ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ...ΑΝΕΥ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ???.ΝΑΙ.Η ΟΜΟΡΗ Ε.Π.Σ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ????.

  • Ενας ομιλος προπαιδων στην μη υποχρεωτικη συμμετοχη της νεας περιοδου(και εφοσον εχει χρηματα η Ε.Π.Σ για την διοργανωση και τα σωματεια)σαν τον κατωθι θα ειχε ενδιαφερον:Α.Ε Σπαρτης,Λεωνιδας Σπαρτης,Αναγεννηση Σπαρτης,Βοιας Νεαπολης,Ολυμπιακος Γυθειου,Μολαικος...
  • ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ(επειδη καποιοι ετσι ηθελαν αλλα...κατι ξεχασαν και για αυτο εψαχναν καποιον)...ΣΑΣ ΕΥΡΗΚΑ!!!.Α

TI KOINO ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ EXΟΥΝ ΕΛΟΣ,ΒΛΑΧΙΩΤΗ,ΜΥΡΤΙΑ,ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ,ΜΟΛΑΟΙ,ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ,ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008/09???.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!!!!.ΠΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β-Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2008/09
  • ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ <<ΕΔΡΑ>> ΤΟΥΣ.
  • 1ος ομιλος:Α,Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ,ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ,Α.Ο ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ,Π.Α.Ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ,ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ,Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ.,
  • 2ος ομιλος:Α.Ο ΚΡΟΚΕΩΝ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ,ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ/ΔΗΜ.,ΕΝΩΣΗ Π/Φ,Α.Ε.ΔΗΜ. ΣΚΑΛΑΣ,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ,ΠΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ,ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ 2001.
  • 3ος ομιλος:ΜΟΛΑΙΚΟΣ.ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ,ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ,ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ,ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧ.,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚ..Α.Ο ΜΥΡΤΙΑΣ,
  • Ο ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚ.ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΙΧΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ!!!.
  • ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ,ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ,Α.Ο ΚΡΟΚΕΩΝ!.ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!.(ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ,ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ???)!.
  • Η ανδρικη ομαδα του Α.Ο Δαφνιου πηγαινε στην Νεαπολη (αλλα οχι η παιδικη,που επαιζε και σε αλλη εδρα),επισης και οι ομαδες του Γυθειου,κατι που ισχυει και σημερα στην Β-Γ Ερασιτεχνικη κατηγορια, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΡΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!.
  • Ο Κρονος Αγιου Δημητριου 3 φορες στο Γυθειο και για εδρα την Γλυκοβρυση!!!
  • Τοτε υπηρχαν τα χρηματα...τωρα δεν υπαρχουν,αλλα ειναι υποχρεωτικο να εχεις παιδικη ομαδα και στην Α1 και διπλωματουχο προπονητη,δεν ξερω αν ξεκινησαν να φτιαχνουν γηπεδο στην Μονεμβασια,το οποιο να ειναι ετοιμο συντομα και εντος της ημερομηνιας ληξεως που αναγραφει η προκηρυξη,υπο αυτες τις δυσμενεις οικονομικες συνθηκες,η αλλη ομαδα εχει το Ε.Α.Κ της Ε.Π.Σ.Λακωνιας απο τα λιγα Ενωσιακα Γηπεδα της ΕΠΟ που εγιναν στην χωρα μας τα αλλα δεν προλαβαν να τελειωσαν αλλα ...ουτε να τα μετρησουν δεν προλαβαν(?)(κατα την προσφατη συνεντευξη του προεδρου της Ε.Π.Σ)...που πληρωνεις για την προπονηση,τον αγωνα και τα φωτα.(εμεις ειχαμε και ευγερτη του τοπου(οχι τον παρακατω ηταν ο ενδιαμεσος τοτε,μετα αλλαξε το ρου της ιστοριας),οπως ανεφερε σε ανοιχτη επιστολη διαμαρτυριας πατερας μικρου,σε εφημεριδα που δεν κυκλοφορει σημερα και στην πρωτη σελιδα της,που ειδε καποιους αλλους να παιζουν αντι αυτου,αλλα επισημη αναφορα για το γεγονος δεν υπηρξε ποτε κατι ψιλοπαραπονα απο ραδιοφωνου του συναδελφου του-τωρα-και γνωστου του,που ολοι τους εβλεπαν στα γηπεδα μαζι επι πολλα χρονια,για την τηλεοπτικη μεταδοση αγωνων,σε διαφορους τοπικους σταθμους και μη,αλλα και ειδικης εκπομπης.)
  • ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ  ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΩΝ 8 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ 7 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ....ΚΕΡΚΙΔΕΣ,ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ,ΤΟ ΠΗΡΑΝ Κ.Λ.Π!!! (ΕΚΕΙ?).ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!.(εχουμε και ημερομηνιες,τον δρομο δεν μπορουμε να τον δουμε ευρυ...σε ελευθερη μεταφραση...σε δημοσιογραφους ελεγονταν!!!.) 
  • Η δηλωσει μου ειναι παγια δεν ειμαι δημοσιογραφος...οποτε μπορουσα να γελαω το ειδα και το ακουσα πολλες φορες!!!
  • ΟΜΩΣ,Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΕΥΤΥΧΩΣ(δις)...ΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΡΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ,Η ΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Ε.Α.Κ.ΑΛΛΑ ΑΝ,ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ???.
  • ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ...ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ,ΑΥΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ???. (αλλα οταν ζητησε κατι...ειπαν καποιοι αλλοι συγνωμη...αντ αυτων)
  • Δειτε την προχειροτητα της Ε.Π του τοτε πρωταθληματος υποδομων της Ε.Π.Σ που εσεις εκλεγεται.
  • Στην προκηρυξη της περιοδου 2008/09 αναφερει ερημην σας τα εξης:Δικαιωμα σημμετοχης εχουν 5 ποδοσφαιριστες γεννηθεντες το 1995 που θα μετεχουν καθολη την διαρκεια του αγωνα και τα ετη 1996/1997/1998.Με ημερομηνια εκδοσεως της αποφασης την 1/7/2007(?)και υπογραφουν προεδρος και γενικος γραμματεας της Ε.Π.Σ.
  • Ερημην σας και παλι ειχαν νεα εμπνευση(και μαλιστα δυο)τροποποιηση της πρωτης προκηρυξης. 
  • Αυτη την φορα με σωστη ημερομηνια στις 25/8/2008. 
  • Αυτη την φορα δεν εβαλαν λαθος ημερομηνια,οπου εξαφανισαν τους 5 ποδοσφαιριστες γεννηθεντες το 1995 που θα αγωνιζονταν καθολη την διαρκεια του αγωνα και τους εκαναν με εναν μαγικο τροπο σε γεννηθεντες τα ετη 1995/1996/1997/1998,ετσι απλα και παλι με την υπογραφη των παραπανω!!!.
  • Το αποτελεσμα ηταν να παιζουν οσοι θελουν και ειναι γεννηθεντες το 1995 χωρις οριο-και εχουν το δικαιωμα να μιλουν για συζητηση για το θεμα αυτο στην Γ.Σ των σωματειων που θα γινει συντομα-(?),οταν στην Νεαπολη ο Ευρωτας επι 45 λεπτα βρισκοταν μπροστα στο σκορ επαιζαν με 9 χρονα,10,11,12 και 4 παιδια 13 ετων,απεναντι σε 12 και 13 χρονα και μεχρι να σημειωσουν 4 τερματα...τοτε εβαλαν και τους 9 μικροτερους εναντι ενος μικρου???.Την τακτικη αυτη ακολουθει η εν λογω ομαδα ακομα και μεχρι σημερα!!!
  • Δεν ειναι μονο η ομαδα του Ευρωτα που ειχε τετοιο προβλημα και αλλες ομαδες της περιοχη μας ειχαν χειροτερα να αντιμετωπισουν και αυτο δεν πρεπει να το ΞΕΧΝΟΥΝ!!!. 
  • Αν πειτε ΝΑΙ σε νεα υποχρεωτικη συμμετοχη και τωρα,που ξερετε τι γινεται σε αλλα,ο Ευρωτας και τα αλλα σωματεια θα αντιμετωπιζουν αναλογα προβληματα,θα παιζουν με 8 παιδια θα παιζουν και αν τα εχουν και αυτα,ενω,τα αστικα κεντρα θα εχουν πανω απο 18.
  • Μαλιστα εχουν και δευτερη τροποποιηση του αρθρου 11 για οσες ομαδες αποχωρουν η δεν αγωνιζονται σε εναν,η δεν δεν προσερχονται να αγνωνιστουν σε τρεις αγωνες και παραπεμπονται για τα αναλογα ανα κατηγορια προστιμα!!!.
  • Κατι που ξεχασαν στην αρχικη προκηρυξη με ημερομηνια 1/7 ιουλιου
  • Σε εναν αγωνα,η μη συμμετοχη τιμη καταλογου...
  • Α κατηγορια 200100 Γ 50 ευρω(ειχαμε την εποχη εκεινη και για εμενα ακομα ισχυει).
  • Αποχαιρετισμος???.Προστιμα Δ εθνικη κατηγορια 700(την ξεχασαν στον εναν αγωνα...δεν φταιω εγω.Μπορει να το θυμηθηκαν μετα αλλα ποτε πριν δεν ηταν στην πρωτη προκηρυξη,απλα ηθελαν να το δεσουν το πραγμα διοτι ειχαν διαρροες...στην πρωτη υποχρεωτικη παραπλανηση)Α 500,Β 250,Γ 150.
  • Δεν νομιζω να σας καλεσαν εναν προς εναν τους εκπροσωπους για εκτακτη Γ.Σ των σωματειων της Ε.Π.Σ Λακωνιας,η εγγραφως να σας ενημερωσαν αν συμφωνητε με τα προστιμα???.Αν υπαρχει τετοιο εγγραφο ας το παρουσιασει καποιος θα εχει πολλαπλο ενδιαφερον!!!.
  • Τα στοιχεια δεν σταματουν ουτε στιγμη...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΡΕΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!