ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.6ος Όμιλος: Εξάρα πρόκρισης για Μπάγερν

6ος Όμιλος: Εξάρα πρόκρισης για Μπάγερν | onsports.gr

Μεγάλο παιχνίδι από τους Βαυαρούς οι οποίοι διέλυσαν 6-1 τη Λιλ στην «Αλιάντς Αρένα». Προβάδισμα πρόκρισης και από Βαλένθια μετά το 4-2 επί της ΜΠΑΤΕ.
Μία από τις πιο εύκολες νίκες της ιστορίας της πήρε η Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάντς Αρένα» όπου φιλοξένησε τη Λιλ για την 4η αγωνιστική των ομίλων. Εκεί, οι Βαυαροί έκαναν ό,τι ήθελαν διαλύοντας την αντίπαλό τους 6-1!
Μέχρι και το 33’ το σκορ είχε εκτοξευτεί στο 5-0 δείχνοντας τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Σβαϊνστάιγκερ στο 5΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς με τον Πιζάρο στο 18’ να κάνει το 2-0.
Από εκεί και πέρα ακολούθησε καταιγίδα από τους Γερμανούς. Ο Ρόμπεν στο 23’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Πιζάρο να κάνει το 4-0. Ο Περουβιανός επιθετικός, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 33΄κάνοντας το 5-0.
Στην επανάληψη οι «μολοσσοί» έφτασαν στο γκολ της τιμής με τον Καλού στο 57’ για να έρθει ο Κρόος στο 66’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ (67΄Τίμοστσιουκ), Τόμας Μίλερ (61’ Κρόος), Ρόμπεν, Ριμπερί (72’ Σατσίρι), Πισάρο.
ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπάσα, Σετζού, Μπεριά, Μπαλμόν, Ρόζεναλ (46’ Μαβουμπά), Πεντρετί, Καλού (72΄ Μαρτέν), Παγέτ (46’ Ντε Μέλο), Ρου.

Τα… χρειάστηκε!
Μία εύκολη επικράτησε για τη Βαλένθια ήρθε με μεγάλη δυσκολία τελικά απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, καθώς στο τέλος έπαιξε με τη φωτιά και θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί.
Οι «νυχτερίδες» ωστόσο, διατήρησαν το προβάδισμά τους επικρατώντας 4-2 και κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Ζόνας στο 26΄ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Σολδάδο τρία λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-0.
Στην επανάληψη και στο 51’ ο Φεγκουλί έκανε το 3-0 για να «καθαρίσει» για την ομάδα του. Παρόλα αυτά η ΜΠΑΤΕ δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 53΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρεσάν έκανε το 3-1. Οι Λευκορώσοι στο 83’ μείωσαν σε 3-2 με τον Μοζλέφσκι για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2 από τον Φεγκουλί στο 86’.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Αλί Σισοκό, Γκάγκο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Γκουαρδάδο (88’ Αλμπέλδα), Ζόνας (67’ Μπανέγα), Σολδάδο (79’ Βαλντέζ).
ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Πολιάκοβ, Φιλιπένκο, Ράντκοβ, Μπορντάτσεβ, Λιχταρόβιτς (55’ Σιβάκοφ), Ρενάν Μπρεσάν (88’ Κοντεσβόι), Χλεμπ (77’ Μοζολέφσκι), Βολόντκο, Μπάγκα, Ροντιόνοβ.

ΠΗΓΗ:Onsportsgr.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.5ος Όμιλος: Πρώτη από το… πουθενά η Τσέλσι!

5ος Όμιλος: Πρώτη από το… πουθενά η Τσέλσι! | onsports.gr

Σε μία φανταστική αναμέτρηση η Τσέλσι επικράτησε 3-2 της Σαχτάρ με τέρμα στις καθυστερήσεις, έχοντας γλιτώσει αρκετές φορές με τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά.
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που επικράτησε της Σαχτάρ μετά από 37 αναμετρήσεις. Οι «μπλε» επικράτησαν 3-2 και έτσι βρέθηκαν στην πρώτη θέση μαζί με τη Σαχτάρ,
Ο Τόρες μόλις στο 6’ μετά από τραγικό λάθος του Πιατόφ, άνοιξε το σκορ, ωστόσο η απάντηση των «ανθρακωρύχων» ήταν άμεση με τον Βίλιαν να ισοφαρίζει στο 9’. Στο 40’ ο Πιατόφ έκανε ακόμα ένα τραγικό λάθος για να δεχτεί ένα φανταστικό γκολ από τον Όσκαρ από τα 40 μέτρα.
Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ο Βίλιαν με ανάλογο τρόπο, ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του σε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μόουσες στο 94’ με καρφωτή κεφαλιά.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Μάτα, Αζάρ, Οσκάρ (79’ Μόουσες), Τόρες (90’ Στάριτζ)
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα (78’ Ιλσίνιο), Ουίλιαν, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο

Στο… ρελαντί
Όλα ανοιχτά παρέμειναν στον 5ο όμιλο μετά τη νίκη της Γιουβέντους με 4-0 επί της Νόρντζελαντ καθώς μείωσε στον πόντο από την πρώτη θέση. Οι «μπιανκονέρι» μόλις στο 6’ με τέρμα του Μαρκίσιο άνοιξαν το σκορ.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Βιντάλ στο 23’ με έναν αστείο τρόπο να κάνει το 2-0 και τον Τζιοβίνκο με εκπληκτικό σουτ στο 38΄να κάνει το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κουαλιαρέλα στο 75’ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι (69’ Λούσιο), Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Μαρκίσιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ (53’ Πογκμπά), Ίσλα, Τζιοβίνκο (61’ Κουαλιαρέλα), Μάτρι.
ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Οκόρε, Μτίλιγκα, Πάρκχαρστ, Ρούνιε, Άντου (46’ Κρίστενσεν), Στόκχολμ, Λόρεντσεν, Μπέκμαν (73’ Νόρντστραντ), Τζον, Λάουντρουπ (46’ Κρίστιανσεν).

.ΠΗΓΗ:Onsports.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Champions League Simulcast


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκή Συμμαχία: Παρουσίασε το 3ετές πλάνο και τη στρατηγική της

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Παρουσίασε το 3ετές πλάνο και τη στρατηγική της | onsports.gr Το πλάνο και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η διοίκηση του «τριφυλλιού» για τα προσεχή τρία χρόνια (2012-2015) παρουσίασε μέσω της ιστοσελίδας της η «Παναθηναϊκή Συμμαχία»
Aναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σας παρουσίαζει τη στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει για την επόμενη τριετία. Το πλάνο της στρατηγικής μας συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων από όλους τους χώρους του Συλλόγου, για να οριστούν από κοινού, οι βασικές μας αρχές, οι στρατηγικοί μας στόχοι και οι δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδου».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται το όραμα του Παναθηναϊκού βασίζεται σε 3 άξονες για να προχωρήσει δυναμικά ο σύλλογος ως ηγέτης σε ένα απόλυτα διαφανές ποδοσφαιρικό σύστημα και οι αυτοί οι άξονες είναι: «Νίκη – Fair Play – Nέα Γενιά».
Ως στρατηγικές προτεραιότητες για το 2013 ορίζονται:
1. Οικονομική Αυτάρκεια
2. Ανάπτυξη Ακαδημιών
3. Αναζήτηση Γηπέδου
4. Ανάπτυξη κοινής «Παναθηναϊκής Γλώσσας»
Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική παρουσίαση

ΠΗΓΗ:Onsports.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο 50-50 ο Ολυμπιακός...

Στις τελευταίες έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις του απέναντι σε ιταλικές ομάδες ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες. Θυμηθείτε τα παιχνίδια (videos)...

Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Κατσουράνης: "Φεύγω κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές"

"Φεύγω κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές", τονίζει ο Κώστας Κατσουράνης στην δήλωσή του μετά το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθαρίζει: "Αφήνω πίσω όλα όσα επιμελώς πλέχτηκαν γύρω από εμένα. Διαβάστε αναλυτικά.

Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Νίκες για τα ελληνικά χρώματα στο Ηράκλειο

Καλή ημέρα για τα ελληνικά χρώματα ήταν η Τετάρτη στο combined tournament αυτής της εβδομάδας του «1ου Hellenic Zeus ITF Pro Circuit», που διεξάγεται στο Lyttos Beach στη Χερσόνησο καθώς οι Θόδωρος Αγγελίνος, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς στους Άνδρες,  η Δέσποινα Βογάσαρη στις Γυναίκες και οι Αγγελίνος/Γιακούποβιτς προκρίθηκαν  στην φάση των «8» του Απλού και στα ημιτελικά του Διπλού αντίστοιχα.

Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

LIVE τα... αναμενόμενα επεισόδια!

Στο ίδιο έργο θεατές! Οι... γνωστοί-άγνωστοι παίζοντας ξανά το «παιχνίδι της εξουσίας», μετέτρεψαν με τους αστυνομικούς σε... πεδίο μάχης το Σύνταγμα! Δείτε live εικόνα από τα όσα συμβαίνουν έξω από την Βουλή!

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο

Τρεις απουσίες μέτρησε στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς είδε τους Μπρίτο, Σκόνδρα και Επστάιν να μη λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΠΙΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΠΙΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ,ΤΟΤΕ Ο ΤΕΡΜ/ΚΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΗΤΥΡΙΑ!.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΑΠΙΔΙΑ


1 - 1


Διακύμανση Αποτελέσματος



Συμμετοχές

Γηπεδούχος
Φιλοξενούμενη
ΑλλαγέςΚάρτεςΤέρματαΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ
ΑΠΙΔΙΑ ΤέρματαΚάρτεςΑλλαγές




ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (1976)1(1990) ΚΩΝΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κίτρινη Κάρτα(39')

43'
Κίτρινη Κάρτα(19')
ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (1991)2(1983) ΚΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ





Κίτρινη Κάρτα(83')
AILENEI NICOLAE-ALEXANDRE (1996)3(1989) ΤΖΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

46'




ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (1995)4(1980) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κίτρινη Κάρτα(47')





ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1983)5(1969) ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ



76'


ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (1974)6(1990) ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κίτρινη Κάρτα(58')



Κίτρινη Κάρτα(79')
ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1988)7(1993) ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ







ΜΠΟΓΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1993)8(1972) ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



51'


ΖΟΥΡΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (1983)9(1985) ΒΛΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ
Κίτρινη Κάρτα(6')65'



Γκολ (με πέναλτυ)!ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1982)10(1972) ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΓκολ!






ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (1997)11(1997) ΞΕΝΟΦΟΝΤΙΔΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ



Αναπληρωματικοί

76'

ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1977)12(1988) ΤΣΟΡΟΜΩΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ




43'Κίτρινη Κάρτα(46')
ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (1997)13(1997) ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ







ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (1991)14(1996) ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ







ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (1985)15(1974) ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ







ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1989)16(1976) ΤΖΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


46'

51'

ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1994)17(1967) ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ







ΓΡΕΒΕΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (1981)18(1979) ΖΩΤΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


65'


Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο: ΕΛΟΥΣ
Ημερομηνία: 21-10-2012
Ώρα: 16:00

Διαιτητής: ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή: ΙΒΑΝΤΣΙΚ ΟΥΛΙΑΝΑ
Β' Βοηθός Διαιτητή: ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:
Γιατρός Αγώνα:

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεθυσμένος Ρώσος εργάτης φτιάχνει... μεθυσμένες λωρίδες κυκλοφορίας (video)

Eίναι γνωστή η αγάπη των Ρώσων για τη βότκα. Αγάπη τόσο μεγάλη που δεν αποχωρίζονται το μπουκάλι με το ποτό ούτε εν ώρα εργασίας.

Πηγή: OnSports

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού

Με τη νίκη επί της Μονπελιέ ο Ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στους 16 του Champions League. Φυσικά, δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση, ωστόσο, αν οι ερυθρόλευκοι είναι σοβαροί στα ματς με Σάλκε και Αρσεναλ, μπορούν να ελπίζουν πως δεν θα περιοριστούν στο Europa League.Αλλωστε, με τους πέντε βαθμούς που έχει αυτή τη στιγμή από τη Μονπελιέ, ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά... καπαρώσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.Για να το πετύχει αυτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο το ματς με τη Σάλκε, ιδιαίτερα αν υποθέσουμε πως η Αρσεναλ θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονπελιέ.Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με τη Μονπελιέ για να μπορεί με νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί της Αρσεναλ, να κλέψει την πρόκριση.Το ίδιο ισχύει βέβαια και σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι πάρουν "Χ" στη Γερμανία. Μόνο που τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει με σκορ καλύτερο του 3-1, με το οποίο είχε ηττηθεί από την Αρσεναλ στο Λονδίνο.Αν πάλι ο Ολυμπακός χάσει από τη Σάλκε, θα έχει ελπίδες πρόκρισης μόνο αν στραβοπατήσει η Αρσεναλ στο ματς με τη Μονπελιέ.Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας στους 10 βαθμούς, τότε τα κριτήρια που ισχύουν κατά σειρά είναι πρώτα η διαφορά τερμάτων και στη συνέχεια η καλύτερη επίθεση.Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:Σάλκε 8Άρσεναλ 7Ολυμπιακός 6Μονπελιέ 1

Πηγή: Sport.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Για τον κόσμο μας»

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για τη Ρώμη, αλλά λίγο πριν την αναχώρηση ο Βίκτορ Βιτόλο τόνισε πως ο κόσμος αξίζει μια επιτυχία.

Πηγή: Leoforos.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:07/11: Επική ανατροπή στο Μπέλφαστ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 27' απ' τη Λίνφιλντ, αλλά σε πέντε λεπτά είχε επανακτήσει σκορ πρόκρισης! 

O Δημήτρης Σαραβάκος με εκτέλεση πέναλτι νικάει τον Ντάνλοπ μειώνοντας σε 3-1Ηταν οι χρονιές της αποθέωσης, προτού η οικογένεια Βαρδινογιάννη διαλύσει το δημιούργημά της, προτού αρχίσουν τα παραμύθια της Χαλιμάς από πρωτοσέλιδα για παίκτες όπως ο Χάτζι, ο Στόιτσκοφ, ο Σαβίσεβιτς ή ακόμη και ο Λάουντρουπ…Στη νεανική ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ που κατέκτησε το νταμπλ το 1984 προστέθηκαν αστέρια όπως ο Βέλιμιρ Ζάετς και ο Δημήτρης Σαραβάκος και την επόμενη χρονιά το Τριφύλλι άνοιξε τα ευρωπαϊκά πανιά του. 

Επειτα από τη δύσκολη πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Ολλανδίας Φέγενορντ που είχε αστέρια όπως ο Τζόνι Ρεπ κι ο Ρουντ Γκούλιτ, ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τη βορειοιρλανδική Λίνφιλντ. Επειτα από τη σχετικά αγχωτική νίκη με 2-1 και γκολ του Ταράση στα τελευταία λεπτά στην Αθήνα, σαν σήμερα 7 Νοεμβρίου ακολούθησε ο επαναληπτικός στο «Γουίνσδορ Παρκ» στο Μπέλφαστ

Η ιρλανδική ομάδα μπήκε δαιμονισμένα στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο κι έπιασε στον ύπνο τον Παναθηναϊκό που στο ημίωρο είχε βρεθεί να χάνει με 3-0! Ωστόσο οι παίκτες του Τριφυλλιού που είχαν δοκάρι στο 1-0 με τον Σαραβάκο, με μπροστάρη τον καταπληκτικό σ’ εκείνο το ματς Λιβαθηνό, ξεκίνησαν άμεσα την αντεπίθεσή τους. Στο 31’ο Σαραβάκος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος μειώνοντας σε 3-1, ενώ στο επόμενο λεπτό έπειτα από σέντρα του «Μητσάρα» ο Ρότσα μείωσε σε 3-2 έχοντας δώσει στον Παναθηναϊκό και πάλι σκορ πρόκρισης. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Κώστας Αντωνίου στο 64’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάτσεκ Γκμοχ): Λαφτσής, Ταράσης, Καρούλιας, Δοντάς, Κυράστας,Ζάετς, Μαυρίδης (32΄ Θ. Δημόπουλος), Λιβαθηνός, Σαραβάκος (86΄ Παπαβασιλείου),Αντωνίου, Ρότσα.

Πηγή: GreenZon

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11/1999...ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ!.Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ..12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!! ΕΥΡΩΤΑΣ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πυγμαχία: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών


Παρά τις οικονομικές δυσκολίες η ομοσπονδία πυγμαχίας διοργανώνει τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών που θα γίνουν στην Πάτρα από την Πέμπτη (8/11) μέχρι την Κυριακή (11/11).
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο της ΕΑΠ και αναμένεται να πάρουν μέρος 100 αθλητές και αθλήτριες (60 άνδρες - 40 γυναίκες), που θα εκπροσωπήσουν σωματεία από όλη τη χώρα.
Οι αγώνες αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι ανοίγουν το νέο ολυμπιακό κύκλο του αθλήματος και αναμένεται να αναδειχθεί η νέα γενιά της πυγμαχίας. Από τα πανελλήνια πρωταθλήματα θα προκύψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.
«Οι αγώνες πυγμαχίας, που διεξάγονται στην Πάτρα, σημειώνουν πάντα μεγάλη επιτυχία. Ελπίζουμε ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα έχει αγώνες υψηλού επιπέδου και θα ήθελα να καλέσω τους κατοίκους της Αχαΐας για να τους παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τα νέα παιδιά με το χειροκρότημά τους. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες καταφέραμε να διοργανώσουμε και αυτό το πανελλήνιο. Δυστυχώς η επόμενη χρονιά αναμένεται ακόμα δυσκολότερη για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Κώστας Γαζής.
**Οι αγώνες όλες τις ημέρες, με εξαίρεση την Κυριακή (12.00) θα αρχίζουν στις 17.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Η μετάδοση των γκολ από τον «Sentra 103,3»

Μετά τον θρίαμβο της Γαλλίας, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε άλλη μια σπουδαία νίκη, την δεύτερη διαδοχική επί της Μονπελιέ κι έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» του Champions League, ενώ «κλείδωσε» ...

Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βενγκέρ: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Μπορεί η Άρσεναλ να μην κατάφερε να ανταποδώσει το… κέρασμα στη Σάλκε, παρά το υπέρ της προβάδισμα με δύο γκολ, και να επικρατήσει μέσα στην έδρα των Γερμανών (2-2), ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και χαρακτηρίζει την ισοπαλία ως δίκαιο αποτέλεσμα.

Πηγή: Σπορ FM

4/11/2012.ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr