Ολοκληρώθηκε η ανοικτή συζήτηση για το “αύριο” της ΑΕΚ από τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης που έχουν καταλάβει συμβολικά τα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ στα Σπάτα. Τι έβγαλε η συνέλευση της Δευτέρας; Σίγουρα όχι κάποια είδηση που να τροφοδοτεί με κύματα αισιοδοξίας τον κόσμο της ομάδας.
Τα μέλη της Original 21 θα επιδιώξουν άμεση συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη και μετά την επαφή τους, θα αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Στόχος των οργανωμένων είναι ο Βιντιάδης να ξεκαθαρίσει τη θέση του δηλώνοντας δημοσίως τι μέλλει να πράξει. Με λίγα λόγια, στο τετ α τετ που θα έχει ο Έλληνας εφοπλιστής με τους ΑΕΚτσήδες δεν θα υπάρχουν “αν” και “εφόσον”, αλλά “μπαίνω” ή “δεν μπαίνω”. Από το καλοκαίρι άλλωστε έχει χαθεί πολύς χρόνος και πλέον τα περιθωρία έχουν στενεύσει δραματικά...
Αν δεν προχωρήσει του Βιντιάδη τότε κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναλάβει (ξανά) τα ηνία της επόμενης ημέρας ο Θωμάς Μαύρος.
Όπως σας πληροφόρησε το gazzetta.gr, ο πρώην πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ αποδέχτηκε το (γενικό) κάλεσμα της Original 21 και δήλωσε παρών στα γραφεία της ΠΑΕ που τελούν υπό κατάληψη στα Σπάτα.  Ο Θ(ε)ωμάς, μίλησε με τους οργανωμένους και αφουγκράστηκε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών το τελευταίοκαιρό.
Το ζητούμενο είναι κατά πόσο αυτή η (νέα) προσπάθεια θα χαίρει στήριξης, φέρνοντας καρπούς, σταθερότητα και ηρεμία στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Γιατί στην ΑΕΚ αυτό που χρειάζεται είναι άμεση εισροή ρευστού, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθεί ακόμα και με την αλλαγή της διοικούσας αρχής...
Για τη συνάντηση που έλαβε χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων στα Σπάτα θα ενημερώσει τους οπαδούς της ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση η Original 21 (στο original21.com). Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι λίγοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα γραφεία της ΠΑΕ (περίπου 80 άτομα).