ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ: Στόλισαν δέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (video)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Εθνική ο Μίτσου


Η τρελή κατάσταση που βρίσκεται ο επιθετικός της Σουόνσι από το ξεκίνημα της σεζόν του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Ισπανίας με τον Ντε Μπόσκε να δηλώνει ότι θα τον καλέσει.


Ο μέχρι πέρυσι χαφ της Ράγιο Βαγιεκάνο φέτος παίζει στη θέση του φορ και κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) πέτυχε το γκολ Νο13 στην Premier League τοποθετώντας τον εαυτό του ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας.
Κόστισε στην Σουόνσι κάτι περισσότερο από 3 εκατ. ευρώ σε ένα deal που -δεδομένου του που έχει φτάσει σήμερα η τιμή του- μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, με τον Μίτσου να είναι ο κύριος λόγος που οι Κύκνοι είναι πολύ άνετοι βαθμολογικά, αφού βρίσκονται στη μέση του πίνακα.

Η Ισπανία παίξει φιλικό στην Ντόχα με την Ουρουγουάη στις 6 Φεβρουαρίου και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας κόσμου και δύο φορές Ευρώπης, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ήταν σαφής. «Ο Μίτσου και ο Ιάγκο Ασπας θα κληθούν».

Ο επιθετικός της Θέλτα έχει ακουστεί και αυτός για την Σουόνσι, όμως τα 9 εκατ. ευρώ που θέλει το κλαμπ από το Βίγκο, θα αποτελέσουν πρόβλημα. Ο Ασπας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Θέλτα και πέρυσι ήταν εκπληκτικός στην πορεία που χάρισε στην ομάδα την άνοδο στην Primera Division, πετυχαίνοντας 23 γκολ, ενώ φέτος σε 12 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία έχει ήδη σημειώσει 6.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όταν ο Τζόρνταν «μάγεψε» τον Γκιστ! (vds)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο φεύγει, Λίπι έρχεται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλκαράθ: «Μεγάλη πρόκληση για μένα ο Αρης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστούγεννα στην κορυφή της Δ’ Εθνικής!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι αριθμοί του πρώτου γύρου της Superleague

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν του άρεσε ο Κατσικάρης του Γκομέλσκι


Ο Εβγκένι Γκομέλσκι, πρόεδρος του συνδέσμου των Ρώσων προπονητών, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την επιλογή του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας και δεν το έκρυψε.


Ο Γκόμελσκι έμεινε δυσαρεστημένος από την επιλογή της ομοσπονδίας να δώσει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ανδρών και γυναικών σε ξένους προπονητές και δεν δίστασε να το δηλώσει:
«Είμαι δυσαρεστημένος από τις αποφάσεις που πήρε το συμβούλιο. Για πρώτη φορά τόσο στην εθνική ανδρών, όσο και στην εθνική γυναικών θα βρίσκονται ξένοι προπονητές. Οι εισηγήσεις μου δεν ακούστηκαν. Ίσως να μην χρειάζομαι. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον Κατσικάρη και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι χειρότερος ο Μπαζάρεβιτς. Η ομοσπονδία έκανε λάθος».

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όταν ο Τζόρνταν «μάγεψε» τον Γκιστ! (vds)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο φεύγει, Λίπι έρχεται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλκαράθ: «Μεγάλη πρόκληση για μένα ο Αρης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστούγεννα στην κορυφή της Δ’ Εθνικής!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι αριθμοί του πρώτου γύρου της Superleague

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλκαράθ: «Μεγάλη πρόκληση για μένα ο Αρης»

Αλκαράθ,Μεγάλη,Αρης,alkarath,megali,aris

Τις ευχές του προς τους φιλάθλους του Άρη για καλά Χριστούγεννα έστειλε ο Λούκας Αλκαράθ με μήνυμά του στην ιστοσελίδα του στο twitter.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστούγεννα στην κορυφή της Δ’ Εθνικής!

Η πρώτη θέση στη βαθμολογία των ομίλων της Δ’ Εθνικής ίσως φέτος να μην έχει μεγάλη αξία, καθώς φέτος περισσότερες από μια ομάδες θα ανέβουν στη νέα Γ’ Εθνική από κάθε όμιλο, όμως τουλάχιστον δίνει ψυχολογία. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: OnSports

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όταν ο Τζόρνταν «μάγεψε» τον Γκιστ! (vds)

Πως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, έπεισε τον νέο άσο του Παναθηναϊκού, Tζέιμς Γκιστ να ασχοληθεί με το άθλημα της πορτοκαλί θεάς.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι αριθμοί του πρώτου γύρου της Superleague

Superleague,Το Sport24.gr παρουσιάζει τους παίκτες και τις ομάδες που προηγούνται σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος της Superleague μετά τον πρώτο γύρο.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο φεύγει, Λίπι έρχεται!

Ο Μαρτσέλο Λίπι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "El Pais". Διαβάστε λεπτομέρειες.
Μετά την ήττα από τη Μάλαγα που έφερε τη Ρεάλ στο ντροπιαστικό -16 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα αλλά και την απόφαση του Μουρίνιο να αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό Ίκερ Κασίγιας χωρίς ο δεύτερος να έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση ότι η νέα σεζόν θα βρει άλλον προπονητή στον πάγκο της ομάδας του.
Οι υποψήφιοι να διαδεχτούν τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι πολλοί, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Pais" εκείνος που φαίνεται να έχει την απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη του Πέρεθ είναι ο Μαρτσέλο Λίπι.
Όπως υποστηρίζει το εν λόγω μέσο, ο πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Ιταλίας το 2006 θεωρείται από τον διοικητικό ηγέτη της "βασίλισσας" ως ο ιδανικός για να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη των αποδυτηρίων (μάχη την οποία φαίνεται πως έχασε εσχάτως ο "special one") αλλά και να κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό από τις αρκετές "πριμαντόνες" της ομάδας.
Πίσω μάλιστα από την συγκεκριμένη προτίμηση κρύβεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον πρώην άσο αλλά και παράγοντα των "μερένγκες" να έχει προτείνει στον Φλορεντίνο Πέρεθ τον 65άχρονο Ιταλό τεχνικό τον οποίο γνωρίζει άλλωστε από παλαιότερη συνεργασία τους στη Γιουβέντους.
Να σημειωθεί πως ο Μαρτσέλο Λίπι εργάζεται αυτή την περίοδο στην Κίνα για λογαριασμό της Γκουανγκζού Εβεργκράντε, με την οποία πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση του νταμπλ.

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ...

    •  Εχω δει δεκαδες επισημα προσωπα της δημοσιας ζωης να παρεχουν ακομα και στις γιορτινες,η μη γιορτινες ημερες αμετρητα χρονια πολλα και πολλες ευχες,που φτανουν μεχρι και στις υποσχεσεις σαν αυτες που εδωσαν για να φτασουν να γινουν επισημοι και να τους αναγνωριζουν ΟΛΟΙ...ειτε πετυχαν να κανουν πραξη τις υποσχεσεις τους ειτε απετυχαν,αλλα και παλι δεν το ξερουν οτι τους εμαθαν ΟΛΟΙ,ετσι ακομα ΣΗΜΕΡΑ συνεχιζουν να παρεχουν τα χρονια τους πολλα και τις πλουσιες ευχες τους που δεν εχουν κανενα νοημα αυτα που λενε η γραφουν για να τα διαβασουν οι αλλοι που δεν ειναι επισημοι αλλα ειναι αυτοι που τους εκαναν γνωστους,ειναι τα μονα πραγματα που δεν χρειαζεται να κανουν κατι και δεν εχουν κανενα κοστος.

    • Εμεις δεν ειμαστε επισημοι και τα χρονια πολλα μπορουμε να τα πουμε μονο σε λιγους και ανεπισημους που γνωριζουμε,απλα και χωρις υποσχεσεις και πολλες ευχες!!!.Ας ειναι και για τυπικους λογους τουλαχιστον το αισθανονται ετσι και οι ιδιοι αυτο,που αναποδιδουν τα χρονια μας πολλα με τον ιδιο και πραγματικα αληθινο τυπικο τροπο και ξερουν ολοι οτι δεν ειναι για λογους με κινητρο και για καποιον σκοπο,αλλωστε δεν μας ρωτουν οι επισημοι αν θελουμε τα χρονια τους πολλα!!!.

      ΤΟ BLOG AYTO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,Η ΓΡΑΦΕΙΟΥ!

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν θα ρίξω τον΄Άρη»!

Δεν,΄Άρη,den,΄ariΟ Γιάννης Γιαννιώτας, κρυφός πόθος της ΑΕΚ και στόχος του Παναθηναϊκού μιλά στο Goal για το... παρελθόν του και το επαγγελματικό του μέλλον και εξηγεί ποιος είναι ο πρώτος του στόχος.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το στοίχημα του Μαρινάκη που πέτυχε

Μαρινάκη,marinakiΤο καλοκαίρι του 2010 ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με το... καλημέρα στο τιμόνι της ομάδας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του την ελληνοποίηση της ομάδας. Δύο χρόνια μετά το βλέπει στην πράξη!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νικολαΐδης, Βιντιάδης και ο άγνωστος «Χ»

Νικολαΐδης Βιντιάδης,nikolaΐdis vintiadis

Aυτή τη φορά, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλες κουβέντες και χρονοτριβές

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Οι… αιώνιοι της Ευρωλίγκας στη NOVA


To top 16 σε μια εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που ξέραμε κάνει αρχίζει στις 27/12 και το NOVA γνωστοποίησε τις μεταδόσεις που θα έχει για τους αγώνες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι το εξής:
* 1η Αγωνιστική Πέμπτη 27/12 Κάχα Λαμποράλ– Ολυμπιακός 21:30
* 2η Αγωνιστική Παρασκευή 4/1 Ολυμπιακός – Μπεσίκτας 21:45
* 3η Αγωνιστική Πέμπτη 10/1 Παναθηναϊκός – Ουνικάχα Μάλαγα 21:00
* 4η Αγωνιστική Τετάρτη 16/1 Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός 21:45
* 5η Αγωνιστική Παρασκευή25/1 Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 21:00
* 6η Αγωνιστική Πέμπτη 31/1 Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ 21:45
* 7η Αγωνιστική Παρασκευή 15/2 Χίμκι – Ολυμπιακός 18:00
* 8η Αγωνιστική Παρασκευή 22/2 Ολυμπιακός- Κάχα Λαμποράλ 21:00
* 9η Αγωνιστική Παρασκευή 1/3 Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 21:00
* 10η Αγωνιστική Παρασκευή 8/3 Ουνικάχα Μάλαγα – Παναθηναϊκός 21:45
* 11η Αγωνιστική Παρασκευή 15/3 Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 21:00
* 12η Αγωνιστική Παρασκευή 22/3 Ολυμπιακός – Μακάμπι Ελέκτρα 21:00
* 13η Αγωνιστική Παρασκευή 29/3 Μπροζέ Μπάσκετς Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 21:45
* 14η Αγωνιστική Ολυμπιακός – Χίμκι (σ.σ. Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν έχει επιβεβαιωθεί)

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr