Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Πριν από αυτή ο Γιώργος Σπανός μίλησε στους παίκτες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους ζητώντας άμεση αγωνιστική βελτίωση.
Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ σε όσους αγωνίστηκαν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου ήρθε και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού, με το συνολικό ποσό να αντιστοιχεί στις απώλειες που είχαν οι Περιστεριώτες. Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή διεξήχθη και πάλι υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Μάρκου Δήμου, και του γυμναστή της ομάδας, Σωτήρη Κακαργιά.
Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Τέλος, το μεσημέρι έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του συλλόγου των δυτικών προαστίων ο νεοαποκτηθείς Φάμπιο, που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί λόγω της κούρασης από το ταξίδι. Έτσι, αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.