ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

14 Αυγ 2012 Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.....


  • Σε παιρνουν να σε πανε που?.Εφυγες πηγες μαζι με το νερο αυτο σε πηρε,το ταξιδι σου δεν ειναι μακρινο λιγο πιο κατω ειναι η ζωη σου.Και τοτε χαιρεσε που εχεις μια ακομα ζωη,αφου γυρω σου προσπαθουν να σου την δειξουν κοματι-κοματι και υστερα τους χανεις και αυτους!.
  • Πιθανον να φευγουν κι αυτοι,ψαχνουν για μια πηγη και δεν βρισκουν νερο και βουτανε σε μια απο τις πολλες πηγες που ανοιξαν.Εσυ εφυγες μαζι με το νερο,για αυτο το ταξιδι σου δεν ειναι μακρινο...εχεις διπλα σου δυο ακτες και χαιρεσαι.
  • Εισαι μονος μαζι με ολους,η μονος με αλλους?.Η αλλοι με τον εναν που ξεχνα να σου πει οτι εχει νερο σε αυτη την πηγη η στην αλλη?.Η με το αλλον που κανει το ιδιο λαθος με τον πρωτο?.Να πει ναι εδω εχει νερο, εχει ζωη...εσυ στο ποταμι σου εχεις νερο,που ακομα τρεχει...αργα η γρηγορα θα το βρεις το καθαρο νερο,γιατι το ποταμι εχει μια δυναμη και ροη,στις πηγες τα νερα ειναι στασιμα...εισαι σε ερημο,το ποταμι δεν ειναι στην ερημο ερχεται απο καπου και καταληγει σε μια θαλασσα...αλλα οχι στην ερημο με τις πηγες,που ανοιγουν καποιοι αλλοι για σενα.
  • Ειναι η ζωη σου το ποταμι σου,ενας δικος σου υμνος που καποτε τον θυμασαι,μπορει να μην εχει τον πλουτο των λεξεων αυτων που ανοιγουν πηγες,ψαχνοντας δηθεν για νερο που να αρκει για ολους... Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  • Ποιος το υπογραφει,ποιον τιτλο εχει το βιβλιο???.
  • Ειναι μια αντιγραφη της δικη σου ζωης σε ενα αλλο χαρτι με εναν δικο σου κωδικο στην ημερομηνια,ισως και η ζωη αυτου που ξερει να διαβαζει καλα βρει και την δικη του ζωη!!!.29 ΜΑΙΟΥ 199?...δεν εχω στυλο κανενος χρωματος. 

12 Αυγ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ ΕΛΕΙ 11/8/2012:Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΡΩΓΜΩΔΕΣ,Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ???



8 Αυγ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΝ ΕΛΕΙ 8/8/2012:ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΟΥ...TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ...ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ENA BLOG KAI ΣΑΙΤ(?) TO EIXAN ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ(?)ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ...ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOG!!!


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΝ ΕΛΕΙ 21/8/2012.ΠΡΟΣ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ.Η ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΙΚΙΕΣ!.ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ (29) ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΥΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΕΝΑ ΚΑΙ 42 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ριβάλντο: «Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Μπάρτσα»

  • Ριβάλντο: «Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Μπάρτσα»
     ΠΗΓΗ:onsports.gr
    Η σημερινή (05/10) προπόνηση της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του μεγάλου Ριβάλντ… Περισσότερα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη Λίβερπουλ μέχρι το 2016 ο Άγκερ!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:K. Παπαδόπουλος: Πλήγμα με Κούλη, χάνει Εθνική!


Εκτός «μάχης» για τις κρίσιμες αναμετρήσεις της Εθνικής με Βοσνία/Ερζεγοβίνη (12/10) και Σλοβακία (16/10), για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, τέθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!
Όπως ανακοίνωσε η Σάλκε, ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες, δημιουργώντας έτσι ένα σοβαρό «πονοκέφαλο» στον Φερνάντο Σάντος ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα κρίνουν πολλά στην πορεία του «γαλανόλευκου» συγκροτήματος!.ΠΗΓΗ:OnSport.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ eurota ANEY ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 

  

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σας είχε λείψει ο Τσάκας;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:Η Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ.Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ,ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??? 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκολ για… κλήση (video)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσαρλς Μπάρκλεϊ: «Ο Λεμπρόν ίσως γίνει καλύτερος του Τζόρνταν»




TI KOINO ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ EXΟΥΝ ΕΛΟΣ,ΒΛΑΧΙΩΤΗ,ΜΥΡΤΙΑ,ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ,ΜΟΛΑΟΙ,ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ,ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008/09???.



6 Μαϊ 2012

ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ???.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΞΙΤ-ΠΟΛ!!!

14 Ιουν 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ1987.ΕΛΛΑΔΑ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 103-101(89-89?)ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!



Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Δημητρέλος: «Ο Βιντιάδης παίρνει την ΑΕΚ»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο ΠΑΟΚ κάνει πάντα πρωταθλητισμό»

 Πηγή: PaokMania

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον OΦΗ, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον Σαββίδη.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να παίζεις στον Παναθηναϊκό..."

 Πηγή: SuperBasket
Τον ενθουσιασμό του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Αντι Πάνκο, ο οποίος πήρε μία πρώτη "γεύση" από την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη της... "πραγματικής σεζόν"!

"Ηταν φανταστικά για μένα και για όλη την ομάδα. Μου άρεσε πολύ που είδα τόσους φίλους της ομάδας να είναι δίπλα μας. Για εμάς είναι θετικό το γεγονός ότι πήραμε την πρόκριση, όπως επίσης πιστεύω και για τους φιλάθλους
μας. Είμαι ενθουσιασμένος με τους οπαδούς μας και δεν μπορώ να περιμένω να δω το γήπεδο γεμάτο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα. Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να έρχεσαι να παίξεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και περιμένω να ξεκινήσει η πραγματική σεζόν και τα δύσκολα παιχνίδια", τόνισε αρχικά με δηλώσεις του στην "Πράσινη" ο πολύπειρος φόργουορντ των "πράσινων", ενώ για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, δήλωσε:"Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βελτιώσουμε τα ριμπάουντ, την άμυνα, το τρανζίσιόν μας και γενικά να βελτιωθούμε. Ξέρω ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει. Και πάλι όμως για τον αγώνα με την Ρεάλ, αλλά και για όλους τους αγώνες δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά τα προβλήματα. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα θα είναι δύσκολα με την Ρεάλ, αλλά θα πρέπει να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα. Θα πρέπει να πάμε με νοοτροπία σωστή, νικητή".
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο > 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ eurota ANEY ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σας είχε λείψει ο Τσάκας;


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:Η Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ.Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ,ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??? 



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκολ για… κλήση (video)

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαρούμενος από την απόφαση του Άρη να πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του εμφανίστηκε ο Νίκος Γκάλης

Ο αστέρας του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για την απόφαση του προέδρου της «κίτρινης» ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να άργησε η συγκεκριμένη ενέργεια, ωστόσο μπορεί να γίνει σωστά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Αρχικά, ο Νίκος Γκάλης, ανέφερε: «Είχαμε μία ωραία και φιλική συνάντηση με τον κ. Αρβανίτη που μου ανέλυσε την κατάσταση στην ομάδα, αλλά και τις σκέψεις για την εκδήλωση προς τιμήν μου. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η διοίκηση του κ. Αρβανίτη. Είναι κάτι που μπορεί να άργησε να γίνει, αλλά προϋποθέτει σωστά βήματα, ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Και συνέχισε: «Θα δημιουργηθεί μία επιτροπή η οποία θα δουλέψει για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή θα μου παρουσιάσει την πρότασή της, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα προκύψουν έπειτα από κοινή συνεννόηση».ΠΗΓΗ:ΟnSport.GR

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλάχος: «Εμείς γεννιόμαστε, δεν γινόμαστε ΑΕΚ» 

 

ΧΩΡΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΕΛΟΥΣ!!! 

 

24 Ιουλ 2012

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,Η ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπαγάσα: «Δυο νίκες αν θέλουμε να συνεχίσουμε»

Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά και την δεύτερη ήττα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Άριελ Ιμπαγάσα αρνείται να τα παρατήσει.
Ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων» αφού εξέφρασε την στεναχώρια του για την ήττα (3-1) από την Άρσεναλ, τονίζει ότι ακόμη δεν έχει χαθεί η πρόκριση, τουλάχιστον όχι πριν τα δύο καθοριστικά ματς με τη Μονπελιέ.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία και νομίζω ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν επίσης καλά μέχρι το δεύτερο γκολ το οποίο ειλικρινά αν δεν είχε έρθει τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Η ομάδα έπρεπε να ψάξει την ισοπαλία την οποία δεν κατάφερε και στο τέλος ηττηθήκαμε με 3-1, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αν και θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή.

Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μονπελιέ και αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, πρέπει να νικήσουμε κι εκεί όπως και στην έδρα μας. Θα είναι δύο δύσκολα ματς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», δήλωσε ο «Κάνιο».
ΠΗΓΗ:

Football, αλλά… αμερικάνικο (video) 11:25 5/ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι διαφορές του ποδοσφαίρου με το αμερικανικό football εξαλείφθηκαν από τον Τζιαμπιέρο Πίντσι στη χθεσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ουντινέζε για το Europa League (2-3). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

 Πηγή: Σπορ FM
Οι διαφορές του ποδοσφαίρου με το αμερικανικό football εξαλείφθηκαν από τον Τζιαμπιέρο Πίντσι στη χθεσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ουντινέζε για το Europa League (2-3).


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πραγματικό «clasico» γίνεται την Πέμπτη!

Όσοι σας είπαν ότι το ντέρμπι Μπαρσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται την Κυριακή, προσπαθούν να σας κοροιδέψουν. Το μεγάλο ματς θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, με τη συνεργασία της Penya Barcelonista d' Atenes, της ιστοσελίδας www.blaugrana.gr και της Λέσχης Φίλων Ρεάλ Μαδρίτης "Χαράλαμπος Τσιριμονάκης".