ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΝ,Ο ΜΕΣΙΕ ΠΛΑΤΙΝΙ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ...ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ???.Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΣΑΒΒΑΤΟ 3/11/2007.Ωρα.19:40.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

  • Στον αγωνα Ευρωτας-Αστερας Βλαχιωτη,ο προπονητης-γυμναστης του Αστερα,στο 10 εκανε δυο αλλαγες ενω προηγειτο με 2-0.
  • Ξαφνικα μετα απο την παροδο 6 λεπτων εκανε αλλες δυο αλλαγες!.Αυτο μου φανηκε παραξενο!
  • Ρωτησα στο ημιχρονο για το ποσες αλλαγες μπορουν να γινουν.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ!!!
  • Ζητω επισημα να γινει γνωστος ο κανονισμος αυτος και συντακτης αυτου.Ο κανονισμος αυτος ειναι ανισος γιατις ομαδες που δεν εχουν την δυνατοτητα να διαθετουν παιδια αυτης της ηλικιας.
  • Στο παιχνιδι αυτο η ομαδα του Ευρωτα ειχε μολις 12 παιδια και ο Αστερας 20!!(ισως και περισσοτερα).ο γυμναστης η προπονητης του Αστερα αφου ο κανονισμος του το επιτρεπει καλως επραξε.Ομως,ως γυμναστης θα επεπε να τηρισει το καλως αγωνιζεσται και να σταματησει τις αλλαγες για τα ματια των γονεων τους.
  • Ηταν εμφανες οτι ο Ευρωτας δεν εχει παιδια.Ο Ευρωτας παιζει στο παιδικο με ελαχιστα παιδια,απο το χωριο 8 εχει μονο και τα υπολοιπα ειναι απο τα διπλανα χωρια.Εβλεπε οτι τα παιδια του Ευρωτα απλως περπατουσαν στο γηπεδο και δεν ειχε το θαρρος να μην κανει αλλες αλλαγες.
  • Προσωπικος ποτε δεν θα επρατα κατ αυτον τον τροπο δεν θα ανοιγα ανοιχτες πορτες.
  • ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.
  • Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΗ.
  • Φιλικα Γιαννης Ταμβακολογος.Κυριο ????????.  
  1. Η επιστολη αυτη δεν μεταδοθει ποτε...εσταλει στις 3/11/2007 ΚΑΙ ωρα 19:40 σε Μ.Μ.Ε,ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 100%.
  2. ΜΙΑ ΑΛΛΗ επιστολη που εσταλει αντ αυτου (μια αντιδημαρχος)του ΠΡΩΙΝ δημαρχου Ελους και ζητουσε συγνωμη...για μια πραξη δημοτων ο παραληπτης της δικη μου επιστολης,την αναγνωσε 3 φορες και εγινε αναρτηση στην προηγουμενη ιστοσελιδα της Ε.Π.Σ...ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ???.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ...
  3. Η επιστολη μου αυτη προκαλεσε καποια ανησυχια....να μην γραψω ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ειχε συγκεκριμενο αποστολεα και παραληπτη.
  4. Σε καμια περιπτωση δεν ειχε κανεις το δικαιωμα (απο την ωρα που ηταν μια προσωπικη επιστολη διαμαρτυριας)να διαβιβαστει σε αλλα ατομα,δεν ειχε καμια  ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ για να φτασει με φαξ,η τηλέφωνικα σε αλλους.Η επιστολη μου ειχε εναν και μονο ενα παραληπτη.Και για λογους δεοντολογιας και βαση του νομου περι προσωπικων δεδομενων,η διασπορα της προς διαφορους εγινε χωρις την εγκριση μου.
  5. Η επιστολη διαβαστηκε στην αλλη ομαδα...στην αλλη ομαδα ΔΕΝ με ηξεραν(?) και δεν ρωτησαν να μαθουν...μηπως ειναι αυτος?....κι αν ΔΕΝ ειναι?...και πηραν τηλεφωνο τεταρτο ατομο για ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!.  
  6. Στις 11:45 χτυπα το τηλεφωνο (δεν το σηκωσα εγω) ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ..ΟΜΩΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΣΚΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ(ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑ ΑΥΓΑ)ΜΕ ΤΟΥΣ...ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ(για τα αυγα πρακατω η συνεχεια).Η Ε.Π.Σ Λακωνιας το ενα το αλλο το παραλλο και αυτο και εκεινο,φυσικα ειπωθεικε οτι οντως εσταλει,απο εμενα και η εγκληματικη ερωτηση για το απεριοριστο του κανονισμου εξυγνιαστηκε επιτυχως!.Τωρα ηξεραν το ονομα...συμπτωματικα εχω και μια ιδιαιτερη ιδιοτητα...
  7. Αρα με θυμηθηκαν κιολας και η ανακουφιση τους πηρε μεγαλες διαστασεις...και ειναι καλο πραγμα να μαθαινεις!!!Αλλα ταυτοχρονα ειναι προσβολη της προσωπικοτητας μου ως ατομο...αν,εχω τετοια...
  8. Η μοναδικη απαντηση που πηρα ηταν να μπει στην ιστοσελιδα στα γηπεδα της......???.Μαλλον τα παιδια δεν καταλαβαν...δεν εστειλα καμια επιστολη σε αυτους και απορω τι σχεση ειχαν με τον παραληπτη,η γραμματεια του ηταν???...αλλωστε απαντηση δεν επροκειτο να παρω ηδη με ηξεραν...δεν ειχαν κανενα λογο να φοβηθουν...πηραν και καποιες διαβεβαιωσεις οτι δεν τρεχει τιποτα...χρωστουσαν χαρη στον Θοδωρο...τωρα ΟΧΙ...ΕIΧA ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ KAI AΛΛΟΥ...ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ...ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ!!!.ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟ???ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΑΘΗΚΕ...ΤΟΣΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ???.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΩΝΑΣ...ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ(ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ Η, ΤΟ ΑΛΛΟ  ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ...ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
  9. Ετσι καθε φορα που τυχαινει να συναντηθουμε...μικρος ο χωρος αλλωστε...ο ενας με κοιταει και τον κοιτω...αλλοι κανουν οτι δεν με βλεπουν...κανενα προβλημα...μεταξυ αυτον ειναι και ενας σωστος και σεβαστος...αντιπροεδρος νομιζω,ισως και αλλοι απο το Δ.Σ.  
  10. Μια ημερα καθοδον προς το γηπεδο ο παραληπτης,ειχε συνομιλια με εναν κατασκοπο(!?)ου ειχε παει ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ? για να παρει μια γευση,απο προσεχη αντιπαλο  Μικτης ομαδας...ειπε ως ερωτηση για πληροφοριες,που λεγανε οτι η αλλη ομαδα και ΠΡΟΣΕΧΗΣ αντιπαλος εχει ψηλα παιδια...αλλα η απαντηση του κατασκοπου ηταν η εξης: κανενα προβλημα θα βρουμε απο τα περα μερη της νοτιανατολικης Λακωνιας...αλλα κοιτα τι μανια ειχε ο παραληπτης της επιστολης μου...ρωτουσε να μαθει για την προκυρηξη των αγωνων και αν,οι αλλαγες ειναι απεριοριστες(αυτο το κραταμε εχει κομβικη σημασια για παρακατω)...οι απαντησεις ηταν απειρου καλους...ΝΑΙ..ΕΤΣΙ,ΝΟΜΙΖΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ...ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.Το πρωτο παιδικο τους πρωταθλημα ηταν ως μη γενομενο για αυτο τους επιασε η πρεμουρα να μαθουν κυριακατικα δεν περιμεναν καν να παει Δευτερα.Ολα τα πετουμενα και τα ψαρια και οσα οντα υπαρχουν σε αυτον τον πλανητη εχουν κανονες...αλλος εχει λιγο μυαλο,αλλος περισσοτερο...εγω ανηκω στους πρωτους!!!.ΑΝ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ 170-200 ΠΑΙΔΙΑ(ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 2Ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ???ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ(? )ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ???ΜΟΝΟ ΟΙ Ε.Π.Σ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!Ο ΜΙΣΕΛ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1...ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ???
  11. Ενα πρωινο μια αλλη Ε.Π.Σ,η η ΕΠΟ αλλαξε μια τριαδα αρχοντων των γηπεδων,με τριαδα απο τον δικο τους συνδεσμο, αντι για αλλου συνδεσμου...απο την στιγμη που εγινε γνωστο αυτο...ο εχων το γενικο προσταγμα,στο αυτοκινητο και επι τοπου με τις καταλληλες ενεργειες...εφερε εις περας την αποστολη του!!!.Μαλιστα,ειχαμε επιτυχια μεγαλη...δακρυα χαρας απο παρατηρητη ,ενω ο παραληπτης ετρεμε απο την αγωνια για την τελικη εκβαση,του αγωνα!!!.Μας ειπε και για το γηπεδο που εγινε ο αγωνας και αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας παραγοντες...(δεν ειπε τι να βλεπουν και πως να το δουν(?)....αφου δεν ηταν στο γηπεδο).Αν, γινοταν αυτο απο εμας,θα εφευγε ο αντιστοιχος προεδρος πρωινιατικα απο το σπιτι του για να σωσει την κατασταση???.Δεν ειναι απαραιτητο δημοσιως να λιβανιζει ο ενας τον αλλον...για τις δικες σας προσωπικες διακρισεις στις αποστολες,που σας αναθετουν οι εκαστοτε επιτροπες του πρωιν και νυν αρχηγου!!!.Αυτο να το αφηνεται να το κανουν αλλοι...(εμενα δεν μου επιτρεπουν να γραφω ονοματα αλλα...και παλι οι γειτονες και οικοδεσποτες σε γηπεδο και ιστοσελιδα κατηγορουν επωνυμους μεσα απο το BLOG τους και καλα κανουν...αφου κανεις δεν τους ανακαλεσε στην ταξη,ουτε μια φορα...και εγω επειδη τολμησα να αναφερω ενα ονομα...μου ειπαν οτι δεν ειμαι δημοσιογραφος...και πραγματι δεν ειμαι...και τωρα αποφασισα αυθαιρετα να το κανω και χωρις ονοματα...απο την αρχη του χρονου)
  12. Ενα λεει και ξαναλεει ο παραληπτης οτι ο μοναδικος χρονομετρης του αγωνα ειναι ο διαιτητης.Σε αγωνα που ηταν παρον,ο διαιτητης κρατησε 24 λεπτα καθυστερησεις(το παγκοσμιο ρεκορ ακουσα πριν εναν μηνα οτι ειναι 22 λεπτα αρα???)...το σχολιο του την αλλη μερα ηταν μασημενο...ναι μεν αλλα....ηταν και παιδι με μεγαλα προσοντα...τον εβριζε ολο το γηπεδο και τον μουτζουνε,επειδη επρεπε να διορθωση ενα λαθος που ειχε κανει πριν μια ωρα και τα καταφερε στο τελος(την αλλη μερα ο προεδρος μιας ομαδας βγηκε καπου αλλου και ειπε οτι η αλλη ομαδα δεν εκανε τιποτα(αλλες ομαδες δεν βλεπω)...μετα εκανε αλλα για αυτον η αλλη ομαδα που δεν εκανε τιποτα...αλλα δεν βγηκε πουθενα να τα πει...)...στο ιδιο γηπεδο διαιτητης ρωτησε τον βοηθο ποσο χρονο εχει ακομα ο αγωνας...αλλα το σχολιο το αφησε για δυο χρονια μετα και για εναν αγωνα μικτης ομαδας της Ε.Π.Σ,οπου ενας ασχετος διαιτητακος τολμησε να κρατησει ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΩΣ (το ειπε δυο φορες τι να κανουμε?.σε ποιον αγωνα λετε??)4 λεπτα καθυστερησεις και το αποτελεσμα ηταν να αλλαξει το σκορ...εις βαρος μας!!!
  13. Μια ημερα περνω στα χερια μου την εφημεριδα(που διαβαζα δυστυχως οχι τωρα)αρχισα να διαβαζω μια επιστολη,που εκφωνουσε  με ευγενικο τροπο τον τοτε αρχηγο σας και απο τις πρωτες γραμμμες καταλαβα τα παντα και...ξεκινουσε μια ιστορια για καποια παιδια που ενιωθαν...Μαραντονες,αλλα στην θεση τους επαιξαν αλλα παιδια...ο πατερας δεν ηξερε τι να πει στο παιδι του,που τον ρωτουσε γιατι παιζουν τα αλλα παιδια και οχι εμεις...{ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ???.ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΝ Ε.Π.Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΜΑΣ???.Οι κατασκοποι που λεγαμε παραπανω...οι απεριοριστες αλλαγες...ΑΛΛΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ(ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ}.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,ΤΑ ΠΑΡΑΡΑΣΚΗΝΙΑ...ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ???
  14. Ποτε δεν υπηρχε εντολη του μεσιε του Χειζελ(ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ...) ουτε ειχε κανεναν κινδυνο αποκλεισμου η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ 10 ΜΙΚΡ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
  15. Με τον Παναγιωτη οσο ηταν υπευθυνος στην ομαδα περασαμε τα πανδεινα..μου ελεγε δεν μπορω να εχω συνεχεια 8-9-10 παιδια,βρισκοταν σε απογνωση και μου ελεγε αυτο ειναι το παιδικο πρωταθλημα???ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ...και εγω να μην μπορω να κανω κατι,αφου απο την πρωτη ημερα το ειχα κανει...τι πρεπει να κανουμε να βαζουμε ενα οπλο στον κροταφο στα παιδια για να τα παμε στο γηπεδο οταν δεν θελουν???.Παιζουν αυτα που θελουν...τι πρεπει να κανουμε που να παρει,για να καταλαβουν οτι αυτο δεν οδηγει πουθενα???.Τι αλλο να κανουμε και να κανουν ολες οι αλλες ομαδες???.Περναμε τα παιδια με δικη μας ευθυνη στο αυτοκινητο και τα πηγαιναμε στην Νεαπολη(στα κοντινα ταξιδια που ελεγε καποιος)...εφτασα στο σημειο να δινω οδηγιες,να κανω παραπονα στον Αντωνη να μην ειναι μονη της η ομαδα...να βλεπουμε τα παιδια να υποφερουν,να μεταφερουμε στο σπιτι την ενταση του αγωνα...να ερχονται ατομα να με ηρεμησουν...να τα βαζω με προπονητες,που εγω αμα ειχα 18 μικρους θα τους μιλαγα μονο στην προπονηση και πριν τον αγωνα και οχι στην διαρκεια του αγωνα...τα Αστικα κεντρα εχουν παιδια εμεις οχι και πολλες αλλες ομαδες...ειδα βιντεο και επαθα την πλακα μου και μετα απο κατι μερες ο προπονητης της μια ομαδας μου ελεγε παραμυθια...οτι δεν ηταν στο γηπεδο εκεινη την ημερα...το βιντεο δεν το ειδε???.
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΟΝΕΩΝ/ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ/ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ/ΙΑΤΡΩΝ
  • ΓΗΠ.ΦΙΛΙΣΙΟΥ.ΕΝΩΣΗ Π/Φ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 3-0 ημιχ.2-0 
  • Στο 8 η Γρηγοριαδη(στην Ε.Π.Σ Ηπειρου επιτρεπεται ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ αναρτηση του blog eurotaselous ετικετα 10 μικρ 28/12/2011)αποκρουει με τα τα ποδια δυνατο σουτ και στην συνεχεια απλωνει ιδανικα το κορμι της και διωχνει την μπαλα με μια κανονικη αποκρουση που θα ζηλευε και εμπειρος τερμ/κας.
  • Στο 14 και παλι σωστα τοποθετειμενη η Γρηγοριαδη αποκρουει με τα ποδια.
  • Στο 16 η Γρηγοριαδη δεν μπορεσε να διωξει μακρια το δυνατο σουτ που δεχτηκε με αποτελεσμα με κοντινο σουτ μικρου της Ενωσης εγινε το 1-0.
  • Στο 28 η Γρηγοριαδη διωχνει με γροθιες η αμυνα(πια αμυνα τα δυο τρια παιδια απο τα 9 που πηγαιναν παντου)και απο κοντα φτανει η Ενωση στο 2-0.
  • Β ΜΕΡΟΣ:Στο 37 μονος παικτης της Ενωσης δεν μπορει να νικησει την Γρηγοριαδη.
  • Στο 43 κανει ατομικη ενεργεια αλλα το σουτ απο καλη θεση φευγει αουτ.
  • Στο 50 σε γρηγορη επιθεση απο πλευρας του Ευρωτα παικτης της Ενωσης κοβει πανω στην γραμμη.
  • Στο 57 απο κοντινη θεση για σουτ εγινε το 3-0 για την Ενωση.
  • Στο 58 μικρος της Ενωσης βγαινει στην αντεπιθεση και μονος απεναντι στην Γρηγοριαδη...που εξυπνα την καταλληλη στιγμη πεφτει στα ποδια του και του αποσπα την μπαλα.Πληρης ο διασυρμος του μικρου.
  • Στο 60 η Ενωση εχει οριζοντιο δοκαρι.
  • Η ΣΥΝΘΕΣΗ???.  
  • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ... 
  1. Καλο θα ειναι η ομορφη(πρωτη εκφερω προφορικα η γραπτως την λεξη αυτη)δεσποινιδα η κυρια να κατσει και παλι στα διαιτητικα θρανια.Κυριοι υπευθυνοι(?)εχω δει ολους τους αγωνες και κανενας διαιτητης δεν κρατησε παρα 17 δευτερα 5 λεπτα ΠΑΡΑΠΑΝΩ...κανονισμος για να παιξουν λιγο περισσοτερο τα παιδια των γονεων και συγγενων της εξεδρας για να παρουν το χειροκροτημα δεν υπαρχει...και να ξερει οτι ο τερμ/κας,που πεφτει πανω στον επιθετικο που κοιταζει μονο την μπαλα ειναι πεναλτι...και ο βοηθος ειναι εκει για να βοηθαει τον διαιτητη και να μην γραφει τον φιλαθλο οταν του το λεει...
  • Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ 9 ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ 11δες ΜΕ 14χρονους και 15χρονους.
  • ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ 8 ΕΤΩΝ..ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΕ 12 ΕΝΑΝΤΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΝΩ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ 12 ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ 14 ΧΡΟΝΟΙ.
  • ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 16 ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...(ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ???) ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ(ΥΠΑΡΧΕΙ Ε.Π.Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 2007 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΜΕΣΙΕ???).
  • ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Η ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΣ???.ΑΦΩΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ... ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ...
  • ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΙΕ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ???
  • ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...και κανενας προπονητης,η υπευθυνος ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ δεν τολμησε να βαλει τον ιδιο αριθμο μικρων,παρα μονο αυτες που ειχαν την ιδια μοιρα με εμας...σημερα εγινε το ιδιο σε εναν ακομα αδιαφορο αγωνα εβαλαν...το χειροκροτημα θα ειχαν λογους σοβαρους!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΥΤΟ...
  • ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 14 ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΡΕΜΩ ΑΝ,ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...