ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η προϊστορία των "αιώνιων" τελικών

Η προϊστορία των Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ένατη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τι έγινε στους προηγούμενους οκτώ. Δείτε videos.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην εκπνοή η Σίτι, χαμός στην 3η θέση! (vids.)

Ξανά,Σίτι,xana,sitiΚαρδιακούς έχει βαλθεί να κάνει τους φίλους της η Μάντσεστερ Σίτι, αφού για ακόμα μία φορά περίμενε τις καθυστερήσεις για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, που την κρατάει κοντά στην πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ. "Κόλλησε" στο 0-0 η Τότεναμ με την Στόουκ, νίκες για Έβερτον και Γουέστ Μπρομ και όλες μαζί ισοβαθμούν με την Άρσεναλ στην 3η θέση με 30 βαθμούς!Για άλλη μια φορά, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις, αφού ο Μπάρι με κεφαλιά στο 92' χάρισε τους τρεις βαθμούς στους πολίτες που παραμένουν στο κυνήγι της Γιουνάιτεντ! Οι γηπεδούχοι είχαν το 75% της κατοχής σε όλη τη διάρκεια και απέναντι στη μακράν χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έπρεπε να έρθει το... κεφάλι του Μπάρι για να σώσει τη παρτίδα!"Γκέλα" και για τη Τότεναμ στο "White Hart Lane" απέναντι στη Στόουκ, αφού τα "σπιρούνια"... κόλλησαν στο 0-0 απέναντι στη σκληρή άμυνα των φιλουξενουμένων και πήραν μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Στους 30 βαθμούς η Τότεναμ πλέον, μαζί με Άρσεναλ, Έβερτον και Γουέστ Μπρομ.Η Έβερτον πήρε τη νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 1-2 και έπιασε την Άρσεναλ στους 30 βαθμούς, χάρη στα γκολ του Ανιτσέμπε και του Πίεναρ. Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 14' με τον Κάρλτον Κόουλ, αλλά ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 67' και έστρωσε το δρόμο στην Έβερτον προκειμένου αυτή να πάρει το τρίποντο.Ο Αμεόμπι λύτρωσε τη Νιούκαστλ στον αγώνα με τη ΚΠΡ με γκολ στο 82' και όταν όλα έδειχναν ότι η ΚΠΡ θα καταφέρει να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "St. James Park".Η Γουέστ Μπρομ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη σκληροτράχηλη Νόριτς, της οποίας επικράτησε με 2-1. Μαζί με Τότεναμ, 'Εβερτον και Άρσεναλ, ισοβαθμεί με 30 βαθμούς στη 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 του Σνόντγκρας στο 23', με γκολ του Γκέρα στο 43' και του Λουκάκου στο 81'.Σημαντική νίκη και για τη Σάντερλαντ μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον με 0-1, με τους γηπεδούχους να παραμένουν μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με λενα ματς λιγότερο. Η Σάντερλαντ με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 20 βαθμούς και έκανε σημαντικό βήμα στη μάχη για την επιβίωση.Αναλυτικά τα αποτελέσματα:Μάντσεστερ Σίτι-Ρέντινγκ 1-0 (Μπάρι 92')Νιούκαστλ-ΚΠΡ 1-0 (Αμεόμπι 81')Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ 0-1 (Φλέτσερ 42')Τότεναμ-Στόουκ 0-0Γουέστ Μπρόμ-Νόριτς 2-1 (Γκέρα 43', Λουκάκου 82'-Σνόντγκρας 23')Γουέστ Χαμ-Εβερτον 1-2 (Κόουλ 14'-Ανιτσέμπε 64', Πίενααρ 73')Μάντσεστερ Σ. - Ρέντινγκ 1-0Γουέστ Χαμ - Εβερτον 1-2Γουέστ Μπρομ - Νόριτς Σίτι 2-1Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ 0-1Τότεναμ - Στόουκ Σίτι 0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζωντανός για τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ

Πιέστηκε μέχρι ενός σημείου από την Δόξα, όμως δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει μια εύκολη και συνάμα σημαντική νίκη που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου.Ο λόγος για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος απέδρασε με το διπλό από το «

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε την πρόκριση, «έχασε» τον Διαμαντίδη!

