα και με την απόδοσή του κατάφερε να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του. Ο 19χρονος μέσος από την Αλβανία δείχνει πως μπορεί να σε μεγάλο θησαυρό για την ομάδα του, αφού έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ντε Βισέντι
Ο Αργεντίνος πραγματοποιεί μία φανταστική σεζόν, με απόλυτο... χάι λάιτ το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο αναμένεται να μείνει στην ιστορία. Οι πράσινοι μάλιστα φαίνεται πως «θαμπώθηκαν» και παρά την άσχημη οικονομική τους κατάσταση προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.

* Σε αλφαβητική σειρά ανάλογα με την ομάδα που αγωνίζονται οι παίκτες.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 11χρονος... μάγος του μπάσκετ (video)!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ: "Απαντήστε μας, κ.Αντωνιάδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μοναδικός απών ο Βιτόλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μιλάμε με τα μάτια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν αρκούσε ο Μπερμπάτοφ (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μαγεία του Μέσι (VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:19η αγ.: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τη Γιουνάιτεντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Επιμένουν στην Ουκρανία για Λούκας

Μπορεί από την πλευρά του Ολυμπιακού να διαψεύδουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Λούκας Μαρτίνεθ, ωστόσο οι Ουκρανοί επιμένουν με δημοσιεύματά τους για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ουκρανία που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούκας Μαρτίνεθ από την Καρπάτι. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να διέψευσαν επίσημα κάθε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο στην Ουκρανία αναφέρουν πως η ομάδα του Πειραιά, θέλει να τον ανταλλάξει με τον Λιούμπομιρ Φέισα.
Στην ιστοσελίδα «sport.comments.ua» αναφέρεται πως οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 11χρονος... μάγος του μπάσκετ (video)!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ: "Απαντήστε μας, κ.Αντωνιάδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μοναδικός απών ο Βιτόλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν αρκούσε ο Μπερμπάτοφ (video)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μιλάμε με τα μάτια»


Ο Γιόνας Ματσιούλις εξήγησε μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε μετά το κακό ξεκίνημα του στην Ευρωλίγκα να αλλάξει το κλίμα.


Ο Λιθουανός φόργουορντ των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης αποκάλυψε πως στην αρχή η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη στην ομάδα ακόμη και για τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή, αλλά όταν άπαντες κατανόησαν την φιλοσοφία του Αργύρη Πεδουλάκη, τα πάντα άλλαξαν.  
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λιθουανός φόργουορντ
«Γεια χαρά σε όλους! Ελπίζω να απολαύσατε τα Χριστούγεννα και να είχατε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Εμείς έπρεπε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες μιας και το TOP-16 αρχίζει για εμάς την Παρασκευή κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ. Ο δρόμος ως εδώ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα την κανονική περίοδο. Το πρώτο διάστημα δεν ήταν καλό για εμάς. Χάσαμε τρία από τα πρώτα πέντε παιχνίδια και ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό.

Αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και να πολεμάμε καθημερινά. Μας πήρε χρόνο για να βελτιωθούμε ως ομάδα, να γνωριστούμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Στην αρχή ήταν δύσκολο για όλους. Ακόμη και για τον Κώστα (Τσαρτσαρή) και τον Δημήτρη (Διαμαντίδη), οι οποίοι ήταν εδώ και πριν, ο κόουτς ήταν καινούργιος και είχαν και αυτοί να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα.

