ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ Ν.Ε Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!!!.Ο ΚΑΘΕ(ΓΙΑ ΣΑΣ) ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!!!.

  • Μας το ειπε και αυτο ο κυριος Καρρας οτι η επιτυχια του Ολυμπιακου Γυθειου,Μολαικου(αλλα και αστικων κεντρων π.χ Σπαρτης κ.λ.π χωρις επιτυχια ακομα,αλλα αυτη εχει αλλους στοχους προς το παρον,στο μελλον κατι θα κανει και αυτη,αλλα χωρις παικτες απο αλλα μερη δεν παμε πουθενα) οφειλεται στις Ακαδημιες τους!!!.Μονο παιδια απο της ακαδημιες τους επαιξαν στο μοντελο τους,για καντε μια δοκιμασια μνημης???.(μονο που εχουν και σχολειο,γυμνασιο με 250 και πλεον αγορια,που φυσικα δεν θελουν να παιξουν ολα ποδοσφαιρο και εχουν το δικαιωμα της επιλογης μικρων,αυτων που θελουν,ακομα και την ηλικια τους.Οι αλλες ομαδες τις περιοχης μας που να βρουν τα παιδια για τις ακαδημιες(?)τους με τους παραπανω ορους και με ολα να ειναι στο μειον...πρεπει να ψαχνουν για μικρους σε αλλα μερη και να μην κανουν ουτε επιλογη απλα να βρουν 4-5 παιδια για να συντηρουμε μια ιστορικη ομαδα με η χωρις μισθοφορους κατα εσας.Ειδαμε και αλλες ομαδες...).Ο Ολυμπιακος Μολαων που νομιζω οτι ειχε περισσοτερα χρονια ακαδημια ποδοσφαιρου και εριχνε κατι εξαρες στην ακαδημια του Μολαικου...τι να απεγινε ολο αυτο το υλικο,δεν πηρε μικρους απο εκει ο Μολαικος???.
  • Δεν υπαρχει κανενας λογος να γινει καμια συζητηση την ημερα του τελικου κυριε Καρρα μια προκηρυξη θα βγει που θα γραφει<<Δικαιωμα συμμετοχης στο πρωταθλημα (υποδομων,προπαιδων αλμα...στο παιδικο,η νεων) εχουν ολα τα σωματεια που ανηκουν στην δυναμη της Ε.Π.Σ>>.
  • Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 200 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
  • ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015 ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ Η ΤΕΧΝΗΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2040!!!  
  • Βλεπω σχεδον 40 χρονια τον Ευρωτα...μπορω να τον δω να παιζει στην Γ κατηγορια με 50 χρονους Παλαιμαχους(για μενα ειναι ακομα πιο χαμηλα απο Γ κατηγορια και το μυνημα ηταν εμφανες και φετος...και στην <<πετυχημενη>> Α1 αν δεν αλλαξουν πολλα)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ,Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. 
  • Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ...ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1997/98...ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ,ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΚΑΛΑΣ(ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1998/99)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1999/00...ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 200 ΑΓΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!!!. 
  • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ(ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩΗ ΜΟΥ)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ,ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΙΣΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΜΜΙΛΑΣ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗ ΑΜΟΙΒΗ!!!
  • ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΩΝΑ... 
  • ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΠΟΤΕ ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ,ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΜΕ 8 ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΦΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
  • ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ???.ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ Α.Ο ΜΥΡΤΙΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
  • ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ 8 ΜΙΚΡΟΥΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΑΝ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΡΑ???. 
  • ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ???.
  • ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ???.ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ...ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
  • ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ(ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ Η ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΕΙ)ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥΤ.ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΗΘΟΣ.   
  • ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!ΜΕΧΡΙ 100 ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ???
  • ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ,ΕΠΡΕΠΕ Ο Α.Ο ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!.
  • ΑΠΑΙΤΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ,ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!
  • Το υστατο παραδειγμα μου ειναι η παιδικη ομαδα του Κρονου Αγιου/Δημητριου...ποσους βαθμους εχει στην μεχρι σημερα παρουσια του,ποσα τερματα εχει βαλει(εκτος απο τα 8 που εβαλε στον αγωνα με το Α.Ο Μυρτιας)και ποσα εχει δεχτει...η στατιστικη σας υπηρεσια μπορει να μας ενημερωση???.
  • Εχω και αλλα...εχω κανει και μια ερευνα για καποια χιλλιομετρα που δεν θα εκαναν οι παιδικες μας ομαδες...αλλα τα εκαναν με διαβατηρια!!!..Οι ακαδημιες?
  • ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ...
  • ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΥΠΑΡΧΕΙ(ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/5/2010) ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!