Πήρε,Διαμαντίδη,pire,diamantidiΟ Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον ΚΑΟΔ (66-56), πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, αλλά αγωνιά για τον Διαμαντίδη που υπέστη τράβηγμα και μετέβη εσπευσμένα στο Υγεία για μαγνητική!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο καλάθι από τον Διαμαντίδη

Δείτε το απίστευτο καλάθι (δεν μέτρησε) που πέτυχε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΚΑΟΔ. 

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξαναπέρασε πρώτος ο Διομήδης

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:18η αγ.: Πέρασε στην 3η θέση η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έφυγε με την αγχωτική νίκη 1-0 από την έδρα της Γουίγκαν και με το σερί 3 νικών στην Premier League, πέρασε στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας μετά από 18 αγωνιστικές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντίο με πρόκριση θέλει ο Αστέρας

Αντίο,Αστέρας,antio,asterasΗ πρώτη νίκη στην Τρίπολη επί της Λάρισας θα ισοδυναμεί με πρόκριση για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει ποτέ να κερδίσουν τους βυσσινί, αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να σπάσουν την αρνητική παράδοση και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

«Σου βγάζει την ψυχή η Λεβάντε»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Γιαν Ασπιάθου... προειδοποιούν τον Ολυμπιακό πως η Λεβάντε δεν πρέπει να υποτιμηθεί λέγοντας πως είναι ομάδα που... Σου βγάζει την ψυχή. Αναλυτικά όσα μετέφεραν στους ερυθρόλευκους»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Α1 πόλο Γυναικών: Πρεμιέρα στο 15ο πρωτάθλημα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόβα Ολυμπιακού εν όψει Κάχα Λαμποράλ

Οι προπονητές και οι παίκτες μπορεί να βάζουν κάθε φορά την ίδια κασέτα και να λένε ότι κοιτάνε κάθε ματς ξεχωριστά και ότι το μυαλό πρέπει να είναι μόνο εκεί και να μην τρέχει αλλού  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκιστ: "Παντού στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα φώτα στο ΑΕΚ - ΠΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

 

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)


Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκιστ: "Παντού στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό"

Ο Τζέιμς Γκιστ φάνηκε αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει όλους τους τίτλους που διεκδικεί και δήλωσε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί για τον κόσμο του τριφυλλιού.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γκιστ στην εφημερίδα "Πράσινη":

Πώς νιώθεις που από εδώ και πέρα θα αγωνίζεσαι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού;

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και θέλω να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει στους στόχους του και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα και τους υπόλοιπους τίτλους. Γνωρίζω πολύ καλά άλλωστε ότι ο Παναθηναϊκός πάντα διεκδικεί την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ευκαιρία να βρεθούμε μαζί εκεί».

Το καλοκαίρι είχε ακουστεί και πάλι το όνομά σου. Τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε. Λίγους μήνες μετά είσαι πλέον μέλος της ομάδας. Τελικά η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια;

«Νομίζω ότι τελικά ήταν γραφτό να γίνει. Καμιά φορά στη ζωή συμβαίνουν πράγματα που δεν τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται περίεργο και είναι λίγο αστείο τι μπορεί να γίνει μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Τελικά μάλλον είναι η μοίρα που παίζει περίεργα παιχνίδια. Το πεπρωμένο!».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τι περιμένεις να συναντήσεις ερχόμενος στην Ελλάδα;

«Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Καλύτερα που θα αγωνίζομαι πλέον στον Παναθηναϊκό και όχι εναντίον του. Απλά πράγματα. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος πάντα βοηθάει την ομάδα, δίνοντας δυναμικό “παρών” στο γήπεδο. Μου αρέσει γιατί έχω δει ότι οι φίλοι του συλλόγου κάνουν πολύ θόρυβο. Φωνάζουν πολύ και τραγουδούν δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και αυτό είναι φοβερό. Περιμένω το πρώτο δυνατό παιχνίδι να το απολαύσω και από κοντά».

Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Να είναι σίγουροι πως μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε ωραία πράγματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μόνο που τους ζητάω είναι να στηρίζουν την ομάδα, όπως έχω δει να κάνουν στο παρελθόν και να είναι σίγουροι πως όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Πλέον θα αγωνίζεσαι με παίκτες όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Ρόκο Ούκιτς που γνωρίζεις από πέρσι, ο Τζέισον Καπόνο και όλα τα υπόλοιπα αστέρια του Παναθηναϊκού. Τι περιμένεις εσύ και τι θα περιμένουν αυτοί από σένα;

«Πρώτα από όλα νιώθω τέλεια που θα είμαι με τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Περιμένω πώς και πώς να μπω στις προπονήσεις και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε τη χημεία μας και να κάνουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Πιστεύεις ότι θα είναι δύσκολο για σένα να προσαρμοστείς, με δεδομένο ότι έρχεσαι στην ομάδα στα μέσα της χρονιάς;

«Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ και είναι ίδιο παντού, οπότε δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτώ να μπω στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού».

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Α1 πόλο Γυναικών: Πρεμιέρα στο 15ο πρωτάθλημα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

 

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Α1 πόλο Γυναικών: Πρεμιέρα στο 15ο πρωτάθλημα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα φώτα στο ΑΕΚ - ΠΑΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η 29ετής παράδοση με Μάλαγα και ο Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Μάλαγα το Σάββατο (23/12, 21:00) για την Πριμέρα Ντεβιζιόν, με τη «βασίλισσα» να έχει μια απίστευτη παράδοση απέναντι στην αντίπαλό της.
Οι Μαδριλένοι είναι αήττητοι για 29 εντός και εκτός έδρας ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στους Ανδαλουσιανούς και έχουν να χάσουν από ένα 6-2 το 1983. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί τους μετά τους 34 αγώνες χωρίς ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει να έχει για… αγαπημένο αντίπαλο τη Μάλαγα, αφού έχει σκοράρει εναντίον της 10 γκολ στη λίγκα με δύο χατ-τρικ. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, αυτοί έχουν 28 βαθμούς μετά από 16 αναμετρήσεις φέτος, τους περισσότερους από ποτέ μετά από 17 αγώνες πρωταθλήματος.

Πηγη:Onsports 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

 

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ασταμάτητοι οι Κλίπερς, νεύρα στο Σικάγο

Οι Κλίπερς δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Κινγκς, επικράτησαν 97-85 και έφτασαν τις 12 σερί νίκες, σπάζοντας το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην ιστορία του συλλόγου. Ήττα για τους Νικς στο Σικάγο, νεύρα και τρεις αποβολές.

ερες αποδόσεις!
Ο Κρις Πόλ βρέθηκε σε καλή βραδιά (24 πόντοι, 13 ασίστ, 5 κλεψίματα), έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Μπλέικ Γκρίφιν (21 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και οι Κλίπερς έφτασαν σε μία εύκολη νίκη (97-85) κόντρα στο Σακραμέντο.
Οι πρωτοπόροι της Pacific ουσιαστικά δεν πάτησαν ποτέ γκάζι, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση για τα δικά τους δεδομένα, ωστόσο όπως αποδείχτηκε δεν χρειαζόταν να κάνουν τίποτα παραπάνω για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Κινγκς.
Οι Μπουλς εκνεύρισαν τους Νικς, δημιούργησαν διαφορά 25 πόντων στο 33' και εν τέλει νίκησαν 110-106 τους Νεοϋορκέζους, που έχασαν (λόγω φάουλ και τεχνικών ποινών) τους Σμιθ, Άντονι και Γούντσον μέσα σε 1,5 λεπτό!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:
Φιλαδέλφεια 76ερς (13-14)-Ατλάντα Χοκς (15-9) 99-80
Τέρνερ 21, Θ. Γιανγκ 18 (11 ριμπ.), Ρίτσαρντσον 17, Χόους 12, Χόλιντεϊ 11-Σμιθ 17, Ουίλιαμς 13, Κόρβερ 11, Πατσούλια 9.
Τορόντο Ράπτορς (9-19)-Ορλάντο Μάτζικ (12-14) 93-90
ΝτεΡόζαν 17, Καλντερόν 13, Ρος 13, Ντέιβις 10, Τζόνσον 10, Άντερσον 10-Αφλάλο 26, Βούτσεβιτς 16 (12 ριμπ.), Αγιόν 12 (13 ριμπ.), Μουρ 12.
Νιου Γιορκ Νικς (19-7)-Σικάγο Μπουλς (15-10) 106-110
Άντονι 29, Σμιθ 26 (10 ριμπ.), Φέλτον 21, Κόουπλαντ 10-Ντενγκ 29 (13 ριμπ.), Μπελινέλι 22, Χάινριχ 16, Νοά 15 (12 ριμπ.), Ρόμπινσον 11.
Ντιτρόιτ Πίστονς (8-21)-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (3-21) 100-68
Μονρό 15, Νάιτ 15, Ντράμοντ 11 (14 ριμπ.), Στάκεϊ 11, Σίνγκλερ 10-Κρόφορντ 20, Ουέμπστερ 10, Σεραφέν 10, Λίβινγκστον 9.
Μπόστον Σέλτικς (13-13)-Μιλγουόκι Μπακς (14-11) 94-99 (κ.α. 88-88)
Πιρς 35 (12 ριμπ.), Γκριν 14, Γκαρνέτ 12, Λι 11, Ρόντο 6 (11 ασίστ)-Έλις 27, Εμπά α Μουτ 20, Σάντερς 17 (20 ριμπ.), Τζένινγκς 12 (11 ασίστ).
Κλίβελαντ Καβαλίερς (5-23)-Ιντιάνα Πέισερς (15-12) 89-99
Ίρβινγκ 17, Τόμπσον 12 (13 ριμπ.), Ζέλερ 12, Γουέιτερς 11, Γκι 11, Μάιλς 10-Χίμπερτ 18, Στίβενσον 16, Γουέστ 15 (10 ριμπ.), Γκριν 14, Χιλ 13,Τζορτζ 10.
Μέμφις Γκρίζλις (18-6)-Ντάλας Μάβερικς (12-15) 92-82
Γκέι 26, Ράντολφ 17 (13 ριμπ.), Γκασόλ 11 (11 ριμπ.), Άλεν 10, Κόνλεϊ 9 (11 ασίστ)-Μάριον 14 (11 ασίστ), Κάρτερ 14, Τζόουνς 13, Ράιτ 12, Μέιο 10.
Σαν Αντόνιο Σπερς (20-8)-Νιου Ορλίνς Χόρνετς (5-21) 99-94
Πάρκερ 25, Ντάνκαν 15 (10 ριμπ.), Τζινόμπιλι 13, Ντιαό 12-Ντέιβις 18 (11 ριμπ.), Βάσκες 14, Άντερσον 12, Ρόμπερτς 11, Λόπεζ 10, Μέισον 10.
Λος Άντζελες Κλίπερς (20-6)-Σακραμέντο Κινγκς (8-18) 97-85
Πολ 24 (13 ασίστ), Γκρίφιν 21 (13 ριμπ.), Μπαρνς 13, Όντομ 8-Φριντέτ 16, Τόμας 12, Θόρντον 11, Τόμπσον 10, Τζόνσον 10.
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (18-9)-Σάρλοτ Μπόμπκατς (7-19) 115-100
Κάρι 27, Λι 23 (11 ριμπ., 11 ασίστ), Τόμπσον 20, Λάντρι 11, Γκριν 11-Χέντερσον 23, Σέσιονς 17, Γουόκερ 16, Μπιγιόμπο 12 (14 ριμπ.), Κιντ-Τζίλκριστ 12.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκιστ: "Παντού στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα φώτα στο ΑΕΚ - ΠΑΟ

 

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

Ζαρντίμ,Πρώτα,zarntim,protaΟ Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε σε συνέντευξή του σε πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων πως ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος, ενώ ξεκαθάρισε πως γνωρίζει τι ευθύνη κουβαλάει απέναντι στον κόσμο. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

Σαββατοκύριακο,Κύπελλο Ελλάδας,savvatokyriako,kypello elladasΤο πρωτάθλημα της Super League μπορεί να διακόπηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει εγχώρια ποδοσφαιρική δράση καθώς θα ολοκληρωθεί η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με οκτώ ομάδες να διεκδικούν την συμμετοχή τους στην φάση των "16".Σήμερα λοιπόν, 22/12, διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις

17:00 Απόλλων Αθηνών-ΟΦΗ (0-1, ΟΤΕ Sport 4)17:00 Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα (0-0, ΟΤΕ Sport 3)20:00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου (1-1, ΟΤΕ Sport 4)20:00 ΠΑΟΚ-Αιγινιακός (3-1, ΟΤΕ Sport 3)

Αύριο, 23/12, θα παίξουν

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (0-1)

Άρης-Καλλιθέα (1-3)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πλατανιάς (1-3) 

Skoda Ξάνθη-Εθνικός Γαζώρου (1-1)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)

Ξανά,Γκριν,xana,gkrinΓια ακόμα ένα Top 10 ο Τζεφ Γκριν των Ιντιάνα Πέισερς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο θεαματικές φάσεις της βραδιάς, με την ομάδα του να περνάει εύκολα από το Κλίβελαντ.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

Εψαξε,Ζλάταν Vid,epsaxe,zlatan VidΤο ψαλίδι του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο φιλικό της Σουηδίας με την Αγγλία είναι ίσως το ωραιότερο γκολ του 2012. Ο σουηδός άσος, όμως... ψάχνει και ένα ακόμη καλύτερο πριν καλωσορίσουμε το 2013.Ο Ζλάταν έψαξε το γκολ της χρονιάς στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπρεστ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Θυμηθείτε και το απίθανο ψαλίδι

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

Τσακίρης,Νοοτροπία,Φωστήρα,tsakiris,nootropia,fostiraΣκληρή ανακοίνωση κατά παντός υπευθύνου, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Πανιώνιος, εξέδωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάγωμα" και ξέσπασμα για Βύντρα

Ειδικοί χειρισμοί θα γίνουν στην προσέγγιση του Λουκά Βύντρα, προκειμένου να βρεθεί μία λύση, ενώ ο ίδιος ξεσπάθωσε εναντίον όσων άφησαν υπονοούμενα για την ακεραιότητα του. Μένει ήσυχος ο παίκτης σε πρώτη φάση, προκειμένου να ηρεμήσει μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και να επανέρθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς του.

Αυτός ο οποίος δέχτηκε τα περισσότερα πυρά την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, ήταν ο Λουκάς Βύντρα. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος άδικα βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και πολλά χρόνια, "στοχοποιήθηκε" και χρεώθηκε ευθύνες μεγαλύτερες από αυτές που του αναλογούν.

Η καταιγίδα πέρασε, όμως απομένει το δύσκολο κομμάτι να απαντληθούν τα απόνερα... Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολη διαδικασία είναι, όμως μοιάζει απαραίτητη, προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Λουκάς Βύντρα έχει υψηλές απολαβές, 700.000 ευρώ καθαρά ετησίως, και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τις καλύψει. Για αυτό, η διοίκηση έχει αποφασίσει να του προτείνει μεγάλη μείωση και αν δεν την αποδεχθεί, θα του προταθεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Πάντως, σε πρώτη φάση θα τον αφήσουν... στην ησυχία του, προκειμένου να ηρεμήσει μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και να επανέρθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς του. Στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν ότι στην παρούσα φάση, ο Βύντρα θα αντιδράσει αρνητικά σε οποιαδήποτε κρούση, επειδή θεωρεί δικαίως ότι θίχτηκε σε τομείς που δεν έχουν σχέση με την αγωνιστική παρουσία του.

Στη συνέχεια, θα προσεγγιστεί από ανθρώπους της ΠΑΕ, ίσως και από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να αρχίσει η προσπάθεια για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης. Η επιτυχία της θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που θα πλησιάσουν τον διεθνή αμυντικό...

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Βύντρα συνομιλώντας με φίλους του, ξέσπασε για όσα άκουσε τις προηγούμενες ημέρες: "Έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά «στημένο» εμένα δεν θα με βγάλει κανείς"...

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόβα Ολυμπιακού εν όψει Κάχα Λαμποράλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

 

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr