ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΠΡΟΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!

Αυλαία στη 2η Γιορτή "Ευ Αγωνίζεσθαι" στην Αλεξανδρούπολη

Αυλαία στη 2η Γιορτή "Ευ Αγωνίζεσθαι" στην Αλεξανδρούπολη
Αυλαία στη 2η Γιορτή "Ευ Αγωνίζεσθαι" στην Αλεξανδρούπολη
Αυλαία στη 2η Γιορτή "Ευ Αγωνίζεσθαι" στην Αλεξανδρούπολη
Αυλαία στη 2η Γιορτή "Ευ Αγωνίζεσθαι" στην Αλεξανδρούπολη
Αυλαία στη 2η Γιορτή "Ευ Αγωνίζεσθαι" στην Αλεξανδρούπολη
Με τη συμμετοχή 300 και πλέον μικρών ποδοσφαιριστών, οκτώ ακαδημιών του Νομού Έβρου, διεξήχθη η 2η Γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή με την επωνυμία «Ευ Αγωνίζεσθαι», την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο αθλητικό κέντρο Απαλού Αλεξανδρούπολης.
Οι σύλλογοι
που έδωσαν παρών στη γιορτή ήταν: Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο. Καππαδοκών, ΠΑΟΚ-Ποντιακός, Ένωση Άνθειας- Αρίστεινου, Μαΐστρος, Θράκης Φερών, Ολυμπιακός – Νίκη Απαλού και Ορέστης Ορεστιάδας.
Τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλασαν, παρουσίασαν μηνύματα για το «Ευ Αγωνίζεσθαι», έπαιξαν και διασκέδασαν, σκόραραν, φωτογραφήθηκαν, διαγωνιστήκαν σε τεστ φυσικών και τεχνικών ικανοτήτων, πήραν δώρα και αναμνηστικά έπαθλα, σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, με τη στήριξη προπονητών, γονέων και φορέων της περιοχής.
«
Συγχαίρουμε τις ακαδημίες μας για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν, σ’ αυτήν την ωραία και με πολλαπλά μηνύματα αθλητική γιορτή. Ευχόμαστε η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει απαρχή μιας πιο ουσιαστικής συνεργασίας των σωματείων της περιοχής, ώστε μέσα από οργανωμένες αθλητικές και αγωνιστικές δράσεις να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του παρεχόμενου αθλητικού έργου, στις ακαδημίες της περιοχής μας.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους εκείνους που στήριξαν την πρωτοβουλία και παράλληλα ευελπιστούμε, με την ανάλογη στήριξη των φορέων, να γίνει θεσμός, με ακόμη καλύτερους οργανωτικούς και αθλητικούς κανόνες.
Καλώ τους φίλους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στα γήπεδα και να εμπιστευτούν το άθλημα, τουλάχιστον στο Νομό μας. Το υψηλό μορφωτικό, εκπαιδευτικό και αθλητικό επίπεδο των προπονητών στις ακαδημίες μας εγγυάται κάτι τέτοιο.

Αναφορικά με τη βράβευσή μου από την ακαδημία του Ολυμπιακού – Νίκης Απαλού, πιστεύω ατράνταχτα ότι έχει καθαρά και μόνο συμβολικό χαρακτήρα. Προσπερνά κάθε προσωπική αναφορά και αγγίζει κυρίως όλους εκείνους τους συναδέλφους που καθημερινά με περίσσιο ζήλο, ανιδιοτέλεια, ήθος και συνέπεια υπηρετούν τον αθλητισμό σε αναπτυξιακό επίπεδο»,
δήλωσε μετά τη λήξη της γιορτής ο Νικήτας Παπαπαντελής, υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου. 

ΠΗΓΗ:ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.Πατηστε ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ σε αυτη την αναρτηση του blog ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ και διαβαστε.
Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΤΟ (ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ) ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!


  1. 1ο Τουρνουά Junior's 2011-2102 (01/5/2012 14:24)

    Δεκαπέντε  λακωνικά σωματεία έλαβαν μέρος στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Junior’s (ηλικίας 9-11 ετών) για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λακωνίας σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας.

    Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή  29/4  στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων , όπου αρκετοί φίλαθλοι -στην πλειονότητά τους γονείς- απόλαυσαν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους  χειροκρότησαν, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές τους.
    Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν πάνω από διακόσια παιδιά δεν ανέδειξε πρωταθλητή, αφού σκοπός του δεν ήταν ο ανταγωνισμός, αλλά η χαρά του ποδοσφαίρου.
    Για το λόγο αυτό κάθε ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκ μέρους της Ε.Π.Σ. ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας Θεμιστοκλής Δογαντζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Υποδομών της ΕΠΣΛ Σωτήρης Πουλικόγιαννης που είχε και τη γενική ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά, ο Ενωσιακός προπονητής  Παναγιώτης Φλουτσάκος, ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Δ. Νίκος Σπυράκης, εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασίας  καθώς και πολλοί εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων του νομού.
    Η προσπάθεια των παιδιών ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού για το δεύτερο τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο
    Δημοτικό Στάδιο Γυθείου το Σάββατο 12 Μαϊου.
    Η ΕΠΣ Λακωνίας  ευχαριστεί :
    Το Δήμο Μονεμβασίας για τη συνεργασία.
    Το Σωματείο Μολαϊκός για τη βοήθεια που προσέφερε.
    Τα Μ.Μ.Ε.
    Τα Σωματεία μας , τους γονείς.
    Τους διαιτητές μας.   
    Στο αγωνιστικό μέρος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
    Α΄ Όμιλος
    Μολαϊκός – Κάστρο Γερακίου Α΄  0-5
    Αναγέννηση Σπάρτης Α΄ - Λεωνίδας Σπάρτης Α΄ 5-0
    Μολαϊκός – Λεωνίδας  Σπάρτης  Α΄ 2-7
    Κάστρο Γερακίου Α΄ – Αναγέννηση  Σπάρτης Α΄ 2-2
    Β΄ Όμιλος
    Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου – Ήφαιστος Βρονταμά 2-2
    Α.Ε. Σπάρτη – Κάστρο Μονεμβασίας 9-0
    Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου – Α.Ε. Σπάρτη 2-5
    Ήφαιστος Βρονταμά -Κάστρο Μονεμβασίας 2-0
    Γ΄ Όμιλος
    Ολυμπιακός Γυθείου – Α.Ο. Κροκεών 4-0
    Ολυμπιακός Γυθείου – Άμιλλα Αγ. Ιωάννη 4-3
    Α.Ο. Κροκεών – Άμιλλα Αγ. Ιωάννη  2-5
    Δ΄ Όμιλος
    Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Β΄ - Λεωνίδας Σπάρτης Β΄ 4-1
    Κάστρο Γερακίου  Β΄– Κάστρο Γερακίου Β΄ 5-2
    Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Β΄ – Αναγέννηση Σπάρτης Β΄ 2-4
    Κάστρο Γερακίου Β΄ - Λεωνίδας Σπάρτης Β΄ 8-1                                                          
  2. 2ο Τουρνουά Junior's 2011-2012 (14/5/2012 20:55)

    Δεκαέξι  λακωνικά σωματεία έλαβαν μέρος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Junior’s (ηλικίας 9-11 ετών) για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λακωνίας σε συνεργασία με το Ανατολικής Μάνης.
    Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 12/5  στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χαρίλαος Βασιλάκος» , όπου αρκετοί φίλαθλοι -στην πλειονότητά τους γονείς- απόλαυσαν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους  χειροκρότησαν, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές τους.
    Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν  διακόσια είκοσι παιδιά δεν ανέδειξε πρωταθλητή, αφού σκοπός του δεν ήταν ο ανταγωνισμός, αλλά η χαρά του ποδοσφαίρου.
    Για το λόγο αυτό κάθε ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκ μέρους της Ε.Π.Σ. ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας Θεμιστοκλής Δογαντζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Υποδομών της ΕΠΣΛ Σωτήρης Πουλικόγιαννης που είχε και τη γενική ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά,  ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Δ. Νίκος Σπυράκης, ο Πρόεδρος του Ν.Π. αρμόδιος για τον αθλητισμό του Δήμου Αν. Μάνης Γιώργος Ροζάκης  καθώς και πολλοί εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων του νομού.
    Η προσπάθεια των παιδιών ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο τουρνουά, του οποίου η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας.
    Η ΕΠΣ Λακωνίας  ευχαριστεί :
    Το Δήμο Ανατολικής Μάνης για τη συνεργασία.
    Τα Σωματεία Ολυμπιακός Γυθείου και Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου για τη βοήθεια που προσέφεραν.
    Τα Μ.Μ.Ε.
    Τα Σωματεία μας , τους γονείς.
    Τους διαιτητές μας.
    Στο αγωνιστικό μέρος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
    Α΄ Όμιλος
    Α.Ε. Σπάρτη - Κάστρο Γερακίου Α΄  1-3
    Αναγέννηση Σπάρτης Α΄ - Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Α΄ 1-7
    Α.Ε. Σπάρτη – Αναγέννηση Σπάρτης  Α΄ 2-1
    Κάστρο Γερακίου Α΄ – Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Α΄ 1-0
    Β΄ Όμιλος
    Μολαϊκός – Ήφαιστος Βρονταμά 1-4
    Ολυμπιακός Γυθείου – Λεωνίδας Σπάρτης Α΄ 4-1
    Ολυμπιακός Γυθείου – Μολαϊκός 4-2
    Ήφαιστος Βρονταμά –Λεωνίδας Σπάρτης Α΄ 7-0
    Γ΄ Όμιλος
    Άμιλλα Αγ. Ιωάννη - Α.Ο. Κροκεών 4-2
    Κάστρο Γερακίου Β΄ - Κάστρο Μονεμβασίας 5-2
    Κάστρο Μονεμβασίας - Άμιλλα Αγ. Ιωάννη  2-0
    Α.Ο. Κροκεών – Κάστρο Γερακίου Β΄ 1-3
    Δ΄ Όμιλος
     Αναγέννηση Σπάρτης Β΄ - Λεωνίδας Σπάρτης Β΄ 4-2
    Π.Α.Ο. Αγ. Νικολάου Χαρισίου – Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Β΄ 1-2
    Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Β΄ – Αναγέννηση Σπάρτης Β΄ 1-1
     Π.Α.Ο. Αγ. Νικολάου Χαρισίου - Λεωνίδας Σπάρτης Β΄ 0-2 
  3. 3o Tουρνουά Junior's 2012-13 (29/5/2012 14:46)

    Δεκαπέντε  λακωνικά σωματεία έλαβαν μέρος στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Junior’s (ηλικίας 9-11 ετών) για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λακωνίας σε συνεργασία με τον αθλητικό οργανισμό Δήμου Σπάρτης.
    Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 26/5  στο Α.Ε.Κ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίας  , όπου αρκετοί φίλαθλοι -στην πλειονότητά τους γονείς- απόλαυσαν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους  χειροκρότησαν, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές τους.
    Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν  διακόσια είκοσι παιδιά δεν ανέδειξε πρωταθλητή, αφού σκοπός του δεν ήταν ο ανταγωνισμός, αλλά η χαρά του ποδοσφαίρου.
    Για το λόγο αυτό κάθε ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκ μέρους της Ε.Π.Σ. ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας Θεμιστοκλής Δογαντζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Υποδομών της ΕΠΣΛ Σωτήρης Πουλικόγιαννης που είχε και τη γενική ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά,  ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Σπάρτης κ. Καράτζαλης και Ορφανός, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού Λακωνία και παλαιός διεθνής διαιτητής κ. Σπύρος Παπαδάκος  καθώς και πολλοί εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων του νομού.
    Η προσπάθεια των παιδιών ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-13.
    Η ΕΠΣ Λακωνίας  ευχαριστεί :
    Τον αθλητικό οργανισμό Δήμου Σπάρτης για τη συνεργασία.
    Το Σωματείο Άμιλλα Αγ. Ιωάννη για τη βοήθεια που προσέφερε.
    Τα Μ.Μ.Ε.
    Τα Σωματεία μας , τους γονείς.
    Τους διαιτητές μας.
    Στο αγωνιστικό μέρος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
    Α΄ Όμιλος
    Α.Ε. Σπάρτη – Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου  1-0
    Αναγέννηση Σπάρτης Α΄ - Κάστρο Γερακίου Α΄ 2-4
    Α.Ε. Σπάρτη – Αναγέννηση Σπάρτης  Α΄ 3-1
    Κάστρο Γερακίου Α΄ – Α.Ο. Αγ. Βασιλείου Γυθείου Α΄ 2-3
    Β΄ Όμιλος
    Ολυμπιακός Γυθείου – Άμιλλα Αγ. Ιωάννη 2-2
    Ήφαιστος Βρονταμά – Λεωνίδας Σπάρτης Α΄ 3-2
    Λεωνίδας Σπάρτης Α΄ - Άμιλλα Αγ. Ιωάννη 3-1
    Ήφαιστος Βρονταμά – Ολυμπιακός Γυθείου 3-0
    Γ΄ Όμιλος
    Κάστρο Γερακίου Β΄ - Κάστρο Μονεμβασίας 4-0
    Κάστρο Μονεμβασίας – Αναγέννηση Σπάρτης Β΄ 0-4
    Αναγέννηση Σπάρτης Β΄– Κάστρο Γερακίου Β΄ 1-1
    Δ΄ Όμιλος
     Αμυκλιακός – Ποδ. Ακαδημία Νεάπολης  1-6
    Π.Α.Ο. Αγ. Νικολάου Χαρισίου – Λεωνίδας Σπάρτης Β΄ 0-1
    Λεωνίδας Σπάρτης Β΄ - Αμυκλιακός 3-0
     Π.Α.Ο. Αγ. Νικολάου Χαρισίου – Ποδ. Ακαδημία Νεάπολης 0-7