Ο Βαγγέλης Νάστος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο και αφού ευχαρίστησε τους διοικούντες, τόνισε πως ο σύλλογος του Περιστερίου έχει ως στόχο την τετράδα στη Super League.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάστος στη κάμερα της NOVA:
Έχεις χαρακτηριστεί παιδί διαμάντι και όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά όσα χρόνια τιμάς τον σύλλογο. Πλέον ήρθε η ανταπόδοση, πως νιώθεις για αυτή την ανανέωση του συμβολαίου σου;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, το ήθελα κι εγώ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που πίστεψαν σε μένα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω, όσο χρειαστεί, όταν χρειαστεί θα είμαι έτοιμος να τους βοηθήσω».
Τη φετινή χρονιά δεν έχεις πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής και αυτό κάτι δείχνει το γεγονός ότι ήθελαν να σου ανανεώσουν το συμβόλαιο από τώρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή.
«Είναι πάρα πολύ θετικό για έναν ποδοσφαιριστή όταν δεν αγωνίζεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να τους το ανταποδώσω στο γήπεδο, θα προσπαθώ συνέχεια και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα τους το ανταποδώσω. Εύχομαι να τα καταφέρω, εύχομαι να πάει καλά η ομάδα, να τελειώσει το πρωτάθλημα πρώτα ο Θεός και να είμαστε ψηλά και βλέποντας και κάνοντας».
Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρόνια που είσαι εσύ στην ομάδα γίνονται άλματα. Που μπορεί να σας βρουν τα επόμενα δύο χρόνια;
«Τα τελευταία τρία χρόνια που είμαι εδώ, όντως κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Έχουμε πει ότι για φέτος στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Να τερματίσουμε στην τετράδα, μακάρι να φτάσουμε πάλι στον τελικό του Κυπέλλου που είναι ευχής έργον. Δεν μπορώ να σου πω πως θα τελειώσει η χρονιά, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η ομάδα είναι καλή, ότι δουλεύουμε καλά και ελπίζω στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».
Νιώθεις ότι θα μπορούσατε να είχατε περισσότερους βαθμούς απ' ό,τι έχετε;
«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Βέβαια, είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Σημασία έχει να μην κοιτάμε τί έγινε. Τα παιχνίδια περάσανε, οι βαθμοί που έχουμε είναι αυτοί. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με τον Λεβαδειακό».
Μεσολάβησε μια διακοπή που ίσως ήταν θετική για να ξεπεραστεί το παιχνίδι με την Βέροια. Πως προετοιμαστήκατε ενόψει Λεβαδειακού;
«Όντως ήταν θετική αυτή η διακοπή. Αν και δεν ήταν τελείως αρνητικό το αποτέλεσμα στη Βέροια, περισσότερο ήταν ο τρόπος που ήρθε γιατί δεχτήκαμε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να μας τα δώσει κάποια άλλη στιγμή. Εμείς αυτές τις δύο εβδομάδες δουλέψαμε πολύ καλά εκεί που είχαμε προβλήματα. Ελπίζω την Κυριακή να είμαστε καλοί και να πάρουμε και τη νίκη που τη χρειαζόμαστε».
Τί πρέπει να κάνει η ομάδα ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη κόντρα στον Λεβαδειακό που είναι χαμηλά στη βαθμολογία αν και το ρόστερ του υποδήλωνε άλλα πράγματα στην αρχή της χρονιάς.
«Αποτελείται από πάρα πολύ καλούς παίκτες ο Λεβαδειακός. Έχει ένα καλό σύνολο αλλά για κάποιο λόγο δεν έχουν πάρει τους βαθμούς που θα θέλανε. Εμάς δεν μας απασχολεί τί κάνει ο αντίπαλος. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη, πάντα σκεφτόμαστε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».