Στο δεύτερο μέρος της κανονικής περιόδου, τα πάντα βελτιώθηκαν. Κερδίσαμε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά και όλα ήταν εντάξει. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, μιας και όλοι καταλαβαίνουν την φιλοσοφία του προπονητή. Ξέρουμε τι να κάνουμε στο παρκέ. Τώρα ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον με μια λέξη, με μια ματιά... Ένα σήμα, μια κίνηση με το δάκτυλο αρκεί πλέον. Και είναι πολύ σημαντικό που ξέρουμε ο ένας τον άλλον πλέον καλά και όχι μόνο εντός παρκέ. Κάνουμε αστεία, μιάμε, βγαίνουμε όλοι μαζί. Όλα αυτά κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Ξέρουμε οτι έχουμε πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε και οτι έχουμε κάποιους παίκτες τραυματίες. Είχαμε άλλωστε προβλήματα τραυματισμών και κατά την διάρκεια της σεζόν. Συν, οτι κάναμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Νομίζω οτι η ομάδα γίνεται καλύτερη και πιο δυνατή με τον καιρό και τώρα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, προκειμένου να παλέψουμε για την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Δεν θα είναι εύκολο μονοπάτι για να βαδίσουμε. Το πρώτο παιχνίδι μας θα είναι κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Παίζουν Λιθουανικό μπάσκετ και γρήγορες επιθέσεις. Στην Εθνική ομάδα της Λιθουανίας για παράδειγμα δεν βλέπεις τέτοιου είδους επιθέσεις. Συνήθως θα δεις πιο οργανωμένες και πιο αργές. Για εμένα προσωπικά, θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί θα είναι το πρώτο που θα αντιμετωπίσω την πρώτη μου ομάδα, την ομάδα της πόλης που γεννήθηκα, στην Euroleague. Είμαι μακριά της εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά την αντιμετώπισα πέρυσι στο Λιθουανικό Πρωτάθλημα, όταν έπαιξα για λίγο εκεί στην Μπαλτάι. Είναι διαφορετικά τώρα... Παίζουμε στην Euroleague και οι δύο ομάδες είναι δυνατές.

Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Top16 και θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Η ομάδα μας έγινε καλύτερη, παίζουμε εντός έδρας και έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίσουμε...»

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 11χρονος... μάγος του μπάσκετ (video)!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 11χρονος... μάγος του μπάσκετ (video)!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΣΚΑ-Η: Επιτυχημένο το πρώτο All Star Game (photos)


Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και ικανοποιητική παρουσία θεατών διεξήχθη στο κλειστό της Περιβόλας το πρώτο το All Star Game της ΕΣΚΑ-Η.
Στη γιορτή του μπάσκετ έδωσαν το παρών όλα τα αστέρια της περιοχής, με την ομάδα της Ανατολής να επικρατεί με 110-101 της αντίστοιχης της Δύσης. Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Γιώργος Πετρόπουλος του Προμηθέα με 21 πόντους με πέντε τρίποντα, ενώ από τους ηττημένους ο Βασίλης Λυμπέρης του Γλαύκου είχε 40 πόντους!
Στο διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Πετρόπουλος με 15 πόντους, ο οποίος στον τελικό κέρδισε το Θανάση Ρέλλα που «σταμάτησε» στους οκτώ πόντους. Στα καρφώματα εντυπωσίασε ο 18άχρονος Σταύρος Κατσαΐτης, της Απολλωνιάδας, που βαθμολογήθηκε με 58 και 59 πόντους, αντί 47 και 58 που πήρε ο Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος, της Ολυμπιάδας, για τις δύο προσπάθειές του. Πριν από την έναρξη του All Star διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Απόλλωνα Πατρών και της Μικτής Πάτρας, με τους «μελανολεύκους» να παίρνουν τη νίκη με 77-66. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο «Μέριμνα».
Διαιτητές: Παναγιώτου, Κωνσταντινόπουλος, Καρπάνος.
Δεκάλεπτα: 22-28, 50-54, 79-78, 110-101.
Ανατολή (Κώστας Ντούβας, Σπύρος Γκοργκόλης): Δημήτρης Λιούρδης (Παναχαϊκή), Βασίλης Σαμαράς (Νίκη Προαστίου), Γιώργος Πετρόπουλος (Προμηθέας), Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος (Παναχαϊκή), Γεράσιμος Χαντζής (Νίκη Προαστίου), Μιχάλης Μπιτσάκος (Ήφαιστος/Αχιλλέας), Γιάννης Χαμηλός (Προμηθέας), Χριστόφορος Σταυρουλάκης (Αραχωβίτικα/Ακταίο), Γιάννης Πατσαρούχας (Παναχαϊκή), Παναγιώτης Νικολάου (Προμηθέας), Λουκάς Αδαμόπουλος (Αγυιά), Δημήτρης Χατζηκάλφας (Αγυιά). Έφορος: Ανδρέας Λάσκαρης.
Δύση (Αλέκος Πολυδωρόπουλος, Σάκης Διαμαντόπουλος): Βασίλης Λυμπέρης (Γλαύκος), Βαγγέλης Κιούφης (Πανηλειακός), Νίκος Δημόπουλος (Κρήνη ’97), Θωμάς Χαρίτος (Υπερίων), Βασίλης Καπερώνης (Ολυμπιάδα), Δημήτρης Λαμπρόπουλος (Σπόρτιγκ), Βασίλης Παπαδόπουλος (Πύργος ’99), Κώστας Τζαμάκος (Σφήκα), Νίκος Δίπλαρος (Σπόρτιγκ), Φίλιππος Φραντζής (Γλαύκος), Σπύρος Κανελλόπουλος (Σπόρτιγκ), Γεράσιμος Αδαμόπουλος (Απολλωνιάδα). Έφορος: Νίκος Κουμανιώτης.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 11χρονος... μάγος του μπάσκετ (video)!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ: "Απαντήστε μας, κ.Αντωνιάδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μοναδικός απών ο Βιτόλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν αρκούσε ο Μπερμπάτοφ (video)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο χείλος του γκρεμού η Ζαλγκίρις (vid)

Η εντυπωσιακή πορεία της Ζαλγκίρις Κάουνας στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα εξέπληξε άπαντες όσους ασχολούνται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι Λιθουανοί κατάφεραν να ξεφύγουν από νωρίς στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου τους και, παρά τις συνεχόμενες ήττες στο τέλος, να τερματίσουν στην κορυφή.

Το καλό κλίμα που υπήρχε, όμως, στα αποδυτήρια των "πράσινων", ως απόρροια της αγωνιστικής τους εικόνας, φαίνεται πως… ανήκει στο παρελθόν αφού η οικονομική ασυνέπεια που παρουσιάζει ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ έχει φέρει τους παίκτες της Ζαλγκρίρις στα όριά τους, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν λιθουανικά δημοσιεύματα, οι ατζέντηδες των παικτών της Ζαλγκίρις… ανέλαβαν δράση στέλνοντας σαφές μήνυμα στον "ισχυρό άνδρα" του συλλόγου πως αν εντός δεκαημέρου δεν έχουν κλείσει μερικές από τις "τρύπες" που υπάρχουν στις οφειλές, τότε δεν πρόκειται να κάνουν άλλη υπομονή αναζητώντας νέα στέγη για τους πελάτες τους.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό η πορεία της ομάδας - έκπληξη της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα να έχει… άδοξο τέλος, εφόσον ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ δεν αρχίσει να εξοφλεί τα χρέη που έχει απέναντι στους παίκτες της ομάδας του…

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν αρκούσε ο Μπερμπάτοφ (video)

Με μόλις μία νίκη στα τελευταία της 11 παιχνίδια διατηρήθηκε η Φούλαμ η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σαουθάμπτον.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μοναδικός απών ο Βιτόλο


Με μοναδικό απόντα τον Βίκτορ Βιτόλο που έχει σχετική άδεια, αύριο Πέμπτη θα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις

Καλές οι γιορτές και οι ξέγνοιαστες μέρες, αλλά από αύριο Πέμπτη στον Παναθηναϊκό επιστρέφουν στην δουλειά και τις προπονήσεις. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που μετά τα όσα προηγήθηκαν με τις δηλώσεις του στον Κορυδαλλό φαίνεται να βγαίνει πιο ενισχυμένος, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του Βίκτορ Βιτόλο.
Ο Ισπανός την Τετάρτη δίνει τον καθιερωμένο φιλανθρωπικό αγώνα, ενώ έχει πάρει και μια επιπλέον μέρα για προσωπικά του ζητήματα. Έτσι όλοι στο «τριφύλλι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό την 5η Ιανουαρίου και μάλιστα οι παίκτες μέχρι το συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν μόνο ένα ρεπό αυτό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 11χρονος... μάγος του μπάσκετ (video)!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ: "Απαντήστε μας, κ.Αντωνιάδη"

Αιχμές κατά του Αντώνη Αντωνιάδη αφήνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις δηλώσεις του περί γνησιότητας της επιταγής του πρίγκιπα Φεϊζάλ. "Αν δεν απαντήσει άμεσα στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης", καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αυτού Υψηλότητα να επιδείξει την επιταγή των 28.000.000 ευρώ, που υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο. Έως σήμερα όμως η επιταγή αυτή κινείται στο χώρο του μυστηρίου και σε κανέναν μέτοχο ή αρμόδιο της ΠΑΕ έχει επιδειχθεί. Ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Αντώνης Αντωνιάδης υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι «η επιταγή υπάρχει, είναι γνήσια και ότι τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί από διαφορετικές πηγές».
Επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός, έως σήμερα ουδέν περί της επιταγής γνωρίζει, καλεί τον Κ. Αντωνιάδη, να δηλώσει πόθεν γνωρίζει ότι υπάρχει επιταγή και είναι γνήσια και ποιες είναι αυτές οι διαφορετικές πηγές, που έχουν διασταυρώσει τα στοιχεία της. Εάν δεν απαντήσει άμεσα ο κ. Αντωνιάδης στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης".

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:19η αγ.: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τη Γιουνάιτεντ

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε τρεις φορές στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις και με γκολ του συνήθη Χαβιέρ Ερνάντες στο 90ό λεπτό νίκησε 4-3. Στο -7 από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα της με 1-0 από τη Σάντερλαντ.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του "Ολντ Τράφορντ" η Νιούκαστλ ήταν κυρίαρχη και το τέλος του δίκαια την βρήκε προηγούμενη με 2-1. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τζέιμς Περτς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, μετά την απόκρουση του Νταβίντ ντε Χέα σε σουτ του Ντεμπά Μπα και άνοιξε το σκορ. Ο Τζόνι Έβανς ισοφάρισε με περιπετειώδη τρόπο στο 25', τρία λεπτά αργότερα όμως, έβαλε αυτογκόλ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Γκαμπριέλ Ομπερτάν.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και λίγα λεπτά μετά την έναρξή του, ο Πατρίς Εβρά ξανάφερε το ματς στα ίσα με διαγώνιο σουτ. Η χαρά των παικτών του σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν κράτησε για πολύ, πάντως, καθώς στο 68ο λεπτό ο Ομπερτάν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Παπίς Σισέ με εν κινήσει σουτ έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στη Νιούκαστλ.
Οι "καρακάξες" φλέρταραν έντονα με την πρώτη εφετινή τους εκτός έδρας νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να πάρουν το ρόλο του... Άγιου Βασίλη. Ως εκ τούτου, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ισοφάρισε στο 71ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας και ο Χαβιέρ Ερνάντες έγραψε το τελικό 4-3 στο 90ό λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Έβερτον - Γουίγκαν 2-1
(52' Οσμάν, 77' Τζαγκιέλκα / 82' Κονέ)
Φούλαμ - Σαουθάμπτον 1-1
(89' Μπερμπάτοφ / 85' πέν. Λάμπερτ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-3
(25' Έβανς, 58' Εβρά, 71' Φαν Πέρσι, 90' Ερνάντες / 4' Περτς, 28' αυτ. Έβανς, 68' Σισέ)
Νόριτς - Τσέλσι 0-1
(38' Μάτα)
Ρέντινγκ - Σουόνσι 0-0
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0
(53' Τζόνσον)
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ (αναβολή)
ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ (17:15)
Άστον Βίλα - Τότεναμ (19:30)
Στόουκ - Λίβερπουλ (21:45)

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μαγεία του Μέσι (VIDEO)

Μέσι VIDEO,mesi VIDEOΣτο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε το αφιέρωμα που ετοίμασε το τηλεοπτκό δίκτυο "Sky Sports" στον Λιονέλ Μέσι. Το βίντεο έχει διάρκεια 22:27 λεπτά και παρουσιάζει τις πιο μαγικές στιγμές του άσου της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανταλέων: "Όποιος είναι Παναθηναϊκός στεναχωριέται..."

Η κατάσταση στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι δραματική και μολονότι αγωνίζεται πια στον Παμβοχαϊκό ο Σωτήρης Πανταλέων εκπέμπει σήμα κινδύνου. "Ο χρόνος μετράει αντίστροφα", υποστήριξε ο πολύπειρος κεντρικός σε συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων ο Σ.Πανταλέων ανέφερε στη NOVA:
"Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ κακή. Και εγώ μόλις τελειώνω του αγώνες μου με τον Παμβοχαϊκό, ρωτάω το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Για να αναλύσουμε τα προβλήματα χρειάζονται 2-3 εκπομπές. Μας στεναχωρεί όλους όσους αγαπάμε την ομάδα. Να παλεύει δηλαδή, για να σώσει την χρονιά. Θα παίξει σημαντικό ρόλο η ιστορία με τον Ηρακλή. Πρέπει σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια να πάρει τους βαθμούς".
"Για εμένα το δύσκολο αυτή τη στιγμή, δεν είναι η απόδοση, όλοι παλεύουν για να σώσουν την ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ήρωες. Δεν έχει υγεία, η ομάδα. Αυτό μας οδηγεί την σκέψη ότι η αυριανή και η μεθαυριανή μέρα δεν θα είναι καλή. Με στεναχωρεί πολύ. Όποιος είναι Παναθηναϊκός στεναχωριέται. Δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση, αλλά θα πρέπει να βρεθεί σύντομα".
"Δεν νομίζω ότι η λύση είναι να βρεθεί κάποιος να βάζει 2-3 εκατομμύρια. Η λύση είναι να βρεθεί κάτι που θα έδινε πνοή στον σύλλογο, όπως το γήπεδο. Να υπάρχει υγιής βάση. Ένα πλάνο που θα βοηθούσε την απεμπλοκή του Παναθηναϊκού από τα χρέη και την αποπληρωμή τους. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά, γιατί ο χρόνος μετράει αντίστροφα".
"Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην είναι στην Α1. Και άλλες ομάδες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και έχουν βρει λύσεις. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το κακό της ομάδας, αλλά πληρώνει αμαρτίες παλαιότερων ετών. Θα είναι καλό για το βόλεϊ να μην λείψει ο Παναθηναϊκός από κανένα Πρωτάθλημα".
"Ο Παναθηναϊκός είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Θέλω να επιστρέψω. Δεν ξέρω αν θα γίνει σαν αθλητής ή σαν κάτι άλλο... Δεν γίνεται να επιστρέψω με τα ίδια συναισθήματα με τη χρονιά που έφυγα. Μακάρι να γυρίσω και να πρωταγωνιστεί ξανά ο Παναθηναϊκός".

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Eίμαι ανυπόμονος, σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι πέντε αήττητοι της Ευρώπης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόνο οι μισοί… άντεξαν!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με οδηγό τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλμάγρο αντί Ναδάλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστουγεννιάτικο Top 10! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε ρυθμούς Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Μου ταίριαζε το σύστημα στον ΠΑΟ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στη Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελεσίγραφο σε Βιντιάδη από Original!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Eίμαι ανυπόμονος, σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο και τόνισε πως ο ίδιος σκέφτεται τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε τον Άη Βασίλη να περνάει πάνω από την Ακρόπολη

Το ταξίδι του Άη Βασίλη ολοκληρώθηκε!
Μοίρασε τα δώρα του σε όλον τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα!
Όλα αυτά βέβαια μέσω της NORAD (της Βορειοαμερικανικής Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας) που καταγράφει και παρουσιάζει κάθε χρόνο, εδώ και 50 χρόνια, το ταξίδι του Άη Βασίλη στον κόσμο!
Το βίντεο που ανέβασε η NORAD στο youtube δείχνει τον αγαπημένο Santa Claus να περνάει πάνω από την Ακρόπολη και τη Σαντορίνη!
Δείτε το βίντεο στο www.newsbomb.gr στο θέμα: Βίντεο: Δείτε τον Άη Βασίλη να περνάει πάνω από την Ακρόπολη

ΠΗΓΗ:Onsports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι πέντε αήττητοι της Ευρώπης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Eίμαι ανυπόμονος, σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόνο οι μισοί… άντεξαν!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με οδηγό τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλμάγρο αντί Ναδάλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστουγεννιάτικο Top 10! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε ρυθμούς Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Μου ταίριαζε το σύστημα στον ΠΑΟ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στη Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελεσίγραφο σε Βιντιάδη από Original!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόνο οι μισοί… άντεξαν!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε ρυθμούς Ζαλγκίρις

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι πέντε αήττητοι της Ευρώπης

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

Επτά ομογενείς περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 150 ισχυρότερων προσωπικοτήτων της Νorthern Territory της Αυστραλίας, τον οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Νorthern Territory News». Όλοι τους προέρχονται από το Ντάργουϊν, μια πόλη με έντονο ελληνικό στοιχείο.


Στη 15η σειρά της λίστας βρίσκεται η οικογένεια των επιχειρηματιών Πασπάλη. Οι Πασπάλη κυριαρχούν στον κλάδο καλλιέργειας αυστραλιανών μαργαριταριών, που πωλούνται με τη φίρμα «South Sea». Η εταιρεία τους («The Paspaley Family») είναι μια από τις πλουσιότερες της Αυστραλίας. Στις δραστηριότητές της συμπεριλαμβάνονται φάρμες με αγελάδες, μία τοπική αεροπορική εταιρεία με 21 αεροσκάφη, ένας στόλος 120 αλιευτικών σκαφών, αλλά και ακίνητα στο Σίδνεϊ, το Ντάργουϊν, τη Νέα Υόρκη κ.α.
Σε επίπεδο ομογένειας πάντα, στον κατάλογο των ισχυρότερων της συγκεκριμένης περιοχής της Αυστραλίας και στην 22η θέση ακολουθεί ο κατασκευαστής ακινήτων Τζον Χαλίκος.
Τεσσαρακοστός στη λίστα είναι ο Ανδρέας Λιβέρης, που ηγείται του αμερικανικού κολοσσού «Dow Chemical» και είναι σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Ακολουθούν:
* Στην 66η θέση ο Άντριου Μακρίδης, επικεφαλής της εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού και νερού στην πολιτεία.
* Στην 90 θέση ο επιχειρηματίας Μαρκ Μαρκέλις.
* Στην 97η θέση ο Λεν Νοταράς, επικεφαλής μεγάλου νοσηλευτικού ιδρύματος.
* Στην 101η θέση ο ελληνορθόδοξος ιερέας του Ντάργουϊν Τζόελ Ξάνθος.
Πηγή:enikos.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ: "Απαντήστε μας, κ.Αντωνιάδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μοναδικός απών ο Βιτόλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μαγεία του Μέσι (VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:19η αγ.: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τη Γιουνάιτεντ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Eίμαι ανυπόμονος, σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλμάγρο αντί Ναδάλ

Ο Νικολάς Αλμάγρο θα συμπληρώσει την εξάδα στο Mubadala World Tennis Championship. Η θέση είχε μείνει για λίγες ώρες κενή, μετά την ξαφνική ακύρωση της συμμετοχής του Ράφα Ναδάλ λόγω αδιαθεσίας.

Το Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα μεταξύ Άντι Μάρεϊ και Γιάνκο Τιπσάρεβιτς. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, από την άλλη, θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Νταβίντ Φερέρ και Τόμας Μπέρντιχ. Ο Αλμάγρο αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στο Άμπου Ντάμπι και δήλωσε χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο ανεπίσημο αυτό τουρνουά. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθώ με ένα τόσο σπουδαίο γκρουπ παικτών. Η διοργάνωση θυμίζει προημιτελικούς Grand Slam και θα είναι φοβερή προετοιμασία για τη νέα σεζόν".
Ο Νίκο ρωτήθηκε και αν έχει... προτιμήσεις για τον ημιτελικό. "Όπου, όποτε και με οποιονδήποτε παίζω αγωνίζομαι για τη νίκη και έτσι θα κάνω και τώρα, είτε αντίπαλος είναι ο Μάρεϊ, είτε ο Τιπσάρεβιτς. Είναι και οι δύο εκπληκτικοί τενίστες και θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό". Η διοργάνωση ξεκινάει την Πέμπτη (27/12), οι ημιτελικοί διεξάγονται την Παρασκευή (28/12) και ο τελικός το Σάββατο (29/12).

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Eίμαι ανυπόμονος, σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι πέντε αήττητοι της Ευρώπης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόνο οι μισοί… άντεξαν!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με οδηγό τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλμάγρο αντί Ναδάλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστουγεννιάτικο Top 10! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε ρυθμούς Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Μου ταίριαζε το σύστημα στον ΠΑΟ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στη Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελεσίγραφο σε Βιντιάδη από Original!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστουγεννιάτικο Top 10! (vid)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στη Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, ο επαναπατρισμός του βιρτουόζου επιθετικού είναι πολύ κοντά για λογαριασμό της ομάδας του Ρίο.
Κοντά στη Φλαμένγκο ο ΡομπίνιοΌπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη «χώρα του καφέ», η Φλαμένγκο ετοιμάζεται να γίνει η τρίτη ομάδα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος της οποίας τη φανέλα θα φορέσει ο Ρομπίνιο. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Ρομπίνιο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μίλαν και θα πουληθεί στη Φλαμένγκο έναντι 10 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ο αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, θα ανακοινώσει επίσημα τη μεταγραφή!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με οδηγό τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλμάγρο αντί Ναδάλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελεσίγραφο σε Βιντιάδη από Original!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστουγεννιάτικο Top 10! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Μου ταίριαζε το σύστημα στον ΠΑΟ»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελεσίγραφο σε Βιντιάδη από Original!

Τελεσίγραφο,Βιντιάδη,Original,telesigrafo,vintiadi,OriginalΘα σε περιμένουμε μέχρι το Σάββατο, ήταν, ουσιαστικά, το μήνυμα της Original στον υποψήφιο επενδυτή, Δημήτρη Βιντιάδη μέσω επίσημης ανακοίνωσης της. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>


Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Μου ταίριαζε το σύστημα στον ΠΑΟ»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με οδηγό τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

Η άριστη διαχείριση του πολυεθνικού ρόστερ του Ολυμπιακού έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε από την Βαλένθια σύμφωνα με την Marca.

Όπως επισημαίνεται στην ισπανική εφημερίδα, ο Βάσκος τεχνικός καλείται να καθοδηγήσει ένα σύνολο παικτών, το οποίο απαρτίζεται από 9 Ισπανούς, 4 Αργεντινούς, 1 Παραγουανό, 2 Βραζιλιάνους, 1 Αλγερινό, 2 Πορτογάλους, 3 Γάλλους και 1 Μεξικάνο.
Με αφορμή την ποικιλία εθνικοτήτων στις "νυχτερίδες" γίνεται σύγκριση με τον Ολυμπιακό και τους ξένους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε ο 48χρονος προπονητής.
Στην πρώτη του σεζόν στους "ερυθρόλευκους" έθεσε υπό τις οδηγίες του 16 Έλληνες, 3 Βραζιλιάνους, 1 Γάλλο, 2 Ισπανούς, 2 Σέρβους, 3 Αργεντινούς και 1 Σλοβάκο.
Αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα εν συνεχεία ανέλαβε την Βιγιαρεάλ για να  επιστρέψει ακολούθως στον Ολυμπιακό.
Στην δεύτερη θητεία τους με την ομάδα του Πειραιά, την σεζόν 2010-11 το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελούνταν από 13 Έλληνες, 1 Γάλλο, 1 Σέρβο, 1 Αργεντινό, 1 Σουηδό, 2 Βραζιλιάνους, 1 Μαροκινό, 1 Αλγερινό, 1 Δανό, 1 Βέλγο, 2 Ούγγρους. Συνολικά 11 διαφορετικές εθνικότητες!
Όπως αναφέρει η Marca κάτι αντίστοιχο έγινε και την περυσινή σεζόν όπου ο Ολυμπιακός είχε στο δυναμικό του 10 Έλληνες, 1 Βορειοϊρλανδό, 2 Αλγερινούς, 2 Σέρβους, 3 Αργεντινούς, 1 Ούγγρο, 1 Βραζιλιάνο, 1 Σουηδό, 5 Ισπανούς, 1 Βέλγο, 1 Μαροκινό, 1 Γάλλο και 1 Καμερουνέζο. Συνολικά 13 διαφορετικές εθνικότητες...

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr