ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» της κλωνοποιημένης Ντόλυ

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή ο Bρετανός επιστήμονας Κιθ Κάμπελ, ένας από τους ερευνητές που μετείχαν στην δημιουργία της προβατίνας Ντόλι, του πρώτου κλωνοποιημένου θηλαστικού στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία, στο οποίο δίδασκε.
Ο  Kάμπελ απεβίωσε στις 5 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, το οποίο δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου του.
Όσον αφορά στο έργο του φαίνεται να καθοδήγησε την επιστημονική έρευνα που οδήγησε στην δημιουργία της Ντόλι στο ινστιτούτο Ρόσλιν του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου το 1996.
Το έτος 1999, πήγε στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, όπου εργαζόταν στο τμήμα της φυσιολογίας ζώων.
Ο καθηγητής Ίαν Ουίλμουτ, ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που δημιούργησε την Ντόλι, δήλωσε ότι ο Κάμπελ πιστώνεται το «66%» της εργασίας τους για τη συμβολή του στη δημιουργία της κλωνοποιημένης προβατίνας.
Μετά την Ντόλυ, κλωνοποιήθηκαν πολλά ζώα, μεταξύ των οποίων χοίροι, άλογα, σκύλοι, ακόμη και γάτες.
Πηγη:Newsbomb.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη επί της Βοσνίας θέλει ο Σάντος και εξηγεί τους τραυματισμούς

«Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με στόχο τη νίκη» τόνισε ο Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας την Παρασκευή κόντρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη σχετικά με τους τραυματισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού και την αντίδραση των «πρασίνων».   Περισσότερα»

 πηγη:in.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ(αλλα εγινε επειδη ενοχλει καποιουςΙ..)ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ...ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΩ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!.

Σημαντική διάκριση του Γυμνασίου Βλαχιώτη στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου»


Σκάλα, 11/10/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, έγινε η απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου».
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Γυμνάσιο Βλαχιώτη για τη δημιουργία του video «ΤΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ». Τη διάκριση παρέλαβε η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Μαριάτα Κορμπάκη. Στη δημιουργία του video συμμετείχαν μαθητές της Β’ ΚΑΙ Γ’ τάξης του Σχολείου, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές κο Χιώτη Παντελή και κα Μπόκου Σταυρούλα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας κος Θ. Παπαθεοδώρου, ο περιφερειάρχη κος Π. Τατούλης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κος Π. Μισθός, άλλοι εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, καθώς και θεσμικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας που υλοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, στην οποία η Περιφέρεια στάθηκε αρωγός, στέλνοντας προς αξιολόγηση τα έργα των παιδιών στο Φεστιβάλ Δράμας και στο Διευθυντή του κο Αντ. Παπαδόπουλο.
Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης δήλωσε: «Η εκπαίδευση είναι ένας από τους τομείς πρώτης προτεραιότητας για το Δήμο Ευρώτα και το Γυμνάσιο Βλαχιώτη με την τιμητική διάκριση που απέσπασε, μας έκανε υπερήφανους. Ως Δήμος έχουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε το Σχολείο μας, όπως και κάθε σχολική μονάδα που διακρίνεται για το έργο της».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ ΕΛΕΙ 19/07/20012.ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΝΠΔΔ.ΔΙΟΡΑΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΙΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012.ΑΣΤΕΡΙ.ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ,ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!

 

ΑΠΟ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ???

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΣ:Προπονήθηκαν Γκρέκο και Μοντέστο


Κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (11/10) πήρε μέρος ο Γκρέκο μετά το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε, όπως και ο Μοντέστο.
Η προπόνηση των «ερυθρολεύκων» πραγματοποιήθηκε χωρίς τους διεθνείς. Ο Ιταλός μέσος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά. Μαζί του και ο Γάλλος αμυντικός.
Οι τραυματίες
Ιμπαγάσα και Χολέμπας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία. Το ίδιο, συν αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Φουστέρ, λόγω μίας κάκωσης στο πόδι η οποία τον ταλαιπωρεί. Ο Παπάζογλου γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε και δίτερμα, με τους
«ερυθρόλευκους» να δουλεύουν στην τακτική τους. Η προπόνηση δεν διήρκεσε πολλή ώρα, αφού την Παρασκευή οι παίκτες του Ζαρντίμ θα παίξουν στο Ρέντη προπονητικό φιλικό με την ομάδα Κ20 του συλλόγου. Αυτό θα διεξαχθεί αντί για προπόνηση στις 10:30.

 Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις 22:30 το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Αρχίζει το πρωτάθλημα! Θα έχουμε τζάμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισαν οι 14 ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ! Διαβάστε λεπτομέρειες...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανατριχίλα με το ντόπινγκ του Αρμστρονγκ!


Το πόρισμα για την υπόθεση του ποδηλάτη, Λανς Άρμστρονγκ ανακοινώθηκε και αποκαλύπτει πως ο Αμερικανός ήταν εξπέρ στο ντόπινγκ, με μεταγγίσεις αίματος με σακούλες αλλά και εθισμένος στα αναβολικά!
Στον Λανς Άρμστρονγκ αφαιρέθηκαν όλοι οι τίτλοι που είχε κατακτήσει στην καριέρα του λόγω χρήσης αναβολικών και σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της USADA, Τράβις Τίγκαρτ, υπάρχουν καταληκτικές και αδιάψευστες αποδείξεις για μία οργανωμένη επιχείρηση ντόπινγκ μέσα από την ομάδα του, την US Postal Service Pro Cycling Team (νυν Discovery Channel Pro Cycling Team).
Μάλιστα, ο χαρακτηρισμός για την υπόθεση είναι πως αποκάλυψαν ότι ο ποδηλάτης και οι συνεργάτες του είχαν: «το πιο εκλεπτυσμένο πρόγραμμα ντόπινγκ που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος του αθλητισμού» και το πόρισμα αναφέρει: «Η USADA έχει βρει αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Λανς Άρμστρονγκ συμμετείχε σε κατά συρροή απάτη με τη χρήση, διαχείριση και κυκλοφορία αναβολικών ουσιών και μεθόδων. Ενεργούσε με τη βοήθεια ενός μικρού στρατού υποστήριξης, που περιλαμβάνει γιατρούς ντόπινγκ, λαθρέμπορους ουσιών και άλλους μέσα και έξω από το άθλημα και την ομάδα του».
Εναντίον του Λανς Άρμστρονγκ κατέθεσαν 11 πρώην συναθλητές του και πρόκειται για τους Τάιλερ Χάμιλτον, Φλόιντ Λάντις, Φράνκι Αντρέου, Μάικλ Μπάρι, Τομ Ντάνιελσον, Τζορτζ Χίνκαπι, Λέβι Λάιπχαϊμερ, Στέφεν Σβαρτ, Κρίστιαν Βάντε Βέλντε, Τζόναθαν Βότερς και Ντέιβιντ Ζαμπρίσκι.
Οι 11 αναφέρονται στη σχέση εξάρτησης που είχε αναπτύξει ο Άρμστρονγκ κυρίως με την ερυθροποιητίνη, τις μεταγγίσεις αίματος ή η τεστοστερόνη. Το σχέδιο που συνέλαβε και εκτέλεσε ο Άρμστρονγκ απαιτούσε τη συμμετοχή των συναθλητών του και την πλήρη υπακοή τους σε όσα τους έλεγε.
Η USADA υποστηρίζει, σε άλλο σημείο του πορίσματός της, πως ο Άρμστρονγκ προμήθευε με απαγορευμένες ουσίες τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του και τους πίεζε για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ντόπινγκ, απειλώντας τους με απόλυση σε περίπτωση άρνησης.
«Ο στόχος του (σ.σ. να κατακτήσει πολλές φορές το Γύρο της Γαλλίας) τον οδήγησε στην εξάρτηση από την ουσία ερυθροποιητίνη (σ.σ. ΕPO), από τεστοστερόνη, από μεταγγίσεις αίματος και επίσης, με ανηλεή τρόπο, περίμενε και απαιτούσε από τους συναδέλφους του στην ομάδα να πράττουν ομοίως με τις ουσίες, ώστε να υποστηρίξουν τους στόχους του. Δεν ήταν αρκετό που οι συναθλητές του έδιναν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στο ποδήλατο, απαιτούσε να υπακούσουν στο πρόγραμμα ντόπινγκ που ήταν σχεδιασμένο για εκείνους, ειδάλλως θα τους αντικαθιστούσε», γράφει το πόρισμα και συνεχίζει: «Ενεργούσε με τη βοήθεια ενός μικρού στρατού υποστήριξης, που περιλαμβάνει γιατρούς ντόπινγκ, λαθρέμπορους ουσιών και άλλους μέσα και έξω από το άθλημα και την ομάδα του».
Απίστευτα είναι όσα γράφονται στις σελίδες του πορίσματος για όσα έκανε ο Άρμστρονγκ πριν από σημαντικούς αγώνες:
Το 1998, η πρώην σύζυγος του Άρμστρονγκ, Κρίστιν Ρίτσαρντ έδινε στην ομάδα ταμπλέτες κορτιζόνης τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο.
Το 1999, ο Τάιλερ Χάμιλτον, ισχυρίστηκε πως ο Λανς του πέταξε στο στόμα ένα μείγμα τεστοστερόνης και ελαιόλαδου, μετά από ετάπ του Γύρου της Γαλλίας.
Τον Ιούνιο του 2000, φέρεται να ταξίδεψε μαζί με 2 συναθλητές του στη Βαλένθια της Ισπανίας, ώστε να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος. Η διαδικασία έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείο, όπου δύο γιατροί και ο διευθυντής της ομάδας έβλεπαν το αίμα των αναβατών να στάζει σε πλαστικές σακούλες.
Τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια του Γύρου της Γαλλίας, οι ποδηλάτες ξάπλωναν στο κρεβάτι τους και έτρεμαν από τη μετάγγιση κρύου αίματος που ξαναέμπαινε στο σώμα τους. Το αίμα αυτό διαθέτει υψηλότερη δυνατότητα μεταφοράς οξυγόνου, με συνέπεια να βελτιώνεται η αντοχή των ποδηλατών.
Το 2000, σε αγώνα στην Ισπανία, ο Αρμστρονγκ είχε πάρει τεστοστερόνη και συναθλητής του τον προειδοποίησε ότι στο ξενοδοχείο περίμεναν ελεγκτές με αποτέλεσμα στον αγώνα να έχει πτώση, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.
Το 2002, κάλεσε ένα συναθλητή στη Χιρόνα και του διεμήνυσε πως εάν επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα, θα έπρεπε να ακολουθήσει το πρόγραμμα ντόπινγκ που είχε σχεδιαστεί από το γιατρό του Τεξανού πρωταθλητή.
Το 2003, ο Άρμστρονγκ επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Τζορτζ Χίνκαπι στην Ισπανία και έδωσε αίμα για μελλοντική μετάγγιση.
Ο Τζόναθαν Βότερς υποστήριξε ότι τα μπουκάλια με νερό που περιείχαν EPO διέθεταν ειδικές ταμπέλες για τον κάθε έναν ποδηλάτη.
Φύλαγαν το αίμα που είχε εξαχθεί κατά τις μεταγγίσεις στο ψυγείο που υπήρχε στο διαμέρισμα του Άρμστρονγκ, για να μην πέσει το ρεύμα και χαλάσει.
Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Γιώργο Σαρρή. Αναπληρωτής πρόεδρος ο Ιωάννης Παπακωνσταντίνου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό σσυμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 6/10/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σαρρή.
Ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν αποδεκτές τις εισηγήσεις του κ. Σαρρή για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της ΕΠΟ, ψηφίζοντας τους:
Ιωάννη Παπακωνσταντίνου για Αναπληρωτή πρόεδρος ΕΠΟ
Γεώργιο Βούρβαχη για Β' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
Δαμιανό Γαβριηλίδη για Γ' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
Ευάγγελο Τοπολιάτη για Ταμία ΕΠΟ
Κωνσταντίνο Γκίτσιο για Αναπληρωτή Ταμία ΕΠΟ
Επίσης, ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν την τοποθέτηση του κ. Παυσανία Παπανικολάου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα
 Πηγή: Gazzetta.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Να δοθεί χρόνος στον Λίνεν»

Η πίστωση χρόνου είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ο Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Γιώργος Δέδες. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου τόνισε πως ο Γερμανός προπονητής κάνει καλά τη δουλειά του και ξέρει πώς να χτίσει μία ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να πλαισιωθεί με ανθρώπους που θα τον στηρίξουν.

  Πηγή: Σπορ FM

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣΡονάλντο: "Μπορεί να γίνει ο καλύτερος ο Νεϊμάρ"

Ο Ρονάλντο δήλωσε πως πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Νεϊμάρ, αλλά τον συμβούλεψε να έρθει στην Ευρώπη προκειμένου να γίνει ο καλύτερος του κόσμου.
Ρονάλντο Νεϊμάρ

Για να γίνεις ο καλύτερος θα πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους.
Βάσει αυτής της λογικής ο Ρονάλντο κάλεσε τον Νεϊμάρ να έρθει στην Ευρώπη, πιστεύοντας πως υπάρχει περίπτωση να γίνει ο κορυφαίος του κόσμου λόγω των δυνατοτήτων του.
"Θα τον συμβούλευα να έρθει στην Ευρώπη το συντομότερο δυνατό. Θα γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου μόνο αν έρθει στην Ευρώπη".
"Φυσικά ο Μέσι είναι ο καλύτερος, αλλά ο Νεϊμάρ είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και μπορεί να δείξει στον κόσμο ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ο πρώτος".
Τέλος, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, το οποίο θα γίνει στη Βραζιλία, δήλωσε: "Δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε έτοιμοι και αισιοδοξούμε πως θα δείξουμε στον κόσμο πως έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε μία διοργάνωση".
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισόπαλοι οι Νέοι με την Μολδαβία 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποια είναι τα πρόσωπα για το προεδρείο και την ΚΕΔ


Ποια είναι τα πρόσωπα για το προεδρείο και την ΚΕΔ Έντονο παρασκήνιο με ζυμώσεις και διεργασίες υπήρξε μια ημέρα πριν από το Δ.Σ της ΕΠΟ, το πρώτο επί προεδρίας Σαρρή, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη 11/10.
Μεταξύ των εκλεγμένων μελών του νέου Δ.Σ εκδηλώθηκαν φιλοδοξίες και υπήρξαν διαγκωνισμοί για τις θέσεις του προεδρείου και της ΚΕΔ.

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα, το
SoccerPlus σας ενημερώνει για το κλίμα που επικρατεί και για το ποιά πρόσωπα προορίζονται για τις θέσεις του προεδρείου, της ΚΕΔ και της τεχνικής επιτροπής .
Για την θέση του αναπληρωτή προέδρου φαβορί είναι ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Εύβοιας) κουμπάρος και δεξί χέρι του Γιώργου Σαρρή. Την θέση αυτή κατείχε ο Γιάννης Οικονομίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσων) που επανεξελέγη και αν δεν τοποθετηθεί στο προεδρείο θα είναι σίγουρα δυσαρεστημένος .
Τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου καταλαμβάνει εξ’ οφίτσιο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης. Για την θέση του Β’ αντιπροέδρου φαβορί είναι ο Νίκος Ανασόπουλος (ΕΠΣ Πειραία) που στο προηγούμενο Δ.Σ ήταν Γ’ αντιπρόεδρος.
Για την θέση του Γ’ αντιπροέδρου γίνεται μάχη στην οποία δεν αποκλείεται να νικήσει ο Άρης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Μεσσηνίας) που στο προηγούμενο Δ.Σ ήταν Β’ Αντιπρόεδρος
Την θέση του ταμία κατά πάσα πιθανότητα χάνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης (ΕΠΣ Ξάνθης) και πηγαίνει σε έναν εκ των Βαγγέλη Τοπολιάτη (ΕΠΣ Βοιωτίας) ή Παναγιώτη Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών).
Ο Δημητρίου διεκδικεί ως αουτσάιντερ και θέση αντιπροέδρου.
Για την θέση του προέδρου της ΚΕΔ ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Βούρβαχη (ΕΠΣ Χανιών) κάτι που ο ίδιος επιθυμεί σφοδρά, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Γιώργος Καραμελίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).
Η θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ – μέλου του ΔΣ καταργείται και στη θέση αυτή θα μπει ακόμη ένας πρώην διαιτητής. Τέλος, για την τεχνική επιτροπή που ασχολείται με τις Εθνικές ομάδες φαβορί είναι ο
Βαγγέλης Μαζάρακης (ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης). 
ΠΗΓΗ:SoccerPlus

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr