Ώρα και ημερομηνία

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ(ΤΟΤΕ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ 2.20 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΣΤΟ 2.35 ΛΕΠΤΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ...ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ???.ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

.«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου». Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, έγινε η απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου». Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Γυμνάσιο Βλαχιώτη για τη δημιουργία του video «ΤΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ». Τη διάκριση παρέλαβε η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Μαριάτα Κορμπάκη. Στη δημιουργία του video συμμετείχαν μαθητές της Β’ ΚΑΙ Γ’ τάξης του Σχολείου, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές κο Χιώτη Παντελή και κα Μπόκου Σταυρούλα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας κος Θ. Παπαθεοδώρου, ο περιφερειάρχη κος Π. Τατούλης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κος Π. Μισθός, άλλοι εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, καθώς και θεσμικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας που υλοποίησε "Διαβάστε περισσότερα"
11 Οκτ
ΤΡΙΠΟΛΗ. Απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο  

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου».

11 Οκτ 2:37 μμ | Σχόλια (0)
Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, έγινε η απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου». Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Γυμνάσιο Βλαχιώτη για τη δημιουργία του video «ΤΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ». Τη διάκριση παρέλαβε η [...]
Διαβάστε...

 

16:03 - 11/10/2012
Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, έγινε η απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που...

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, έγινε η απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου». Δείτε το βίντεο

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Το τρία στα τρία ψάχνει η Εθνική με Βοσνία!


Το τρία στα τρία ψάχνει η Εθνική με Βοσνία!
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναζητά η Ελλάδα κόντρα στη Βοσνία (21:45, MEGA/OTE SPORT1) για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Ο Φερνάντο Σάντος μετά από από αρκετές προπονήσεις σε σχήματα και πρόσωπα κατέληξε στη δοκιμασμένη συνταγή, καθώς θα παρατάξει την Εθνική με 4-4-2 και τον Γκέκα να αποτελεί τελικά τον παρτενέρ του Σαμαρά στην επίθεση.

Ο Καρνέζης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του, τους Μαλεζά και Παπασταθόπουλο, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τζιόλης και Κατσουράνης, ο Μανιάτης στο δεξί άκρο και ο Φορτούνης στο αριστερό. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Γκέκας και Σαμαράς.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λάμπρου, Σιόβας, Καραγκούνης, Δημούτσος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας και Φωτάκης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα και Χολέμπας.


Από την άλλη πλευρά ο Σάφετ Σούσιτς θα παρατάξει κι αυτός την ομάδα του με 4-4-2 με την αρχική ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Λούλιτς, Μουιτζα, Σαλίχοβιτς, Ζαχίροβιτς, Στεβάνοβιτς, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς και Ντζέκο.
ΠΗΓΗ:Soccerlpas.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Nικοπολίδης βοηθός του Ζαρντίμ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις 22:30 το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απορρίφθηκε το αίτημα του Βωβού

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Τεχνικής Εταιρίας "Μπάμπης Βωβός" για προσωρινή αναστολή της εκτέλεσης είσπραξης οφειλών, έως ότου συζητηθεί η αίτηση για την υπαγωγή του στο άρθρο 99..


Συγχρόνως, όπως επισημαίνουν επιχειρηματικοί κύκλοι, η απόφαση αυτή αποτελεί πρόκριμα για την απόρριψη της αίτησης του και συμπληρώνουν, ότι θεωρείται απίθανο η εταιρία να αποφύγει την πτώχευση.
Διαβάστε περισσότερα στα Prasinanea.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρασε το κεφάλι για μπάλα!

 Ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας Άλβες στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από την περιοχή του, έδωσε μία γερή μπουνιά στον συμπαίκτη του Νταβίντ Λουίζ (video)

  Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σκεπτικό της πρόσληψης Νικοπολίδη

Οι λόγοι που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση του Αντώνη Νικοπολίδη δίπλα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι, έτσι όπως εκφράστηκαν και από συνεργάτες του, οι εξής.

Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Nικοπολίδης βοηθός του Ζαρντίμ

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ(αλλα εγινε επειδη ενοχλει καποιουςΙ..)ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ...ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΩ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr