ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΗΜΕΡΙΔΑ,ΟΔΗΓΙΕΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΦΟΡΕΙΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΩΝ,ΚΕΕΛΠΝΟ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Υ,ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΤΙ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ?.ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΠΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ???.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ???.ΠΙΣΤΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ,ΠΛΑΣΙΕ,ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΩΝ+ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ...ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ???.

  • Ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στην Πελοπόννησο

    Agronews|  08/06/2012 - 10:13 πμ
    Ενημερωτική εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την: «Εφαρμογή ολοκληρωμένου έργου για την καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Κεντρική Αίθουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Υγείας Ανδρέα Πουλά και με συμμετοχή των εμπλεκομένων υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων.
    Στην ημερίδα παρέστησαν, πέραν των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ειδικός σε θέματα αντοχής εντομοκτόνων Dr. Brogdon, ως εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.). Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ενημερώθηκαν για τις ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε να αποτυπωθεί το εφαρμοζόμενο σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση των κουνουπιών.   
    Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασε στοιχεία της μελέτης, που εκπόνησε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η εταιρεία Οικοανάπτυξη, και ανέλυσε εκτενώς τον τρόπο καταπολέμησης και ελέγχου της αποτελεσματικότητας του εφαρμοζόμενου προγράμματος.
    Στα πλαίσια της ημερίδας, ο Dr Brogdon εκπαίδευσε τους υπαλλήλους που παρέστησαν, σχετικά με τους εσωτερικούς ψεκασμούς, οι οποίοι και έλαβαν σχετικό πιστοποιητικό εκπαίδευσης από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Π.Ο.Υ.ΠΗΓΗ:Αgronews

    AΠΟΡΙΕΣ:Με την εννοια εσωτερικους ψεκασμους τι εννοουμε,εντος Οικισμων,εξωτερικα των οικιων η στα ενδοτερα οικιων?.Σε δημοσιους χωρους και κτηρια?.Ποιοι ειναι οι υπαλληλοι των δημων,κοινοι υπαλληλοι,οι γεωπονοι?.Τωρα η Διεθυν./Δημοσ./Υγειας/Περιφ./Πελοποννησου παρουσιασε<<Εφαρμογη ολοκληρωμενου εργου για την καταπολεμηση κουνουπιων στην Περιφερεια Πελοποννησου>>και η διευθυνση παρουσιασε τα στοιχεια που εκπονησε η εταιρια Οικοναπτυξη και ανελυσε εκτενως τον τροπο το εγαρμοζομενο σχεδιο και προγραμμα???
  •  

    Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

    Καταπολεμήστε κουνούπια – μύγες και ακάρεα στο χώρο σας.

    Το ----- είναι εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας και επιτρέπεται να ψεκάζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κατοικημένους η δημοσίους  χώρους.
    Το σκεύασμα παρασκευάζεται σε μορφή μικροκαψιλιδίων για να έχει μεγάλη διάρκεια δράσης, να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού,να μην ερεθίζει τον χρήστη την στιγμή που το ψεκάζει και να μην λερώνει ούτε να μυρίσει στις επιφάνειες που εφαρμόζεται.
    Η δραστική του ουσία είναι το  και εξολοθρεύει τα έντομα με την επαφή ή την κατάποση.
    Οδηγίες χρήσης :
    Ψεκάστε το προϊόν σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες όπως:τοίχους, κάγκελα,παράθυρα,πόρτες,γύρω από εξωτερικά διακοσμητικά φυτά κλπ..Επίσης ψεκάστε και όλα τα πράσινα μέρη που βρίσκονται γύρω από τις κατασκευές,όπως διακοσμητικά φυτά,θάμνους,αλέες και χλοοτάπητες.
    ΠΡΟΣΟΧΗ:μην ψεκάζετε το προϊόν πάνω σε ζώα και φυτά που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.
    Ψεκασμός : διαλύστε 80 κυβικά εκατοστά προϊόντος σε 5 λίτρα νερό και ψεκάστε 100 τετραγωνικά μέτρα.Ο ψεκασμός να κατευθύνεται από απόσταση 20 εκατοστών στις επιφάνειες και όχι στον αέρα.
    Η αποτελεσματικότητα του διαρκεί έως 6 μήνες,και το κόστος του σκευάσματος είναι στα-- και πωλείται στα καταστήματα γεωργικών φαρμάκων.
    ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΑΡΑ ΤΙ ΠΗΓΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ?.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΟ?.
  • ΠΗΓΗ:ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ Π.Α ΜΕ ΛΗΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.129977.ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.Διαβαστε τι γραφει στο κατω μερος... το αν εχει αδεια δεν θα πρεπει εκτος των οικιων να αναγραφεται σε πινακιδα οτι απο εδω περασε συνεργειο???.Μπορει ο επισκεψης να ειναι αλλεργικος σε καψουλες,σταγονιδια,φουσκαλες κ.λ.π...
  • Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ,ΒΑΜΒΑΚΙ,ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ...ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΟΜΩΣ,Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΣΕΝΤΟΝΙΑ Κ.Λ.Π...ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!
  • ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,Η ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?.
  • ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ?.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΠΕΙΡΟ...ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ! 
  • ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ BLOG ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εχει και μια αλλη αποψη,ενω στις Ιστοσελιδες αναπαραγουν τα παντα και με ολους τους τροπους,υπαρχουν και εξαιρεσεις,ειμαι ενας μικρος και ασημαντος ανθρωπος που θελει να ξερει,δεν κανω τον δημοσιογραφο δεν εχω δεκαδες συνδεσμους(στην Λακωνια ειναι μονο δυο,τα αλλα 3 ειναι εκτος Λακωνιας και φιλοξενουν παρα πολλα blog,με συνεπεια να χανεται μεταξυ αυτων που διαρκως πραγματοποιουν 10 αναρτησεις)...απλως ριχνω μια ματια και οτι αφορα το μερος που κατοικω...με αφορα,φτανει πια οχι αλλοι αγροτες και μαλιστα με πιστοποιητικο κωνωποκτονιας και εντομοκτονιας,ακομα και μεσα στα σπιτια μας!!!.Σε κατι στοχευουν...ο χρονος θα μας λυση τις απορειες μας...οσοι εχουν γιατι δεν εχω δει και πολλους σε κανενα site και blog θα εχουν πεσει στην γνωστη τους μη μελετη του ολου θεματος!!.