ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.OI ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ BLOG,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕΒΑΣΤΕ Γ.Γ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΕΦΟΡΑ?.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΟΧΗ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ...Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ...ΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ???.ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ....

  • Μεταγραφές για πρωταθλητισμό από την Α.Ε.Δ Σκάλας.

    8 Σεπ 1:05 μμ | Σχόλια (0)
    H  Α.Ε.Δ. ΣΚΑΛΑΣ  μετά την αναδείξει του νέου Δ.Σ. προχώρησε και στις πιο κάτω μεταγραφές.
    Από τον Ευρώτα έλους πήρε τους  Αλήμπαλη Γιώργο, Μιχελάκο Αγη, Κλάψη Παναγιώτη, Γεωργαντώνη Σταύρο ,Αλίμπαλη Ιωάννη , Μποικο Λουτσι.
    Από Δυναμό Κροκεων τους  Σμπυράκο Γιώργο , Θεοδωράκο Δημήτριο  , Κέκκερη Ιωάννη , Ιατριδη  Παναγιώτη ,
    Επίσης τους Καραμίχα Ευστράτιο , Χριστάκο Ιωάννη , Χριστάκο Σπύρο , Πατσουράκο Γιώργο.
    Ο  Πρόεδρος  είπε ότι η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά προσέλαβε  Προπονητή τον Διεθνή Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή της  ΑΕΚ  Γιώργο Κουτουλα.
    Άνοιξε δικά της γραφεία, με εγγραφή δωρεάν  ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
    Η  ένωση αυτή περιμένει  στο προσεχές μέλλον να μεγαλώσει με τη συμμετοχή και άλλον ομάδων και παραγόντων από όλο το δήμο Ευρώτα.

    Για το Δ Σ

    Ο Γεν. Γραμματέας
  • Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

    Μεταγραφές της Α.Ε.Δ.ΣΚΑΛΑΣ

    H Α.Ε.Δ.ΣΚΑΛΑΣ μετά την αναδείξει του νέου Δ.Σ. προχώρησε και στις πιο κάτω μεταγραφές.
    Από τον Ευρώτα έλους πήρε τους: Αλημπαλη Γιώργο, Μιχελακο Άγη, Κλάψη Παναγιώτη, Γεωργαντώνη Σταύρο, Αλήμπαλη Ιωάννη, Μποικο Λουτσι.
    Από Δυναμό Κροκεέων τους: Σμπυράκο Γιώργο, Θεοδωράκο Δημήτρη, Κεκκερή Ιωάννη, Ιατρίδη Παναγιώτη, Επίσης τους Καραμίχα Στράτη, Χριστάκο Ιωάννη, Χριστάκο Σπύρο, Πατσουράκο Γιώργο.
    Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά, προσέλαβε Προπονητή τον Διεθνή Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κουτουλα. Άνοιξε δικά της γραφεία, με εγγραφή δωρεάν ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, Και περιμένει η ένωση αυτή στο προσεχές μέλλον να μεγαλώσει με τη συμμετοχή και άλλον ομάδων και παραγόντων από όλο το δήμο Ευρώτα.

    Για το Δ.Σ.
    Ο Γεν. Γραμματέας
  •  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΡΑ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΨΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ???.
  • ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ <<ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ/ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ>> ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ???.ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΠΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΩΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 6 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙ?ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???.
  • ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΘΛΙΨΗ,ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΠΟΤΕ,ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ!!!.ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΡΗΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ....
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΦΙΚΤΟ...
  • ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ...
  • Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ...
  • ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ BLOG ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΑ TOY BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ KAI ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ.ΣΕ ΣΤΥΛ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΚΑΤΑ ΕΝΑ BLOG ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(Β ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ).ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ(ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ)ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ BLOG TOΥΣ ΤΟ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΡΓΑ,Η ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ???.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ???.ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ...ΤΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ???...ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ!.ΕΙΝΑΙ?.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ Α.Ε ΔΗΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.
  • ΣΧΕΤΙΚΟ:ΑΦΙΣΣΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,Η ΜΗ ΘΕΑ(γιατι συμβαινει και αυτο...να μην ειναι ορατες ολες 1-2 το πολυ!) ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΡΓΟΥ...ΣΤΟ ΒΡΙΣΚΟ!!! 
  • ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ Ε.Π.Σ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2011/12-2012/13,Ε.Π.Σ ΑΡΤΑΣ 2010/11-2012/13,Ε.Π.Σ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2011/12!!.,Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2009/10-2011/12.ΑΥΤΕΣ ΟΙ Ε.Π.Σ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ,Η ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ???.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ???. 

  • Email.eyrwtaselous@yahoo.gr