ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Επιτέλους με Ντ'Αντόνι οι Λέικερς

Έστω και με μικρή καθυστέρηση, ο Μάικ Ντ'Αντόνι θα πραγματοποιήσει την πρώτη παρουσία του στον πάγκο των Λέικερς στην αναμέτρηση με τους Νετς (05:30).

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Η Γιουβέντους αποκαθηλώνει την Τσέλσι, στους 16 Βαλένθια, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα

Μια Γιουβέντους από τα παλιά έκανε περίπατο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, που κινδυνεύει με τον πιο άδοξο αποκλεισμό της ιστορίας της. Το γκολ του Σαμαρά δεν ήταν αρκετό στη Λισαβόνα, πέρασαν Βαλένθια, Μπάγερν και, φυσικά, Μπαρτσελόνα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Champions League Simulcast


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Φραγκουλάκης: «Σκεφτόμαστε μόνο ψηλά…»

Να συνεχίσουν το… φλερτ με το ρετιρέ της βαθμολογίας είναι ο στόχος όλων στο «στρατόπεδο» του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Με την τουρκική Ουσκουντάρ η Αναγέννηση

Η τουρκική Ουσκουντάρ Μπελεντίγεσπορ θα είναι η αντίπαλος της Αναγέννησης Άρτας στη φάση των "16" του Challenge Cup. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Πανέτοιμοι για τον... τελικό! (vids &pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο ορεξάτοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ στην προπόνηση της Τρίτης με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Διπλό του Αρη στην Πυλαία, 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ο Αρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, επικρατώντας με το... καθαρό 3-0 σετ, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του Αρη, σε έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα, μετά από πέντε αγώνες.Τα σετ: 23-25, 18-25, 23-25.

EYΡΟΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Το υπέροχο "σόλο" του Ινιέστα

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ουκ ολίγους μάγους της μπάλας, οι οποίοι κάθε τρεις και λίγο αρέσκονται σε εκπληκτικές ενέργειες. Πόσες φορές άραγε έχει ειπωθεί αυτό;

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.FK Spartak Moscow - Barcelona

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Η καλύτερη πεντάδα

Αλλη μία αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το basketblog.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα. Τους παίκτες που όχι μόνο ξεχώρισαν συνολικά, αλλά βοήθησαν τις ομάδες τους να πετύχουν σημαντικές νίκες, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό...

Αναλυτικά:

1. Ούρος Ντούβνιακ (Ρέθυμνο): Οι Κρητικοί έσπασαν το αήττητο του Πανιωνίου με εμφατικό τρόπο και το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση του Ούρος Ντούβνιακ. Ο Σέρβος γκαρντ αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη περισσότερο από κάθε άλλο συμπάικτη του (34 λεπτά) και πέτυχε 18 πόντους, μάζεψε δύο ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ.

2. Νίκος Λιακόπουλος (Πανελευσινιακός): Η εμπειρία και η εκτελεστική ικανότητα του 29χρονου γκαρντ αποδεικνύεται πολύτιμη για τους νεοφώτιστους. Ο Λιακόπουλος οδήγησε τους "σταχυοφόρους" σε μία πολύτιμη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό έχοντας 24 πόντους, τρεις ασίστ, ενα ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

3. Ζόραν Βρκιτς (Ικαρος Καλλιθέας): Με χαμηλό σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Γλυφάδας ανάμεσα στον Ικαρο και το Περιστέρι. Ο Κροάτης φόργουορντ ωστόσο, όχι μόνο πέτυχε καθοριστικούς πόντους (10 σύνολο), αλλά βοήθησε και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, μαζεύοντας επτά ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

4. Δημήτρης Χαριτόπουλος (ΠΑΟΚ): Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετράει στο σπίτι του ο ΠΑΟΚ με την τελευταία να έρχεται εις βάρος του Κολοσσού. Στο ματς με τους Ροδίτες ο 29χρονος φόργουορντ ήταν καταλυτικός, μετρώντας 12 πόντους, οχτώ ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και μία ασίστ.

5. Γκόρντον Κλάιμπερ (Απόλλων Πατρών): Σπουδαία νίκη επί του Αρη πήρε ο Απόλλων και ο Κλάιμπερ έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό. Σημείωσε 10 πόντους, μάζεψε πέντε ριμπάουντ, έκανε δύο κλεψίματα και μία τάπα, ενώ έμεινε στο παρκέ για 30 λεπτά, περισσότερο από κάθε άλλο συμπάικτη του...

Προπονητής της αγωνιστικής Νίκος Βετούλας (Απόλλων Πατρών): Δεν είναι εύκολο για μία νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες, με τις δύο τελευταίες μάλιστα να έρχονται απέναντι στον Κολοσσό (και μάλιστα εκτός έδρας ) και τον Αρη. Ο Απόλλων δείχνει να βρίσκει πατήματα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα (0-3) και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή του...

18/11/2012.ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΑΤΩΝ.ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΝΙΑΤΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-0.

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΧΡΟΝΟ:Τιποτα το ενδιαφερον σε αυτο...στο 41 δυο παικτες των δυο ομαδων ειχαν μια αψιμαχια αρχικα που στην συνεχεια κατεληξε σε συρραξη μεταξυ τους,με συνεπεια να αποβολη και των δυο απο τον διαιτητη.Ο Ευρωτας στο Α ημιχρονο δεν <<μπηκε>> καθολου στο αγωνιστικο χωρο και το μονο που εκανε να προσπαθει με μακρινες μπαλιες να βρει τον απομονωμενο Πουλακο.
  • Ανασταλτικα ο Ευρωτας ηταν καλος,αν και δεν ειχε να αντιμετωποιησει καποια σοβαρη επιθετικη δραστηριοτητα των γηπεδουχων,επιθετικα ομως ηταν ανυπαρκτος και ο μοναδικος επιθετικος του δεν ειχε την αναλογη βοηθεια απο εναν δευτερο επιθετικο συμπαιχτη του για να μπορεσουν να αλλαξουν την μπαλα.(κατα μερικα χρονικα διαστηματα γινοταν και με αλλον με συμπαικτη του επιθετικο,αλλα αυτος βρισκοταν μακρια του και μετα την αποβολη του οριστικα...)
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Τιποτα δεν αλλαξε ουτε στο δευτερο ημιχρονο και ο Ευρωτας συνεχισε στον ιδιο ρυθμο,δηλαδη ηταν κακος μεχρι το 79 περιπου και αφου πρωτα στο 76 ειχαν αλλαξει οι συσχετισμοι δυναμεων λογω αποβολης με δευτερη κιτρινη καρτα σε παιχτη των Τ.Νιατων, κατι πηγε να γινει αλλα ηδη ηταν αργα για τον Ευρωτα και ο χρονος λιγοστος για τον σημερινο αγωνα που καλο ειναι γρηγορα να ξεχαστει απο ολους μας..
  • Οι γηπεδουχοι δεν ηταν καποια ομαδα που θα μπορουσε να δημιουργησει προβληματα,επαιξε το γνωστο ποδοσφαιρο που παιζουν ολες οι ομαδες που αγωνιζονται εντος εδρας,σε ξερο γηπεδο χωρις να απειλησει την εστια του Ταμβακολογου Θ.εκτος καποιων σουτ που εφυγαν αρκετα αουτ. 
  • Αξιζει να σημιωθει οτι ο τερματοφυλακας του Ευρωτα ξαναφορεσε τα γαντια του σε αγωνα πρωταθληματος υστερα απο 12 ολοκληρα χρονια.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ,ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(στο 69 ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ),ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓ.,ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(στο 73 ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ),ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝ.,ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΗΣ,ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ,ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ,ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ανα αγωνιστικη ημερα (με κοκκινο χρωμα τα εντος εδρας γκολ). 
  • Αλιμπαλης Αλ. 1η ,1η,1η,,3η,.
  • Μιχελακος Κωστας Μιχ.3η,. 
  • Μιχελακος Αρης 1η,.
  • Μπογρης Ν. 1η.
  • Στους αλλους αγωνες 17-18/11.Π.Ελαφονησου-Ο. Μολαων 1-3,Α.Ο. Αγγελωνας-Α.Ο. Ελικας  1-1,Α.Ο. Μυρτιας-Απιδια Λ.0-1(γηπεδο ελους),Α.Ε.Δ. Ασωπου-Δ.Πακιων 3-0.
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 5 αγωνες.
    • 1.Απιδια Λακωνιας..............13...12-3
    • 2.Ευρωτας Ελους................11...10-2
    • 3.Ταξιαρχαι Νιατων..............9...4-1
    • 4.Ολυμπιακος Μολαων..........7...10-9
    • 5.Α.Ο Αγγελωνας.................6...4-3
    • 6.Α.Ο Μυρτιας......................5...3-5
    • 7.Α.Ε.Δ Ασωπου...................4...4-4
    • 8.Δοξα Πακιων.....................4...5-7
    • 9.Α.Ο Ελικας........................3...3-4
    • 10.Π.Α Νεαπολης..................2...4-10
    • 11.Ποσειδωνας Ελαφονησου...-3...4-15         
  • ΡΕΠΟ:Δοξα Πακιων,Α.Ο Ελικας,Α.Ο Αγγελωνας,Α.Ε.Δ Ασωπου.Π.Α Νεαπολης.
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:Α.Ο Αγγελωνας-Ποσειδωνας Ελαφονησου,Ολυμπιακος Μολαων-Α.Ο Μυρτιας,Α.Ο Ελικας-Α.Ε.Δ Ασωπου,Απιδια Λακωνιας-Ταξιαρχαι Νιατων,Δοξα Πακιων-Π.Α Νεαπολης.Ρεπο Ευρωτας Ελους.
Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ματς της Τούμπας...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ."Κόλαση" για τη Γιουνάιτεντ

Με άγριες διαθέσεις υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, δημιουργώντας κολασμένη ατμόσφαιρα.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Βασιλακόπουλος: «Πρωτοχρονιά με προπονητή η Εθνική...»


Για την εθνική ανδρών και τη διαδικασία αναζήτησης προπονητή μίλησε στον Sentra FM ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τονίζοντας ότι η ομοσπονδία κινείται με συγκεκριμένο πλάνο και ότι η εθνική θα κάνει Πρωτοχρονιά με προπονητή.
Παράλληλα, τόνισε για τη φημολογία γύρω από το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ότι θα πρέπει να ερωτηθεί ο Σέρβος τεχνικός, αν θέλει να δουλέψει το καλοκαίρι...
Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ στον Sentra FM για:
Την κλήρωση του Eurobasket: «Η κλήρωση είναι κλήρωση, φέρνει κάποιους αγώνες σε κάποια στιγμή, αλλά όλα εξαρτώνται πως θα είναι η ομάδα σου τη δεδομένη στιγμή και πως ο αντίπαλος. Θα δείξει ο χρόνος».
Τον ομοσπονδιακό προπονητή: «Έχει λήξει η συνεργασία με τον κ. Ζούρο. Είμαστε στην ολοκλήρωση της μελέτης δεν πάμε αδιάβαστοι. Υπάρχει μια μικρή λίστα ευρωπαίων προπονητών. Αυτό που μπορώ να πω σαν είδηση είναι ότι Πρωτοχρονιά θα κάνει με προπονητή. Για πολλούς λόγους δεν μπορεί να είναι full time προπονητής, γιατί αυτοί που μπορούν να έρθουν είναι σε ομάδα και είναι κάπως ακριβοί για τα σημερινά δεδομένα. Πάνω απ' όλα να γνωρίζει άριστα την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, το πώς εξελίσσεται το μπάσκετ στον ευρωπαϊκό χώρο και να γνωρίζει άριστα το ελληνικό μπάσκετ».
Το φλερτ με τον Μεσίνα: «Τότε η περίπτωση Μεσίνα δεν χάθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά λόγω υπαναχώρησης την τελευταία στιγμή του Μεσίνα».
Την περίπτωση Ομπράντοβιτς: «Ρωτήστε τον εσείς αν θέλει να δουλέψει το καλοκαίρι...».
Το ενδεχόμενο επιστροφής Γιαννάκη: «Τώρα μου λέτε πράγματα στα οποία δεν θέλω να επισέλθω. Σας είπα που κοιτάμε, την Πρωτοχρονιά θα έχουμε προπονητή, δεν θέλω να πω κάτι άλλο...»
Τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ: «Υπάρχει μια καινούρια μαγιά, έχει μεγάλη εμπειρία ήδη, έχουν πάρει δυο πανευρωπαϊκά κι έχουν ωριμάσει όλα αυτά τα παιδιά. Εχουμε όλα τα στοιχεία να πάμε πάρα πολύ καλά».
Τον αποκλεισμό της Εθνικής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: «Ήταν από τις πολύ άσχημες αθλητικές στιγμές που έζησα. Το τι έφταιξε και να ασκούμε κριτική σε μια άτυχη στιγμή της Εθνικής δεν είναι σωστό. Ας σταθούμε στις καλές στιγμές της Εθνικής. Η Εθνική θα πρωταγωνιστεί κι όλα θα εξελιχθούν καλά».
Την κατάσταση στο μπάσκετ: «Το μπάσκετ κι ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας, δεν μένει ανεπηρέαστο, στέκεται. Τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικής εκπροσώπησης. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν προβλήματα πολλά και φοβάμαι ότι από το νέο έτος θα διογκωθούΠΗΓΗ:Onsports
 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Οχι» Ομπράντοβιτς στην Εθνική!

Ρωτήστε τον Ομπράντοβιτς είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στον Sentra 103,3 και το SentraGoal έχει το ρεπορτάζ! Οχι του Ζοτς στην Εθνική που έχει αποφασίσει να μην δουλέψει σε Εθνική.

Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Πάτησε» Γερμανία η αποστολή

Ολυμπιακός: «Πάτησε» Γερμανία η αποστολή | onsports.gr
Επί γερμανικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21/11) απέναντι στη Σάλκε.
Οι Πειραιώτες «πέταξαν» το πρωί της Τρίτης (20/11) για την Γερμανία και έπειτα από σχεδόν τρεις ώρες έφτασαν στην Κολωνία, απ’ όπου αναχώρησαν οδικώς για το Έσεν, όπου θα καταλύσει η αποστολή.
Η πτήση ήταν καλή, χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα και το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ήταν καλό. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον αγώνα της Τετάρτης, όπου θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Κατά την άφιξή τους στο Έσεν, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο για μερικές ώρες ξεκούρασης, καθώς στην συνέχεια ακολουθεί η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ και η προπόνηση των Πειραιωτών στο «Veltins Arena».
Διαβάστε ακόμα:
Ιμπαγάσα: «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα για την πρόκριση»
Η αναχώρηση για Γερμανία με εικόνες
ΠΗΓΗ:Onsports





Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Έφυγε» ο Χρόνης Μίσσιος

«Έφυγε» ο Χρόνης Μίσσιος | onsports.gr
Στα 82 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος.
Ο Χρόνης Μίσσιος πάλεψε για πολλά χρόνια με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε το 1930 στην Καβάλα. Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του σε φυλακές και εξορίες ως πολιτικός κρατούμενος.
Από τα γνωστότερα έργα του ήταν το «Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς», με το οποίο έκανε και την εμφάνισή του στη λογοτεχνία το 1985.
Πηγή: www.newsbomb.gr
Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Θέλει να δέσει τον Σισοκό!

Παναθηναϊκός: Θέλει να δέσει τον Σισοκό! | onsports.gr
Επαφή με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για την παραμονή του Ιμπραΐμ Σισοκό αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι «πράσινοι».
Ο Αφρικανός άσος από τις πρώτες του εμφανίσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος έδειξε μερικά σημάδια του ταλέντου του, ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την… τοποθέτησή του στον άξονα από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα έδειξε πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στη φετινή χρονιά.
Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να… καθιερώσει τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού στον άξονα, μια και υπολογίζει πολύ στις ικανότητές του, καθώς θεωρεί πως μπορεί να κάνει πιο επιθετικούς και… επικίνδυνους τους «πράσινους».
Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίθεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές με την Βόλφσμπουργκ, με κύριο στόχο την παραμονή του Αφρικανού μεσοεπιθετικού και τη νέα χρονιά, είτε μέσω άμεσης μεταγραφής, είτε με νέο δανεισμό.
Στόχος των «πράσινων» είναι να προλάβουν επίδοξους μνηστήρες και να κρατήσουν τον παίκτη στην Παιανία. Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς όλα θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσει η γερμανική ομάδα, ωστόσο έχουν έναν ισχυρό… σύμμαχο, τον ίδιο τον παίκτη.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ιμπραΐμ Σισοκό έλεγε προς τους ανθρώπους της ομάδας: «Εδώ μπορώ να κάνω μεγάλη καριέρα. Θα ήθελα να μείνω για χρόνια».
ΠΗΓΗ:Onsports
 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr